εχει το καλυτερο φρουτο για να τις ικανοποιει.( If you know what I mean)
Παλιά δε νομίζω, λογικά θα χε θέμα αλλά τώρα με το Armament Haki θα ναι κομπλέ... ( If you know what I mean)
I don't know what you both mean. Please explain.
Posted 04 September 2013 - 22:37
εχει το καλυτερο φρουτο για να τις ικανοποιει.( If you know what I mean)
Παλιά δε νομίζω, λογικά θα χε θέμα αλλά τώρα με το Armament Haki θα ναι κομπλέ... ( If you know what I mean)
Posted 04 September 2013 - 23:10
How old are you ?
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 04 September 2013 - 23:22
Τι σχέση έχει αυτό; Ας το εξηγήσει κάποιος. Με λεπτομέρειες.
Posted 04 September 2013 - 23:32
σε pm κάντε το καλύτερα, μην παραεκτροχιαστεί το thread
Bart γαμάτος btw
Posted 04 September 2013 - 23:34
σε pm κάντε το καλύτερα, μην παραεκτροχιαστεί το thread
Where's the fun in that?
Posted 04 September 2013 - 23:37
O Kuzan σιγουρα σχεδιαζει κατι.
Ο Doflamingo το ειχε καταλαβει αλλωστε.
Αλλο ενα σουπερ chapter,αντε να δουμε την ιστορια του νησιου που τοσο πολυ περιμενω.
Posted 05 September 2013 - 20:36
Πολυ fail η αποκαλυψη για τον barto,δλδ απο εκει που ηταν ο μικρος θεουλης του arc με το trolling που εριχνε σ'ολους τελικα αποδεικνυεται πως ειναι απλα ενας groupie του luffy
Επισης η συζητηση luffy-blackbeard ηταν ενα τιποτα και η γκομενα βγηκε nami no2.
Απογοητευση το chapter.
Posted 06 September 2013 - 17:46
Ε αυτή η black-white αντίθεση στον bart είναι που έχει ζουμί και πιστεύω θα μας δείξει και ωραίες κωμικές στιγμές συν ότι σιγά σιγά πρέπει ο Luffy να αποκτά συμμάχους για να ανταγωνιστεί τους yonkou,επίσης βαθαίνει και την ιστορία μέχρι τώρα γτ δείχνει ότι όλα αυτά που έχουν κάνει οι straw hats είναι σημαντικά στον κόσμο του one piece και εχουν επηρεάσει πολλούς.
Posted 07 September 2013 - 17:45
Πολύ καλό chapter. Εμένα μου άρεσε ότι ο Luffy αποκτάει funs. Θα ρίξω πολύ γέλιο όταν θα μιλήσουν αυτοί οι δυο. ´Όσο για την Rebecca όντως πολύ όμορφη αλλά γιατί επιτέθηκε? Για να τεστάρει την δύναμη της?
Posted 07 September 2013 - 18:34
Λογικά για να τον βγάλει εκτός μάχης και να μην κινδυνέυει να χάσει τον αγώνα.
Posted 07 September 2013 - 19:52
Fail ο Barto. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα σαν χαρακτήρας έτσι και αλλιώς, αλλά αυτό πια είναι κατάντια. Επίσης, το Block D προμηνύεται κουραστικά προβλέψιμο. Είναι σχεδόν προφανές ότι θα το νικήσει ο Cavendish...
Posted 07 September 2013 - 21:51
Καλά εδώ εσένα δε σου αρέσει ο τρισμέγιστος Law, ο Barto θα σου άρεσε;
Καλά δεν το ξέρεις σίγουρα, μπορεί να φάει και τα μούτρα του.
P.S: Law 4ever.
Edited by Fandom, 07 September 2013 - 21:51.
Posted 08 September 2013 - 12:17
Σήμερα αφού είδα το animation του επεισοδίου για το one piece. Ξανά θυμήθηκα μια λεπτομέρεια για το φρούτο του Momosuke. Και αυτή είναι ότι το φρούτο φτιάχτηκε από τον Vegapunk και όχι από τον CC μέσω SAD επομένως πως του ήρθε στο μυαλό ο Dofla? Άρα δεν είναι το φρούτο που κάνει τον Momosuke να ακούει τον Dofla αλλά κάτι άλλο. Ή δεν το έχει εξηγήσει καλά ο Oda.
Posted 10 September 2013 - 13:02
βγηκε το 721