Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17016 replies to this topic

#1021 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 01:15

Δηλαδη τα 2 επιπεδα που φαίνονται κατω απο το 4 θεωρητικα εχουν πιο επικινδινους φυλακισμενους απο τον ace? η ειναι για αλλες χρησεις?? η ειναι αδεια?? γιατί και εμένα μου φανικε οτι ολα τα σκηνικά εγιναν στο επιπεδο 4 απο την last page του 532!
τελικά εχω τιν υποψία οτι κάτι έγινε λαθος στην μετάφραση

επισης μου φανηκε στη σελιδα 13 οτι εχει μια σκαλα για να κατεβουν απο το 3 στο 4 γιατι λενε οτι πρεπει να πηδηξουν??

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από godlike_efre: 14 Φεβρουάριος 2009 - 02:56

#1022 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 01:22

Απο τα καλυτερα μακραν chapter που εχει βγαλει το οπ.Ειδικα το ολο σκηνικο με τη ηρωικη τετραδα να κανει ομαδικο ντου ειναι ολα τα λεφτα-δεν κρατιεμαι για την επομενη εβδομαδα οπου 8α φτασουν το επιπεδο του ace.Πραγματικα χαιρομαι που ειμαι οπ φαν

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1023 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 02:49

Σαν πολύ εύκολα και γρήγορα δεν βγάζει τους guards, ή είναι η ιδέα μου?
Τέσπα, καλούλι chapter, τελειώσαμε τα άσχετα και επιτέλους μπαίνουμε στο (τελείως) ψητό :P

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1024 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 12:32

Σαν πολύ εύκολα και γρήγορα δεν βγάζει τους guards, ή είναι η ιδέα μου?
Τέσπα, καλούλι chapter, τελειώσαμε τα άσχετα και επιτέλους μπαίνουμε στο (τελείως) ψητό :P

Κανενας δεν περιμενε πως καποιος θα καταφερνε να μπει μεσα στην φυλακη χωρις να ειναι κρατουμενος, οποτε ολες οι μεγαλες δυναμεις περιμεναν εξω απο το κτηριο (admirals/shichibukai κλπ). Ετσι το σκεφτομαι τουλαχιστον, αλλα δεν αποκλειεται να βρει τον δασκαλο του εκει μεσα σε καποιο σημειο, νομιζω πως θα δουμε μια "δυνατη" μαχη πριν ελευθερωσει τον Ace. Προβλεπω ομως να αλλαζει σκηνικο πριν ολοκληρωθει η ιστορια με την φυλακη ή απλα αυτο ειναι που θα ηθελα να δω για λιγα κεφαλαια :try: (εχω αρχισει να ψιλοβαριεμαι το ολο σκηνικο).

#1025 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 13:39

FH δεν βλεπω και τρεμω... BT is our last hope...

πλακα ειχε το κεφαλαιο... γελασα πολυ σε αυτο το σημειο...

Spoiler:

ο ασσος ειναι στο 6... απλα η παγιδα ειναι στο 4... αυτο καταλαβα εγω...
επισης οι εκφρασεις πονου του 2 και του Flufly ηταν πολυ καλες...

Spoiler:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1026 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 13:47

Καλουτσικο chap. Ο 2 θελει να δει την Okama Queen:hahaha:
σκηνικα με Luffy παλι ολα τα λεφτα. Η ξενερα ειναι οτι οι φρουροι φευγουν πολυ ευκολα... κατι δε παει καλα... αρχιζω και ξενερωνω!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1027 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 14:26

Ωραίο chapter αλλά δεν μπόρεσα να το χαρώ λόγω scan
I want my HQ colorspread :cry5:
Γκουχ, γκουχ....

Λοιπόν, αρχικά μου άρεσε πάρα πολύ το σχέδιο το Minotauros. Ιδιαίτερα η χαζή έκφραση του προσώπου.

Έφαγαν ένα chapter για να τον καθαρίσουν 4 άτομα, οπότε ήταν γενικά δυνατός. Μου άρεσε πολύ η κίνηση του Baggy (το όνομα) αλλά και το combo.

Τα πράγματα σοβαρεύουν σιγά σιγά....

