Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17010 replies to this topic

#11416 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 23:01

Μαρέσει ο bartolomeo πάρα μα πάρα πολύ(one shot τον vice admiral o οποίος έδειρε έυκολα εναν 60+ bounty του πληρώματος. Αμα οι vice admiral στο new world πέφτουν έτσι πρέπει να κλαίει το navy στην συγκεκριμένη περιοχή.
Δεν κατάλαβα τι έγινε με τον zoro ( αυτός δεν ειναι ο zoro να υποθέσω,η μετάφραση βγάζει νόημα μόνο τότε, χώρια που κουβαλάει το σπαθί του zoro)......

#11417 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 01:03

ο zoro ηταν^^
Το chap πολυ γεματο, Ο oda δημιουργει πολλες προσδοκιες παντα και ειδικα στα τελευταια arcs μας εχει στην τσιτα. Μενει να πεσει και λιγο περισσοτερο ξυλο που μας το χει στερησει και εχουμε μεινει λιγο με την χαρα. Xορτασαμε βεβαια στο punk hazard με ξυλο, απλα οι μαχες ηταν one shot περιπου. Ο λαος διψαει αιμα και δυσκολες νικες . Αντε για να δουμε τωρα.
για αλλη μια φορα ο ρολος του V.admiral υποβαθμιζεται. Δεν γινεται να μην υπαρχουν δυνατοι V admirals. Καποιοι θα ναι τουμπανα δεν μπορει. Οταν στον πολεμο καλουσαν τους shichibukai να συμμετασχουν, αν παρουμε παραδειγμα την boa που ηρθε ο momonga, πιθανον vice admiral εστελναν και στους υπολοιπους. Δεν σας ειχε κανει εντυπωση το πως ο jinbe φυλακιστηκε? Πιστευω τις εφαγε απο καποιον V. admiral (χωρις φυσικα να βαζω και το χερι μου στην φωτια)

Τωρα οσον αφορα το υπολοιπο τουρνουα πραγματικα πολλοι τουμπανα χαρακτηρες μαζευτηκαν. Κατι μου λεει οτι ολοι αυτοι δεν θα πολεμησουν μεταξυ τους(θα χουμε βεβαια καποιες μαχες) αλλα θα αντιμετωπισουν ολοι μαζι το navy μαζι με τον admiral(ισως εδω εξηγηθει ο ρολος του burgess..) και τους CP0. Oσον αφορα της Cipher Pol ειχε ειπωθει οτι οι CP9 ηταν οι πιο δυνατοι Cipher Pol ever. Ηξερα οτι κατι δεν πηγαινε καλα αφου χασαν απο ενα μονο crew με rookies. Αρα αργοτερα λογικα ο oda θα μας εξηγησει την κατασταση.

2po6sfa_jpg.gif

#11418 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 01:03

καλα ..απλα συγκρινετε τον μπαρθολομεο στην αρχη και στο τελος.. δεν ειναι το ιδιο ατομο.. δειτε το ταττοο στο στηθος και αγκαθωτο μεταλο στον ωμο....

Αυτός που τις έφαγε απο τον Vice Admiral είναι σύμβουλος του Bartolomeo.

Spoiler:

#11419 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 05:08

Αυτός που τις έφαγε απο τον Vice Admiral είναι σύμβουλος του Bartolomeo.

:o 1000000 thnks! τωρα το καταλαβα.... :terror2:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#11420 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 09:01

Καλά το σχέδιο του Law έχει πάει στράφει εξ αρχής και το ψιλιάζεται και ο ίδιος. Εγώ πιστεύω ότι ο Dofla έχει κάνει συμφωνία με marines για όλο αυτό..

#11421 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 14:55

O Bartolomeo πιστεύω είναι ο Σάμπο.
Είναι ιδανική στιγμή να σκάσει μύτη και να πολεμήσει για το φρούτο του Ace.
Πιστεύω πως αντικατέστησε τον Bartholomew Kuma που ήταν ο "πειρατής των επαναστατών" .
Και εφόσον ήταν ισάξιος του Ace, έχει λογική να σπάσει vice admiral τόσο εύκολα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#11422 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 20:15

^^^ μου αρεσει σαν σεναριο..... αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο βιαιος που να δειρει τοσο αγρια εναν απο το ναυτικο..... γενικα κατι τετοιο θα το εκανε ο κιντ ή ο ΒΒ.... οποτε μαλλον θα πρεπει να κοιταξουμε για ανθρωπους τετοιου χαρακτηρα...

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#11423 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 20:49

O Bartolomeo πιστεύω είναι ο Σάμπο.
Είναι ιδανική στιγμή να σκάσει μύτη και να πολεμήσει για το φρούτο του Ace.
Πιστεύω πως αντικατέστησε τον Bartholomew Kuma που ήταν ο "πειρατής των επαναστατών" .
Και εφόσον ήταν ισάξιος του Ace, έχει λογική να σπάσει vice admiral τόσο εύκολα...

Τρελο σεναριο αυτο.
Καλη ιδεα βασικα για το φρουτο που λες, αλλα το ιδανικοτερο θα ηταν ισως να τον πετυχει στο ταφο του Ace.
Για τη δυναμη του δεν αμφιβαλλω, λογικα δε χρειαζεται καν το φρουτο.
Θα ηταν ομως πολυ δυσκολο να τους βαλει αντιμετωπους ο Oda τωρα με το λουφυ.
Ασε που δε πιστευω πως θα δολοφονουσε εν ψυχρω καποιον, οπως εκανε δηλαδη με τον chapman.

Κατι αλλο που ηθελα να προσθεσω απο πριν, γιατι διαβαζω τριγυρω πως θεωρουν τον burgess τουμπανο.
Αυτον τον ανθρωπο εγω τον θεωρουσα και θα θεωρω παντα κομπαρσο. Δεν ξερω, ισως ειναι ο τροπος πους μας τον παρουσιασε μεχρι τωρα ο Oda.
Παρολο που ειναι σε τοπ crew, και ας εχει κ fleet, και power up να εχει κανει, δε ανησυχω καθολου.
Γιατι αν το καλοσκεφτεις, ο λουφυ προοριζεται να τα βαλει με το αφεντικο, οποτε αν ο Jesus ειναι αυτη τη στιγμη ισοδυναμος με τον λουφυ, τοτε παραειναι ψεμα. Και ο λουφυ θα χρειαστει θαυμα για να ριξει καποτε τον BB.

Γενικα με το αρκ ειμαι ευχαριστημενος, μονο κ μονο που εχει το κολοσαιο μου φτανει, να πω την αληθεια.
Και ενα τελευταιο που διαβασα αλλου, δεν ξερω αν αναφερθηκε εδω.
Ο μεσαιος (κοντος) απτους 3 CP0 που ειδαμε, εχει ενα καπελο που μοιαζει με τουτο που ειχε ο κρυφος εκεινος χαρακτηρας που διεταξε τον δοφλα να σκοτωσει τον μορια.
Just food for thought.

cheers

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#11424 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 21:06

νομιζω οτι το πιο λογικο σεναριο ειναι οτι ο σαμπο εχιε παθει αμνησια απο το ατυχημα που ειχε και μετα τον μαζεψε ο ντραγκον... αλλιως θα ειχε παεινα σωσει και αυτος τον ace οπως κεναε και ο λουφφυ.....

#11425 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 22:29

Τρελο σεναριο αυτο.
Καλη ιδεα βασικα για το φρουτο που λες, αλλα το ιδανικοτερο θα ηταν ισως να τον πετυχει στο ταφο του Ace.
Για τη δυναμη του δεν αμφιβαλλω, λογικα δε χρειαζεται καν το φρουτο.
Θα ηταν ομως πολυ δυσκολο να τους βαλει αντιμετωπους ο Oda τωρα με το λουφυ.
Ασε που δε πιστευω πως θα δολοφονουσε εν ψυχρω καποιον, οπως εκανε δηλαδη με τον chapman.

Κατι αλλο που ηθελα να προσθεσω απο πριν, γιατι διαβαζω τριγυρω πως θεωρουν τον burgess τουμπανο.
Αυτον τον ανθρωπο εγω τον θεωρουσα και θα θεωρω παντα κομπαρσο. Δεν ξερω, ισως ειναι ο τροπος πους μας τον παρουσιασε μεχρι τωρα ο Oda.
Παρολο που ειναι σε τοπ crew, και ας εχει κ fleet, και power up να εχει κανει, δε ανησυχω καθολου.
Γιατι αν το καλοσκεφτεις, ο λουφυ προοριζεται να τα βαλει με το αφεντικο, οποτε αν ο Jesus ειναι αυτη τη στιγμη ισοδυναμος με τον λουφυ, τοτε παραειναι ψεμα. Και ο λουφυ θα χρειαστει θαυμα για να ριξει καποτε τον BB.

Γενικα με το αρκ ειμαι ευχαριστημενος, μονο κ μονο που εχει το κολοσαιο μου φτανει, να πω την αληθεια.
Και ενα τελευταιο που διαβασα αλλου, δεν ξερω αν αναφερθηκε εδω.
Ο μεσαιος (κοντος) απτους 3 CP0 που ειδαμε, εχει ενα καπελο που μοιαζει με τουτο που ειχε ο κρυφος εκεινος χαρακτηρας που διεταξε τον δοφλα να σκοτωσει τον μορια.
Just food for thought.

cheers

Δεν ειναι απαραιτητο να χασει μετα απο (εγω προβλεπω) χρονια απο τον BB επειδη μαλλον 8α χασει τωρα απο τον Burgess.O Burgess θα μπορουσε να ειναι και δυνατοτερος απο τον Luffy τωρα,αλλα οταν περασει ο καιρος και "ψηθει" ο Luffy στο NW,μετα απο δυνατες μαχες και κανα 2 power up θα ειναι ισοδυναμος με τον Μαυρογεννη!Να εχεις στο μυαλο σου οτι ο Burgess σε αντιθεση με τον Sanji χρησιμοποιει μαλλον μονο τα χερια του οποτε θα ειναι απιστευτα δυνατος μυϊκα!(ο Luffy χρησομοποιει ολα τα ακρα του....λολ)

Για το τελευταιο που λες,εχεις καποια φωτο ή λινκ γιατι δεν βρηκα τιποτα;

image.jpg

#11426 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 22:50

Αν ο Burgess ειναι δυνατοτερος απτον λουφυ αυτη τη στιγμη, τοτε εγω ειμαι για tableflip.jpg

Για τον τυπο που ελεγα οριστε ο οριτζιναλ :
http://www.mangareader.net/103-56333-19/one-piece/chapter-595.html

και εδω αυτος που ειδαμε τωρα (στη μεση) :
http://www.mangareader.net/one-piece/705/12

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#11427 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 23:55

Είναι πολύ κοινό καπέλο που φοράει ο τύπος του cp0. Όχι ότι είναι απίθανο να είναι ο ίδιος..

#11428 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 00:47

Αμφιβάλω ότι ο Bartolomeo είναι ο Sabo καθώς ο Bart ήταν rookie πριν ένα χρόνο και ο Sabo έχει την ίδια ηλικία με τον Ace.

Spoiler:

#11429 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 01:02

Εμενα μου κανει εντυπωση που ναι first fleet captain ο Burgess.. Εγω περιμενα τον Shiryu να ναι σε αυτην την θεση. Ισως του την εδωσε ο ο Blackbeard επειδη ηταν πιο παλιος μαλλον..

Οσο αυτο με τον sabo και τον bartolomeo νομιζω το χε πει κι αλλος απο εδω πριν κατι μερες :P Μου φαινεται πολυ καλη φαση αν γινει. Θα ναι πραγματικα φωτια το arc!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 12 Απρίλιος 2013 - 01:03

2po6sfa_jpg.gif

#11430 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 02:10

Αν ο Burgess ειναι δυνατοτερος απτον λουφυ αυτη τη στιγμη, τοτε εγω ειμαι για tableflip.jpg

Για τον τυπο που ελεγα οριστε ο οριτζιναλ :
http://www.mangareader.net/103-56333-19/one-piece/chapter-595.html

και εδω αυτος που ειδαμε τωρα (στη μεση) :
http://www.mangareader.net/one-piece/705/12

Οκ,να ξερω δηλαδη πως να σε φωναζω :P

Θες να μου πεις πχ οτι ο Luffy ειναι δυνατοτερος απο τον Marco(αντιστοιχη θεση στο πληρωμα του WB) ή απο τον δυνατοτερο στο πληρωμα της BM ή απο τον Ben Beckman?Νομιζω εχεις υπερεκτιμηση λιγο τον Luffy.Σαφως εχει τουμπανεψει αλλα θελει ακομι για να μπορει να νικαει τοσο τουμπανα.Αυτο χωρις να αποκλειω οτι μπορει να νικησει τον Burgess αλλα με τα 1000 ζορια και με πολυ αιμα!(δινω ελαχιστες πιθανοτητες να παλεψουν αυτοι οι 2 σε αυτο το αρκ)Διαφορετικα αν δεν τον νικησει με τα χιλια ζορια τοτε οι Yonkou θα πεσουν πολυ στα ματια μου!

delete me

Επισης,η Perona βρισκεται στο πλοιο,ετσι εξηγουνται αυτα τα πραγματα στο νερο
http://www.mangapanda.com/one-piece/700/11

image.jpg