Ρε τον καημένο τον Pica....
Είμαι σχεδόν έτοιμος να καθιερώσω αυτό το arc ως το αγαπημένο μου, πλήρης εξιλέωση από τις προηγούμενες 2 μετριότητες.
Κλασσικό, καλό One Piece.
Posted 15 May 2014 - 13:19
Ρε τον καημένο τον Pica....
Είμαι σχεδόν έτοιμος να καθιερώσω αυτό το arc ως το αγαπημένο μου, πλήρης εξιλέωση από τις προηγούμενες 2 μετριότητες.
Κλασσικό, καλό One Piece.
Posted 15 May 2014 - 16:27
^^Χαλαρα.Το θεμα για μενα ειναι οτι εφοσον εχει γινει ολο αυτο το σκηνικο με το birdcage πρεπει να συμβουν και τραγικα πραγματα(as in θανατοι χαρακτηρων εστω και των πιο κομπαρσων).Δηλαδη θα ειναι βλακεια οταν τελειωσει ολο αυτο να μην εχει πεθανει κανενας απολυτως παροτι ολη η dressrosa μετατραπηκε σε deathmatch.
Θελω να δω αν θα παιξει κανα ρολο ο fuji περα απ'τα 1v1 με zoro
Posted 16 May 2014 - 19:01
Δεν επιασα το σκηνικο με τον Fujitora, γιατι δεν ειναι κατα του Doffy?
Το σκηνικο με τη φωνη του Pica εPicο (χο χο χο).
Posted 21 May 2014 - 11:18
Posted 21 May 2014 - 17:51
Μέτριο το σημερινό chapter. Τουλάχιστον είχε λίγο δράση.
Posted 21 May 2014 - 20:49
Φάση είχε και αρκετές κωμικές στιγμές αλλά τίποτα βαρύ σε σχέση με το plot.Αφού δεν έχει break την επόμενη βδομάδα χαρούμενος είμαι.
Posted 21 May 2014 - 23:41
Εμενα με παραξενευσε αυτο που ειπε ο Fuji σε ενα πανελ "it appears a dangerous presence has arrived".Εννοει τον Pica ή καποιον αλλον;
Posted 22 May 2014 - 00:18
Εμενα με παραξενευσε αυτο που ειπε ο Fuji σε ενα πανελ "it appears a dangerous presence has arrived".Εννοει τον Pica ή καποιον αλλον;
http://www.mangareader.net/one-piece/748/5
http://readms.com/r/one_piece/748/2385/6
μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα αλλά μάλλον pica εννοεί.
Posted 22 May 2014 - 02:34
Και εμένα Pica μου έκανε στην αρχή αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Posted 22 May 2014 - 10:40
Τελικα ο pica ειναι αλλο επιπεδο. To βλεπεις μωρε οτι και ο chinjao και ο elizabello μαζι του καταστρεψαν ενα χερι. Σιγα το πραγμα αν θελει το ξαναφτιαχνει.
Αρχιζω ακομα και να αμφιβαλλω αν θα τον νικησει μονος του o zoro. Αλλα πιστευω οτι αν βρεθει ο τροπος που μπορει να νικηθει τοτε δεν θα ναι και τοσο αδυνατο. Για να δουμε.
Ο Diamante παντως ειναι σιγουρα αντιπαλος του Κyros για να τον εκδικηθει για την γυναικα του.
Απορω τι γινεται στο sunny και για ποιο λογο ο oda δεν δειχνει καμια σκηνη. Σιγουρα κατι καλο εχει σκεφτει και ισως να σχετιζεται με το plot του επομενου arc!
Edited by zoro77, 22 May 2014 - 10:41.
Posted 23 May 2014 - 23:21
Αυτο με την sunny και το υπολοιπο crew με προβληματιζει...
Εννοω θα μας δειξει *meanwhile* και οι SHs θα ειναι σε ενα χρονικο σημειο απο πριν το birdcage μεχρι μετα; (κατι που δε συνηθίζει)
Η μηπως οταν μας τους δειξει θα ειναι στο παρον και ολα τα αλλα θα ειναι off panel; (ακομα αν δεν εχει γινει κατι σημαντικο, εστω μια αντιδραση οταν περικυκλωθηκε απο strings το νησι θα ηθελα να δω)
Posted 27 May 2014 - 17:41
Μετά απο το chapter αυτής της βδομάδας έχει 2 βδομάδες break το one piece γτ ο oda μάλλον είχε κάποιο προβλημα και πήγε νοσοκομείο και τώρα αναρρώνει.
Posted 27 May 2014 - 17:54
Μετά το αυριανό chapter δε θα έχουμε One Piece για δύο βδομάδες λόγω προβλημάτων υγείας του Oda.
Ας του ευχηθούμε όλοι καλή ανάρρωση και να κόψει το κάπνισμα.
Μετά απο το chapter αυτής της βδομάδας έχει 2 βδομάδες break το one piece γτ ο oda μάλλον είχε κάποιο προβλημα και πήγε νοσοκομείο και τώρα αναρρώνει.
Ουσιαστικα και οι 2 το ιδιο πραγμα δε λετε;
Posted 27 May 2014 - 18:00
Ναι αλλά επειδή είμαι τυφλός δεν είναι είδα το ποστ του φίλου από πάνω αλλά ας πούμε ότι κάνα για επιβεβαίωση.