Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17013 replies to this topic

#976 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 30 January 2009 - 20:37

Ετσι κι ετσι, δε μ'ενθουσίασε καθολου....
Posted Image

#977 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 30 January 2009 - 23:02

Στο cover εχουμε Ussop να κανει κατι σαν καρατε...OUAOU
να τον δω να κανει κανα Soru και κανα Tekkai μαζι με πολεμικες τεχνες και sniper
να ποροθω λολ

Αυτο με τον usopp μου 8υμισε μια σκηνη απο το kung fu panda οπου ειναι το παντα διπλα στο mantis και προσπα8ει να μα8ει καρατε :hahaha::hahaha:
Τωρα για το chapteraki μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλο.Επιτελους βλεπουμε το luffy να αντιμετωπιζει καποια αντισταση μεα στη φυλακη και μην κατεβαινει ετσι τα πατωματα.Βεβαια τωρα εμεινε και χωρις τη βοη8εια του mr3 kai buggy αλλα τι να κανουυμε αυτα ειναι.Εκει που εριξα τρελο γελιο ομως ηταν στη σκηνη με το garp οπου ο τρελογερος εχει λυ8ει στα γελια ενω ο admiral διπλα τα εχει δει ολα:nod::hahaha:.Αντε να δουμε που επεστρεψε και ο τραβεστι μπαλλαρινα να δουμε τι 8α γινει:hahaha::hahaha:

Posted Image

#978 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 30 January 2009 - 23:09

πφφφ με βαση τα οσα ειδαμε στο κεφαλαιο αυτο κατι μου λεει οτι ο Μπαγκυ θα βρεθει με ενα υπερογκο bounty στο κεφαλι του χωρις να το αξιζει και τοσο! Κατι αντιστροφο με τον Chopper δλδ :frozen:

Κατα τ'αλλα ενας ακομα παλιος πειρατης (πιθανοτατα) αναφερθηκε, Kinjishi! Θελω να δω τι καπνο φουμαριζε και αυτος! (ναι με εχει φαει η περιεργεια απο την στιγμη που το διαβασα...)

Spoiler:

Edited by The Pirate King, 30 January 2009 - 23:22.

#979 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 30 January 2009 - 23:39

πφφφ με βαση τα οσα ειδαμε στο κεφαλαιο αυτο κατι μου λεει οτι ο Μπαγκυ θα βρεθει με ενα υπερογκο bounty στο κεφαλι του χωρις να το αξιζει και τοσο! Κατι αντιστροφο με τον Chopper δλδ :frozen:

Κατα τ'αλλα ενας ακομα παλιος πειρατης (πιθανοτατα) αναφερθηκε, Kinjishi! Θελω να δω τι καπνο φουμαριζε και αυτος! (ναι με εχει φαει η περιεργεια απο την στιγμη που το διαβασα...)

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#980 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 30 January 2009 - 23:51

Ο Kinjishi (ή όπως λέγεται) είναι ο Golden Lion χαρακτήρας που φαίνεται να είναι ο κεντρικός αντίπαλος στην 10η ταινία του OP. Ένας πρώτος τρόπος να "συνδεθεί" η ταινία με το story (και να προμοταριστεί παράλληλα :P)

Το chapter κλασικά μου άρεσε.
Garp ftw (φαίνεται από ποιόν πήρε ο Luffy...)
Αν και γενικά ο Mr 2 δεν μου αρέσει, μπήκε καλά στο story. Προς στιγμήν μάλιστα έχει αλλάξει και το κλασικό μοτίβο του ID αφού δεν συνέχισαν με τον Luffy (και ούτε καν είδε τον 2).

Θα είχε φάση να έπαιρνε ο Buggy το bounty, αλλά εξ αρχής γνωρίζουν ότι ο Luffy τα κάνει όλα. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει γνωστό ούτε αυτό το bounty πάντως (όπως και στο TB). Μετά το ID o Luffy θα είναι no1 κίνδυνος όποτε θα πάει πολύ....

@one_piece_addicted
Είμαι και εγώ addicted αλλά δεν κάνω έτσι....
Σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς Ελληνικά στο forum μας και να είσαι και λίγο πιο κόσμιος (πιπέρι όπως λέει και ο Sere)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#981 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 30 January 2009 - 23:56

Ο Kinjishi (ή όπως λέγεται) είναι ο Golden Lion χαρακτήρας που φαίνεται να είναι ο κεντρικός αντίπαλος στην 10η ταινία του OP. Ένας πρώτος τρόπος να "συνδεθεί" η ταινία με το story (και να προμοταριστεί παράλληλα :P)

Το chapter κλασικά μου άρεσε.
Garp ftw (φαίνεται από ποιόν πήρε ο Luffy...)
Αν και γενικά ο Mr 2 δεν μου αρέσει, μπήκε καλά στο story. Προς στιγμήν μάλιστα έχει αλλάξει και το κλασικό μοτίβο του ID αφού δεν συνέχισαν με τον Luffy (και ούτε καν είδε τον 2).

Θα είχε φάση να έπαιρνε ο Buggy το bounty, αλλά εξ αρχής γνωρίζουν ότι ο Luffy τα κάνει όλα. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει γνωστό ούτε αυτό το bounty πάντως (όπως και στο TB). Μετά το ID o Luffy θα είναι no1 κίνδυνος όποτε θα πάει πολύ....

@one_piece_addicted
Είμαι και εγώ addicted αλλά δεν κάνω έτσι....
Σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς Ελληνικά στο forum μας και να είσαι και λίγο πιο κόσμιος (πιπέρι όπως λέει και ο Sere)

κατι λεγανε κιολας πως θα ειναι ''κανον'' η ταινια ...
εδω οργιαζει η σκεψη μου και δεν ξερω τι να πρωτογραψω...
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#982 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 31 January 2009 - 00:00

:orly: ναι ε? να ρωτησω που το εμαθες? ενδιαφερον ακουγεται...

canonical ταινια δεν παιζει.... πολυ κουφο... ισως ειναι κατι ''sidequest'' τυπου με διαφορες πληροφοριες απο το manga... αλλα ποτε δεν ξες...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#983 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 31 January 2009 - 00:03

Μου φαίνεται πως οι 4 φυλακες του επόμενου όροφου είναι Devil Fruit Users και θα γίνει της κακομοίρας !

#984 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 31 January 2009 - 00:12

Κανονικά για απάντηση θα έκανα edit στο προηγούμενο post μου, αλλά κάνω νέο post για να το διαλευκάνω, να μην υπάρχουν απορίες και να το δείτε...

(απαντώντας στον Sere)
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το είχα διαβάσει σε ξένο forum από τα spoiler προχθές (μπορεί και να το ποσταρα και με τα spoiler).

Πάντως όταν διάβασα το chapter πήγα και το έλεγξα.

Πάτε και ακούστε/δείτε το trailer (youtube)
Γύρω στο 1.40 o Luffy φωνάζει: "Kinjishi no Shiki" ή Golden Lion Shiki (όπως μεταφράστηκε)

Come on ppl!!! We are talking about Oda-sensei

Edit:
Η ταινία ήταν κανονικά να βγει την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, αλλά μετά το τελευταίο Jump Festa μάθαμε ότι μάλλον θα πάει για περίπου έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση (δηλαδή γύρω στον Δεκέμβριο του 2009).

Edited by RiDeLub, 31 January 2009 - 00:42.
additional info (δεν μπόρεσα) :P

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#985 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 31 January 2009 - 00:27

θα δουμε ... // η ταινια , ποτε βγαινει ?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

#986 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 31 January 2009 - 12:08

Νόμιζω ότι σε μερικά chapter δεν αποκλείεται να δούμε και αλλα flashback του Luffy με τον Ace και ίσως μάθουμε ποιός είναι αυτός ο "Dadan".

#987 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 31 January 2009 - 12:21

dadan...?

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#988 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 31 January 2009 - 13:17

Όνομα που αναφέρει ο δήμαρχος του χωριού τoυ Λούφι όταν βλέπει τo νεο του bounty.
One Piece 440 page 03 | One Manga

#989 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 31 January 2009 - 14:09

Δεν πιστεύω ότι θα γίνει γνωστό ούτε αυτό το bounty πάντως (όπως και στο TB)

Mε τοσους μαρτυρες θα ειναι αδυνατον να κρυφτει το bounty και γενικα το περιστατικο !!
Ειμαι σιγουρος οτι θα γινει μαζικη αποδραση απο το impel down και στο level 4 θα δουμε γνωστες φατσες απο το archipelago (kid,law, κ.λ.π.)

Μου αρεσει επισης πολυ η χαβαλετζιδικη προσεγγιση που εχει ο oda στην εισβολη του luffy (πως θα καταφερεις να κανεις τα αδυνατα -δυνατα χωρις χαβαλε στην τελικη) :

Buggy & Mr3 : Πρεπει να φυγουμε γρηγορα απο εδω γιατι θα γινουμε ψητοι !

Luffy : Σωστα! Να παμε γρηγορα στο lvl4 !!!:oo:

Αυτα τα σκηνικα με κανουν να νοσταλγο τα χρονια που εβλεπα dragonball με τον songoku σε μια saga να εχει εισβαλει σε ενα χιονισμενο πυργο της κοκκινης κορδελας και να προσπαθει να φτασει στην κορυφη ανα επιπεδο...:nanana:

Εδω βεβαια μιλαμε για αλλων διαστασεων περιπετεια αλλα και στα δυο υπηρχε μπολικος χαβαλες !!

#990 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 31 January 2009 - 14:17

Luffy θεος!! Αλλα ξενερωτο τελος.Πραγματικα βαριομουν οταν εβλεπα τον mr.2 στο Arabasta Arc και τωρα θα τον ξαναδω?:frozen:Γιατι?Oda γιατι μου το'κανες αυτο?
Ασχετο, αλλα ειναι η ιδεα μου ή ο Luffy κατεβαινει τα επιπεδα σαν να κατεβαινει σκαλες?Πως θα κρατησει ενα χρονο δλδ αυτο το arc?Τι μαχες μας περιμενουν?

Posted Image