Θα μπορουσε η Violet αν μπει στο πληρωμα!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 27 Μάρτιος 2013 - 23:34
Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2013 - 23:33
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 27 Μάρτιος 2013 - 23:34
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 00:03
χαχαχαχα φοβεροΗ διαφορά zoro-sanji:http://imgur.com/a/c8Vws
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 02:06
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 04:52
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RandomAnimeFun: 28 Μάρτιος 2013 - 04:53
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 11:36
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 14:03
Big Mistake! Εχουμε αρχισει να πιστευουμε οτι το πληρωμα του λουφφυ ειναι overpower.... αυτο ειναι μεγαλο λαθος... ακολουθούν τρελοί αντίπαλοι... και ενα τετοιο φρουτο ειναι τρελη ευκαιρια! ΠΡΕΠΕΙ να το παρει ενας απο το πληρωμα... ο ζορο οπως και ο ρεϋ σαν 2ος δεν θα εχει φρουτο... θα ιεναι σκετο ντουκι.. ο σαντζι ομως ναι και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.. ενας λοτζια χρειαζεται σε καθε πληρωμα.. και θα το παρει τωρα που εχει και χακι και εχει κανει και καλη προπονηση...αν το επαιρνε πιο πριν ενδεχομενως να βασιζοταν στο φρουτο του και σε μια μαχη με χακι-αντιπλαο να εβγαινε οφφ με μια μπουνια (βλ. τον τυπο απο λασπη που τον νικησαν με μια μπουνια αυτοι απο την Big Mum).@Osama Το οτι θα ανακατευε την ισορροπια ειναι το λιγοτερο.Το θεμα ειναι οτι δεν κολλαει σε κανεναν το φρουτο.Δηλαδη αν καποιος απο το πληρωμα παρει το φρουτο,τοτε δεν θα εχει λογο να χρησιμοποιει την original δυναμη του γιατι το φρουτο ειναι τουμπανο!Αν το παρει δηλαδη ο Sanji αντε να ριχνει 2-3 κλοτσιες ετσι για να λεει οτι εχει δυνατες κλοτσιες.Οποτε οχι,ειναι σχεδον αδυνατο να το παρει ενας SH.Ισως καποιος μελλοντικος SH,ισως καποιος απο σποντα ή ο Coby!
Θα μπορουσε η Violet αν μπει στο πληρωμα!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 28 Μάρτιος 2013 - 14:04
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 14:58
Γιατί έχετε κολλήσει όλοι με το να το πάρει ο Coby? Και εγώ συμφωνώ πως είναι δύσκολο να το πάρει κάποιος από το πλήρωμα (αν και θα μου ταίριαζε πάρα πολύ στον Sanji) αλλά να το πάρει ο Coby? Ο πιο κλάψας και χαζός (κατά εμέ) χαρακτήρας? Και για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να συναντήσει τον Garp, που δε νομίζω να είναι τόσο ενεργός τώρα πια για να πάει ως εκεί.
Κατά τα άλλα ωραίο chap και επιτέλους θα έχει ξύλο.
Συμφωνω και με τους 2Big Mistake! Εχουμε αρχισει να πιστευουμε οτι το πληρωμα του λουφφυ ειναι overpower.... αυτο ειναι μεγαλο λαθος... ακολουθούν τρελοί αντίπαλοι... και ενα τετοιο φρουτο ειναι τρελη ευκαιρια! ΠΡΕΠΕΙ να το παρει ενας απο το πληρωμα... ο ζορο οπως και ο ρεϋ σαν 2ος δεν θα εχει φρουτο... θα ιεναι σκετο ντουκι.. ο σαντζι ομως ναι και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.. ενας λοτζια χρειαζεται σε καθε πληρωμα.. και θα το παρει τωρα που εχει και χακι και εχει κανει και καλη προπονηση...αν το επαιρνε πιο πριν ενδεχομενως να βασιζοταν στο φρουτο του και σε μια μαχη με χακι-αντιπλαο να εβγαινε οφφ με μια μπουνια (βλ. τον τυπο απο λασπη που τον νικησαν με μια μπουνια αυτοι απο την Big Mum).
THIS IS AN ONE-LIFE-TIME- OPPORTUNITY! εγω εντυπωσιαστηκα που ο λουφφυ το προσφερε στον φρανκυ χωρις δευτερη σκεψη.... αυτο δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα του... ειναι τρομακτικα ωριμο απο την μερια του... σκεφτειτε οτι δεν μπηκε καν στην διαδικασια να σκεφτει "και αν γινει πιο δυνατος απο εμενα..." ή "αυτο ηταν του μπρο μου..κανεις δεν θα το πειραξει περα απο εμενα"... μια μικρη σκηνη απο ενα κεφαλαιο που δειχνει τοσα πολλα για εναν χαρακτηρα....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos21: 28 Μάρτιος 2013 - 14:59
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 18:11
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 28 Μάρτιος 2013 - 18:12
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 19:26
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 20:10
Στον sanji ρε παιδια δεν ταιριαζει το φρουτο. Καταρχην θα παει τσαμπα το sky walk.
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2013 - 23:34
μια πολύ καλη παρατηρηση για το chapter http://imgur.com/gallery/G9QD3pv/new
Όπως θα πάει τσάμπα και το blue walk!
Δεν παίζει με τίποτα να το πάρει ένας Strawhat (τουλάχιστον έτσι πιστεύω)
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 01:11
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 01:28
εγω εντυπωσιαστηκα που ο λουφφυ το προσφερε στον φρανκυ χωρις δευτερη σκεψη.... αυτο δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα του... ειναι τρομακτικα ωριμο απο την μερια του... σκεφτειτε οτι δεν μπηκε καν στην διαδικασια να σκεφτει "και αν γινει πιο δυνατος απο εμενα..." ή "αυτο ηταν του μπρο μου..κανεις δεν θα το πειραξει περα απο εμενα"... μια μικρη σκηνη απο ενα κεφαλαιο που δειχνει τοσα πολλα για εναν χαρακτηρα....
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2013 - 01:44
καλα... αντε γεια! γαματη παρατηρηση!..
ρε φιλαρακο ειναι σαν να λες οτι καποιος πηρε ενα μπαζουκα και πεταξε το περιστροφο...! upgrade λεγεται... να ευχεστε να το παρει καποιος παο το πληρωμα.. αν και εχουμε μεινει εμεις στο "τωρα".... ενω πρεπει να δουμε λιγο πιο μακροπροθεσμα... με αλλα λογια σιγα μην φτασει ο λουφφυ να το παρει.... θα τον εχει πετσοκοψει ηδη ο ντοφλα.. εκτος να το κανει σε χρονο dt (οσο ο ντοφλα θα πηγαινει να φερει τον σιζαρ απο την αλλη μερια του νησιου)/.. αλλα πιον κοροϊδευουμε?... απο ποτε ενα τουρνουα κρατησε 1 ωρα?....
παντως η κατασταση με τα τουρνουα τωρα μου θυμισε πολυ dragon ball... που γινοταν τα τουρνουα στα παλια επεισοδια για να δειξει ποιος ιεναι ο καλυτερος....
http://media.animevice.com/uploads/0/2262/104348-dragonball___saga_urenaibaba_by_nostal.jpg