Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#10951 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 10:52

Καλά μας τίναξε τα μυαλά ο Oda και θα πρέπει να περιμένουμε 2 με 3 βδομάδες μέχρι το επόμενο επεισόδιο??

Λέτε να προλάβει?? Εγώ πιστεύω όχι. Δεν θα το ήθελα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 27 Δεκέμβριος 2012 - 10:53

#10952 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNibelheim

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 11:24

Απ' ότι καταλαβαίνω το νησί του είναι αρκετά κοντά, μιας και οι 2 προηγούμενοι δεν άργησαν και τόσο να φτάσουν και ο Μπούφαλο λογικά πετάει πολύ αργά.. Η κινητοποίηση και του Δόνφλα είναι αυτό που δεν περίμενα με σιγουριά, αντίθετα με την έκβαση της μάχης του Φράνκυ και το θάνατο της Μονέ ( πάει ένα ακόμα λόγκια φρούτο... ).

Ο Λούφυ είναι πρακτικά μια χαρά, δεν έχει πάθει και τίποτα απ'τις μάχες του, αντίετα με τον Τραφ. Για να το κόβει για 2-3 βδομάδες, αυτό σημαίνει ότι θα γίνει της κακομοίρας. Κάτι τέτοιο δε μπορείς να το έχεις έτοιμο σε μια βδομάδα, θα περάσουν κάμποσες όχι τόσο εντυπωσιακές ιδέες μέχρι να βρει αυτό που θέλει.

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10953 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 12:56

Άποψη μου είναι ότι θα είναι λάθος να φύγει ένας τόσο δυνατός και τρελός χαρακτήρας όπως ο Dofla από τόσο νωρίς. Θέλω να τον δω σε άλλο arc όπου με την ανωμαλία του και την αγριότητα του να σπέρνει τρόμο γενικά και οργή στον Luffy. Αυτό το arc δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο για εμένα. Θα μου αρκούσε να χαλάσουν τα σχέδια του Dofla και ολόκληρου του υποκόσμου και να στρέψουν τα βλέμματα πάνω τους.

Για το νησί τώρα... Είναι λογικό να είναι κοντά στο Punk Hazard η Dressrosa γιατί κάθε κακός θα ήθελε να έχει από κοντά ένα τέτοιο νησί όπου ένας τρελός επιστήμονας φτιάχνει το Sad γι αυτόν.

Εάν προλάβει και έρθει ο Dofla θα ήθελα η μάχη του με τον Luffy να διακοπεί και να μην είναι μια μάχη ως τέλους. Εξάλλου ο Luffy δεν έχει καταλάβει πλήρως πόσο τρελός και αδίσταχτος είναι ο Dofla. Θεωρώ ότι πρέπει να μαζέψει και άλλο θυμό για να τον αντιμετωπίσει.

Τέλος μου κάνει εντύπωση η αφοσίωση του πληρώματος προς τον Dofla.. Πεθαίνουν με χαμόγελο στα χείλη γι αυτόν. Η σχέση του με το πλήρωμα του με εντυπωσιάζει και θέλω να δω πως διαμορφώθηκε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 27 Δεκέμβριος 2012 - 12:57

#10954 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 13:31

o Dofla θελει να γινει Pirate King το σημειωνουμε αυτο.

Καταρχην δεν πιστευω οτι θα συναντησει τους SH ακομα. Θα παει πρωτα Punk Huzard
o Ceasar υστερα απο αυτο που εκανε στην Μonet δεν τον βλεπω καθολου καλα. Ο dofla ειναι τοσο ψυχακιας που μπορει να τον σκοτωσει απο μονος του.
Εχω και ενα προαισθημα οτι τον Vergo θα τον ξαναδουμε αφου εγιναν ετσι τα πραγματα..

Τελος μακαρι ο Franky να φυγει απο κει για να μην συναντησει τον dofla. Μεγαλη μορφη ο Franky ε? Kαι το General Franky που στο FI φαινοταν μονο για μοστρα, μονο για μοστρα τελικα δεν ειναι...

Ποιος περιμενει 2-3 βδομαδες τωρα..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 27 Δεκέμβριος 2012 - 13:32

2po6sfa_jpg.gif

#10955 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNibelheim

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 14:28

Τον Vergo δε δείχνει να πηγαίνει να τον σώσει, ή είναι ιδέα μου; Θα πάρει το Σέζαρ, αν προλάβει, θα τον αφήσει ζωντανό γιατί αλλιώς ποιος θα φτιάχνει το ΣΑΔ... Υπάρχουν πολλά κενά. Απ'τη στιγμή που λέει ότι θέλει να γίνει βασιλιάς κι αυτός, δε θα τον τσακίσουν τώρα. Οπότε... (σε λίγο αρχίζει να μυρίζει καμμένο λάστιχο)

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10956 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 14:36

Πάντως είχε θάνατο, παρότι δε μας εχει πολυσυνηθίσει
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#10957 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 16:11

Το ότι πάει για Pirate King ο Dofla δεν με παραξενεύει καθόλου. Είναι στόχος πολλών πειρατών αλλά όχι όλων. Και όντως ο Franky έχει καλό robot. Το θέμα είναι για μένα να προλάβουν να πάρουν τον CC. Είναι κλειδί στο σχέδιο τους και πρέπει να του την μπουν του Dofla ακόμα περισσότερο.

#10958 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 16:15

Σχόλια:

-Ο Caribou μυαλό δε βάζει, θα τις φάει πάλι...

-Η Baby 5 μοιάζει με logia, ε; Ο Franky πιο δυνατός απ' ότι περίμενα(γαμάτο και τραγούδι του!), nice! Το "Revolver Girl" της Baby 5 είναι κάπως disturbing(can't be unseen! :OMG3: )...

-Ο Dofla δεν είναι τόσο ψυχάκιας απέναντι στους crewmates του τελικά ε; Βέβαια τους βάζει να θυσιαστούν, αλλά λέει και συγγνώμη... Κι αυτοί, πώς τέτοια αφοσίωση;;;

-Ο Zoro badass!

-Χμ, τελικά ο Dofla πάει για Pirate King, ε; Τελείως διαφορετική γνώμη είχα γι' αυτόν... Πιο πολύ μου έκανε για businessman παρά για ιδεαλιστή... Πάντως μου φαίνεται ότι ο Blackbeard θα πάει για αυτή την θέση, όχι ο Dofla... Πιστεύω ο Dofla θα πεθάνει, μπορεί από Blackbeard, θα δούμε το παρελθόν του(σαν Noble ίσως; ) και θα γίνει κάτι σαν tragic villain, ειδικά αν είναι κανένας αδερφός του Sabo...

-Δεν περίμενα με τίποτα να πάει ο ίδιος ο Dofla στο PH... Κι εγώ ελπίζω να μη γίνει η μεγάλη μάχη εκεί, αλλά να δούμε και τίποτα καλό πριν διακοπεί η μάχη και ξεφύγουν... Ο Dofla νομίζω ότι χρησιμοποιεί το DF του για να πετάξει, πολύ περίεργο(δείτε τα δάχτυλά του...)! Αν ισχύει αυτό, ποιός ξέρει τι άλλα abilities έχει!!! (Γαμάτο look έχει στο πρόσωπό του btw!)

#10959 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 16:40

Aρκετά καλό το τσαπ! Ο general franky είναι τούμπανο, ούτε γρατζουνιά δεν είχε μετά τον πύραυλο της baby 5!! Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξαναδούμε τον Vergo και δεν νομίζω τώρα που πάει ο Dofla στο PH να γίνει κανονική μάχη μέχρι τέλους απλά θα μεγαλώσει η αντιπαλότητα μεταξύ του Dofla και του Luffy αν βρεθούν εκεί.. Πέθανα με τον brook "an eel is attacking me" :kakaka: :kakaka:
Και γω παραξενεύτηκα που ο Dofla έχει σαν ξεκάθαρο στόχο να γίνει pirate king γιατί τον είχα στο μυαλό μου πιο πολύ σαν mastermind of the underworld φάση, αλλά έτσι είναι καλύτερα μάλλον γιατί θα υπάρχει και πιο ουσιαστικός λόγος να γίνει μάχη με τον Luffy
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10960 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 21:41

απλα γαμ@το.... δεν υπαρχουν λογια... δεν ειχε καποια μαχη ΑΛΛΑ το κολπο με την καρδια και το τελευταιο πανελ ..αντε γεια... εγω γουσταρω σμοκερ+λουφφυ+λοου vs ντοφλα

και ίσως αυτο ειναι το σχέδιο του λόου..να τραβήξει εξω απο την κρυψωνα του τον ντοφλα για να τον αποτελειωσει...

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#10961 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 23:52

Το ότι κάποιος είναι master στον υπόκοσμο δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να γίνει PK. Απλά χρησιμοποιεί τον υπόκοσμο για να πάρει δύναμη και να γίνει PK.

#10962 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2012 - 03:02

ομορφο το τσαπ αλλα ειχα διαβασει την προβλεψη και με χαλασε :Ρ
τεσπα ωραιο το σκηνικο με τις καρδιες, και με τον φρανκι, και με τον ντοφλα στο τελος!
με τον κινεμον δε ξερω τι θα παιχτει, ουτε με τον ντοφλα...μ'αρεσει αυτο..
:thatsit: Have a nice day! :)

#10963 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2012 - 19:54

οντως εδωσε καλα στοιχεια αυτη τη φορα... οντως πεθανε η μονετ γιατι ο Λο ηταν απλα ευγενης να δωσει πισω την καρδια της στον σιζαρ! :kakaka: το χα και γω απορια πως πετανε ολοι σε αυτο το αρκ? ο δοφλα δαμαζει και τους ανεμους?? τωρα θα κανει γιορτες ο Οντας, ελπιζω να γυρισει με κατι συναρπαστικο! :nbleed:

#10964 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2012 - 21:49

----------> http://www.mangareader.net/one-piece/668/13 <------------

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ απο την αρχη αυτο το με-ρυθμους-χελωνας-αρκ παραδεχομαι οτι συνολικα ειναι απο τα καλυτερα ως τωρα... το θεμα ειναι αν θα τους προφτασει ο ντοφλα... γιατι οπως ειπα ισως ολα αυτα ειναι ενα σχεδιο του λοου για να τραβηξει εξω τον ντοφλα σε μαχη ολομοναχο... και μολις πεσει αυτος θα ερθει η σειρα του αυτοκρατορα..ολα σαν ντομινο,... ενα υπερτατο σχεδιο αν οντως παει ετσι... και στο τελος θα εχει βγει ενα αυτοκρατορας εκτος (αρα αλλαζει ολη η ισορροπια στον κοσμο του ο.π.) και φυσικα ο λοου θα παρει την θεση του ντοφλα σαν αρχηγος του υποκοσμου,... βεβαια υπαρχουν ερωτηματα αναπαντητα ως τωρα:

1)ποιος πεταξε στον τσουπερ το χαρτακι με τις οδηγιες?? http://www.mangareader.net/one-piece/679/6
2) ο λοου ειπε στον λουυφυ "θα συναντηθουμε εκει..., και οι δυο μας θελουμε κατι πισω (ή καπως ετσι..)μηπως ο λοου εχει κρατησει την καρδια του λουφφυ?..
3) το φρουτο που εβαγε ο μομονσουκε ηταν του βεγκαπανκ αλλα γιατι οταν του μίλησε ο λουυφυ του ηρθε η εικονα του ντοφλα στο μυαλο και εκανε power-up? (σε αυτο μπορει κανεις να υποθεσει οτι τα φρουτα σχεδιαστηκαν να υπακουν σε συγκεκριμενεσ εντολες ετσι ωστε στο τελος ο ντοφλα να εχει τον έλεγχο ολων των μαχητων που τα εχουν φαει.. πολυ γαμ@τος αν οντως εχει κανει τετοια πατεντα,..)
4)η μονετ ειχε δει τον τσουπερ στο εργαστηριο μεσα και ομως τον αφησε να φυγει σαν να μην τρεχει τπτ,.. (γιατι αραγε?)
5) και τελος εγω δν εχω καταλαβει ακομα το πανελ που δειχνει την εκρηξη του ζωου του σιζαρ να μεταρεπει τα φρουτα σε φρουτα του διαβολου... :s

