Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17010 replies to this topic

#11341 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2013 - 23:33

@Osama Το οτι θα ανακατευε την ισορροπια ειναι το λιγοτερο.Το θεμα ειναι οτι δεν κολλαει σε κανεναν το φρουτο.Δηλαδη αν καποιος απο το πληρωμα παρει το φρουτο,τοτε δεν θα εχει λογο να χρησιμοποιει την original δυναμη του γιατι το φρουτο ειναι τουμπανο!Αν το παρει δηλαδη ο Sanji αντε να ριχνει 2-3 κλοτσιες ετσι για να λεει οτι εχει δυνατες κλοτσιες.Οποτε οχι,ειναι σχεδον αδυνατο να το παρει ενας SH.Ισως καποιος μελλοντικος SH,ισως καποιος απο σποντα ή ο Coby!
Θα μπορουσε η Violet αν μπει στο πληρωμα!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 27 Μάρτιος 2013 - 23:34

image.jpg

#11342 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 00:03

Η διαφορά zoro-sanji:http://imgur.com/a/c8Vws

χαχαχαχα φοβερο

Και οντως δεν κολλαει σε κανεναν το φρουτο.

2po6sfa_jpg.gif

#11343 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 02:06

Γιατί έχετε κολλήσει όλοι με το να το πάρει ο Coby? Και εγώ συμφωνώ πως είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος από το πλήρωμα (αν και θα μου ταίριαζε πάρα πολύ στον Sanji) αλλά να το πάρει ο Coby? Ο πιο κλάψας και χαζός (κατά εμέ) χαρακτήρας? Και για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να συναντήσει τον Garp, που δε νομίζω να είναι τόσο ενεργός τώρα πια για να πάει ως εκεί.

Κατά τα άλλα ωραίο chap και επιτέλους θα έχει ξύλο.

#11344 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 04:52

Με το new chap μου φενετε πολυ πιο πιθανο να το φαει ο Luffy μπορει για να μην το φαει καπιος αλλος ισος αλλα δε νομηζω να το φαει καπιος απο το crew εκτος αν το φαει καπιος και παει στο crew σε αυτο το ark η απλα το παρει ο παπους και το παει στους marines αν το παρει καπιος απο αυτους μαλον θα ειναι ο Garp και δε νομηζω να το δοσει σε καπιον απλα θα το εχει και ισος εκει που ειπε ο παπους οτι ειναι καλιτερο και για τους 2μας να μην σου πω πιος ειμαι μαλον λεει οτι ο Garp ειναι απο πισω του πιο πολυ απο οτι ο Akainu

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RandomAnimeFun: 28 Μάρτιος 2013 - 04:53

#11345 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 11:36

@Fandom δεν πιστεύω να το πάρει ο coby το φρούτο και προτιμώ να το πάρει καποιος νέος προς στο τέλος της σειράς για να συνεχιστεί το legacy αλλά ο coby έχει δείξει τεράστια σημάδια βελτίωσης από την αρχη της σειράς και πλεον ειναι κάτι σαν το αντιπαλο δέος του luffy στο ναυτικό(λίγο υπερβολικό αλλά you get the point) kαι overall σημαντικος χαρακτηρας για την σειρά.

09pntFA.png?1

#11346 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 13:28

Για τον Coby, θα έστεκε πολύ σαν αλληλουχία να καταλήξει το φρούτο στα χέρια του Fujitora (=marines), μετά σίγουρα στου Garp και από 'κει κολλάει να το φάει ο Coby ως μαθητευόμενός του που είναι... Αλλά θα δούμε... :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#11347 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 14:03

@Osama Το οτι θα ανακατευε την ισορροπια ειναι το λιγοτερο.Το θεμα ειναι οτι δεν κολλαει σε κανεναν το φρουτο.Δηλαδη αν καποιος απο το πληρωμα παρει το φρουτο,τοτε δεν θα εχει λογο να χρησιμοποιει την original δυναμη του γιατι το φρουτο ειναι τουμπανο!Αν το παρει δηλαδη ο Sanji αντε να ριχνει 2-3 κλοτσιες ετσι για να λεει οτι εχει δυνατες κλοτσιες.Οποτε οχι,ειναι σχεδον αδυνατο να το παρει ενας SH.Ισως καποιος μελλοντικος SH,ισως καποιος απο σποντα ή ο Coby!
Θα μπορουσε η Violet αν μπει στο πληρωμα!

Big Mistake! Εχουμε αρχισει να πιστευουμε οτι το πληρωμα του λουφφυ ειναι overpower.... αυτο ειναι μεγαλο λαθος... ακολουθούν τρελοί αντίπαλοι... και ενα τετοιο φρουτο ειναι τρελη ευκαιρια! ΠΡΕΠΕΙ να το παρει ενας απο το πληρωμα... ο ζορο οπως και ο ρεϋ σαν 2ος δεν θα εχει φρουτο... θα ιεναι σκετο ντουκι.. ο σαντζι ομως ναι και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.. ενας λοτζια χρειαζεται σε καθε πληρωμα.. και θα το παρει τωρα που εχει και χακι και εχει κανει και καλη προπονηση...αν το επαιρνε πιο πριν ενδεχομενως να βασιζοταν στο φρουτο του και σε μια μαχη με χακι-αντιπλαο να εβγαινε οφφ με μια μπουνια (βλ. τον τυπο απο λασπη που τον νικησαν με μια μπουνια αυτοι απο την Big Mum).

THIS IS AN ONE-LIFE-TIME- OPPORTUNITY! εγω εντυπωσιαστηκα που ο λουφφυ το προσφερε στον φρανκυ χωρις δευτερη σκεψη.... αυτο δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα του... ειναι τρομακτικα ωριμο απο την μερια του... σκεφτειτε οτι δεν μπηκε καν στην διαδικασια να σκεφτει "και αν γινει πιο δυνατος απο εμενα..." ή "αυτο ηταν του μπρο μου..κανεις δεν θα το πειραξει περα απο εμενα"... μια μικρη σκηνη απο ενα κεφαλαιο που δειχνει τοσα πολλα για εναν χαρακτηρα....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 28 Μάρτιος 2013 - 14:04

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#11348 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 14:58

Γιατί έχετε κολλήσει όλοι με το να το πάρει ο Coby? Και εγώ συμφωνώ πως είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος από το πλήρωμα (αν και θα μου ταίριαζε πάρα πολύ στον Sanji) αλλά να το πάρει ο Coby? Ο πιο κλάψας και χαζός (κατά εμέ) χαρακτήρας? Και για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να συναντήσει τον Garp, που δε νομίζω να είναι τόσο ενεργός τώρα πια για να πάει ως εκεί.

Κατά τα άλλα ωραίο chap και επιτέλους θα έχει ξύλο.

Big Mistake! Εχουμε αρχισει να πιστευουμε οτι το πληρωμα του λουφφυ ειναι overpower.... αυτο ειναι μεγαλο λαθος... ακολουθούν τρελοί αντίπαλοι... και ενα τετοιο φρουτο ειναι τρελη ευκαιρια! ΠΡΕΠΕΙ να το παρει ενας απο το πληρωμα... ο ζορο οπως και ο ρεϋ σαν 2ος δεν θα εχει φρουτο... θα ιεναι σκετο ντουκι.. ο σαντζι ομως ναι και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.. ενας λοτζια χρειαζεται σε καθε πληρωμα.. και θα το παρει τωρα που εχει και χακι και εχει κανει και καλη προπονηση...αν το επαιρνε πιο πριν ενδεχομενως να βασιζοταν στο φρουτο του και σε μια μαχη με χακι-αντιπλαο να εβγαινε οφφ με μια μπουνια (βλ. τον τυπο απο λασπη που τον νικησαν με μια μπουνια αυτοι απο την Big Mum).

