Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17016 replies to this topic

#1141 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 07 March 2009 - 17:53

σχεδον καμια εξελιξη στο 87,38% των χαρακτηρων...

loooooool αυτο πως το βρηκες, παλι....:nosey::frozen:
καλο ειναι οταν βλεπετε/διαβαζετε OP το μυαλο να μη λειτουργει (μονο εκει που χρειαζεται βεβαιως, βεβαιως), ετσι το απολαμβανετε καλυτερα !:stubborn:
Οσο για το τσαπτερ ο Λουφυ μ'αρεσε, οπως και σε καθε κρισιμη φαση μ'αρεσει, γιατι εχει καποιες αξιες που τις τοποθετει πανω απο το προσωπικο του συμφερον.
Posted Image

#1142 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 March 2009 - 18:43

Πως καμιά εξέλιξη ρε φίλε, θα σου δώσω ένα παράδειγμα το γεγονός ότι στην αρχή ο Sanji πηγαίνει με τους SH για πλάκα και μετά από καμία 300αρία chapters είναι έτοιμος να βάλει το όνειρο του καπετάνιου του πάνω από το δικό του και να πεθάνει για αυτόν , δεν είναι εξέλιξη χαρακτήρων.

#1143 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 07 March 2009 - 18:45

Πως καμιά εξέλιξη ρε φίλε, θα σου δώσω ένα παράδειγμα το γεγονός ότι στην αρχή ο Sanji πηγαίνει με τους SH για πλάκα και μετά από καμία 300αρία chapters είναι έτοιμος να βάλει το όνειρο του καπετάνιου του πάνω από το δικό του και να πεθάνει για αυτόν , δεν είναι εξέλιξη χαρακτήρων.

quoting myself...

σχεδον καμια εξελιξη στο 87,38% των χαρακτηρων...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1144 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 07 March 2009 - 18:49

εγω θα το ελεγα ηλιθιο, αλλα απο αποψη πωλησεων, ναι ειναι κατορθωμα.
ενα ηλιθιο κατορθωμα...:hahaha:

Ηλιθιο θα ηταν αμα αυτα τα 400 chapter ηταν βαρετα και ανουσια...

Ομως δεν ηταν...απλα ολο και καλυτερευει και αυτο το λενε ολοι.

#1145 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 07 March 2009 - 18:57

Ωραίο chapterακι...

Μέσα από τα κέρατά του ο Magellan είχε κοτσίδια;;;:hahaha:

Θέλω πάρα πολύ να δω τους Buggy και 3 να τρώνε ξύλο από τον Hannyabal. Απλά το θέλω...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1146 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 07 March 2009 - 19:05

Ηλιθιο θα ηταν αμα αυτα τα 400 chapter ηταν βαρετα και ανουσια...

Ομως δεν ηταν...απλα ολο και καλυτερευει και αυτο το λενε ολοι.

ξερω πως δεν θα συμφωνησουμε, αλλα στα 500+ κεφαλαια τουλαχιστον τα 100 θα μπορουσαν να λειπουν... τραβηξε χωρις λογο την ιστορια με χαζοπαρεμβασεις...

δεν ξερω αν καλυτερευει... εγω πιστευω πως τωρα γινεται οπως επρεπε να ειναι...

#1147 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 07 March 2009 - 19:44

Serestrum: Το χ/ψ ανιμέ έχει 1000000 μειονεκτιματα, μα κοιταχτε ποσο στραβη ειναι η μουρη του χ/ψ χαρακτηρα... GTP ολα τελος
Τι θελει να δειξει ο Serestrum: ΕΙΝΑΙ γαματος τυπας και αν αυτος εφτιαχνε ανιμε θα ηταν υπεργαματα καθως ξερει να κρινει τα παντα και να αναγνωριζει την τελειοτητα. το Οne piece ειναι πολυ λιγο για αυτον.

#1148 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 07 March 2009 - 19:55

Serestrum: Το χ/ψ ανιμέ έχει 1000000 μειονεκτιματα, μα κοιταχτε ποσο στραβη ειναι η μουρη του χ/ψ χαρακτηρα... GTP ολα τελος
Τι θελει να δειξει ο Serestrum: ΕΙΝΑΙ γαματος τυπας και αν αυτος εφτιαχνε ανιμε θα ηταν υπεργαματα καθως ξερει να κρινει τα παντα και να αναγνωριζει την τελειοτητα. το Οne piece ειναι πολυ λιγο για αυτον.

crazy fanboy detected:hahaha:
Μπορώ να βρω πάρα πολλά μειονεκτήματα του One Piece αλλά πολύ απλά δεν θέλω γιατί έχει κάποια θετικά που λίγες σειρές μου τα έχουνε προσφέρει.Αν νομίζετε ότι είναι τέλειο τότε είστε πολύ γελασμένοι...

Επίσης πως κάνεις έτσι την γνώμη του είπε ο άνθρωπος.:nosey:Και στο κάτω κάτω έχει δείξει ότι του αρέσει το op αλλιώς δεν θα καθότανε να το διαβάζει...

#1149 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 07 March 2009 - 20:00

εχμ... εγω θα πω πως μιλαω για το manga... στα φρυδια μου το anime... επισης ωριμασε φιλε...
περα απο περαστικα σου ευχομαι και καλη τυχη...

#1150 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 07 March 2009 - 20:04

Δεν είπα οτι είναι τέλειο αλλά οχι και να σπαμμαρουμε τα μειονεκτιματα του ανιμέ σε αυτο το Forum μονο και μονο για αυτοπροβολή. ειναι λιγο σπαστικό για τους υπόλοιπους, ας πουμε δεν θα καθησω να μιλησω το ποσοστο της εξελιχης ενος χαρακτηρα...εδω δεν ειναι forum για να μετρησουμε ποσο καλο ειναι ι οχι το manga* εδώ, ειναι forum για να μιλαμε για αυτα που βλεπουμε στο στορυ και να ανταλλασουμε τις σκεψεις μας πανω στο ιδιο το manga* και οχι στο ποσα λαθη εκανε ο Oda σχεδιαζοντας το. Σορρυ, παντα η κριτικη απο ατομα που ποτε δεν εχουν δοκιμασει το αντικειμενο με ενοχλουσε και τιν καυτηριαζα!

#1151 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 07 March 2009 - 20:26

Ομιτζι.... i want my ridelub... :hahaha:

#1152 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 March 2009 - 20:32

Κeep the conversation non-personal, non offensive and on topic ppl!!! :knock-knock:

godlike_efre αν μπορούσαμε να ασκήσουμε κριτική σε anime και manga μόνο όταν φτιάχναμε τα δικά μας (όσοι μπορούσαν that is) τότε το 99 τοις εκατό του forum θα έπρεπε να λέμε "τέλειο τέλειο" ακόμη και για την πιο ελεεινή σειρά που βλέπαμε/διαβάζαμε. Το ότι κάποιος δεν είναι δημιουργός δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κρίνει αυτά που βλέπει.

Serestrum σε παρακαλώ πρόσεξε τον τόνο σου.

#1153 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 07 March 2009 - 20:59

Τι θελει να δειξει ο Serestrum: ΕΙΝΑΙ γαματος τυπας και αν αυτος εφτιαχνε ανιμε θα ηταν υπεργαματα καθως ξερει να κρινει τα παντα και να αναγνωριζει την τελειοτητα. το Οne piece

Spoiler:

ειναι πολυ λιγο για αυτον.

θα συμφωνησω και εγω ομως με τον σερεστρουμ . Το ενδιαφερον εχει πεσει πολυ κατω . Καθολου δεν κινησε την περιεργεια αυτο το τσαπτερ , αλλα αν τα ειχαμε ολα κατευθειαν θα ηταν διαφορετικα . Απλα αυτο ηταν μεταβατικο και μας φαινεται πως εκανε κοιλια .

Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1154 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 07 March 2009 - 21:12

κατα τα αλλα θεωρω γελοιο το οτι ο οντα εχει πει πως κανεις δεν θα πεθανει ... δλδ ρε φιλε , πετας τετοιο σποιλερ στην μαπα μας χωρις να υπολογιζεις τιποτα ...;
Μακγελλαν : Με την δυναμη μου , θα σε ...
Λουφφυ : Τι ; θα με πας στο νοσοκομειο ; ή θα μου κλεψεις το ονειρο μου ;
Μαγκελλαν: οχι , θα σε κανω να πλησιασεις το θανατο...

Καλα...

Ειναι δυνατον να πεθανει ο luffy ρε laraska ??Tι θα βλεπουμε μετα ?

Ουτος ή αλλος ο oda εχει δωσει μια αλλη διασταση στον θανατο ''πεθαινεις οταν σε ξεχνανε'' αυτο ειναι το μοτο σε γενικες γραμμες, αυτο φανηκε στις ιστοριες του κομπογιανιτη γιατρου στην saga του chopper και στην ιστορια του pirate king.

Μην ξεχνατε επεισης οτι εκτος απο γομαρια σαν και του λογου μας το one piece το βλεπουν και μικρα παιδακια...οποτε μην περιμενετε να δειτε ποτε τον chopper αποκεφαλισμενο π.χ ...

#1155 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 07 March 2009 - 21:38

Καλα...

Ειναι δυνατον να πεθανει ο luffy ρε laraska ??Tι θα βλεπουμε μετα ?

Ουτος ή αλλος ο oda εχει δωσει μια αλλη διασταση στον θανατο ''πεθαινεις οταν σε ξεχνανε'' αυτο ειναι το μοτο σε γενικες γραμμες, αυτο φανηκε στις ιστοριες του κομπογιανιτη γιατρου στην saga του chopper και στην ιστορια του pirate king.

Μην ξεχνατε επεισης οτι εκτος απο γομαρια σαν και του λογου μας το one piece το βλεπουν και μικρα παιδακια...οποτε μην περιμενετε να δειτε ποτε τον chopper αποκεφαλισμενο π.χ ...

παραδειγμα ηταν ο λουφφυ .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]