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 29 Δεκέμβριος 2012 - 23:27

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#10965 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2012 - 00:05

----------> http://www.mangareader.net/one-piece/668/13 <------------ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ απο την αρχη αυτο το με-ρυθμους-χελωνας-αρκ παραδεχομαι οτι συνολικα ειναι απο τα καλυτερα ως τωρα... το θεμα ειναι αν θα τους προφτασει ο ντοφλα... γιατι οπως ειπα ισως ολα αυτα ειναι ενα σχεδιο του λοου για να τραβηξει εξω τον ντοφλα σε μαχη ολομοναχο... και μολις πεσει αυτος θα ερθει η σειρα του αυτοκρατορα..ολα σαν ντομινο,... ενα υπερτατο σχεδιο αν οντως παει ετσι... και στο τελος θα εχει βγει ενα αυτοκρατορας εκτος (αρα αλλαζει ολη η ισορροπια στον κοσμο του ο.π.) και φυσικα ο λοου θα παρει την θεση του ντοφλα σαν αρχηγος του υποκοσμου,... βεβαια υπαρχουν ερωτηματα αναπαντητα ως τωρα: 1)ποιος πεταξε στον τσουπερ το χαρτακι με τις οδηγιες?? http://www.mangareader.net/one-piece/679/6 2) ο λοου ειπε στον λουυφυ "θα συναντηθουμε εκει..., και οι δυο μας θελουμε κατι πισω (ή καπως ετσι..)μηπως ο λοου εχει κρατησει την καρδια του λουφφυ?.. 3) το φρουτο που εβαγε ο μομονσουκε ηταν του βεγκαπανκ αλλα γιατι οταν του μίλησε ο λουυφυ του ηρθε η εικονα του ντοφλα στο μυαλο και εκανε power-up? (σε αυτο μπορει κανεις να υποθεσει οτι τα φρουτα σχεδιαστηκαν να υπακουν σε συγκεκριμενεσ εντολες ετσι ωστε στο τελος ο ντοφλα να εχει τον έλεγχο ολων των μαχητων που τα εχουν φαει.. πολυ γαμ@τος αν οντως εχει κανει τετοια πατεντα,..) 4)η μονετ ειχε δει τον τσουπερ στο εργαστηριο μεσα και ομως τον αφησε να φυγει σαν να μην τρεχει τπτ,.. (γιατι αραγε?) 5) και τελος εγω δν εχω καταλαβει ακομα το πανελ που δειχνει την εκρηξη του ζωου του σιζαρ να μεταρεπει τα φρουτα σε φρουτα του διαβολου... :s

1) Πιστεύω ότι ήταν ο Law. Μην ξεχνάμε ότι δεν ήταν δεμένος πραγματικά και μπορούσε να χρησιμοποιήσει το φρούτο.
2) Ή είναι αυτό ή το πλήρωμα ή κάτι άλλο. Γιατί το πλήρωμα του Law δεν φάνηκε ακόμα.
3) Όντως πολύ καλό σχέδιο να ρίξει έναν μεγάλο. Βέβαια το συγκεκριμένο φρούτο το έφτιαξε πειραματικά ο Vegapunk. Δεν κολάει χρονικά και νοηματικά να κάνει ένα φρούτο ο Vegapunk που να υπακούει στον Dofla. Εάν φτιάχτηκαν τέτοια φρούτα γι αυτό το σκοπό έγιναν αφού έφυγε από εκεί ο Vegapunk και πήγε κρυφά ο CC

[OFFTOPIC]
Υ.Γ Περιμένω και εγώ να τελειώσει το arc για να το διαβάσω όλο μαζί να δω πως είναι. Λίγο που με ανάγκασες να ξαναδιαβάσω κάποια πράγματα είναι πολύ καλό συνολικά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 30 Δεκέμβριος 2012 - 00:10