THIS IS AN ONE-LIFE-TIME- OPPORTUNITY! εγω εντυπωσιαστηκα που ο λουφφυ το προσφερε στον φρανκυ χωρις δευτερη σκεψη.... αυτο δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα του... ειναι τρομακτικα ωριμο απο την μερια του... σκεφτειτε οτι δεν μπηκε καν στην διαδικασια να σκεφτει "και αν γινει πιο δυνατος απο εμενα..." ή "αυτο ηταν του μπρο μου..κανεις δεν θα το πειραξει περα απο εμενα"... μια μικρη σκηνη απο ενα κεφαλαιο που δειχνει τοσα πολλα για εναν χαρακτηρα....

Συμφωνω και με τους 2
1ον αν σκεφτουμε ποσο μεγαλη προοδο ειχε στους λιγους μηνες προ time-skip παιζει να χει ηδη κανα φρουτο 2 χρονια μετα, αλλα και παλι μου φαινεται πως το τραβαμε αν μπλεκουμε τον garp σε αυτο το αρκ.
2ον οντως ο luffy μαλλον θελει να το δωσει σε καποιον crewmate η σε καποιο σημαντικο για εκεινον ατομο, κατι το οποιο δε νομιζω να θεωρει τον coby.
3ον ΔΕΝ προκειται να το φαει ο Luffy γιατι δε μπορει (ουτε που το σκεφτηκε ο ιδιος).ΑΝ αλλαξει κατι ο oda σε αυτο το θεμα (2 φρουτα) κατ εμε θα ειναι τεραστια failια...Το να φας φρουτο το πληρωνεις με το να βουλιαζεις στο νερο (και γενικα να εχεις αδυναμια στη θαλασσα), το να φας 2ο φρουτο θα ητανε ΟΡ και θα ειχαμε δει (η εστω ακουσει) και αλλους να το χουν κανει
και μη μου πειτε για τον ΒΒ γιατι αυτος δεν ΕΦΑΓΕ 2ο φρουτο...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos21: 28 Μάρτιος 2013 - 14:59

:thatsit: Have a nice day! :)

#11349 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 18:11

Στον sanji ρε παιδια δεν ταιριαζει το φρουτο. Καταρχην θα παει τσαμπα το sky walk . Θα πεταει και με το φρουτο. Κατα δευτερον το crew εχει αρκετους df users. Ο sanji ειναι ο καλυτερος στο κολυμπι. Και κατα τριτον βγαζει φωτιες απο μονος του με τις επιθεσεις diable jambe. Kαι επισης θα με χαλαγε γιατι leg fighter τον γνωρισαμε και το θεωρω πολυ πιο cool απο ενα φρουτο. Τωρα αν βρει καλο τροπο ο oda και το συνδιασει καλα τοτε δεν θα παραπονεθω,
Εγω οπως ειπα και πιο πριν πιστευω θα δοθει σε μελλοντικο nakama και μαλιστα σε αδυναμο που το φρουτο θα τον τουμπανιασει :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 28 Μάρτιος 2013 - 18:12

2po6sfa_jpg.gif

#11350 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 19:26

μια πολύ καλη παρατηρηση για το chapter http://imgur.com/gallery/G9QD3pv/new

09pntFA.png?1

#11351 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 20:10

Στον sanji ρε παιδια δεν ταιριαζει το φρουτο. Καταρχην θα παει τσαμπα το sky walk.

Όπως θα πάει τσάμπα και το blue walk!

Δεν παίζει με τίποτα να το πάρει ένας Strawhat (τουλάχιστον έτσι πιστεύω)

#11352 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 23:34

μια πολύ καλη παρατηρηση για το chapter http://imgur.com/gallery/G9QD3pv/new

καλα... αντε γεια! γαματη παρατηρηση!..

Όπως θα πάει τσάμπα και το blue walk!

Δεν παίζει με τίποτα να το πάρει ένας Strawhat (τουλάχιστον έτσι πιστεύω)

ρε φιλαρακο ειναι σαν να λες οτι καποιος πηρε ενα μπαζουκα και πεταξε το περιστροφο...! upgrade λεγεται... να ευχεστε να το παρει καποιος παο το πληρωμα.. αν και εχουμε μεινει εμεις στο "τωρα".... ενω πρεπει να δουμε λιγο πιο μακροπροθεσμα... με αλλα λογια σιγα μην φτασει ο λουφφυ να το παρει.... θα τον εχει πετσοκοψει ηδη ο ντοφλα.. εκτος να το κανει σε χρονο dt (οσο ο ντοφλα θα πηγαινει να φερει τον σιζαρ απο την αλλη μερια του νησιου)/.. αλλα πιον κοροϊδευουμε?... απο ποτε ενα τουρνουα κρατησε 1 ωρα?....

