Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2013 - 23:01
Δεν κατάλαβα τι έγινε με τον zoro ( αυτός δεν ειναι ο zoro να υποθέσω,η μετάφραση βγάζει νόημα μόνο τότε, χώρια που κουβαλάει το σπαθί του zoro)......
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 01:03
Το chap πολυ γεματο, Ο oda δημιουργει πολλες προσδοκιες παντα και ειδικα στα τελευταια arcs μας εχει στην τσιτα. Μενει να πεσει και λιγο περισσοτερο ξυλο που μας το χει στερησει και εχουμε μεινει λιγο με την χαρα. Xορτασαμε βεβαια στο punk hazard με ξυλο, απλα οι μαχες ηταν one shot περιπου. Ο λαος διψαει αιμα και δυσκολες νικες . Αντε για να δουμε τωρα.
για αλλη μια φορα ο ρολος του V.admiral υποβαθμιζεται. Δεν γινεται να μην υπαρχουν δυνατοι V admirals. Καποιοι θα ναι τουμπανα δεν μπορει. Οταν στον πολεμο καλουσαν τους shichibukai να συμμετασχουν, αν παρουμε παραδειγμα την boa που ηρθε ο momonga, πιθανον vice admiral εστελναν και στους υπολοιπους. Δεν σας ειχε κανει εντυπωση το πως ο jinbe φυλακιστηκε? Πιστευω τις εφαγε απο καποιον V. admiral (χωρις φυσικα να βαζω και το χερι μου στην φωτια)
Τωρα οσον αφορα το υπολοιπο τουρνουα πραγματικα πολλοι τουμπανα χαρακτηρες μαζευτηκαν. Κατι μου λεει οτι ολοι αυτοι δεν θα πολεμησουν μεταξυ τους(θα χουμε βεβαια καποιες μαχες) αλλα θα αντιμετωπισουν ολοι μαζι το navy μαζι με τον admiral(ισως εδω εξηγηθει ο ρολος του burgess..) και τους CP0. Oσον αφορα της Cipher Pol ειχε ειπωθει οτι οι CP9 ηταν οι πιο δυνατοι Cipher Pol ever. Ηξερα οτι κατι δεν πηγαινε καλα αφου χασαν απο ενα μονο crew με rookies. Αρα αργοτερα λογικα ο oda θα μας εξηγησει την κατασταση.
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 01:03
καλα ..απλα συγκρινετε τον μπαρθολομεο στην αρχη και στο τελος.. δεν ειναι το ιδιο ατομο.. δειτε το ταττοο στο στηθος και αγκαθωτο μεταλο στον ωμο....
Αυτός που τις έφαγε απο τον Vice Admiral είναι σύμβουλος του Bartolomeo.
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 05:08
Αυτός που τις έφαγε απο τον Vice Admiral είναι σύμβουλος του Bartolomeo.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 09:01
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 14:55
Είναι ιδανική στιγμή να σκάσει μύτη και να πολεμήσει για το φρούτο του Ace.
Πιστεύω πως αντικατέστησε τον Bartholomew Kuma που ήταν ο "πειρατής των επαναστατών" .
Και εφόσον ήταν ισάξιος του Ace, έχει λογική να σπάσει vice admiral τόσο εύκολα...
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 20:15
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 20:49
O Bartolomeo πιστεύω είναι ο Σάμπο.
Είναι ιδανική στιγμή να σκάσει μύτη και να πολεμήσει για το φρούτο του Ace.
Πιστεύω πως αντικατέστησε τον Bartholomew Kuma που ήταν ο "πειρατής των επαναστατών" .
Και εφόσον ήταν ισάξιος του Ace, έχει λογική να σπάσει vice admiral τόσο εύκολα...
Τρελο σεναριο αυτο.
Καλη ιδεα βασικα για το φρουτο που λες, αλλα το ιδανικοτερο θα ηταν ισως να τον πετυχει στο ταφο του Ace.
Για τη δυναμη του δεν αμφιβαλλω, λογικα δε χρειαζεται καν το φρουτο.
Θα ηταν ομως πολυ δυσκολο να τους βαλει αντιμετωπους ο Oda τωρα με το λουφυ.
Ασε που δε πιστευω πως θα δολοφονουσε εν ψυχρω καποιον, οπως εκανε δηλαδη με τον chapman.
Κατι αλλο που ηθελα να προσθεσω απο πριν, γιατι διαβαζω τριγυρω πως θεωρουν τον burgess τουμπανο.
Αυτον τον ανθρωπο εγω τον θεωρουσα και θα θεωρω παντα κομπαρσο. Δεν ξερω, ισως ειναι ο τροπος πους μας τον παρουσιασε μεχρι τωρα ο Oda.
Παρολο που ειναι σε τοπ crew, και ας εχει κ fleet, και power up να εχει κανει, δε ανησυχω καθολου.
Γιατι αν το καλοσκεφτεις, ο λουφυ προοριζεται να τα βαλει με το αφεντικο, οποτε αν ο Jesus ειναι αυτη τη στιγμη ισοδυναμος με τον λουφυ, τοτε παραειναι ψεμα. Και ο λουφυ θα χρειαστει θαυμα για να ριξει καποτε τον BB.
Γενικα με το αρκ ειμαι ευχαριστημενος, μονο κ μονο που εχει το κολοσαιο μου φτανει, να πω την αληθεια.
Και ενα τελευταιο που διαβασα αλλου, δεν ξερω αν αναφερθηκε εδω.
Ο μεσαιος (κοντος) απτους 3 CP0 που ειδαμε, εχει ενα καπελο που μοιαζει με τουτο που ειχε ο κρυφος εκεινος χαρακτηρας που διεταξε τον δοφλα να σκοτωσει τον μορια.
Just food for thought.
cheers
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 21:06
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 22:29
Δεν ειναι απαραιτητο να χασει μετα απο (εγω προβλεπω) χρονια απο τον BB επειδη μαλλον 8α χασει τωρα απο τον Burgess.O Burgess θα μπορουσε να ειναι και δυνατοτερος απο τον Luffy τωρα,αλλα οταν περασει ο καιρος και "ψηθει" ο Luffy στο NW,μετα απο δυνατες μαχες και κανα 2 power up θα ειναι ισοδυναμος με τον Μαυρογεννη!Να εχεις στο μυαλο σου οτι ο Burgess σε αντιθεση με τον Sanji χρησιμοποιει μαλλον μονο τα χερια του οποτε θα ειναι απιστευτα δυνατος μυϊκα!(ο Luffy χρησομοποιει ολα τα ακρα του....λολ)Τρελο σεναριο αυτο.
Καλη ιδεα βασικα για το φρουτο που λες, αλλα το ιδανικοτερο θα ηταν ισως να τον πετυχει στο ταφο του Ace.
Για τη δυναμη του δεν αμφιβαλλω, λογικα δε χρειαζεται καν το φρουτο.
Θα ηταν ομως πολυ δυσκολο να τους βαλει αντιμετωπους ο Oda τωρα με το λουφυ.
Ασε που δε πιστευω πως θα δολοφονουσε εν ψυχρω καποιον, οπως εκανε δηλαδη με τον chapman.
Κατι αλλο που ηθελα να προσθεσω απο πριν, γιατι διαβαζω τριγυρω πως θεωρουν τον burgess τουμπανο.
Αυτον τον ανθρωπο εγω τον θεωρουσα και θα θεωρω παντα κομπαρσο. Δεν ξερω, ισως ειναι ο τροπος πους μας τον παρουσιασε μεχρι τωρα ο Oda.
Παρολο που ειναι σε τοπ crew, και ας εχει κ fleet, και power up να εχει κανει, δε ανησυχω καθολου.
Γιατι αν το καλοσκεφτεις, ο λουφυ προοριζεται να τα βαλει με το αφεντικο, οποτε αν ο Jesus ειναι αυτη τη στιγμη ισοδυναμος με τον λουφυ, τοτε παραειναι ψεμα. Και ο λουφυ θα χρειαστει θαυμα για να ριξει καποτε τον BB.
Γενικα με το αρκ ειμαι ευχαριστημενος, μονο κ μονο που εχει το κολοσαιο μου φτανει, να πω την αληθεια.
Και ενα τελευταιο που διαβασα αλλου, δεν ξερω αν αναφερθηκε εδω.
Ο μεσαιος (κοντος) απτους 3 CP0 που ειδαμε, εχει ενα καπελο που μοιαζει με τουτο που ειχε ο κρυφος εκεινος χαρακτηρας που διεταξε τον δοφλα να σκοτωσει τον μορια.
Just food for thought.
cheers
Για το τελευταιο που λες,εχεις καποια φωτο ή λινκ γιατι δεν βρηκα τιποτα;
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 22:50
Για τον τυπο που ελεγα οριστε ο οριτζιναλ :
http://www.mangareader.net/103-56333-19/one-piece/chapter-595.html
και εδω αυτος που ειδαμε τωρα (στη μεση) :
http://www.mangareader.net/one-piece/705/12
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2013 - 23:55
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 00:47
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 01:02
Οσο αυτο με τον sabo και τον bartolomeo νομιζω το χε πει κι αλλος απο εδω πριν κατι μερες

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 12 Απρίλιος 2013 - 01:03
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 02:10
Αν ο Burgess ειναι δυνατοτερος απτον λουφυ αυτη τη στιγμη, τοτε εγω ειμαι για tableflip.jpg
Για τον τυπο που ελεγα οριστε ο οριτζιναλ :
http://www.mangareader.net/103-56333-19/one-piece/chapter-595.html
και εδω αυτος που ειδαμε τωρα (στη μεση) :
http://www.mangareader.net/one-piece/705/12
Οκ,να ξερω δηλαδη πως να σε φωναζω

Θες να μου πεις πχ οτι ο Luffy ειναι δυνατοτερος απο τον Marco(αντιστοιχη θεση στο πληρωμα του WB) ή απο τον δυνατοτερο στο πληρωμα της BM ή απο τον Ben Beckman?Νομιζω εχεις υπερεκτιμηση λιγο τον Luffy.Σαφως εχει τουμπανεψει αλλα θελει ακομι για να μπορει να νικαει τοσο τουμπανα.Αυτο χωρις να αποκλειω οτι μπορει να νικησει τον Burgess αλλα με τα 1000 ζορια και με πολυ αιμα!(δινω ελαχιστες πιθανοτητες να παλεψουν αυτοι οι 2 σε αυτο το αρκ)Διαφορετικα αν δεν τον νικησει με τα χιλια ζορια τοτε οι Yonkou θα πεσουν πολυ στα ματια μου!
delete me
Επισης,η Perona βρισκεται στο πλοιο,ετσι εξηγουνται αυτα τα πραγματα στο νερο
http://www.mangapanda.com/one-piece/700/11