Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#10156 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 13:22

O σαντζι είναι και τραυματισμένος απ οτι θυμάμαι, επίσης είχε υποσχεθεί να δείρει εκείνο το σαμουράι που έσωσε, άλλα 2 Hints που μας δείχνουν οτι ο σαντζι μάλλον θα χάσει. (εκτός αν ο σαμουράι χάσει με ένα χτύπημα και η μάχη μεταξύ τους είναι μόνο για το showoff)

γιατι πρεπει να χασει οπωσδηποτε?? μπορει καλλιστα να παρει τη θεση του ο σμοκερ αμα του πει ειναι δικος μου με badass στυλ.. αυτο πιστευω οτι θα γινει

#10157 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 13:58

Άρα ήταν από πάντα πειρατής και τον έβαλε ο Donflamigo μέσα στους marines για δικού του λόγους.Δεν νομίζω να είναι κανένας τυχαίος στο πλήρωμα για του έδωσε τέτοια αποστολή.Μόνο ένα άτομο υψηλής εμπιστοσύνης θα έπαιρνε αυτή την θέση.

Nαι αλλα αυτο δεν δειχνει οτι και first mate! Aπλα πρεπει να ειναι βασικο μελος του πληρωματος του.

Τεσπα παιδια ξεχαστε το ενδεχομενο να ξεφτιλιστει ο sanji. Aν χασει, θα χασει με τα χιλια ζορια.
Εγω το βλεπω παντως να τον κουραζει και μετα να ερθει ο smoker και να τον αποτελειωσει.
Θα θελα να κερδισει κι ολας και να παρει και μεγαλυτερο bounty απο τον zoro αφου δεν φαινεται οτι θα πολεμησει καποιον. Που ξερετε μπορει να υπαρχει συνεχεια ανταγωνισμος και ο ενας να ξεπερναει τον αλλον καθε φορα. Εξαλλου το χει πει στον zoro οτι θα παρει μεγαλυτερο bounty καποια φορα :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 06 Σεπτέμβριος 2012 - 13:59

2po6sfa_jpg.gif

#10158 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 14:30

Nαι αλλα αυτο δεν δειχνει οτι και first mate

Ξανά λέω ότι εγώ τον θεωρώ ότι είναι first mate δεν έχει αναφερθεί πουθενά.Μπορεί να κάνω λάθος.Αλλά για να είναι βασικό μέλος του πληρώματος και να πήρε τέτοια αποστολή σίγουρα δεν είναι κάποιος τυχαίος σε δύναμη.

#10159 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 14:32

H μαλακία είναι ότι ο Vergo έχει φοβερό hype.Όχι επειδή είναι με τον DoFla αλλά επειδή η Tashigi δεν ήταν σίγουρη άμα ο Smoker μπορεί να του κάνει κάτι.

Spoiler:

#10160 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 15:12

είμαι πολύ αρνητικός αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που θέλω είναι να δώσει ο σαντζι λίγο πόνο και να νικήσει, αλλά μου φαίνεται πολύ απίθανο γιατί είναι ο σαντζι και ο οντα ηδονίζεται να τον παρουσιάζει λίγο λούζερ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10161 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 15:27

Το καλυτερο για μενα θα ειναι.

Μαχη Sanji-Vergo 6-7 Σελιδες.
Το Shinokuni μπενει , στεκοντε και οι δυο cool , και οι δυο με γρατζουνιες και τα σχετικα και η μαχη διακοπτετε λογω του αεριου.Παρακατω τον αναλαμβανει ο Σμοκερ.

Αλλα καθηστε να δουμε αν η Μονετ θα αφησει το αεριο , ας μην ξεχναμε πιανου subordinate ειναι.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#10162 goro goro

goro goro

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 16:14

H μαλακία είναι ότι ο Vergo έχει φοβερό hype.Όχι επειδή είναι με τον DoFla αλλά επειδή η Tashigi δεν ήταν σίγουρη άμα ο Smoker μπορεί να του κάνει κάτι.

σωστα και γενικοτερα φαινεται απο τους g5 marines οταν σκαει μυτη ο vergo λενε οτι τωρα ειναι invincible πριν τους πετσοκοψει. ασχετο αλλα ο law ποιον θα αντιμετωπισει? μου φαινεται οτι μονο το monster trio θα ριξει ξυλο απο τι φαινεται γιατι τωρα που το σκεφτομαι το αρκ δεν ειναι για τους law smoker αλλα για να δουμε τι ψαρια πιανουν οι strawhats στο new world με πραγματικα τουμπανα

#10163 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 17:56

Μαχη Sanji-Vergo 6-7 Σελιδες.
Το Shinokuni μπενει , στεκοντε και οι δυο cool , και οι δυο με γρατζουνιες και τα σχετικα και η μαχη διακοπτετε λογω του αεριου.Παρακατω τον αναλαμβανει ο Σμοκερ.

Μου αρέσει σαν σενάριο και συμφωνώ..

#10164 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 18:23

Εγω εχω μια απορια για το πως ο Luffy θα αποφυγει την ιδιοτητα του CC να ρουφαει το οξυγονο απο την ατμοσφαιρα...

Επισης,ο CC εχει φυσικο πλεονεκτημα υπερ του Smoker ή ειναι η ιδεα μου;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 06 Σεπτέμβριος 2012 - 18:27

image.jpg

#10165 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 18:44

Εγω εχω μια απορια για το πως ο Luffy θα αποφυγει την ιδιοτητα του CC να ρουφαει το οξυγονο απο την ατμοσφαιρα...

Επισης,ο CC εχει φυσικο πλεονεκτημα υπερ του Smoker ή ειναι η ιδεα μου;

Θα τον βαράει όλη την ώρα.

Spoiler:

#10166 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 23:59

η tashigi είναι πάντα αδύναμη, οχι μόνο αδύναμη, αλλά και απελπισμένη. την είδαμε στην alabasta που όλο έχανε και έκλαιγε και τώρα μια με τον law μια με τον vergo πάλι δεν τα καταφέρνει... την λυπαται η ψυχή μου την κακομοίρα, όσο και να προσπαθεί να δυναμώσει, τι να κάνεις με τέτοια τέρατα που 'χεις μπλέξει?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MimisMan: 07 Σεπτέμβριος 2012 - 00:00

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10167 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 03:24

Η Tashigi σαν χαρακτήρας μεγάλη φόλα, παντελώς αδιάφορη. Oσο για Sanji που συζητάτε, dont worry δεν χάνει, αλλα ουτε και θα κερδίσει. Κάποιος θα εμφανιστεί σε αυτο το arc πιο ισχυρός απο Vergo πιστεύω.

#10168 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 03:27

Ελατε ρε παιδια ειναι κορυφη η Tashigi.
Ο Ορισμος του ηλιθιου χαρακτηρα ειναι ο Χατσι , η Tashigi εχει αλλο ρολο και δεν ειναι η δυναμη.Ειδατε οτι εκεινη ητανε αυτη που παρολο θαυανε την υποθεση των παιδιων οι Marines , πιστευε οτι κατι ηταν οντος λαθος.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#10169 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 09:53

αλλα δεν ειχε ποτε ουτε θα εχει τη δυναμη να αλλαξει κατι, ειναι λουζερ!

ο χατσι ειναι οντως τραγικος...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10170 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 10:35

αλλα δεν ειχε ποτε ουτε θα εχει τη δυναμη να αλλαξει κατι, ειναι λουζερ!

ο χατσι ειναι οντως τραγικος...

Έχω κάποιες απορίες.

1)Περίμενες η Tashigi που είναι πιο κάτω σε ιεραρχία και σε δύναμη από τον Smoker να τα βάλει με Captain όπως ο Law?

2)Περίμενες η Tashigi να τα βάλει με Vergo που ακόμα και ο Smoker δεν τον έχει τόσο εύκολα ?

Νομίζω ότι οι απαιτήσεις μας είναι λίγο παράλογες.Είναι ένας μέτριος χαρακτήρας η Tashigi που εξελίσσεται.Μπορεί να κερδίσει άλλους χαρακτήρες στον One Piece αλλά αυτούς που ανέφερα ή αυτούς που έχουμε δει δεν γίνεται να τα βάλει ακόμα και θέλει πολύ προπόνηση εδώ.

Θυμίζω εδώ ότι η Tashigi έχει Haki (το οποίο δεν είναι δα και το καλύτερο) που στο πλήρωμα του Luffy έχουν μόνο τρεις.

Εγώ δεν περίμενα να δω τίποτα διαφορετικό.