ΥΓ: Εγώ έχω την εντύπωση ότι ο Ace είναι στο 5. Check it for me cause I'm too lazy. Για το 6 δεν έχουμε δει τίποτα...
Όλα αυτά έγιναν στο 3, ενώ ετοιμάζονταν/αι να μπουν στο 4.
Βλέποντας το σχεδιάγραμμα με την σκάλα μου γεννήθηκε και εμένα η απορία αν όντως 8α πέσουν ή 8α κατέβουν κανονικά.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1028 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 18:21

Απο καραγκίοζηδες πάντως δεν τις τρώει ο Luffy, δλδ τον Hannyabal κ τον Magellan, δεν νομίζω πως μπορεί να χάσει από αυτούς, καθώς ο στόχος είναι να σώσει τον αδελφό του, εδώ έχει δείρει δυο Shichibukai, σε 2-3 φύλακες θα κολλήσει, πάντως και η Boa αν ανησυχήσει λογικά θα σπεύσει για βοήθεια και λογικά η αντιπαλός τι θα είναι η Sadi - Chan. Οσο για τον Luffy ο αντιπαλός που πρέπει να αντιμετώπισει για να τα καταφέρει λογικά θα είναι ο Memonga.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 14 Φεβρουάριος 2009 - 19:59

#1029 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 18:48

Μη ξεχνας φιλος πως στη φυλακη μπαινουν και σιτσιμπουκάιδες.... οποτε για να τους εχουν υπο την επιβλεψή τους οι "αρχηγοί-φυλακες" πρεπει να ειναι δυνατότεροι των.
Αρα ενας σιτσι πρεπει να πεφτει απο κατι τετοιους.
Παντως μετα τη πραξη του αυτη ο Λουφης θα ανεβάσει κατακορυφα το μπάουντι του (παω να φαω μια twix γιατι πινασα....:hahaha:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1030 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 11:59

Εμενα με μπερδεψε η τελευταια picture για αυτο υποθετω οτι ο ace ειναι στο lvl 4.
Πιστευω θα ξεκαθαριστει στο επομενο chapter...
Spoiler:

#1031 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 12:14

Εμενα με μπερδεψε η τελευταια picture για αυτο υποθετω οτι ο ace ειναι στο lvl 4.
Πιστευω θα ξεκαθαριστει στο επομενο chapter...

Spoiler:

και εγω τις ιδιες σκεψεις ειχα μολις το ειδα .// μιας και γραφει '' level four .... the real battle ...?! ''
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1032 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 13:34

AMEN RAMEN YAKISOBA....

http://franky-house.com/forums/showthread.php?t=8340

απλα αψογο... αρχιζω και δυσκολευομαι να διαλεξω αναμεσα σε BT & FH...
οσοι κανουν archive θα δυσκολευτουν...

#1033 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 15:20

Στα τελευταία panel που δείχνει τον Ace αυτό που σχολιάζετε είναι αυτό που ακούγεται στο μεγάφωνο. Το ότι δηλαδή καλούνται όλοι να μαζευτούν στο 4ο επίπεδο.
Προφανώς ακούγεται εκεί που βρίσκεται ο Ace...

Ο Oda έχει αφήσει να εννοηθεί ότι ο Ace είναι στο 5ο και αυτό ξέρουν όλοι. Το να είναι πιο πάνω το θεωρώ δύσκολο. Το να είναι πιο κάτω (στο 6ο) το θεωρώ πιθανό, άλλα εξακολουθώ να υποστηρίζω το 5ο επίπεδο.

Το release των FH είναι πραγματικά πολύ καλό.

Αν θέλετε εναλλακτική πηγή για το colorspread μπείτε εδώ (μου αρέσει πιο πολύ από των FH):
http://www.rolonoazoro.com/albums/01C-Color-Spreads/532_Shikibukai.jpg

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1034 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 15:59

Απλα ο Ace ξερει οτι στο 4ο υπαρχει κατι ισχυρο και φοβαται νομιζω.

Αν καταφερει να περασει το 4ο επιπεδο με καποιο τροπο χωρις μαχη τοτε θα βρεθει στο 5ο το οποιο πιθανοτατα να ειναι αφυλακτο αφου ολοι εχουν τρεξει στο 4ο.

Υ.Γ. Ο Sanji λετε να γινει ο Βασιλιας του νησιου που ειναι τωρα? Αφου η βασιλισσα ειναι φυλακισμενη :frozen:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Pirate King: 15 Φεβρουάριος 2009 - 16:14

#1035 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 16:20

να δω τον sanji με φτερα και τρωει drop η σειρα...