Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 12 September 2012 - 16:05
Rip Sanji.....................
Posted 12 September 2012 - 16:28
Το οτι ο 1st mate παιρνει περισσοτερο screen time απο τα αλλα μελλη του πληρωματος δεν ειναι κατι καινουργιο στο OP...Βρειτε μου εστω και σε ενα πληρωμα που εγινε το αντιθετο...Και στο FI πιστευω οτι ολοι πηραν ισαξιο χρονο.Και το συγκεκριμενο arc κατ'εμε ειναι ενα set up για το επομενο!Ισως δεν υπαρξουν καν μαχες 1 vs 1 για καθε μελος του πληρωματος!
Για την επικειμενη ηττα του Sanji(μαλλον για διακοπη της μαχης το κοβω) εχω να πω πως και ο Zoro ειχε χασει απο τον Kuma στο παρελθον...Δεν ειχατε ομως την ιδια αντιδραση!
Δεν μας παρουσιάζει την ιστορία των άλλων πληρωμάτων. Μας παρουσιάζει την ιστορία του πληρώματος των Straw Hats.
Εγώ διαβάζω ένα manga που βλέπω ότι οι χαρακτήρες δεν παρουσιάζονται ομοιόμορφα και αυτό προσωπικά με ενοχλεί.
Δεν με ενδιάφερει πόσο ρόλο έχουν τα μέλη στα άλλα τα πληρώματα γιατί πολύ απλά δεν παρακολουθώ την ιστορία των άλλων πληρωμάτων.
Και σε τελική ανάλυση, τα άλλα πληρώματα δεν έχουν ΜΟΝΟ εννιά μέλη...
Και ο Zoro, όπως πολύ σώστα είπε ο MimisMan, δεν έχασε!!!
Έμεινε τελευταίος και μάλιστα στο συγκεκριμένο γεγονός ήταν στο επίπεδο του Luffy το screen time.
Posted 12 September 2012 - 18:39
Συνεχιζω να θέλω να δω τον σαμουραι να τις τρώει απ τον σαντζι.
Posted 12 September 2012 - 19:54
Το ότι ο Zoro είναι ένα σκαλί πάνω από τον Sanji είναι λογικό (έχει χιλιοειπωθεί: είναι 1ST MATE
Πέραν τούτου, κατά τη διάρκεια του One Piece έχει τις στιμές του, όπως και ο Zoro. Απλά ένα μικρό σκαλί παρακάτω.
Δύσκολες μάχες;
Χρήσιμος στο πλήρωμα; Πολύ, αν μη τι άλλο! Και στο Baroques Work arc γενικά, σαν Mr. Prince που βοήθησε υπερβολικά πολύ τους υπόλοιπους, και στο Skypiea arc που χάλασε το Ark του Enel. και στο Water 7 arc, αφού βρήκε τα ίχνη της Robin! Και όλα αυτά συνεπάγονται με μπόλικο screentime και δημοτικότητα του χαρακτήρα.
Και επειδή διάβασα παραπάνω και για τον Usopp, έχει κι εκείνος πολύ screentime. Στα γήγορα τώρα,. μάχη με τον καπετάνιο (!!!), Sogeking, ο μόνος που μπόρεσε να τα βάλει με την Perona, συν είναι μονίμως μια εύθυμη νότα στο πλήρωμα με τις εξυπνάδες που πετάει κτλ.
και όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες αντίστοιχα.
Προσωπικά πιστεύω πως ΚΑΙ αυτό ο Oda μια χαρά το χειρίζεται!
Posted 12 September 2012 - 20:35
Posted 12 September 2012 - 21:40
Posted 12 September 2012 - 22:31
Tο πόσο κακό character management κάνει, κατά την άποψή μου, ο Oda είχε αρχίσει να φαίνεται από πολύ παλιά, από την είσοδο της Robin στο πλήρωμα και το ανεξήγητο νερφάρισμα των δυνατοτήτων της, αλλά επειδή όλο το fanbase κοίταζε τότε τα βυζιά της και όχι τις δυνατότητές της, πέρασε πολύ στο φλου η όλη φάση.
Με το τελευταίο arc πιστεύω ότι έχει παραγίνει το κακό. Από την ανεγκέφαλη ήττα του Smoker ως την προαγωγή, από το πουθενά σχεδόν, του Law σε φωτεινό παντογνώστη/μέγα κομπιναδόρου-που-όλα-τα-σφάζει-όλα-τα-μαχαιρώνει κάπου έχω αρχίσει να απογοητεύομα και εγώ.
Δεν θεωρώ ότι έχει πέσει η σειρά, η πλοκή του Saga μέχρι στιγμής είναι καλύτερη και από αυτή του πολέμου, απλώς δεν θεωρώ τα πάντα όσο ρόδινα τα θεωρούσα παλιότερα.
Edited by Osama Bin Laden, 12 September 2012 - 22:32.
Posted 12 September 2012 - 23:08
Ρε παιδια.Νοιαζεστε για το ποδι του Sanji περισσοτερο απ'οτι νοιαζετε εκεινος...Οκ,του ραγισε το ποδι(ισως γιατι ο Vergo εχει κατι σαν iron df?),αλλα στο επομενο καρε ο Sanji συνεχιζει λες και δεν εγινε τιποτα.Με την ιδια λογικη,θα μπορουσα να πω και εγω πως ενας τοσο δυνατος χαρακτηρας σαν τον Vergo εγινε ψηφιδωτο στον τοιχο με μια κλοτσια του Sanji...Αμα ο Sanji χασει τελικα,θα γινει με τετοιο τροπο που δεν θα μας απογοητευσει!
Πες τα ρε φίλε !! Άλλες φορές έχουμε δει να φεύγουν αίματα, να φτύνουν αίματα,να σπάνε πλευρά και χίλια δυο άλλα και εδώ με του που είδαμε να ραγίζει ένα πόδι του Sanji τον βγάλαμε άμπαλο.Και εάν το πάθανε από κανέναν υποτιθέμενο ισάξιο του θα έλεγα έχουν δίκαιο αλλά εδώ τα βάζει με κάποιον επιπέδου Luffy και είναι χαλαρός σαν να μην έχει γίνει τίποτα.
Είμαστε υπερβολικοί χωρίς λόγο.
(στο water 7 arc οι αντιπαλοι το σαντζι και ζορο ήταν ισοδύυναμοι ακριβώς)
Κάνεις λάθος ο Kaku ήταν δυνατότερος..Όχι μεγάλη διαφορά αλλά όπως είναι πραγματικά ο Zoro με τον Sanji σε διαφορά δύναμης.
Πολύ σωστό και δείχνει ότι ο Sanji έχει αυτό που του αξίζει.
Law σε φωτεινό παντογνώστη/μέγα κομπιναδόρου-που-όλα-τα-σφάζει-όλα-τα-μαχαιρώνει κάπου έχω αρχίσει να απογοητεύομα και εγώ.
Κάνεις λάθος ο Law δεν έχει έρθει από το πουθενά .Το σχέδιο το ετοιμάζει από πριν όσο για την δυναμή του μετά από δυο χρόνια σαν captain από supernovas δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.
Όσο για το σχέδιο φαίνεται από εδώ ότι τον ετοίμαζαι καιρό.Και φαίνεται να είναι πολύ γνώστης για το τι κάνει
Edited by redpower1989, 12 September 2012 - 23:20.
Posted 12 September 2012 - 23:29
Δεν μας παρουσιάζει την ιστορία των άλλων πληρωμάτων. Μας παρουσιάζει την ιστορία του πληρώματος των Straw Hats.
Εγώ διαβάζω ένα manga που βλέπω ότι οι χαρακτήρες δεν παρουσιάζονται ομοιόμορφα και αυτό προσωπικά με ενοχλεί.
Δεν με ενδιάφερει πόσο ρόλο έχουν τα μέλη στα άλλα τα πληρώματα γιατί πολύ απλά δεν παρακολουθώ την ιστορία των άλλων πληρωμάτων.
Και σε τελική ανάλυση, τα άλλα πληρώματα δεν έχουν ΜΟΝΟ εννιά μέλη...
Και ο Zoro, όπως πολύ σώστα είπε ο MimisMan, δεν έχασε!!!
Έμεινε τελευταίος και μάλιστα στο συγκεκριμένο γεγονός ήταν στο επίπεδο του Luffy το screen time.
Ο Zoro παντα επαιρνε περισσοτερο screen time και εδειχνε πιο cool απο τον Sanji.Το οτι σας εννοχλησε ξαφνικα ειναι αλλο θεμα!
Επισης η μαχη δεν τελειωσε,οπως επισης δεν εχουμε δει ποσο δυνατος ειναι τελικα ο Vergo....
Posted 13 September 2012 - 11:19
Κάνεις λάθος ο Law δεν έχει έρθει από το πουθενά .Το σχέδιο το ετοιμάζει από πριν όσο για την δυναμή του μετά από δυο χρόνια σαν captain από supernovas δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.
Όσο για το σχέδιο φαίνεται από εδώ ότι τον ετοίμαζαι καιρό.Και φαίνεται να είναι πολύ γνώστης για το τι κάνειSpoiler:
Άλλο να έχεις ένα σχέδιο γενικά ώστε να αποκτήσεις δύναμη και επιρροή στο New World και άλλο να παρουσιάζεις ένα τόσο βαρύγδουπο σχέδιο. Και εξηγούμαι που έχω σκαλώσει:
Τι λες ρε μεγάλε, αλήθεια, είσαι λιγότερο από δυο χρόνια στο New World και έχεις ήδη βρει σχέδιο για να ρίξεις yonko, την στιγμή που πιο τούμπανα από εσένα με χρόνια εμπειρίας και προσπαθειών απέτυχαν παταγωδώς; Και μάλιστα το κάνεις κάτω από την μύτη του δεύτερου πιο δυνατού επιστήμονα στο One Piece, ενός κορυφαίου Vice Admiral και του ποιο δυνατού Shickibuckai, οι οποίοι είτε δεν έχουν καταλάβει τίποτα είτε είναι τόσο χαζοί που σε αφήνουν να πας και να μείνεις κοντά σε αυτό που ψάχνεις;
Συγγνώμη αλλά όπως και να το σκεφτώ δεν μου κολάει.
Posted 13 September 2012 - 11:35
βασικα και να σωριαζοταν κατω παλι δεν θα υπηρχε λογος για αδυναμια, απλα ισως μονο για υποβαθμιση.
εδω ο usopp εναντιον του mr4 ειχε σπασει καθε κοκκαλο και μετα απο λιγες μερες ητανε κομπλε...
Posted 13 September 2012 - 12:10
Τι λες ρε μεγάλε, αλήθεια, είσαι λιγότερο από δυο χρόνια στο New World και έχεις ήδη βρει σχέδιο για να ρίξεις yonko, την στιγμή που πιο τούμπανα από εσένα με χρόνια εμπειρίας και προσπαθειών απέτυχαν παταγωδώς; Και μάλιστα το κάνεις κάτω από την μύτη του δεύτερου πιο δυνατού επιστήμονα στο One Piece, ενός κορυφαίου Vice Admiral και του ποιο δυνατού Shickibuckai, οι οποίοι είτε δεν έχουν καταλάβει τίποτα είτε είναι τόσο χαζοί που σε αφήνουν να πας και να μείνεις κοντά σε αυτό που ψάχνεις;
Συγγνώμη αλλά όπως και να το σκεφτώ δεν μου κολάει.
Ήταν "καλό παιδί" τόσο καιρό και τους είχε δώσει την καρδιά του. Δεν είχαν λόγο να τον φοβούνται. Το ότι ήρθε ο Luffy στο νησί ήταν ουσιαστικά σύμπτωση και εκεί βρήκε την ευκαιρία ο Law να υλοποιήσει το σχέδιό του. Διαφορετικά θα τα είχε βρει σκούρα όπως φαίνεται. Οπότε μια χαρά κολλάει.
Posted 13 September 2012 - 12:31
Όσο για τον Law.
Ποίοι απέτυχαν παταγωδώς ρε Osama?
O Teach πέτυχε ότι ήθελε.
Δεν έχουμε δει άλλον με σχέδιο.
Posted 13 September 2012 - 13:08
Όσο για τον Law.
Ποίοι απέτυχαν παταγωδώς ρε Osama?
O Teach πέτυχε ότι ήθελε.
Δεν έχουμε δει άλλον με σχέδιο.
Χώρια που και οι άλλοι αναγκάστηκαν να κάνουν συμφωνία γιατί είδαν ότι δεν τους παίρνει να παλεύουν μόνοι.
@Osama
Όσο το να έχεις ένα σχέδιο να ρίξεις ένα yonkou είναι απολύτως λογικό. Τώρα ο Law από ότι έχω καταλάβει δεν ήξερε ότι ο CC συνεργάζεται με τον Don flamigo μέσω του Vergo.Απλώς πλησίασε τον τρελό επιστήμονα χάρη του τίτλου που είχε αποκτήσει για να πάρει αυτό που ήθελε.Τα υπόλοιπα δεν ήταν στο σχέδιο.Και προφανώς κάτι μυρίστηκαν οι άλλοι και τον είχαν στην μπούκα από την αρχή εάν είδες.Το τι ακριβώς δεν θα μπορούσαν να ξέρουν...
Edited by redpower1989, 13 September 2012 - 13:09.
Posted 13 September 2012 - 14:25
Νταξει κι εγω ειπα οτι ξενερωσα τρελα με sanji και το ποδι του, με την εννοια οτι ειναι leg fighter. Oσοι παραπανιουνται για μενα γι αυτο το θεμα εχουν χιλια δικια! Δεν γινεται το δυνατοτερο μελλοντικα ποδι του κοσμου και μαλιστα στην πρωτη του σοβαρη μαχη στο New World μετα απο ενα απλο κλωτσιδι να ραγισει. Για μενα ειναι ανεπιτρεπτο. Ναι το ξερω οτι συνεχισε κανονικα την μαχη, οντως μια χαρα. Ναι ξερω οτι ο vergo ειναι πολυ δυνατος χαρακτηρας. Αλλα για μενα ηταν foul του Oda. Θα μπορουσε να παραλειφθει αυτο και να μας δειξει αλλιως το ποσο δυνατος ειναι ο ironman-vergo και να του σπασει πχ αλλο κοκκαλο.
Μεχρι ΕΚΕΙ ομως!! Δεν εχει τελειωσει ακομη η μαχη, και δεν εχει παραπονεθει ακομη οτι ποναει το ποδι του οπως πχ οταν κλωτσαγε τα pacifista και τον kuma πριν το timeskip.
Eπισης ποιος το λεει οτι ειναι Loser?? H οτι ο zoro παλευει με Top αντιπαλους και τους κερδιζει?
Eχει αντιμετωπισει ποτε ο zoro V.A level και τον νικησε ενω ο sanji οχι και δεν το θυμαμαι? Ο Daz Bones που τον θεωρειτε φοβερο αντιπαλο και ειχε βγαλει το αιμα της ζωης του, εχασε απο τον mihawk με μια απλη κινηση. Τσακ μπαμ. Ο samurai που κερδισε.. ηταν zombie. Δεν ηταν ο κανονικος samurai. Ειμαι σιγουρος οτι εαν ειχε το κανονικο σωμα του θα συνεχιζε την μαχη ακομη και μετα την πληγη που δεχτηκε απο τον zoro. Εξαλλου ο ιδιος ο zoro το ειπε οτι θα τον ηθελε να το αντιμετωπιζε στα καλα του τον samurai αφου ηταν τυπος που στα χρονια του πολεμαγε με κυριο χαρακτηριστικο την φυσικη δυναμη, Αυτην την φυσικη δυναμη δεν την εδειξε ως ζομπι!
Και για να δουμε απο που εχει χασει ο sanji?
Εχει χασει μονο απο τον Gin που ηταν φοβερα τραυματισμενος.. και απο την califa επειδη δεν γουσταρε να βαραει γυναικες.
Πουθενα αλλου! Εnel, Aokiji, Kuma, φυσικα και δεν μετρανε γιατι ολοι χασαν απο αυτους και φυσικα επειδη οι αντιπαλοι ηταν επιπεδα πιο πανω.(ο luffy ας μην ειχε το gomu φρουτο την ιδια καταληξη θα χε με Enel)
O zoro εχει τραυματιστει σοβαρα απο τον ανυπαρκτο buggy, εχει χασει σπαθι απο εναν captain στο ennies lobby arc την στιγμη που ο usopp τον εστειλε απεναντι. Οπως βλεπουμε και οι δυο περιπου τα ιδια εχουν χασει.
Και τελος οσον αφορα το screentime και γιατι ο zoro εχει περισσοτερο εχουν μιλησει καποια παιδια πιο πανω(Kaidou, Usopp Mz, κλπ) και συμφωνω μαζι τους δεν χρειαζεται να τα ξαναπω.