Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#10591 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 21:57

Γιατί όχι sea stone όπλο?
Μια χάρα όπλο είναι.

Spoiler:

#10592 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 23:14

Γιατί όχι sea stone όπλο?
Μια χάρα όπλο είναι.

σεα στονε οπλο σημαινει δε θα μπορει να χρησιμοποιει το φρουτο της, ε?

#10593 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 23:15

Αν τους ακουμπάει με sea stone δεν μπορούνε να χρησιμοποιήσουν DF, οπότε το έχει πιο πολύ σαν άμυνα και για επίθεση έχει το haki!

Ναι αλλά εδώ πάντα αναρωτιόμουν πως η Boa που είναι DF έσπασε το ραβδί. Προφανώς με haki υποθέτω άρα το ραβδί δεν λέει τόσο για άμυνα σε δυνατούς αντιπάλους. Λογικά είναι το όπλο του και ξέρει να επιτίθεται και με άλλες κινήσεις και να επιτίθεται σε DF. Λίγο από όλα δηλαδή.

#10594 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 23:36

βασικα ξερουμε αν ειχε χακι προ time skip?
η μαχη με τον ace ηταν φιλλερ αν θυμαμαι καλα...κατα τ αλλα για df users παντα το seastone χρησιμοποιουσε.
:thatsit: Have a nice day! :)

#10595 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2012 - 23:52

Ναι αλλά εδώ πάντα αναρωτιόμουν πως η Boa που είναι DF έσπασε το ραβδί. Προφανώς με haki υποθέτω άρα το ραβδί δεν λέει τόσο για άμυνα σε δυνατούς αντιπάλους. Λογικά είναι το όπλο του και ξέρει να επιτίθεται και με άλλες κινήσεις και να επιτίθεται σε DF. Λίγο από όλα δηλαδή.

Δεν εσπασε το seastone η Boa. Tο jutte εσπασε(ειναι δηλαδη σαν να σπαει σπαθι οχι κατι φοβερο) το οποιο εχει sea stone μονο στην ακρη του. Αν ηταν ολο sea stone οπως ειπαν και τα παιδια δεν θα το αντεχε df user.

Επισης οπως ειπε και η robin σε προσφατο chapter οταν εχασε ο luffy απο τον ceasar ειπε οτι ναι μεν το haki λειτουργει σαν το sea stone αλλα ΔΕΝ ακυρωνει το φρουτο του αντιπαλου. Αντιθετως το seastone το ακυρωνει. Οποτε εχει διαφορα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 17 Οκτώβριος 2012 - 23:55

2po6sfa_jpg.gif

#10596 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 00:04

Να πω οτι δεν με πολυενδιαφερει το One Piece αυτην την περιοδο. Βασικα και τα τσαπτερς στη ζουλα τα περναω. Αλλα η αληθεια ειναι οτι τον συμπαθησα πολυ τον δρακακο. Τον θελω για νακαμα (με τη μορφη του δρακου ομως) :riiight:

#10597 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 00:11

λετε να χουμε δευτερο πετ?? χεχε

#10598 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 09:13

Δεν εσπασε το seastone η Boa. Tο jutte εσπασε(ειναι δηλαδη σαν να σπαει σπαθι οχι κατι φοβερο) το οποιο εχει sea stone μονο στην ακρη του. Αν ηταν ολο sea stone οπως ειπαν και τα παιδια δεν θα το αντεχε df user.

Επισης οπως ειπε και η robin σε προσφατο chapter οταν εχασε ο luffy απο τον ceasar ειπε οτι ναι μεν το haki λειτουργει σαν το sea stone αλλα ΔΕΝ ακυρωνει το φρουτο του αντιπαλου. Αντιθετως το seastone το ακυρωνει. Οποτε εχει διαφορα.

Είχα την εντύπωση ότι όλο είναι seastone. Επίσης το haki δεν χρησιμεύει για να μπορείς να ακουμπάς logia DF και να κάνεις επίθεση. Είναι και για άμυνα άρα πέρα από το ραβδί που έχει seastone χρειάζεται και το haki και για άμυνα αλλά και δυνατές επιθέσεις. Και εμένα μου άρεσε ο δράκος αλλά δεν ξέρω εάν θα μπει νάκαμα. Έχουμε κάνει τόσες πολλές προβλέψεις που έχω χαθεί.

#10599 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 09:16

ε εμα μπει θα μπει με τον μπαμπα φανταζομαι :Ρ αλλα δεν το πολυκοβω αν και δεν θα με χαλαγε
αν με εφτα μπαλες ανεσταινε κοσμο θα με εψηνε παντως

#10600 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 13:01

Δεν είπα το sea stone το έχει μόνο για άμυνα αλλα τώρα που ξέρει να χρησιμοποιεί και haki το sea stone το έχει απόλυτα για να ακυρώνει τα DF. Αν θέλει να χτυπήσει εναν logia πχ έχει το haki του που είναι πιο αποτελεσματικό!

Sorry λάθος το διατύπωσα πριν

#10601 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 16:54

Ο Momo είναι πολύ πιτσιρικάς για να μπει.

Spoiler:

#10602 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 23:03

στάνταρ δεν παίζει να μπει κανένας από αυτό το αρκ.
τι ακριβώς έφτυσε ο βέργκο από το ραβδί του και έσκασε έτσι??? ροχάλα με χάκι??? μου θύμισε το ελεεινό κακάδι του mr.5...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10603 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2012 - 23:41

στάνταρ δεν παίζει να μπει κανένας από αυτό το αρκ.
τι ακριβώς έφτυσε ο βέργκο από το ραβδί του και έσκασε έτσι??? ροχάλα με χάκι??? μου θύμισε το ελεεινό κακάδι του mr.5...

αν λες στο προηγουμενο τσαπτερ ουτε εγω καταλαβα εκεινο το σημειο :/ και πως φουσκωσε ετσι το ραβδι someone explain?

#10604 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2012 - 00:22

Μπορει να ειναι κανα περιεργο οπλο,ή να εχει DF power...Και να μη το εξηγησει δεν θα με πειραξει!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 19 Οκτώβριος 2012 - 00:22

image.jpg

#10605 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2012 - 17:08

Το όπλο του σίγουρα έχει haki πάντως γιατί ο Smoker το αποφεύγει. Εάν δεν είχε haki δεν θα αναγκαζόταν να το κάνει αυτό. Και επιπλεόν μόνο έτσι μπορεί να χτυπήσει κανείς έναν logia DF. Τώρα για το τι κάνει το όπλο δεν ξέρω ή εάν είναι από DF. Εγώ έτσι πως το βλέπω μάλλον είναι φυσοκάλλαμο που μπορεί κανέις να ρίχνει σφαίρες ή κάτι τέτοιο..