Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#10111 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 16:16

^^Λογικό δεν είναι?Ανέκαθεν,και οι δύο ήταν πάντα speedsters.

Δεν πιστεύω να τελειώσει η μάχη μεταξύ Sanji Vergo.

Spoiler:

#10112 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 16:47

Posted Image
αυτες τις βλακιουλες να μην ελεγε, και θα τον επαιρνα πιο σοβαρα σαν χαρακτηρα :P
(I understand when it's for comic relief, but with a straight face? :\)
other than that, finally a good chapter :'3

#10113 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 17:30

Posted Image

το καλυτερο σημειο μετα την μπουνια και την κλωτσια για μενα σημερα... ο Σαντζι θα μοιρασει λιγο ξυλικι αλλα ο αντιπαλος του Βεργο ειναι ο σμοκερ κανονικα, εκτος αν συνεργαστει με λουφυ να κοψουν τον αερα του CC :congrats: :congrats: η τασιτζι ειναι γενικως κλαψομ**** και δε πιανει 1 δυστυχως :beaten: . ο βεργκο μονο shigun κανει? αντε ναδουμε τι δυναμη εχει

#10114 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 17:32

Εντομεταξυ κανεις δεν εχει απορησει γιατι ο Vergo εδω και 10 chapter εχει και κατι κολλημενο στο προσωπο του;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 05 Σεπτέμβριος 2012 - 17:32

image.jpg

#10115 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 18:40

Τι chapter ήταν αυτό;;; Πόρωση!!!
1. Οι Straw Hats να ξεκουράζονται πάνω στον Brownbeard!!! Lol!(Ο Kinemon έχει ενσωματωθεί πλήρως με το crew πάντως ε; "I am a samurai, so I don't get hungry!" Lol!)
2. Ο Δράκος για Nakama! Πολύ δυνατός φαίνεται! Άντε να έχουν κι άλλο κατοικίδιο πέρα από τον Chopper!
3. Καλά αυτός ο Vergo: Rokushiki+Devil Fruit+Haki πόσο boss είναι; Μου άρεσε που ξαναείδα Shigan, μου είχε λείψει... (Γενικά το Rokushiki τα σπάει!)
4. Λυπηρό chapter, ο Vergo το έπαιζε Παναγία σε όλους και τώρα τους σκοτώνει ατάραχος...
5. H απόκρουση και η μπουνιά του Vergo λέτε ήταν tekkai, devil fruit ή CoA(Haki)?
6. Τελικά το CoO των Straw Hats είναι πολύ πιο χρήσιμο απ' ότι περίμενα... Είναι σαν ραντάρ...(Sanji...)
7. Καιρός να δούμε τη δύναμη του Sanji(πολύ γαμάτη κλωτσιά!).
8. Λατρεύω συνεργασία Luffy-Smoker, επική μπουνιά στον CC!

#10116 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 20:07

Εντομεταξυ κανεις δεν εχει απορησει γιατι ο Vergo εδω και 10 chapter εχει και κατι κολλημενο στο προσωπο του;

Νομίζω είναι ολοφάνερο και από την αρχή ότι μάλλον έχει κάποιο φρούτο ή κάποια ιδιότητα.Μέχρι να διευκρινιστεί δεν νομίζω ότι μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω.

1. Οι Straw Hats να ξεκουράζονται πάνω στον Brownbeard!!! Lol!(Ο Kinemon έχει ενσωματωθεί πλήρως με το crew πάντως ε; "I am a samurai, so I don't get hungry!" Lol!)
2. Ο Δράκος για Nakama! Πολύ δυνατός φαίνεται! Άντε να έχουν κι άλλο κατοικίδιο πέρα από τον Chopper!

Δεν νομίζω να μπουν και οι δυο στο πλήρωμα.Μέτα θα μπλεχτούν πολλοί χαρακτήρες...

#10117 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 20:12

ζηταω συγγνωμη, τελικα ο sanji θα δωσει ξυλο...
οσο για το ..."i heard the sound of a woman's tear falling" ηταν γαματο... εννοω... για κατι τετοια ειναι που τον παιρνεις στα σοβαρα, οχι που δεν τον παιρνεις (εσενα λεω yami)

btw... ο zorro και ο sanji καταλαβαν μια περιεργη αυρα πισω τους και οι 2, μηπως αυτο σημαινει κατι?

τελος, ο luffy ειχε πει απο πολυ αρχη οτι ηθελε 10 και τωρα εχει 9... ισως να παρει εναν ακομα στο πληρωμα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MimisMan: 05 Σεπτέμβριος 2012 - 20:13

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10118 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 20:20

μπραβο ρε οντα :D πολυ ωραιο τσαπ!
ο κινεμον οσο περναει ο καιρος αυξανει τις πιθανοτητες του για nakama
πολυ ωραιος ο σαντζι
αλλα δε γινεται να μην πολεμησει καποιον ο σμοκερ
ισως συνεργαστει με Luffy για CC αν και δεν θα μου αρεσε ουτε το να μην τον δειρει μονος ο luffy, ουτε να μην δειρει ο smoker τον vergo.
αλλα αλλιως τα σκεφτομαστε εμεις, αλλιως θα μας τα παρουσιασει ο oda. του εχω απολυτη εμπιστοσυνη!
:thatsit: Have a nice day! :)

#10119 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 20:50

ισως ο smoker πολεμησει την monet. Μπορει να ναι καλη αντιπαλος αλλα και να μην ειναι μην ξεχναμε οτι εχουν την καρδια του.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 05 Σεπτέμβριος 2012 - 20:52

2po6sfa_jpg.gif

#10120 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 21:05

οσο για το ..."i heard the sound of a woman's tear falling" ηταν γαματο... εννοω... για κατι τετοια ειναι που τον παιρνεις στα σοβαρα, οχι που δεν τον παιρνεις (εσενα λεω yami)

lol, I don't know how it sounds to men, αλλα για μενα (as a woman) ηταν αρκετα lame :P καποια αλλη μπορει να το βρει cool/badass/etc, αλλα μιλωντας strictly για τον εαυτο μου παντα no, just no. :P

#10121 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 21:22

ε ειναι τροπος ζωης του τι να κανουμε :P
εδω που τα λεμε κι εγω αν ακουγα μια κοπελα να κλαιει(πιστευω και η πλειοψηφια των αλλων αγοριων) θα πηγαινα να κοιταξω να βοηθησω την κατασταση. Νταξει δεν θα το παιζα προστατης γυναικων oυτε θα το φωναζα οτι ηρθα για την γυναικα, απλα θα πηγαινα απο απλη αντιδραση.xD Αυτα ειναι anime εξαλλου, δεν ειναι στην πραγματικη ζωη, αρα παντα θα υπαρχουν και οι πολυ φλυαρες και υπερβολικες και ισως ποζερικες ομιλιες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 05 Σεπτέμβριος 2012 - 21:28

2po6sfa_jpg.gif

#10122 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 21:24

btw... ο zorro και ο sanji καταλαβαν μια περιεργη αυρα πισω τους και οι 2, μηπως αυτο σημαινει κατι?

Το ότι έχουν και οι δυο τους haki είναι γνωστό από το FI. Άκουσαν και οι 2 την παρουσία του Vergo και τον σαματά που γίνονταν πίσω.

ισως συνεργαστει με Luffy για CC αν και δεν θα μου αρεσε ουτε το να μην τον δειρει μονος ο luffy, ουτε να μην δειρει ο smoker τον vergo.
αλλα αλλιως τα σκεφτομαστε εμεις, αλλιως θα μας τα παρουσιασει ο oda. του εχω απολυτη εμπιστοσυνη!

Πρωσοπικά θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για ζευγάρια.Εγώ όπως είπα πιστεύω ότι ο Smoker θα παλέψει με Vergo γιατί θεωρεί ότι πρόσβαλε την τιμή των G5.Το μόνο σίγουρο ζευγάρι είναι ο CC και Luffy. Ενδιάμεσα μπορεί να βοηθήσει και ο Smoker.Ενώ στην περίπτωση του Sanji η μάχη θα μείνει μετέωρη ή θα χάσει ο Sanji...

Εδώ ο Vergo τι επίθεση χρησιμοποιεί στους G5???

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 05 Σεπτέμβριος 2012 - 21:26

#10123 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 22:02

@RedPower.Shigan.

Για τις μάχες?Ο Luffy θέλει να τελειώσει γρήγορα.

Spoiler:

#10124 V-Phobos

V-Phobos

Remember The Name...

• Members
  • 120 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 22:30

Ας αρχίσουν τα στοιχήματα !!!

Θα χάσει ή θα κερδίσει ο Sanji ????

O Sanji θα χάσει 100% !!!
Ο Vergo είναι πολύ δυνατός για αντίπαλος του Sanji.

Ο Sanji σαν χαρακτήρας είναι υποτιμημένος και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κερδίσει έναν τέτοιο αντίπαλο, όχι μόνο από μεριά δύναμης αλλά και από μεριά "ρόλου".

Τι εννοώ;
Ο Vergo είναι μπλεγμένος σε όλο αυτό το μυστήριο με τα παιδάκια και γενικά σαν χαρακτήρας είναι καινούργιος στο One Piece. Σιγά μην χάσει από τον Sanji... O Oda δίνει βαρύτητα μόνο στις μάχες του Zoro με υπερμπούρους αντιπάλους τους οποίους φυσικά ο Zoro ξεφτιλίζει ως διαμαγείας... :nooooo:

#10125 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2012 - 22:31

.Shigan.

Ναι έχεις δίκαιο φαίνεται στην διπλανή εικόνα κάπως. Και τολμώ να πω ότι είναι πάρα πολύ γρήγορος...