Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#10831 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 28 November 2012 - 11:12

http://www.mangapanda.com/one-piece/690

τι κανει ο
Spoiler:
ρε :OMG3:

ακομα
Spoiler:

Edited by SupG18, 28 November 2012 - 11:15.

Posted Image

#10832 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 28 November 2012 - 11:39

Εχουμε και αλλο θανατο στο OP? Εκοψε ολο το νησι ο Law?
Καλα ενταξει τωρα ειναι που βλεπουμε πραγματικα δυνατους τυπους.

#10833 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 November 2012 - 11:59

Εχουμε και αλλο θανατο στο OP? Εκοψε ολο το νησι ο Law?
Καλα ενταξει τωρα ειναι που βλεπουμε πραγματικα δυνατους τυπους.

Για Vergo λες???

ΦΟΒΕΡΟ chapter. Ωραία θυσία Smoker και πολύ καλό power up του Law τα τελευταία 2 χρόνια. O Dofla φαίνεται πολύ τσατισμένος.
Πάντως φαίνεται ότι πάνε για Big Mam. The Times, They Are A-Changing

Edited by redpower1989, 28 November 2012 - 12:02.

#10834 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 28 November 2012 - 12:40

5η σελίδα... βλέπω τη μούρη του Σέζαρ και κάνω Πωωωωωωωωχοχοχοχοχοχοχο!
7η σελίδα-> συμπέρασμα: Μόλις βγει αυτό το επεισόδιο θα είναι φο-βε-ρό..
15η... μέχρι και το Denden mushi του Τζόκερ είναι γαμάτο.-
Εκεί που λες ωχ, ο Vergo πρέπει να είναι πάάάάάάάάάρα πολύ δυνατός... *τσαααακ* Άντε γειά! Και του χρόνου. Και μάλλον δείχνει να έκοψε όντως όλο το νησί...

Πάντως φαίνεται ότι πάνε για Big Mam. The Times, They Are A-Changing

Πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι πάνε για τη Μαμ.... Να τη δείχνει απλά στο τέλος δεν παίζει. Αυτό που λέει και για τους Μαρίν πως ετοιμάζονται για κάτι μεγάλο πρέπει σίγουρα να το έχουμε υπόψη μας για ότι γίνεται από εδώ και στο εξής... Αυτά είναι τσάπτερ... όχι σαν το Ναρουτο... πφφφφφφφφφφ

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Posted Image

#10835 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 28 November 2012 - 12:40

χμμ γι αυτο ελεγε σε πιο παλιο τσαπτερ το caption "smoker & law vs vergo" κι ας ηταν νοκ αουτ ο law...
πολυ πωρωτικος!εφαγε και τα μπουκετα του ο κλοουν και μπαινουμε στην τελικη ευθεια του αρκ.
:thatsit: Have a nice day! :)

#10836 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 28 November 2012 - 13:15

Καλά μην τον ξεγράφεται ακόμα τελείως τον Vergo. Νοκ-άουτ; Πιθανόν. Νεκρός; Σίγουρα όχι. This is One Piece we are talking about.

Να πω ότι μου άρεσε το τσάπτερ θα ήταν υπερβολή. Δεν μου άρεσε η εξέλιξη γιατί ο Dofla από εκεί που είναι υπερ mastermind φαίνεται περισσότερο σαν υπεραισιόδοξος φλόμπας, παρά σαν κάποιον που τα σχεδιάζει όλα στην εντέλεια... Επίσης μετά από κάποιο σημείο ο Law ήταν σαν να έλεγε "Είμαι γαμιάς και επειδή είμαι γαμιάς, εσύ δεν είσαι πλέον τόσο γαμιάς αλλά εγώ και οι γαμιάδες φίλοι μου θα σας γ...ησουμε γιατί, αν ξέχασα να στο πω, είμαστε πλέον γαμιάδες, περισσότερο γαμιάδες από εσάς άρα είμαστε πολυ γαμιάδες και κλείνοντας να σου θυμήσω ότι είμαστε γαμιάδες. Ανέφερα ότι είμαστε γαμιάδες, έτσι;"

Πφφ, whatever...

#10837 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 28 November 2012 - 13:22

Ναι, δεν τον σκότωσε, ακριβώς γι'αυτο το λόγο.

Ο άλλος είναι Shichibukai, με συμμαχία με Supernovas, που ναι μεν δεν τους εκτιμώ ιδιαίτερα ως μεγάλες δυνάμεις κάποιους από αυτούς, αλλά και πάλι το πράγμα μπαίνει σε άλλη κλίμακα πια, οπότε ώρα του δεν ήταν να περηφανευτεί για το πόσο μαμιάς είναι κ αυτός; Αυτά έτσι πάνε.Εδώ λέγανε μεγάλες κουβέντες άλλα κ άλλα τριφιτσόλια στο παρελθόν. ;)

Ο Δον δεν έχει πει την τελευταία του λέξη ακόμα μάλλον, αλλιώς δε θα αντιδρούσε κάπως;

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Posted Image

#10838 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 November 2012 - 13:22

Έμενα μου άρεσε η αλαζονεία του Law γιατί έτσι πρέπει να είσαι απέναντι στον αντίπαλο σου. Τώρα σίγουρα θα έχει προκαλέσει την οργή του Dofla και είναι καιρός να δούμε πόσο κακός θα γίνει. Ο Dofla κάτι είχε υποψιαστεί και γι αυτό είχε στείλει τον Vergo στον νησί αλλά φάνηκε ότι ήταν απροετοίμαστος διότι δεν ήξερε ακριβώς τι παίζει και δεν είχε προβλέψει τους Strawhats και αυτό ακριβώς κάνει το OP ξεχωριστό επειδή και οι ισχυροί δεν είναι τέλειοι κάνοντας το πιο ρεαλιστικό.

#10839 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 28 November 2012 - 14:42

Καλά μην τον ξεγράφεται ακόμα τελείως τον Vergo. Νοκ-άουτ; Πιθανόν. Νεκρός; Σίγουρα όχι. This is One Piece we are talking about.

Να πω ότι μου άρεσε το τσάπτερ θα ήταν υπερβολή. Δεν μου άρεσε η εξέλιξη γιατί ο Dofla από εκεί που είναι υπερ mastermind φαίνεται περισσότερο σαν υπεραισιόδοξος φλόμπας, παρά σαν κάποιον που τα σχεδιάζει όλα στην εντέλεια... Επίσης μετά από κάποιο σημείο ο Law ήταν σαν να έλεγε "Είμαι γαμιάς και επειδή είμαι γαμιάς, εσύ δεν είσαι πλέον τόσο γαμιάς αλλά εγώ και οι γαμιάδες φίλοι μου θα σας γ...ησουμε γιατί, αν ξέχασα να στο πω, είμαστε πλέον γαμιάδες, περισσότερο γαμιάδες από εσάς άρα είμαστε πολυ γαμιάδες και κλείνοντας να σου θυμήσω ότι είμαστε γαμιάδες. Ανέφερα ότι είμαστε γαμιάδες, έτσι;"

Πφφ, whatever...

Γαμ-inseption δηλαδη ????

Εμενα το chapter μου αρεσε παντος!!!.. Aν και θα ηθελα να πεσει πιο δυσκολα ο Vergo...Δηλαδη το μονο που χρειαζοταν ο Law για να τον βγαλει Κ.Ο ηταν η καρδια του και τσουπ μετα τον εκοψε ???...Αν ειναι οντος ετσι τοτε το φρουτο του Law εχει πολλα επιπεδα...Fruit-seption....

Edited by Xa0s, 28 November 2012 - 14:43.

I would likePosted Image for a pet...

#10840 goro goro

goro goro

Anime Newbie

• Members
  • 39 posts

Posted 28 November 2012 - 14:44

περιμενουμε ακομα 2 απο το πληρωμα του δοφλα μην ξεχνατε δεν τελιωσαν οι μαχες ουτε ο δοφλα ειπε την τελευταια του λεξη...ωραιο τσαπ αλλα ρε παιδι αυτος ο σεζαρ ειναι τουμπανακος, καθε ενα απο αυτα τα μπουκετα του λουφυ θα ειχε καταστρεψει ενα πασιφιστα για πλακα.. και μια απορια, για να κοψει ο τραφυ τον βεργκο σημαινει οτι εχει καλυτερο χακι απο αυτον??και με τα λεγομενα του ντοφυ οτι με το λεβελ του χακι του θα μπορει να προστατευτει απο τις επιθεσεις του λο και τετοια??

#10841 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 November 2012 - 14:54

περιμενουμε ακομα 2 απο το πληρωμα του δοφλα μην ξεχνατε δεν τελιωσαν οι μαχες ουτε ο δοφλα ειπε την τελευταια του λεξη...ωραιο τσαπ αλλα ρε παιδι αυτος ο σεζαρ ειναι τουμπανακος, καθε ενα απο αυτα τα μπουκετα του λουφυ θα ειχε καταστρεψει ενα πασιφιστα για πλακα.. και μια απορια, για να κοψει ο τραφυ τον βεργκο σημαινει οτι εχει καλυτερο χακι απο αυτον??και με τα λεγομενα του ντοφυ οτι με το λεβελ του χακι του θα μπορει να προστατευτει απο τις επιθεσεις του λο και τετοια??

Αυτό ίσχυε πριν δυο χρόνια. Πλέον έχει κάνει power up ο Law. Δεν ξέρω εάν όντως τελείωσε η μάχη πάντως αλλά ήταν πολύ καλή κίνηση. Όσο για τους άλλους δεν νομίζω να προλάβουν να πάνε θα έχουν φύγει από εκεί και θα τελειώσει το chapter. Και εγώ πίστευα ότι θα πάνε και θα γίνει χαμός αλλά από ότι βλέπω δεν έχει μείνει πολύς χρόνος μόνο 5 λεπτά.

Εγώ έχει άλλη απορία τώρα που έκοψε όλο το εργοστάσιο ο Law δεν θα μπει μέσα όλο το αέριο??

#10842 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 28 November 2012 - 15:11

Ο Law δεν έκοψε κανένα νήσι,απλά εκόψε το εργαστήριο.Το νησί παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα που έχει δείξει το OP.

@Osama.O Doflamingo θα του την κάνει του Law,είμαι πολύ σίγουρος.Μιλάμε για τον μεγαλύτερο mastermind στο OP.

Spoiler:

#10843 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 28 November 2012 - 17:02

Δεν πολυκαταλαβα τα τελευταια λογια του Law. στην τελευταια σελιδα. (II've destroyed the gears κλπ.), (Εxactly who put into motion..? You only kept the peace) μπορει να μου πει καποιος?
Γαματο chap, η μουρη του ceasar μου θυμισε τον τυπο που του αλλαξε την μουρη ο sanji στο sabaody. :P
O Vergo δεν βγηκε νοκ αουτ. Τωρα βγηκε στην τοπ μορφη του. Απλα ηταν ενα καλο counterattack του law που δεν το περιμενε κανεις. Βασικα θα ξενερωσω αν χασει με την πρωτη.
Επισης η φατσα του Dofla δεν την ειδαμε και νευριασμενη απλα λιγο προβληματισμενη. Κατι θα χει στο μυαλο του σιγουρα.

Edited by zoro77, 28 November 2012 - 17:08.

2po6sfa_jpg.gif

#10844 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 28 November 2012 - 17:11

αν δεις μεταξυ των kidd , apo, hawkins, ceasar , big mom εχει ενα γραναζι, θεωρω εννοει οτι κατεστρεψε την φυσικη ροη των πραγματων (απαγαγωντας τον ceasar και σταματωντας την παραγωγη του s.a.d) και οτι εφαρμαζοντας το σχεδιο να ριξουν την big mom (εδω παλι νομιζω οτι τελικα θα συμμαχησουν ολοι μαζι) θα δημιουργησει συγχυση στον νεο κοσμο , οπως εγινε οταν επεσε και ο wb

Edited by SupG18, 28 November 2012 - 17:12.

Posted Image

#10845 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 November 2012 - 18:55

Και εγώ πιστεύω ότι με το γρανάζι εννοεί ότι δεν μπορεί να παραχθεί το SAD άλλο. Οπότε δημιουργήται πρόβλημα..