@Kenobi Μια χαρά αρκετοί υπάρχουν, τουλάχιστον περισσότεροι από όσοι νομίζουμε. Μην ξεχνάς ότι ο Kid με 470m bounty και δεν ήταν παρά ένας "brat", ανάξιος σχεδόν αναφοράς για τους Big Mom Pirates. Θέλει σάσπενς η σειρά. Σιγά μη τα πάρουν όλα σβάρνα μέχρι το Raftel. To Fishman Island μου άρεσε σαν arc, οπότε δεν έχω να πω πολλά. Μπορεί να μην είπε πολλά για το New World αλλά έκλεισε όλα τα ανοιχτά θεματικά μέτωπα που υπήρχαν από το Paradise, όπως οι Fishman, η επανάσταση του Tiger κλπ. Παρότι θεωρείται κομμάτι του New World Saga, θεματολογικά είναι περισσότερο δεμένο με το Paradise. Η παρουσίαση του ήταν κακή αλλά η σημασία του στην ιστορία πολύ μεγάλη, γιατί έκοψε κάθε tie που είχε η ιστορία με το προηγούμενο μισό της.
κι εγω πιστευω πως υπαρχουν πολυ πολυ δυνατοτεροι του luffy στο nw (βασικα ειναι δεδομενο)
κατι ασχετο που μου ηρθε κ θα θελα να δω τη γνωμη σας: υπαρχει ποτε περιπτωση να δουμε strawhat νεκρο;
προσωπικα εγω πιστευω οχι, πλην της περιπτωσης του jinbe που οπως εχω πει και σε αλλο thread, μου φαινεται ως μια λυση ετσι ωστε ουτε να ακυρωσει την υποσχεση του, αλλα ουτε και να μπει στο πληρωμα...
απλα θα ειναι πραγματικα πολυ δυνατος κοσμος (και αρκετοι κακοι/αδιστακτοι) που με κανουν να πιστευω πως δε θα μεινει μονο σε wb ace ο oda...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos21: 10 Νοέμβριος 2012 - 01:45