Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#10786 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2012 - 01:44

@Kenobi Μια χαρά αρκετοί υπάρχουν, τουλάχιστον περισσότεροι από όσοι νομίζουμε. Μην ξεχνάς ότι ο Kid με 470m bounty και δεν ήταν παρά ένας "brat", ανάξιος σχεδόν αναφοράς για τους Big Mom Pirates. Θέλει σάσπενς η σειρά. Σιγά μη τα πάρουν όλα σβάρνα μέχρι το Raftel. To Fishman Island μου άρεσε σαν arc, οπότε δεν έχω να πω πολλά. Μπορεί να μην είπε πολλά για το New World αλλά έκλεισε όλα τα ανοιχτά θεματικά μέτωπα που υπήρχαν από το Paradise, όπως οι Fishman, η επανάσταση του Tiger κλπ. Παρότι θεωρείται κομμάτι του New World Saga, θεματολογικά είναι περισσότερο δεμένο με το Paradise. Η παρουσίαση του ήταν κακή αλλά η σημασία του στην ιστορία πολύ μεγάλη, γιατί έκοψε κάθε tie που είχε η ιστορία με το προηγούμενο μισό της.

κι εγω πιστευω πως υπαρχουν πολυ πολυ δυνατοτεροι του luffy στο nw (βασικα ειναι δεδομενο)
κατι ασχετο που μου ηρθε κ θα θελα να δω τη γνωμη σας: υπαρχει ποτε περιπτωση να δουμε strawhat νεκρο;
προσωπικα εγω πιστευω οχι, πλην της περιπτωσης του jinbe που οπως εχω πει και σε αλλο thread, μου φαινεται ως μια λυση ετσι ωστε ουτε να ακυρωσει την υποσχεση του, αλλα ουτε και να μπει στο πληρωμα...
απλα θα ειναι πραγματικα πολυ δυνατος κοσμος (και αρκετοι κακοι/αδιστακτοι) που με κανουν να πιστευω πως δε θα μεινει μονο σε wb ace ο oda...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos21: 10 Νοέμβριος 2012 - 01:45

:thatsit: Have a nice day! :)

#10787 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2012 - 03:56

Να πω και εγω λοιπον την γνωμη μου ..Διαβαζοντας οσα πιο ππολλα ποστς μπορουσα (γτ εινα και 3 σελιδες..) εχω να πω νομιζω στον Οsama (dont sure) οτι δεν περιμνενουμε καθε αρκ να ειναι σαν το μαρινε φορντ προφανως αλλα δεν μπορεισ απο το ενα ακρο να πας στο αλλο ακρο και να μεινεις εκει για 2-3 χρονια -.- ... καταλαβες? κατι ενδιαμεσο... εγω ειδα το πληρωμα με το τime skip να γυριζει δυναμικα και με γαματα κεφαλαια (βλ λουφφυ ζορο σαντζι εναντια σε πασιφιστα) και τωρα τιποτα... απολυτη βαρεμαρα... προτιμουσα να δω μερικα κεφαλαια απο την εκπαιδευση τους ειλικρινα.. τον ζορρο να σκοτωνει μπαμπουϊνους... οσο για τα παιδια δν λεω οτι ΗΤΑΝ λαθος του οντα να τα βαλει απλα η υπερ-προβολη στο τελευταιο κεφαλαιο ξεπερασε τα ορια νομιζω...και απλα βελπουμε και το "break" - (just the ticket -.-' ) και λες..οκ πλακα μας κανεις τωρα ρε κουμπαρε?...

Κανενας δεν περιμενωει προσεχως αρκ οπως ο πολεμος..και επειδη εχω λιωσει στο λολ τις τελευταιες μερες να και το σπαμ : Whitebeard= GODLIKE. XD

Good Night

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 10 Νοέμβριος 2012 - 03:56

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#10788 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2012 - 10:29

προτιμουσα να δω μερικα κεφαλαια απο την εκπαιδευση τους ειλικρινα.. τον ζορρο να σκοτωνει μπαμπουϊνους.

Δεν είναι το OP μόνο για ξύλο....

#10789 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2012 - 03:52

Έχει ξαναγράψει τέτοια chapter o Oda.Παίζει πάντα με το συναίσθημα.
Τώρα να τον κατηγορεί κάποιος για το arc, είναι τουλάχιστον ουτοπικό άμα υπολογίσει οτι βρισκόμαστε λίγο μετα τη μέση.
Άμα ο Οda μπορούσε να δημιουργεί με συνέπεια εκπληκτικά chapter τότε μάλλον θα μιλούσαμε για τον κορυφαίο.
Θα εμφανιστούν πολλά αδιάφορα chapter στην πορεία, είναι η επιστημονική απόδειξη οτι ο Oda είναι θνητός και δεν είναι ο artistas με τόσο αστείρευτη φαντασία ωστε να δίνει κατα παραγγελία στον λαό εβδομαδιαία 10σέλιδα που κάνουν πάταγο.

Και chapter που έχει chopper δεν είναι ποτέ κακό, μην το ξεχνάμε!

#10790 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2012 - 00:16

Το chapter θα βγει ημέρα Τρίτη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dio Brando: 20 Νοέμβριος 2012 - 00:16

Spoiler:

#10791 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2012 - 12:22

παιδια ξερετε τι ωρα ελλαδος βγαινει το επομενο chapter???? arigato

#10792 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2012 - 14:22

http://www.mangapanda.com/one-piece/689

image.jpg

#10793 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNibelheim

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2012 - 14:24

Ναι, βγήκε.

Σελίδα 12, πάνω που αναρωτιόμουν που είναι ο Λούφυ..... ΜΠΑΜ!

Και....... μίλησα πολύ νωρίς! Ίσως η έπικ στιγμή με το μπουκέτο στον Tenryuubito να μην είναι τόσο έπικ μετα από αυτό. Το σχόλιο του Λούφυ λίγο άστοχο, αλλά οκ, Νέος Κόσμος, 2 χρόνια μετά, άλλες αναλογίες.

Αυτό που γίνεται με τους DF-users δεν ξέρω πως να το σχολιάσω ακόμα...

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10794 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2012 - 14:29

εγω δεν το καταλαβα. Δηλαδη ο Blackbeard χρησιμοποιησε το τοξικο πλασμα για να πιασει τους df users?

#10795 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2012 - 14:52

Γιατί δέσατε το σκοινί κορδόνι ότι είναι ο Blackbeard αυτός που δημιουργεί τον στρατό; Ο Blackbeard είχε αναφερθεί ότι κλέβει Devil Fruit Powers και τις δίνει στο πλήρωμά του, όχι το ότι φτιάχνει στρατό από DF users. Αν και είναι το πλέον λογικό, πιστεύω ότι δεν είναι αυτός.

#10796 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNibelheim

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2012 - 14:54

Noμίζω αναφέρεται σε Kaidou ή Big Mom... Ο Μαυρογένης με το φρούτο του κλέβει τις δυνάμεις απο τα φρούτα χωρίς να έχει εξηγήσει πως. Εξάλλου, ο Μπλακ θα έφτιαχνε στρατό; Τον βλέπω περισσότερο σαν το Λούφυ που έχει μικρό πλήρωμα. Αντίθετα η χοντροπατάτα η Βig πρέπει να έχει πολύ κόσμο. Υποθέσεις φυσικά όλα αυτά.

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10797 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2012 - 15:39

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο CC φτιάχνει το SAD μετά το δίνει στον Dofla και αυτός με τα εργοστάσια φτιάχνει zoan type DF και τα πουλάει σε άλλους κυρίες σε Four emperors. Και λένε ότι ένας από αυτός έχει φτιάξει ολόκληρο στρατό από δαύτους. Και εάν ανακατευτεί ο Luffy με Law σε όλο αυτό σπάει η αλυσίδα και θα έχουν πρόβλημα. Αλλά και ο Dofla από ότι έχω καταλάβει θα έχει πρόβλημα γιατί χαλάει το Deal.

Επίσης πιστεύω ότι ο Kaidou είναι αυτός που έχει αυτόν τον στρατό. Είχε αναφερθεί ένα σενάριο όπου ο Kaidou είχε στρατό από Robots και το SAD είναι κάτι σαν βενζίνη. Πολύ κοντά έπεσε σαν σενάριο. Και γι αυτό πιστεύω ότι είναι αυτός. Επίσης ο Pekoms θεωρώ ότι έχει φρούτο από slime.

Άντε πιστεύω από το επόμενο να δούμε καμιά μάχη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 20 Νοέμβριος 2012 - 15:41

#10798 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2012 - 15:43

Η χαμενη σελιδα του chapter http://www.mangareader.net/one-piece/689/17

image.jpg

#10799 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2012 - 15:43

Τρομερο chapter.
Was that kaidou's-sama army?O.O
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#10800 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2012 - 15:48

Μετά το cover δεν νομίζω να είναι ο Kaido.Είναι η Big Mom.
Γιατί?
Γιατί ο Caribou είναι στο αγαπημένο νησί του Kaido.Αύτο σημαίνει ότι θα πει στον Kaido για τη Shirahoshi έτσι ώστε Ο Kaido να πάει να την πάρει και ο Luffy να καταστρέψει το νησί.

Ο Luffy έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ο καλύτερος shonen πρωταγωνιστής.

Spoiler: