Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#10291 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2012 - 16:14

Νομίζω ο DoFla είχε καταλάβει τι ήθελε να κάνει ο Law για αυτό και έστειλε τον Vergo.
Δεν είναι εύκολο να ψαρώσεις τον DoFla.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Marios MP: 13 Σεπτέμβριος 2012 - 16:15

Spoiler:

#10292 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2012 - 16:31

Νομίζω ο DoFla είχε καταλάβει τι ήθελε να κάνει ο Law για αυτό και έστειλε τον Vergo.
Δεν είναι εύκολο να ψαρώσεις τον DoFla.

Αυτό είπα ότι κάτι είχε υποψιαστεί αλλά ακριβώς δεν φαίνεται να ήξεραν γιατί ο Vergo καταλαβαίνει στο τέλος πιο είναι το πραγματικό σχέδιο του Law.Δηλαδή ήξεραν ότι κάτι δεν πάει καλά ή ότι κάτι ετοιμάζει ο Law αλλά ακριβώς δεν ήξεραν.

#10293 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2012 - 16:34

Όσο για τον Law.
Ποίοι απέτυχαν παταγωδώς ρε Osama?
O Teach πέτυχε ότι ήθελε.
Δεν έχουμε δει άλλον με σχέδιο.

O Mihawk δεν μπόρεσε να νικήσει τον Shanks, ο Moria εκμηδενίστηκε από τον Kaidou και ο Crocodile από τον Whitebeard. Άρα τρεις αρκετά δυνατοί χαρακτήρες και δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα σε yonko.

O μόνος που κατάφερε να νικήσει έναν yonko είναι ο Teach. To θέμα είναι όμως ότι ο Teach χρειάστηκε πάνω από μια δεκαετία προσεκτικού σχεδιασμού, να δολοφονήσει έναν από τους top commanders του Whitebeard και να νικήσει άλλο ένα, να γίνει Shickibuckai, να προκαλέσει έναν πόλεμο μεταξύ των δυο μεγαλύτερων δυνάμεων του OPverse, να μπει και να βγει από την πιο επικίνδυνη φυλακή του κόσμου και να είναι αρκετά κωλόφαρδος ώστε να γυρίσει και να βρει τον παππού σε μαύρα χάλια ώστε να τον νικήσει.

Απέδειξε ότι για να νικήσεις ένα yonko θέλει μυαλό και όχι μπράτσα.

Ο Law τώρα έχει ένα σχέδιο που μέχρι στιγμής έχει βασιστεί σε τυχαία γεγονότα. Δηλαδή το "exactly as planned" σχέδιο του βασιζόταν στο να έρθει για άσχετο λόγο στο νησί ένας τόσο δυνατός και ευκολόπιστος όσο ο Luffy, ώστε να απασχολήσει τον Ceasar; Ο Ceasar δεν είχε καταλάβει τίποτα από όσα σχεδίαζε ο Law;

Δεν ξέρω αλλά κάθε άλλο παρά προσεκτικό σχέδιο που θα προκαλέσει την πτώση ενός yonko μου φαίνεται αυτό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 13 Σεπτέμβριος 2012 - 16:35

#10294 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2012 - 16:47

Eχεις ενα δικιο στο οτι σιγα μην περιμενε να του ρθει ο luffy. Πιστευω στην συνεχεια θα μαθουμε πληρως τον σχεδιασμο του. Μεχρι στιγμης ξερουμε λιγα.
Οσον αφορα αυτο

Δεν ξέρω αλλά κάθε άλλο παρά προσεκτικό σχέδιο που θα προκαλέσει την πτώση ενός yonko μου φαίνεται αυτό.

Νομιζω η απαντηση σε αυτο ειναι εδω
Spoiler:

Βασικα ξεκαθαρισε οτι δεν πανε ετσι βουρ να χτυπησουν yonku. Ειπε οτι απλα θα κανουν τα παντα και θα κοιταξουν αν καποια στιγμη τους ερθει η ευκαιρια να κοντραρουν yonku. Ολο αν και αν χρησιμοποιει. Ουτε ο ιδιος δηλαδη ειναι σιγουρος οτι θα πετυχει,ουτε δειχνει καμια ταση αλαζονειας.
Το γεγονος οτι εχουν αποτυχει τοσοι δυνατοι χαρακτηρες δεν παει να πει οτι απαγορευται να βρει σχεδιο.. ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ πετυχει το σχεδιο του, τοτε την ξανακανουμε αυτην τη συζητηση. Προς το παρον ειμαστε στις αρχες..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 13 Σεπτέμβριος 2012 - 16:59

2po6sfa_jpg.gif

#10295 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2012 - 18:04

O Mihawk δεν μπόρεσε να νικήσει τον Shanks, ο Moria εκμηδενίστηκε από τον Kaidou και ο Crocodile από τον Whitebeard. Άρα τρεις αρκετά δυνατοί χαρακτήρες και δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα σε yonko.

O μόνος που κατάφερε να νικήσει έναν yonko είναι ο Teach. To θέμα είναι όμως ότι ο Teach χρειάστηκε πάνω από μια δεκαετία προσεκτικού σχεδιασμού, να δολοφονήσει έναν από τους top commanders του Whitebeard και να νικήσει άλλο ένα, να γίνει Shickibuckai, να προκαλέσει έναν πόλεμο μεταξύ των δυο μεγαλύτερων δυνάμεων του OPverse, να μπει και να βγει από την πιο επικίνδυνη φυλακή του κόσμου και να είναι αρκετά κωλόφαρδος ώστε να γυρίσει και να βρει τον παππού σε μαύρα χάλια ώστε να τον νικήσει.

Απέδειξε ότι για να νικήσεις ένα yonko θέλει μυαλό και όχι μπράτσα.

Ο Law τώρα έχει ένα σχέδιο που μέχρι στιγμής έχει βασιστεί σε τυχαία γεγονότα. Δηλαδή το "exactly as planned" σχέδιο του βασιζόταν στο να έρθει για άσχετο λόγο στο νησί ένας τόσο δυνατός και ευκολόπιστος όσο ο Luffy, ώστε να απασχολήσει τον Ceasar; Ο Ceasar δεν είχε καταλάβει τίποτα από όσα σχεδίαζε ο Law;

Εντάξει,και ο Mihawk έχει θεωρηθεί ισοδύναμος με τον Shanks.Δεν έχασε.
Και ο Moriah πρόβαλε μια αντίσταση στον Kaido.

Και δεν νομίζω να είναι το "exactly as planned" σχέδιο.
Ο Law πήγε να φάει τα μούτρα του και ακόμη έχει ένα μειονέκτημα.Τη καρδιά του.

Spoiler:

#10296 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2012 - 18:28

Κάνεις λάθος ο Kaku ήταν δυνατότερος..Όχι μεγάλη διαφορά αλλά όπως είναι πραγματικά ο Zoro με τον Sanji σε διαφορά δύναμης.

επίτηδες έγραψα ισοδύναμοι γι αυτόν ακριβώς το λόγο, ο kaku ήταν ελάχιστα δυνατότερος χωρίς devilsfruit, με devilsfruit όμως?
μην σου πω οτι o jabura ήταν πιο δυνατός αν όχι ίσος (ελάτε τώρα, ο jabura είχε και καλύτερο και πιο πολύ καιρό devilsfruit)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10297 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2012 - 20:16

επίτηδες έγραψα ισοδύναμοι γι αυτόν ακριβώς το λόγο, ο kaku ήταν ελάχιστα δυνατότερος χωρίς devilsfruit, με devilsfruit όμως?
μην σου πω οτι o jabura ήταν πιο δυνατός αν όχι ίσος (ελάτε τώρα, ο jabura είχε και καλύτερο και πιο πολύ καιρό devilsfruit)

O Κaku ήταν δυνατότερος από πριν το DF και φαίνεται εδώ. Σημασία έχει ότι η μάχη μεταξύ του και του Zoro έγινε με DF άρα αυτό συγκρίνεις.Άρα δεν ήταν ισάξιοι οι αντίπαλοι. Τις περισσότερες φορές οι αντίπαλοι του Zoro ήταν λίγο δυνατότεροι αλλά με μικρή διαφορά ,αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει υποβάθμιση του Sanji

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 13 Σεπτέμβριος 2012 - 20:17

#10298 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2012 - 20:38

στην ακριβώς επόμενη σελίδα λέει οτι δεν μετράει το devil fruit power τους...
τους μετράει ως απλούς ανθρώπους, και ο kaku είναι πιο δυνατός ως απλός, με devil fruit όμως δεν νομίζω...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MimisMan: 13 Σεπτέμβριος 2012 - 20:40

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10299 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2012 - 21:23

στην ακριβώς επόμενη σελίδα λέει οτι δεν μετράει το devil fruit power τους...
τους μετράει ως απλούς ανθρώπους, και ο kaku είναι πιο δυνατός ως απλός, με devil fruit όμως δεν νομίζω...

Μα γι' αυτό ακριβώς τα DF τα πείρανε ο Kaku και η Kalifa για να πάρουν υπερφυσικές δυνάμεις που με συνδυασμό με την εκπαίδευσή τους γίνονταν ακόμα πιο δυνατοί.Ξεχνάς το πόσο δυνατός ήταν ο Kaku στην μάχη με τον Zoro?? Κόντεψε να γκρεμίσει τον πύργο. Και ο jyabura δεν ήθελε να φάει ο Kaku το φρούτο γιατί ήξερε ότι θα γίνει δυνατότερος. Όταν έχεις φάει φρούτο του διαβόλου είσαι πιο δυνατός από έναν χωρίς φρούτο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 13 Σεπτέμβριος 2012 - 21:25

#10300 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2012 - 22:47

ναι αν πρόσεξες όμως ο κάκου δεν μπορούσε να το χειριστεί καλά επειδή δεν είχε κάνει πολλή προπόνηση, σε αντίθεση ο jyabura δεν είχε κανένα προβλημα με το φρούτο του μιας και το χε πολύ καιρό. (επίσης ο jyabura δε φοβήθηκε να τα βάλει με τον Lucci, νταξει, ξέρω οτι ο lucci τον είχε άνετα, αλλά αυτό δείχνει οτι είχε κάποια εμπιστοσύνη στη δύναμη του df του)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10301 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 00:15

ναι οκ και εγω πιστευω ο jyabura ηταν χειροτερος απο τον κακου γιατι απλα και χωρις φρουτο ο κακου ηταν καλυτερος.. μετα που εγινε καμηλοπαρδαλη εκανε τοσα πραγματα απιστευτα. ο λυκανθρωπος μονο σιγκαν και τεκαι εκανε και το επαιζε λυκος στο μαντρι. με ενα ντιαμπλ τζαμπε εφαγε χωμα. μη λεμε οτι θεμε

#10302 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 00:29

βασικα ειχε και το rokushiki ο kaku αλλα και το swordmanship. Πιο δυνατος ο kaku αλλα οκ δεν νομιζω οτι εχει πολυ σημασια αυτο τωρα :P

2po6sfa_jpg.gif

#10303 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 01:07

επισης απο που κι ως που ο σαντζι το πιο δυνατο παιδι του ΟΠ?

#10304 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 01:15

αν εννοεις αυτο που εγραψα εγω, εγω ειπα ποδι! Οχι παιδι. :P Oτι ως leg fighter θα χει λογικα το πιο δυνατο kick στον κοσμο στο μελλον. Eξ ου και το προσωνυμιο Black leg που εχει γινει γνωστος.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 14 Σεπτέμβριος 2012 - 01:22

2po6sfa_jpg.gif

#10305 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2012 - 01:18

αν εννοεις αυτο που εγραψα εγω, εγω ειπα ποδι! Οχι παιδι. :P

ωχ χιλια συγγνωμη τωρα το καταλαβααα :emptyonexg1: παντως να πω οτι στο επομενο τσαπ θα δειξει ζορο πιστευω και φρανκυ