Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#11071 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2013 - 18:53

δν καταλαβα γιατι άργησε ο ντογλα.. τι ήταν αυτο περι "sky way -cut off" ..?./..

αυτο το sky way παιζει να ναι εκεινο που εκανε τον strachmen Apoo και το πληρωμα του να προχωραει στον ουρανο οταν τους κυνηγουσαν κατι ζωα πριν το time skip.
Παιζει να κοπηκε και τωρα να χρησιμοποιει Geppo και να τον καθυστερησε

2po6sfa_jpg.gif

#11072 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNibelheim

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2013 - 20:26

Ερώτηση... στον πόλεμο του Γουάιτ, ο Σανκς καθυστέρησε να φτάσει γιατί σταμάτησε τον Κάιντου που θα την έπεφτε στον Ασπρομουστακαλή απ' τα νώτα... 2 χρόνια μετά ο Κάιντου είναι ο δυνατότερος στον κόσμο; Λόγω των μούφα-φρούτων;

......... -_-

Ωραίο τεύχος πάντως, πολύ έμπειρο.. αν κ σκέφτομαι ότι στη θέση του ντόνφλα ΄θα προτιμούσα να φύγω απο τους Σίτσι κ ας μου χαλάσει λίγο η δουλεία κ να με κυνηγήσουν, παρά να τσατιστεί ο Μίστερ Κ..

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11073 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2013 - 20:49

Ερώτηση... στον πόλεμο του Γουάιτ, ο Σανκς καθυστέρησε να φτάσει γιατί σταμάτησε τον Κάιντου που θα την έπεφτε στον Ασπρομουστακαλή απ' τα νώτα... 2 χρόνια μετά ο Κάιντου είναι ο δυνατότερος στον κόσμο; Λόγω των μούφα-φρούτων;

......... -_-

Μπορεί να φταίει και αυτό με τα φρούτα αλλά το ότι επειδή ίσως να πάλεψαν πριν 2 χρόνια και ο Shanks τον σταμάτησε δε σημαίνει ότι ήταν και πιο δυνατός από τον Kaido τότε. Και με τον Mihawk χτυπιόταν ο Shanks αλλά δεν υπήρχε κάποιος νικητής.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fandom: 01 Φεβρουάριος 2013 - 20:49

#11074 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2013 - 01:32

......... -_-

Ωραίο τεύχος πάντως, πολύ έμπειρο.. αν κ σκέφτομαι ότι στη θέση του ντόνφλα ΄θα προτιμούσα να φύγω απο τους Σίτσι κ ας μου χαλάσει λίγο η δουλεία κ να με κυνηγήσουν, παρά να τσατιστεί ο Μίστερ Κ..

Kανείς δεν είπε ότι είναι ο πιο δυνατός.Απλά ο Law είπε ότι είναι το πιο δυνατό "πλάσμα",μόνο ο WB είχε τον τίτλο του πιο δυνατού πειρατή/ανθρώπου στον κόσμο.Είμαι σίγουρος ότι αυτό που είπε ο Law έχει μια άλλη ένοια.

Spoiler:

#11075 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2013 - 02:05

για αλλη μια φορα...χαμενοι στην μεταφραση.... αν καποιοσ ξερει ας το μεταφρασει κατα λεξη

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#11076 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2013 - 02:20

μπορει να ναι του στυλ οπως οι fishmen. Οι fishmen θεωρουνται 10 φορες δυνατοτεροι απο τον φυσιολογικο ανθρωπο. Μπορει ο Κaidou να ναι κατι σαν τερας-ανθρωπος που ξεπερναει σε φυσικη δυναμη ακομα και τους sea kings λεω εγω.. Η μπορει να χει το καλυτερο mythical zoan φρουτο

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 02 Φεβρουάριος 2013 - 02:22

2po6sfa_jpg.gif

#11077 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2013 - 11:14

μπορει να ναι του στυλ οπως οι fishmen. Οι fishmen θεωρουνται 10 φορες δυνατοτεροι απο τον φυσιολογικο ανθρωπο. Μπορει ο Κaidou να ναι κατι σαν τερας-ανθρωπος που ξεπερναει σε φυσικη δυναμη ακομα και τους sea kings λεω εγω.. Η μπορει να χει το καλυτερο mythical zoan φρουτο

Εγώ πιστεύω ότι είναι συνδιασμός φρούτου με ρομπότ.

#11078 goro goro

goro goro

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2013 - 20:39

εγω πιστευω οτι ειναι Leviathan(ειδα καπου την ιδεα και το εψαξα )http://en.wikipedia.org/wiki/Leviathan λεει οτι ειναι large sea monster or creature επισης λεει Leviathan represents the element of Water οποτε μπορει να ειναι logia νερου(οχι θαλασσινο)...ακομα λεει Leviathan is listed as one of the Four Crown Princes of Hell oποτε μου ταιριαζει για one of the Four emperors. τι λετε?????

#11079 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2013 - 20:48

Εγώ πιστεύω ότι είναι συνδιασμός φρούτου με ρομπότ.

Για φρούτο δεν ξέρω αλλά και μένα για ρομπότ μου κάνει.

#11080 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2013 - 20:57

Πάντως θα τον προτιμούσα τον Kaidou σαν ένα "απλό" τούμπανο. Θέλω να εμφανιστεί ντούκι, ολιγομίλητος με ένα τεράστιο σπαθί/όπλο και με τίποτα άλλο. Ίσως να μην είναι άνθρωπος αλλά δεν θέλω ούτε να έχει φρούτο ούτε να είναι ρομπότ αλλά από την άλλη να βαράει με το όπλο και να μετακινούνται νησιά από την δύναμη του χτυπήματος :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 02 Φεβρουάριος 2013 - 21:02

#11081 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2013 - 21:05

Πάντως θα τον προτιμούσα τον Kaidou σαν ένα "απλό" τούμπανο. Θέλω να εμφανιστεί ντούκι, ολιγομίλητος με ένα τεράστιο σπαθί/όπλο και με τίποτα άλλο. Ίσως να μην είναι άνθρωπος αλλά δεν θέλω ούτε να έχει φρούτο ούτε να είναι ρομπότ αλλά από την άλλη να βαράει με το όπλο και να μετακινούνται νησιά από την δύναμη του χτυπήματος :P

Όπα όπα ο Chuck Norris δεν παίζει σε αυτό.

#11082 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2013 - 22:17

εγω πιστευω οτι ειναι Leviathan(ειδα καπου την ιδεα και το εψαξα )http://en.wikipedia.org/wiki/Leviathan λεει οτι ειναι large sea monster or creature επισης λεει Leviathan represents the element of Water οποτε μπορει να ειναι logia νερου(οχι θαλασσινο)...ακομα λεει Leviathan is listed as one of the Four Crown Princes of Hell oποτε μου ταιριαζει για one of the Four emperors. τι λετε?????

και το ονομα Kaidou νομιζω μεταφραζεται σαν ΄΄παιδι της θαλασσας΄΄ και νομιζω παλια το χε αναφερει ενα παιδι απο δω :P Θα ταιριαζε με αυτο που λες.
Αν και κλασικα στο τελος θα βγουμε off στις προβλεψεις μας ολοι xD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 02 Φεβρουάριος 2013 - 22:30

2po6sfa_jpg.gif

#11083 goro goro

goro goro

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2013 - 22:47

kaido
in japanese it means "highway" but it can also be a name for a generalized Aries, a very strong, bold, natural born leader, loving, perverted, is only serious when someone dies

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από goro goro: 02 Φεβρουάριος 2013 - 22:52

#11084 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2013 - 23:03

kaido
in japanese it means "highway" but it can also be a name for a generalized Aries, a very strong, bold, natural born leader, loving, perverted, is only serious when someone dies

οκ τοτε λαθος νομιζα.
thanks!

2po6sfa_jpg.gif

#11085 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2013 - 21:55

Τρομερο το τσαπτερ,τελικα τα τσαπτερς στο τελος καθε αρκ αφου νικησουν τον μπος ειναι τα πιο γαματα!!!

Καποια πραγματα:
α)Το 30& ποσοστο επιτυχιας ουτε καν με ανησυχει,αν μη τι αλλο ειναι το πιο ελεεινο χαρτι του oda ωστε να μας ψαρωσει καθως το μονο σιγουρο ειναι πως οι sh θα νικησουν(το πολυ πολυ να πεθανει κανας law λεμε τωρα αλλα και παλι νικη θα ειναι)
β)Δεν καταλαβαινω τι σας χαλασε στη συμπεριφορα του law,ειχε ενα πλεονεκτημα απεναντι στον dofla και το χειριστηκε σωστα μιλωντας του ακριβως οπως θα επρεπε να του μιλησει σε αυτη την περιπτωση αυτο δεν παει να πει οτι υποτιμαει τη δυναμη του δεν καταλαβαινω γιατι ξενερωνετε μερικοι.
γ)Κατι αλλο που με προβληματισε ειναι το γιατι ο law δεν κραταει(η δεν σκοτωνει)τον ceasar με απωτερο σκοπο να εκνευριστει ο kaidou και να σκοτωσει τον dofla?Δε θα ηταν ενας λιγοτερος αντιπαλος για τον ιδιο?

Anyways,το chapter ηταν πολυ καλο και χαιρομαι που βλεπω τo plotline του new world να μπαινει σε μια ταξη(οκ σχετικη ταξη :P)