πρεπει να λουζουν τις αδυναμιες με χρυσο οι ιαπωνες....καλα ελεγε ο μαρικο πολο για την ανατολη ....
στα αλλα ...καλο τσαπτερ. δεν εχουμε δει καν την δυναμη του δονπουλακι...
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2014 - 09:08
πρεπει να λουζουν τις αδυναμιες με χρυσο οι ιαπωνες....καλα ελεγε ο μαρικο πολο για την ανατολη ....
στα αλλα ...καλο τσαπτερ. δεν εχουμε δει καν την δυναμη του δονπουλακι...
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2014 - 11:28
Καλό chapter γενικά.
"But you've finally come to realize it now,haven't you?Only one thing is equal for all, and that is Death."
Johan Liebert.
"King of the ants, Meruem. You don´t understand a thing about the limitless malice of mankind!"
Isaac Netero.
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2014 - 17:04
Oσον αφορα το υπολοιπο chap να πω την αληθεια αν και μ αρεσε ψιλοξενερωσα. Γιατι ο oda εχω παρατηρησει οτι υποσχεται και υποσχεται φοβερες καταστασεις και στο τελος μενει στην υποσχεση. Περιμενα sabo vs burgess, barto vs diamante, περιμενα zoro vs pica αλλα ολα αναβληθηκαν .. Δεν λεω μπορει να γινουν στη συνεχεια αλλα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα πολυ περιεργα τα βλεπω τα πραγματα. Σαν να μου φανηκε οτι o DD νικηθηκε και οτι τωρα θα χρησιμοποιησει τσατσικη μεθοδο για να ξεφυγει. Γενικα καπως ξενερωσα με τον DD. Θα δουμε.
Θα κάνει αυτό που δεν περιμένεις . Θες sabo vs burgess. Οχι
Θες καλή και προβλέψιμη μάχη στην αρένα? Οχι
Θες να δείς καμιά οδύσσεια για το ποιός θα πάρει τελικά το φρούτο? Οχι
Απλά σε δύο chapter boom Usopp boom Sabo σε στυλ Jason bourne να τελιώνει την τελετή για πλάκα, να τρώει το φρούτο να το χρησιμοποιεί και γιά σας.
Pfff the guy is too good really.............
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2014 - 17:49
o Οda εχει κανει κοιλια παιδες μη λεμε ο,τι θελουμε...
το chapter πάρα πολυ καλο αλλα δεν ακυρωνει τις βλακειες των προηγουμενων
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2014 - 18:30
Εγώ απο την στιγμή που μπήκε ο Sabo στο κολοσαίο περίμενα να νικήσει κ να φάει το φρούτο. (Δεν ήμουν κ ο μόνος)
GODA!!!!!! πάρτε το μηνιαίο break την επόμενη εβδομάδα τώρα! Καλά κάνει όμως, μέχρι και οι θεοί θέλουν κανένα διάλειμμα βδομάδα παρά βδομάδα.
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2014 - 18:41
Εμενα οι εξελιξεις του τσαπτερ μ'αρεσαν παρα πολυ.Και κυριως οσον αφορα το coloseum παλι καλα που δε μας ζαλισε γιατι κακα τα ψεμματα,πρεπει σιγα σιγα να παρει τη σειρα του το αρκ και να δουμε τις τελικες μαχες,παραφαγαμε τις μαχες του coloseum στη μαπα.
Πολλα + στο οτι ο σαμπο πηρε το φρουτο,πραγματικα δεν υπηρχε καταλληλοτερο ατομο.Και επιτελους θα σταματησουν οι θεωριες για το ποιο μελος των sh θα παρει το φρουτο,i mean seriously πως γινοταν να περιμενουν καποιοι το φρουτο να καταληξει στον zoro η τον sanji.
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2014 - 16:58
πολύ καλό κεφαλαιο! ο σαμπο ειναι ν2 στον στρατο και αν το σκεφτεις δεν ειναι απιθανο... απο οταν αρχισε να κτιζεται ο στρατος, ο σαμπο ηταν εκει.. απο τα πρωτα μελη... βέβαια ειναι ντουκι ο τυπος τι να λεμε.. ουτε ο first div comm from the BB's crew δεν μπορεσε να τον σταματησει... χαλαστηκα μονο εκει που τον κρυφακουσαν και δεν το καταλαβε...
Εφαγε κ το φρουτακι του..θεος!
Τωρα για τα υπολοιπα δεν ξερω τι παιζει... πως γινεται ο ντοφλα να επιβιωσε; εκτος αν ειναι λογγια τυπος που αποτελειται απο μικρες ινες.. ετσι ομως οπως παρουσιαζεται θα ηταν αντιστοιχο με το φρουτο του μπαγκι.. ενα σηματνικο σημειο ειναι οτι δεν μπορεσε να ξαναενωθει μονος του... ηταν κατω μεχρι να τον μαζεψει ο πικα..
bιrdcage... εμενα μου ακουγεται σαν απειρα σχοινια γυρω απο το νησι...σαν ατσαλι ενα πραγμα ετσι ωστε κανεις να μην μπορεσει να φυγει απο κει... θα δουμε...
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2014 - 08:02
αυτή την εβδομάδα έχει chap(γενικα όχι μονο op)?
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2014 - 10:43
αυτή την εβδομάδα έχει chap(γενικα όχι μονο op)?
Όχι. Την άλλη βδομάδα έχει chap.
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2014 - 08:31
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2014 - 11:47
Για αυτο ειναι ο καλυτερος villain της σειρας.
TeamDoffy.
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2014 - 21:47
ποτε θα εχουμε με το καλο το επομενο?
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2014 - 10:55
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2014 - 11:37
Αφού διάβασα το chapter δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τον παραπάνω που είπε ότι
Το hype που ήταν ήδη ψηλά μόλις αγόρασε πύραυλο και πετάει στο διάστημα. Doflamingo άρχοντα έλα πάρε μας τα υπάρχοντα.
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2014 - 12:22
Ο πιο καλός κακός της σειράς! Δεν νομίζω να βγει νοκ άουτ έτσι εύκολα. Τέτοιες χ@-μού~ρeς ξέρουν να επιβιώνουν!