To κατω spoiler ειναι fake.
αληθεια? Γαμωτο τσαμπα το respect στην nami
Posted 27 August 2013 - 16:22
To κατω spoiler ειναι fake.
αληθεια? Γαμωτο τσαμπα το respect στην nami
Posted 28 August 2013 - 12:16
http://readms.com/r/one_piece/719/2028/1
μα πόσο πάω αυτόν τον Garp δε λέγετε!!
Posted 28 August 2013 - 13:11
Fail... Ρε Oda, να το πάρουμε απόφαση ότι όποιος και να εμφανιστεί απο εδώ και πέρα θα φεύγει μονόχιτος από τον Luffy; Δυο χρόνια έχουν περάσει από το timeskip και ακόμα μια μάχη της προκοπής δεν έχεις δείξει.
Posted 28 August 2013 - 13:12
Ωραίο chapter αλλά περίμενα να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του Luffy και δεν περίμενα ο Chinjao να χάσει τόσο εύκολα. Στο τέλος ο Bellamy φαίνεται ότι θα βοηθήσει τον Luffy κάπως, αν γίνει και καμιά συμμαχία ακόμα καλύτερα. (Να πάει να μπει στο πλήρωμα δεν το νομίζω)
Fail... Ρε Oda, να το πάρουμε απόφαση ότι όποιος και να εμφανιστεί απο εδώ και πέρα θα φεύγει μονόχιτος από τον Luffy; Δυο χρόνια έχουν περάσει από το timeskip και ακόμα μια μάχη της προκοπής δεν έχεις δείξει.
Και εγώ ήθελα καλή μάχη αλλά όχι με αυτό ρε. Αν είχε καλή μάχη τώρα τότε μετά τι θα γίνει; Απλώς δεν την περίμενα τόσο εύκολη.
Edited by Fandom, 28 August 2013 - 13:14.
Posted 28 August 2013 - 13:12
χαχαχα νταξει το σημερινο chap ηταν τραγελαφικο.
Edit : Οsama ο Chinjao εχει χασει τεραστιο μερος της δυναμης του αλλα και παλι δεν μου φανηκε και κατι το φοβερο ο Garp τον κερδισε πολυ ευκολα οταν ηταν στα καλα του. Δεν εγινε δηλαδη κανα death match να πεις οτι κοντραρε τον Garp.
.
Fandom μην ξεχνας οτι ο Dof του χει δωσει κι αλλη ευκαιρια του Bellamy αν σκοτωσει τον luffy
Edited by zoro77, 28 August 2013 - 13:18.
Posted 28 August 2013 - 13:18
Ο Luffy εχει να τα βαλει με Burgess,Diamante και Doflamingo οποτε λογικο ο Chinjao να μην το δυσκολεψει τοσο πολυ.
Posted 28 August 2013 - 13:28
Edit : Οsama ο Chinjao εχει χασει τεραστιο μερος της δυναμης του αλλα και παλι δεν μου φανηκε και κατι το φοβερο ο Garp τον κερδισε πολυ ευκολα οταν ηταν στα καλα του. Δεν εγινε δηλαδη κανα death match να πεις οτι κοντραρε τον Garp.
Καλά ο Garp δεν τον κέρδισε απλά εύκολα, ούτε μάχη δεν έγινε. Τον περίμενα πολύ πιο δυνατό αφού έχει και 500.000.000 bounty. Εκτός αν ήταν ο αντίστοιχος Buggy της εποχής >.<
Fandom μην ξεχνας οτι ο Dof του χει δωσει κι αλλη ευκαιρια του Bellamy αν σκοτωσει τον luffy
Αυτό δεν το θυμόμουν, αλλά δε νομίζω να το κάνει. Εγώ πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει και στο τέλος του arc παίζει να φύγει και από τον Dofla.
Ο Luffy εχει να τα βαλει με Burgess,Diamante και Doflamingo οποτε λογικο ο Chinjao να μην το δυσκολεψει τοσο πολυ.
Αυτό ^ . Συν πόσους ακόμα που θέλουν να τον σκοτώσουν. Αρκετοί θα μοιραστούν στο crew αλλά και πάλι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τουλάχιστον 2-3, οπότε δεν γινόταν να τα δείξει όλα από τώρα.
Posted 28 August 2013 - 13:50
Τελικά πολύ fail o Chinjao. Το bounty δεν αποτύπωνε την πραγματική του δύναμη. Και ο Garp και ο Luffy τον είχαν για πλάκα. Αλλά το σκηνικό με το κεφάλι έχει πολύ γέλιο. Ο Chinjao θα του χρωστάει για την χάρη που του έκανε.
Posted 28 August 2013 - 13:58
Βασικα δεν με παρεξενευσε που κερδισε ο Luffy,αλλα το οτι ο Oda δεν μας εδειξε ολη τη μαχη. http://www.mangapanda.com/one-piece/708/6 Πανω δεξια μεχρι και ενας κομπαρσος παραδεχεται οτι ο Chinjao εχει αποδυναμωθει εξαιρετικα πολυ!Επισης η μαχη μπορει να εγινε offscreen αλλα ο Chinjao δεν εφυγε μονοχιτος!Ισως το παραπονο σου Osama ειναι αυτο που ειπα και πιο πανω,οτι μας εδειξε την μαχη σε teasers...
Posted 28 August 2013 - 14:07
Αυτό δεν το θυμόμουν, αλλά δε νομίζω να το κάνει. Εγώ πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει και στο τέλος του arc παίζει να φύγει και από τον Dofla.
To πιστευω κι εγω αυτο, αλλα πιστευω ταυτοχρονα οτι θα κανει τα παντα να κερδισει τον σεβασμο του DD
Posted 28 August 2013 - 15:17
Βασικα δεν με παρεξενευσε που κερδισε ο Luffy,αλλα το οτι ο Oda δεν μας εδειξε ολη τη μαχη. http://www.mangapanda.com/one-piece/708/6 Πανω δεξια μεχρι και ενας κομπαρσος παραδεχεται οτι ο Chinjao εχει αποδυναμωθει εξαιρετικα πολυ!Επισης η μαχη μπορει να εγινε offscreen αλλα ο Chinjao δεν εφυγε μονοχιτος!Ισως το παραπονο σου Osama ειναι αυτο που ειπα και πιο πανω,οτι μας εδειξε την μαχη σε teasers...
Ίσως να έχεις και δίκαιο γιατί λέει ότι ήταν η καλύτερη μάχη στην ιστορία του κολοσσαίου.
Edited by redpower1989, 28 August 2013 - 15:19.
Posted 28 August 2013 - 16:30
καταχαρικα το chapter και το κεφαλι του γερου εγινε κανονικο παλι *θα χαρει μολεις συνελθει *
Posted 03 September 2013 - 13:51
Edited by Kaidou, 03 September 2013 - 15:44.
Posted 04 September 2013 - 10:42
Spoiler: