Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#10261 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 23:13

Το κακο ειναι οτι ο Vergo φαινεται να μην προσπαθει καν.....poor sanji..... :bahhh:
Eλπιζω ο Vergo να αποδειχτει δυνατοτερος απο π.χ. Smoker ωστε να μην χασει τελειως την αξιοπρεπεια του ο Sanji. (Αυτος ο Birdman ποσο δυνατος ειναι τελος παντων;;; :blurah5: )
Για να δουμε τι εχει κατα νου του κι ο Law , κι αν τελικα η συμμαχια με τον Luffy ισχυει , η εγινε μονο και μονο για να επιτυχει το σχεδιο του....I wonder what he has in mind..... :hot:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10262 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 07:26

Πολύ κλάμα για τον Sanji χωρίς λόγο θέλω να πιστεύω. Να έκλαιγε κανείς, για το πόσο overpower είναι ο luffy σε σχέση με το πλήρωμα, να το καταλάβω.
Εγώ το ξαναλέω. Aμα o Οdakos ακολουθήσει την γνωστή του συνταγή θα εμφανίσει κάποιον καλύτερο απο Vergo.Μεχρι στιγμής δεν βγαίνουν τα ζευγάρια. Εκτός αμα σε αυτο το arc έχει σχεδιάσει κάτι διαφορετικό.....θα εκπλαγώ.

#10263 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 08:28

Πάντως για τον Law πιστεύω ότι ο Oda δεν θα αφήσει ξεκρέμαστη την υπόσχεση ότι... ναι, θα συμμαχήσουμε, δεν θα σε προδώσω... ο Luffy ξέρουμε ότι εννοεί αυτό που λέει, ίσα που βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο για να προστατέψει τον Law εφόσον τον θεωρεί σύμμαχο. Από την άλλη ο Law μου δίνει την εντύπωση ότι δεν εμπιστεύεται κάποιον εύκολα. Αν συνδυάσουμε αυτά τα δύο, έχουμε μια καλή ευκαιρία ο Oda να (ξανα)δείξει τον ακέραιο χαρακτήρα του Luffy πάνω σε έναν ακόμη αμφισβητία. Φαίνεται σημαντικός χαρακτήρας ο Law. Όπως και να 'χει δεν θα περάσει απλά τυχόν προδοσία και σπάσιμο της συμμαχίας γιατί... έτσι είναι ο χαρακτήρας του(=Law :P ). Δεν περνάνε αυτά στον Luffy..! ..γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του! :riiight:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Pirate Luffy: 12 Σεπτέμβριος 2012 - 08:29

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10264 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 09:43

H monet τι φρουτο να χει? Λιγο mr.3 θυμισε εκει με τον τοιχο....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10265 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 12:18

συμφωνα με την μεταφραση του mangastream o vergo χρησιμοποιησε tekai.τωρα αν το χρησμοποιησε μαζι με coa αυτο ειναι αγνωστο..
και οντως ειναι S.A.D αντι για SDA
http://www.mangastream.com/read/one_piece/61753499/19
i wish the world was more ero and peaceful...

#10266 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 12:46

Ρε παιδια.Νοιαζεστε για το ποδι του Sanji περισσοτερο απ'οτι νοιαζετε εκεινος...Οκ,του ραγισε το ποδι(ισως γιατι ο Vergo εχει κατι σαν iron df?),αλλα στο επομενο καρε ο Sanji συνεχιζει λες και δεν εγινε τιποτα.Με την ιδια λογικη,θα μπορουσα να πω και εγω πως ενας τοσο δυνατος χαρακτηρας σαν τον Vergo εγινε ψηφιδωτο στον τοιχο με μια κλοτσια του Sanji...Αμα ο Sanji χασει τελικα,θα γινει με τετοιο τροπο που δεν θα μας απογοητευσει!

image.jpg

#10267 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 13:41

πες τα ρε καιντου γιατι τον εβγαλαν νεκρο ηδη :P

#10268 V-Phobos

V-Phobos

Remember The Name...

• Members
  • 120 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 13:50

Προσωπικά, δεν δίνω βάσει στο "ράγισμα" του ποδιού του Sanji αλλά στην ανάπτυξη του χαρακτήρα του Sanji από τον Oda.
Τι θέλω να πω;

~~~ Nerd Mode on ~~~ :nerd:
Αναπτύσσει εννιά διαφορετικούς χαρακτηρές, ο καθένας με διαφορετικές ιδιότητες και δυνάμεις. Αν εξαιρέσουμε τον Luffy, την μεγαλύτερη προβολή έχει ο Zoro ως ο πιο δυνατός του πληρώματος με τις καλύτερες μάχες και τους πιο δυνατους αντιπάλους. Οι υπόλοιποι είναι απλοί κομπάρσοι και ιδιαίτερα ο Usopp o οποίος η μόνη αξιόλογη μάχη που έκανε ήταν όταν πάλεψε με το ψάρι (δεν θυμάμαι πως τον έλαγαν) στην αρχή.

Και τώρα χρησιμοποιεί τον Sanji (τον και καλά Νο2 του πληρώματος) για να δείξει την δύναμη του Vergo. Διαλέγει να μειώνει τους χαρακτήρες του αναπτύσσοντας μόνο τον Zoro. Θα μπορούσε κάλλιστα να πάει ο Zoro ενάντιον του Vergo... Αλλά αν γίνοταν κάτι τέτοιο ο Vergo έπρεπε να χάσει....

Όλα αυτά που γράφω είναι δικές μου παρατηρήσεις και πράγματα που δεν μου άρεσουν στο manga. Θα προτιμούσα να υπάρχει μία ομοιόμορφη ή ΣΧΕΔΟΝ ομοιόμορφη ανάπτυξη χαρακτήρων σε σχέση με αυτό που γίνεται τώρα.

~~~ Nerd Mode off ~~~

Αλλά όπως και να 'χει... ONE PIECE RULES !!! :riiight:

#10269 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 14:33

Συμφωνώ απόλυτα. Το παράπονο μου αφορά όλα τα αλλά μέρη του πληρώματος τα οποία επίσης παραμελουνται. Απλά στοχεύει κυρίως τον σαντζι γιατί υποτίθεται ότι είναι το νούμερο 3.

Μετά το timeskip ο Λούφυ και ο Ζόρο έγιναν κολληταρια με κοινά ενδιαφέροντα και με τεράστια διάφορα στη δύναμη από τους άλλους.
Επειδή δηλαδή του την κάρφωσε ξαφνικά του όντα να μας προβάλλει τον Ζορο ως first mate αποφάσισε να παραμελήσει τουςβυπολοιπους απεριόριστα.
Μετά το timeskip το one piece έπεσε λίγο κατά τη γνώμη μου.... Δυστυχώς...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10270 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 14:43

εγω πιστευω οτι ολοι θα παρουν το χρονο τους, αν οχι οσο περιμενουν μερικοι αλλα θα παρουν χρονο οπως και τοτε που παλευαν για τη ρομπιν και στο ΦΙ που ο καθενας βαραγε διαφορετικους, εξαλλου ο καπετανιος ειναι ο σταρ και μετα ερχονται ολοι οι αλλοι

#10271 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 15:04

Το οτι ο 1st mate παιρνει περισσοτερο screen time απο τα αλλα μελλη του πληρωματος δεν ειναι κατι καινουργιο στο OP...Βρειτε μου εστω και σε ενα πληρωμα που εγινε το αντιθετο...Και στο FI πιστευω οτι ολοι πηραν ισαξιο χρονο.Και το συγκεκριμενο arc κατ'εμε ειναι ενα set up για το επομενο!Ισως δεν υπαρξουν καν μαχες 1 vs 1 για καθε μελος του πληρωματος!

Για την επικειμενη ηττα του Sanji(μαλλον για διακοπη της μαχης το κοβω) εχω να πω πως και ο Zoro ειχε χασει απο τον Kuma στο παρελθον...Δεν ειχατε ομως την ιδια αντιδραση!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 12 Σεπτέμβριος 2012 - 15:04

image.jpg

#10272 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 15:05

Παντα υπηρχε τεραστια διαφορα σε δυναμη μεταξη του Λουφη και του υπολοιπου πληρωματος και σε ενα μικροτερο βαθμο με τον Ζορο , εκτος αν πιστευει καποιος οτι οι υπολοιποι (πλην Ζορο) θα μπορουσαν να νικησουν (ολοι μαζι παντα) τον lucci ,εγω πιστευω οτι θα εχαναν.....

απλα πλεον ο Ζορο φαινεται με διαφορα ο πιο δυνατος απο τους υπολοιπους και αυτο ξενιζει , εγω που παντα πιστευα οτι ο Σαντζι δεν ειναι το ιδιο δυνατος με τον Ζορο (προφανως για μενα ειναι αλλος ο ρολος του στο πληρωμα) δεν το βλεπω ασχημο

και δεν του καρφωσε ξαφνικα του oda μετα το timeskip , ο Ζορο ηταν πιο γνωστος και απο τον λουφη , γιαυτον ελεγαν ολοι οτι θα μπορουσε να ηταν captain , ηταν ενας απο τους Supernova ...δηλαδη τι αλλο επρεπε να δειξει για να πει οτι θεωρειται 1-2 σκαλια πανω απο τους αλλους?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SupG18: 12 Σεπτέμβριος 2012 - 15:18

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10273 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 15:15

1. Όταν ο Ζορο έχασε από τον κουμα έχασε επικά και ήταν ο τελευταίος που στεκόταν όρθιος (αφού στέρησε την ευκαιρία από το σαντζι να λαμψει)
2. Δεν έχω καμία αντίρρηση για τον Ζορο ως first mate, απλά είχε ξεκινήσει ωραία με τους 2 ως "αντιπάλους" και τώρα δεν ισχύει πια αν ο σαντζι συνεχίσει έτσι . (στο water 7 arc οι αντιπαλοι το σαντζι και ζορο ήταν ισοδύυναμοι ακριβώς)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10274 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 15:16

Το οτι ο 1st mate παιρνει περισσοτερο screen time απο τα αλλα μελλη του πληρωματος δεν ειναι κατι καινουργιο στο OP...Βρειτε μου εστω και σε ενα πληρωμα που εγινε το αντιθετο...Και στο FI πιστευω οτι ολοι πηραν ισαξιο χρονο.Και το συγκεκριμενο arc κατ'εμε ειναι ενα set up για το επομενο!Ισως δεν υπαρξουν καν μαχες 1 vs 1 για καθε μελος του πληρωματος!

Για την επικειμενη ηττα του Sanji(μαλλον για διακοπη της μαχης το κοβω) εχω να πω πως και ο Zoro ειχε χασει απο τον Kuma στο παρελθον...Δεν ειχατε ομως την ιδια αντιδραση!

πες τα να αγιασει το στομα σου :P:P

#10275 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2012 - 15:21

O Sanji έχει δείξει πολύ περισσότερα πράγματα σε αυτό το arc.

Haki,και τα βάζει με έναν από τους πιο δυνατούς VAs.

Spoiler: