γιατι πρεπει να χασει οπωσδηποτε?? μπορει καλλιστα να παρει τη θεση του ο σμοκερ αμα του πει ειναι δικος μου με badass στυλ.. αυτο πιστευω οτι θα γινειO σαντζι είναι και τραυματισμένος απ οτι θυμάμαι, επίσης είχε υποσχεθεί να δείρει εκείνο το σαμουράι που έσωσε, άλλα 2 Hints που μας δείχνουν οτι ο σαντζι μάλλον θα χάσει. (εκτός αν ο σαμουράι χάσει με ένα χτύπημα και η μάχη μεταξύ τους είναι μόνο για το showoff)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 13:22
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 13:58
Nαι αλλα αυτο δεν δειχνει οτι και first mate! Aπλα πρεπει να ειναι βασικο μελος του πληρωματος του.Άρα ήταν από πάντα πειρατής και τον έβαλε ο Donflamigo μέσα στους marines για δικού του λόγους.Δεν νομίζω να είναι κανένας τυχαίος στο πλήρωμα για του έδωσε τέτοια αποστολή.Μόνο ένα άτομο υψηλής εμπιστοσύνης θα έπαιρνε αυτή την θέση.
Τεσπα παιδια ξεχαστε το ενδεχομενο να ξεφτιλιστει ο sanji. Aν χασει, θα χασει με τα χιλια ζορια.
Εγω το βλεπω παντως να τον κουραζει και μετα να ερθει ο smoker και να τον αποτελειωσει.
Θα θελα να κερδισει κι ολας και να παρει και μεγαλυτερο bounty απο τον zoro αφου δεν φαινεται οτι θα πολεμησει καποιον. Που ξερετε μπορει να υπαρχει συνεχεια ανταγωνισμος και ο ενας να ξεπερναει τον αλλον καθε φορα. Εξαλλου το χει πει στον zoro οτι θα παρει μεγαλυτερο bounty καποια φορα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 06 Σεπτέμβριος 2012 - 13:59
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 14:30
Nαι αλλα αυτο δεν δειχνει οτι και first mate
Ξανά λέω ότι εγώ τον θεωρώ ότι είναι first mate δεν έχει αναφερθεί πουθενά.Μπορεί να κάνω λάθος.Αλλά για να είναι βασικό μέλος του πληρώματος και να πήρε τέτοια αποστολή σίγουρα δεν είναι κάποιος τυχαίος σε δύναμη.
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 14:32
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 15:12
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 15:27
Μαχη Sanji-Vergo 6-7 Σελιδες.
Το Shinokuni μπενει , στεκοντε και οι δυο cool , και οι δυο με γρατζουνιες και τα σχετικα και η μαχη διακοπτετε λογω του αεριου.Παρακατω τον αναλαμβανει ο Σμοκερ.
Αλλα καθηστε να δουμε αν η Μονετ θα αφησει το αεριο , ας μην ξεχναμε πιανου subordinate ειναι.

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 16:14
σωστα και γενικοτερα φαινεται απο τους g5 marines οταν σκαει μυτη ο vergo λενε οτι τωρα ειναι invincible πριν τους πετσοκοψει. ασχετο αλλα ο law ποιον θα αντιμετωπισει? μου φαινεται οτι μονο το monster trio θα ριξει ξυλο απο τι φαινεται γιατι τωρα που το σκεφτομαι το αρκ δεν ειναι για τους law smoker αλλα για να δουμε τι ψαρια πιανουν οι strawhats στο new world με πραγματικα τουμπαναH μαλακία είναι ότι ο Vergo έχει φοβερό hype.Όχι επειδή είναι με τον DoFla αλλά επειδή η Tashigi δεν ήταν σίγουρη άμα ο Smoker μπορεί να του κάνει κάτι.
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 17:56
Μαχη Sanji-Vergo 6-7 Σελιδες.
Το Shinokuni μπενει , στεκοντε και οι δυο cool , και οι δυο με γρατζουνιες και τα σχετικα και η μαχη διακοπτετε λογω του αεριου.Παρακατω τον αναλαμβανει ο Σμοκερ.
Μου αρέσει σαν σενάριο και συμφωνώ..
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 18:23
Επισης,ο CC εχει φυσικο πλεονεκτημα υπερ του Smoker ή ειναι η ιδεα μου;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 06 Σεπτέμβριος 2012 - 18:27
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 18:44
Θα τον βαράει όλη την ώρα.Εγω εχω μια απορια για το πως ο Luffy θα αποφυγει την ιδιοτητα του CC να ρουφαει το οξυγονο απο την ατμοσφαιρα...
Επισης,ο CC εχει φυσικο πλεονεκτημα υπερ του Smoker ή ειναι η ιδεα μου;
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2012 - 23:59
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MimisMan: 07 Σεπτέμβριος 2012 - 00:00
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 03:24
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 03:27
Ο Ορισμος του ηλιθιου χαρακτηρα ειναι ο Χατσι , η Tashigi εχει αλλο ρολο και δεν ειναι η δυναμη.Ειδατε οτι εκεινη ητανε αυτη που παρολο θαυανε την υποθεση των παιδιων οι Marines , πιστευε οτι κατι ηταν οντος λαθος.

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 09:53
ο χατσι ειναι οντως τραγικος...
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2012 - 10:35
αλλα δεν ειχε ποτε ουτε θα εχει τη δυναμη να αλλαξει κατι, ειναι λουζερ!
ο χατσι ειναι οντως τραγικος...
Έχω κάποιες απορίες.
1)Περίμενες η Tashigi που είναι πιο κάτω σε ιεραρχία και σε δύναμη από τον Smoker να τα βάλει με Captain όπως ο Law?
2)Περίμενες η Tashigi να τα βάλει με Vergo που ακόμα και ο Smoker δεν τον έχει τόσο εύκολα ?
Νομίζω ότι οι απαιτήσεις μας είναι λίγο παράλογες.Είναι ένας μέτριος χαρακτήρας η Tashigi που εξελίσσεται.Μπορεί να κερδίσει άλλους χαρακτήρες στον One Piece αλλά αυτούς που ανέφερα ή αυτούς που έχουμε δει δεν γίνεται να τα βάλει ακόμα και θέλει πολύ προπόνηση εδώ.
Θυμίζω εδώ ότι η Tashigi έχει Haki (το οποίο δεν είναι δα και το καλύτερο) που στο πλήρωμα του Luffy έχουν μόνο τρεις.
Εγώ δεν περίμενα να δω τίποτα διαφορετικό.