παντως η κατασταση με τα τουρνουα τωρα μου θυμισε πολυ dragon ball... που γινοταν τα τουρνουα στα παλια επεισοδια για να δειξει ποιος ιεναι ο καλυτερος....

http://media.animevice.com/uploads/0/2262/104348-dragonball___saga_urenaibaba_by_nostal.jpg

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#11353 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 01:11

Ισως το δώσει στον usopp έτσι για να σπάσει πλάκα o Oda.

#11354 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 01:28

εγω εντυπωσιαστηκα που ο λουφφυ το προσφερε στον φρανκυ χωρις δευτερη σκεψη.... αυτο δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα του... ειναι τρομακτικα ωριμο απο την μερια του... σκεφτειτε οτι δεν μπηκε καν στην διαδικασια να σκεφτει "και αν γινει πιο δυνατος απο εμενα..." ή "αυτο ηταν του μπρο μου..κανεις δεν θα το πειραξει περα απο εμενα"... μια μικρη σκηνη απο ενα κεφαλαιο που δειχνει τοσα πολλα για εναν χαρακτηρα....

γελασα δυνατα.

#11355 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 01:44

καλα... αντε γεια! γαματη παρατηρηση!..

ρε φιλαρακο ειναι σαν να λες οτι καποιος πηρε ενα μπαζουκα και πεταξε το περιστροφο...! upgrade λεγεται... να ευχεστε να το παρει καποιος παο το πληρωμα.. αν και εχουμε μεινει εμεις στο "τωρα".... ενω πρεπει να δουμε λιγο πιο μακροπροθεσμα... με αλλα λογια σιγα μην φτασει ο λουφφυ να το παρει.... θα τον εχει πετσοκοψει ηδη ο ντοφλα.. εκτος να το κανει σε χρονο dt (οσο ο ντοφλα θα πηγαινει να φερει τον σιζαρ απο την αλλη μερια του νησιου)/.. αλλα πιον κοροϊδευουμε?... απο ποτε ενα τουρνουα κρατησε 1 ωρα?....

παντως η κατασταση με τα τουρνουα τωρα μου θυμισε πολυ dragon ball... που γινοταν τα τουρνουα στα παλια επεισοδια για να δειξει ποιος ιεναι ο καλυτερος....

http://media.animevice.com/uploads/0/2262/104348-dragonball___saga_urenaibaba_by_nostal.jpg

Παμε για πολλαπλη φορα ....Αν το παρει ενας απο το πληρωμα,και ειδικα ο Sanji που ειναι leg fighter,θα αγνοησει τα βασικα του skills γιατι το φρουτο απο μονο του εχει απιστευτες δυνατοτητες και δυναμεις.ΔΕΝ θα χρησιμοποιει τις δικες του δυναμεις,αλλα τις καινουργιες που ειναι ΠΟΛΥ ανωτερες απο μονες τους!Και ακομι και αν δεν αγνοησει τα leg fighting skills του,θα ειναι ηλιθιο απο μερους του Sanji να μην χρησιμοποιει αυτο το φρουτο στις full δυνατοτητες του.Ειναι σαν να φαει αυτο το φρουτο ο Zoro που θελει να γινει ο καλυτερος ξυφομαχος στον κοσμο.Δηλαδη τι,πανω στην μαχη του με τον Mihawk,θα πεταξει και ενα Dai Ekai για κερασακι;

Ο μονος που μπορει να το φαει ειναι το Kabuto του Ussop.Αν τελικα γινεται ενα οπλο να φαει logia DF.(http://onepiece.wikia.com/wiki/Zo_Zo_no_Mi) Αν και παλι δυσκολο το βρισκω!

image.jpg