Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17010 replies to this topic

#11506 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 16:43

Λατρεύω να βλέπω Luffy και Cavendish.

Όσο για το chapter.Το arc συνεχίζει να πηγαίνει πολύ καλά.

Spoiler:

#11507 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 17:07

Λατρεύω να βλέπω Luffy και Cavendish.

Όσο για το chapter.Το arc συνεχίζει να πηγαίνει πολύ καλά.

Όντως η φάτσα του Cavendish στο τέλος είναι όλα τα λεφτά

#11508 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 17:42

Hi! Your favorite mod in da house :3

Μπα, δεν είσαι.

Ενώ μου άρεσε η σκηνή που αποκαλύφτηκε ο Luffy θα προτιμούσα να γίνει μετά από μάχη. Σε μιας πιο badass στιγμή που θα τους έχει νικήσει, να πέσει τυχαία η περικεφαλαία ή κάτι τέτοιο.

Και γιατί διάλλειμμα? Τ_Τ Μην κάνει κάτι καλό αυτός ο άνθρωπος, αμέσως να το χαλάσει >.<

#11509 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 19:14

Μπα, δεν είσαι.

Ενώ μου άρεσε η σκηνή που αποκαλύφτηκε ο Luffy θα προτιμούσα να γίνει μετά από μάχη. Σε μιας πιο badass στιγμή που θα τους έχει νικήσει, να πέσει τυχαία η περικεφαλαία ή κάτι τέτοιο.

Και γιατί διάλλειμμα? Τ_Τ Μην κάνει κάτι καλό αυτός ο άνθρωπος, αμέσως να το χαλάσει >.<

Αν και συμφωνώ οτι θα ήταν ωραία να αποκαλυφθεί έτσι όπως το λες, θα μου αρέσει πολύ επίσης άμα είναι όλοι εναντίον του λόγω μείσους κτλ (Bellamy, Cavendish και εκείνος ο γέρος στο τέλος ήδη τον έχουν εχθρό)

Περι break: Όλα τα shonen θα κάνουν break λόγω golden week. Δεν φταίει ο Oda :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 23 Απρίλιος 2013 - 22:34

#11510 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 19:30

Και εμένα θα μου άρεσε να αποκαλυφθεί έτσι ο Luffy. Αλλά εάν πάει έτσι πως πάει το τουρνουά μπορεί να διακοπεί πιο πριν με τον Luffy να μπαίνει από πριν στην μάχη με τον Don και τον Cavendish και αυτό όλο μαζί να γενικεύεται. Ο Fujitora μιλάει για πολλές απώλειες πολιτών και αυτών που είναι στο Κολοσσαίο . Οπότε πιστεύω μια πιθανότητα είναι να ξεφύγει το πράγμα και να γίνονται μάχες όλων εναντίων όλων με πολλές καταστροφές.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 23 Απρίλιος 2013 - 19:32

#11511 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 19:32

http://www.mangareader.net/one-piece/707/6

ok να το θεσω αλλιως.... γιατι δν το ξεκαθαρισα... μας λεει στο προηγουμενο ουσιαστικα οτι ο μπελλαμυ και ο μπαρτολομεο ειναι ντουκια...εε.. ηθελα σημερα να εβλεπα κατι που να τα διακιολογουσε ολα αυτα... αυτη η σκηνη ειναι κλασικ μπελλαμυ...γτπ μ λιγα λογια... :ρ

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#11512 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 19:49

Καλά ναι έτσι όπως το πάει το πιο πιθανό είναι να διακοπεί αλλά και πάλι ο Bellamy δεν είπε ποιος είναι ο Luffy και οι άλλοι δύο παίζε να μην πουν. Μάλλον θα θέλουν να τον αντιμετωπίσουν μέσα.

#11513 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 19:54

Ο Oda συνεχίζει να δίνει screen time σε δευτερεύοντες χαρακτήρες. I approve of this.

Καλά κρατεί και το τουρνουά μέχρι στιγμής με μπόλικο ξύλο και ακόμα πιο μπόλικες αποκαλύψεις και ανατροπές.

Go Bellamy! Δείξε σε όλους ότι δεν είσαι τόσο άχρηστος όσο φάινεσαι όσο ήσουν κάποτε!

#11514 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 19:57

ρε παιδια κατι ασχετο :P δεν σας κανει εντυπωση που ο fujitora ειπε να στειλουν ενισχυσεις στο green bit? Απο που κι ως που? Ενα τραβηγμενο που σκεφτηκα ειναι οτι η παραιτηση του Dofla απο shichi να ειναι ναι σκηνοθετημενη για να την πατησει ο Law με ανταλλαγμα να πιασουν και τον Law και τον luffy. Ισως ετσι να εξηγηται που να ειναι τοσο ηρεμη η Dressrosa. Και ο dofla πιστευω εχει τα μεσα να κανει κατι τετοιο. ΕΙπαμε ο Law ειναι mastermind τησ Worst Generation αλλα ο Dofla δεν νομιζω να μην εχει trump card και να κανει τα θεληματα καποιου πιτσιρικου..

Oσο για το chap οντως δεν ενθουσιασε σημερα. Κι εγω περιμενα κατι πιο συγκλονιστικο. Δεν ειναι σαν καποια προηγουμενα chaps που βγαιναμε και λεγαμε epic κτλ. Εχουν περασει τουλαχιστον 3-4 chapters που δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο μην κοροιδευομαστε.
Αλλα οπως ειπωθηκε ειναι χαρακτηριστικο του oda να δινει χρονο σε δευτερευοντες χαρακτηρες. Μαγκια του απο την στιγμη που κραταει την υποθεση του manga σε υψηλα επιπεδα αγωνιας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 23 Απρίλιος 2013 - 20:00

2po6sfa_jpg.gif

#11515 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 20:13

Well, όλο το ζουμί σε αυτό που αναφέρεις βρίσκεται στο τι εντολές έχει λάβει ο Fujitora από τον Akainu. Πάντως και εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι παίζει με τον Doflamingo. Δεν είναι δυνατόν να παραιτείται τόσο εύκολα μετά από άπειρα χρόνια σαν Shickibuckai. Κάτι περίεργο έχει παιχτεί και με το όλο τουρνουά στην μέση θα αργήσουμε να μάθουμε τι.

#11516 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 20:23

ρε παιδια κατι ασχετο :P δεν σας κανει εντυπωση που ο fujitora ειπε να στειλουν ενισχυσεις στο green bit? Απο που κι ως που? Ενα τραβηγμενο που σκεφτηκα ειναι οτι η παραιτηση του Dofla απο shichi να ειναι ναι σκηνοθετημενη για να την πατησει ο Law με ανταλλαγμα να πιασουν και τον Law και τον luffy. Ισως ετσι να εξηγηται που να ειναι τοσο ηρεμη η Dressrosa. Και ο dofla πιστευω εχει τα μεσα να κανει κατι τετοιο. ΕΙπαμε ο Law ειναι mastermind τησ Worst Generation αλλα ο Dofla δεν νομιζω να μην εχει trump card και να κανει τα θεληματα καποιου πιτσιρικου..

Oσο για το chap οντως δεν ενθουσιασε σημερα. Κι εγω περιμενα κατι πιο συγκλονιστικο. Δεν ειναι σαν καποια προηγουμενα chaps που βγαιναμε και λεγαμε epic κτλ. Εχουν περασει τουλαχιστον 3-4 chapters που δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο μην κοροιδευομαστε.
Αλλα οπως ειπωθηκε ειναι χαρακτηριστικο του oda να δινει χρονο σε δευτερευοντες χαρακτηρες. Μαγκια του απο την στιγμη που κραταει την υποθεση του manga σε υψηλα επιπεδα αγωνιας.

Όντως ένα σενάριο είναι αυτό, εγώ πιστεύω από την πρώτη στιγμή ότι παίζει συμφωνία με Dofla και ναυτικό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 23 Απρίλιος 2013 - 20:23

#11517 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2013 - 22:00

O law to eixe pei ston smoker , oti tha paei sto green bit. Opote logika giauto pane ekei oi marines.

#11518 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2013 - 13:15

Μπα δε νομίζω να έχει κάνει συμφωνία με Navy. Πιο πιθανό να έχει inside info και να έχει προδώσει κανείς τον Law.

#11519 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2013 - 17:35

καλο τσαπ αν και θα θελα να δειξει λιγο παραπανω να πω την αμαρτια μου.
o bartolomeo αραξε σε μια γωνια και δεν τον βαρουσαν;
ο bellamy εχει ανεβει ελαχιστα στην εκτιμιση μου αλλα ακομα ειναι "meh" για μενα.
καλη φαση ο φισμαν, ο σαμουραι, και ο αλλος με τις κλοτσιες, αλλα ελπιζω το B group να τελειωσει στο επομενο τσαπ...
:thatsit: Have a nice day! :)

#11520 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2013 - 15:00

ερώτηση: το "fighing Lion" από το μπλοκ D , μήπως είναι ο Richie από το πλήρωμα του Buggie;;;; :slash:
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka