Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9886 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2012 - 23:52

Παντως υπαρχουν φημες για special chapter/επεισοδιο με την μαχη Aokiji-Akainu.

Τέλειο άμα γίνει.Αυτό θα το κάνει ο Oda ε???

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 15 Ιούλιος 2012 - 23:52

#9887 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 00:11

Τέλειο άμα γίνει.Αυτό θα το κάνει ο Oda ε???

Λογικα.

Πρεπει να τη δουμε τη μαχη.

Spoiler:

#9888 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 01:39

Μου ειρθε μια φλασια...Στο επεισοδιο που ο Akainu φτανει σε ενα νησι που φλεγεται για να πιασει τον Teach και που η Boney ειναι δεμενη,ο Ακαινυ λεει στην Boney "When i heard that you escaped from the Goverment,it made my blood freeze" .Εκτος οτι το εχω σιγουρο οτι αυτοι οι δυο εχουν καποιο ιστορικο,αναρωτηθηκα...Γιατι ο Akainu ειπε 'it made my blood freeze';Γιατι παγωσε το αιμα του;Διακρινω μια ανησυχια σε αυτην την φραση... Μηπως ειναι κανα εξωγαμο του Sakazuki?Θα ειχε πολυ ενδιαφερον αυτο!

image.jpg

#9889 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 08:47

Μου ειρθε μια φλασια...Στο επεισοδιο που ο Akainu φτανει σε ενα νησι που φλεγεται για να πιασει τον Teach και που η Boney ειναι δεμενη,ο Ακαινυ λεει στην Boney "When i heard that you escaped from the Goverment,it made my blood freeze" .Εκτος οτι το εχω σιγουρο οτι αυτοι οι δυο εχουν καποιο ιστορικο,αναρωτηθηκα...Γιατι ο Akainu ειπε 'it made my blood freeze';Γιατι παγωσε το αιμα του;Διακρινω μια ανησυχια σε αυτην την φραση... Μηπως ειναι κανα εξωγαμο του Sakazuki?Θα ειχε πολυ ενδιαφερον αυτο!

Καλή σκέψη.Ήδη φαντάζομαι τους τίτλους εφημερίδων.

Σκάνδαλο στους Marines.Ο General Akainu έχει εξώγαμο η οποία είναι διάσημη πειρατής στο NW. :colddd:
Έμενα δεν μου κάνει για τέτοια ιστορία..Πιο πολύ θα με ενθουσίαζε εάν η Boney είχε μια δύναμη που μπορεί να καταστρέψει πολύ κόσμο..

#9890 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 17:29

Λες η Boney να αποδειχτεί κανά Ancient Weapon στυλ Shirahoshi;

Το ελιξήριο της Αιώνιας Ζωής είναι ζωντανόόόό. Πιείτε της το αίμααααα :P

#9891 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2012 - 17:53

πιειτε της το αιμα η .... της το....? :hehehe: δε ξερω γιαυτη την θεωρια μου φαινεται λιγο απομακρη με τα μεχρι τωρα γεγονοτα... περιμενω να δω την Βονευ σε δραση και οχι μονο :congrats:

#9892 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2012 - 09:35

Παντως εχει γινει πολυ badass ο drake...
αυτος ξερουμε οτι τις εφαγε απο kaidο...o kid απο που να τις εφαγε;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos21: 17 Ιούλιος 2012 - 09:35

:thatsit: Have a nice day! :)

#9893 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2012 - 10:28

Παντως εχει γινει πολυ badass ο drake...
αυτος ξερουμε οτι τις εφαγε απο kaidο...o kid απο που να τις εφαγε;

Δεν το ξερουμε.Τον ειδαμε ουσιαστικα να τον "προκαλει" αφου παλεψε με το Cyborg εκεινο.
Εγω πιστευω οτι ο Drake επιτιδες τραβηξε την προσοχη του Kaido και μπηκε στο crew του.Ειναι του στυλ "go under the name of one of the four emperors" οπως ειπε και ο law.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9894 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2012 - 11:33

Δεν το ξερουμε.Τον ειδαμε ουσιαστικα να τον "προκαλει" αφου παλεψε με το Cyborg εκεινο.
Εγω πιστευω οτι ο Drake επιτιδες τραβηξε την προσοχη του Kaido και μπηκε στο crew του.Ειναι του στυλ "go under the name of one of the four emperors" οπως ειπε και ο law.

α καλο...νομιζα οτι μας ειπε οτι παλεψαν αλλα εχεις δικιο...

#9895 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2012 - 12:23

ή μπορεί ο Drake να έχει γίνει τόσο τούμπανο που να μπορεί πλέον να κοντράρει τον Kaidou στα ίσια :P

Πάντως από την εικόνα του φαίνεται ότι έχει φάει πολύ ξύλο, ίσως περισσότερο και από τον Kidd. Αν δουλεύει για τον Kaidou, τότε ποιος θα τολμούσε να του πάει κόντρα;

#9896 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2012 - 13:18

^ Δεν φαινεται να εχει φαει ξυλο ο Drake. Ουτε μια γρατσουνια εχει :P

#9897 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2012 - 13:25

Δεν παρατηρησατε κατι...Το σημα του Drake στο ....eypatch? ή οτι τελος παντων ειναι αυτο.Μπορει να ειναι το σημα του Kaidou...

image.jpg

#9898 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2012 - 13:25

Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ κουρασμένος και σοβαρός σε σχέση με τους υπόλοιπους (<---τρύπια επιχειρηματολογία ftw). Αλλά πιστεύω ότι θα αργήσουμε πολύ να μάθουμε για αυτόν. Ο Kaidou θα αργήσει να φανεί αυτοπροσώπως άρα και οι περισσότεροι σημαντικοί/δυνατοί στον πλήρωμά του επίσης θα αργήσουν να φανούν.

edit: Για το eyepatch, η σημαία του Drake μας είναι γνωστή;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 17 Ιούλιος 2012 - 13:27

#9899 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2012 - 14:29

το σημα στο ματι ειναι το ιδιο το συμβολο του drake που ειχε pro time skip. οποτε λογικα δεν ειναι στο πληρωμα του kaidoo. Ισως ειναι ομως υπο την επιρροη του και να ειναι ally. Στο πληρωμα του ομως οχι..
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 17 Ιούλιος 2012 - 14:29

2po6sfa_jpg.gif

#9900 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2012 - 00:34

και οσο σκεφτομαι οτι drake μαθαμε τον luffy :P