Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 03 July 2012 - 03:57
Posted 03 July 2012 - 04:14
Μπορει να το γραψει οπως προφερετε , παντος το κανονικο ειναι Wergo/Welgo απο οτι διαβασα.Oχι,ο Oda θα το γραψει στα Αγγλικα Vergo.Toυλαχιστον αυτο καταλαβα.
Να σου πω την αληθεια δεν ξερω και δεν με νοιαζει ιδιεταιρα παντος

Posted 03 July 2012 - 04:19
Μπορει να το γραψει οπως προφερετε , παντος το κανονικο ειναι Wergo/Welgo απο οτι διαβασα.
Να σου πω την αληθεια δεν ξερω και δεν με νοιαζει ιδιεταιρα παντος
Μιλησα με τον μεταφραστη της Viz.Vergo ειναι.Ξερει τι γινεται στο 673.
Posted 03 July 2012 - 08:24
Επίσης αποδεικνύεται και αυτό που φαίνονταν παλιά ότι πολλοί shichibukai δεν είναι για NW.
Βλέπε Crocodale Και Moria...
Για τον Moria, σύμφωνοι, έχει ειπωθεί και στην σειρά ότι ήταν πολύ αδύναμος για Shickibuckai. Για τον Crocodile όμως διαφωνώ. Πέρα ότι στον πόλεμο τα έβαζε στα ίσια με υπερμπουριά από το New World (commanders, άλλους Shickibuckai, ακόμα και με τον Akainu), μετά τον πόλεμο μπήκε στο New World χωρίς να το πολυσκεφτεί, λέγοντας μάλιστα πόσο "νοσταλγικός" είναι. Το χαμηλό bounty, στην περίτωση ενός Shickibuckai, δεν σημαίνει τίποτα. Σημαίνει απλώς ότι η Κυβέρνηση κατάλαβε από νωρίς πόσο μεγάλη απειλή είναι το συγκεκριμένο άτομο και του πρόσφερε την θέση πριν προλάβει το Bounty να ανεβάσει το bounty, σε περίπτωση που το συγκεκριμένο άτομο δεν δεχόταν. Θα το πάω ένα βήμα παραπέρα και θα πω ότι το χαμηλό bounty ενός Shickibuckai μπορεί να σημαίνει το αντίθετο. Ότι το άτομο ήταν πολύ επικίνδυνο ώστε να το αφήσουν ανεξέλεγκτο... Και ο Blackbeard που έχει γίνει yonko πλέον είχε 0 bounty στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς...
Χώρια που ειπώθηκε στο Fishman Island ότι Shickibuckai που δρουν πλέον ελέύθεροι, αγνωόντας την World Goverment, έχουν όλοι bounty 400.000.000+
Posted 03 July 2012 - 11:32
Για τον Moria, σύμφωνοι, έχει ειπωθεί και στην σειρά ότι ήταν πολύ αδύναμος για Shickibuckai. Για τον Crocodile όμως διαφωνώ. Πέρα ότι στον πόλεμο τα έβαζε στα ίσια με υπερμπουριά από το New World (commanders, άλλους Shickibuckai, ακόμα και με τον Akainu), μετά τον πόλεμο μπήκε στο New World χωρίς να το πολυσκεφτεί, λέγοντας μάλιστα πόσο "νοσταλγικός" είναι. Το χαμηλό bounty, στην περίτωση ενός Shickibuckai, δεν σημαίνει τίποτα. Σημαίνει απλώς ότι η Κυβέρνηση κατάλαβε από νωρίς πόσο μεγάλη απειλή είναι το συγκεκριμένο άτομο και του πρόσφερε την θέση πριν προλάβει το Bounty να ανεβάσει το bounty, σε περίπτωση που το συγκεκριμένο άτομο δεν δεχόταν. Θα το πάω ένα βήμα παραπέρα και θα πω ότι το χαμηλό bounty ενός Shickibuckai μπορεί να σημαίνει το αντίθετο. Ότι το άτομο ήταν πολύ επικίνδυνο ώστε να το αφήσουν ανεξέλεγκτο... Και ο Blackbeard που έχει γίνει yonko πλέον είχε 0 bounty στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς...
Χώρια που ειπώθηκε στο Fishman Island ότι Shickibuckai που δρουν πλέον ελέύθεροι, αγνωόντας την World Goverment, έχουν όλοι bounty 400.000.000
Πολύ σωστά αυτά που λες και συμφωνώ αλλά τα πιο πολλά ισχύουν για τώρα..Τότε ο Crocodile είχε πάει στο nw και τα είχε βρει μπαστούνια.Και έχασε από WB.Θα μου πεις πολύ λογικό να χάσει και συμφωνώ αλλά φαίνεται ότι το NW είναι βαρύ ακόμα και για τους shichibukai.Υπάρχουν τύποι όπως ο welgo/vergo που με μια κίνηση βγάζουν εκτός μάχης τύπους σαν το Law.Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Law δεν εφνυδιάστικε ή δεν μπορεί να τον νικήσει ή ότι είναι για τα μπάζα..Τίποτα από αυτά δεν ισχύει.Εγώ στέκομαι απλά στο γεγονός ότι υπάρχουν δυνατοί τοίποι που είναι ανώρεροι από Shichibukai και δεν είναι Yonkou..
Edited by redpower1989, 03 July 2012 - 11:33.
Posted 03 July 2012 - 13:25
Πολύ σωστά αυτά που λες και συμφωνώ αλλά τα πιο πολλά ισχύουν για τώρα..Τότε ο Crocodile είχε πάει στο nw και τα είχε βρει μπαστούνια.Και έχασε από WB.Θα μου πεις πολύ λογικό να χάσει και συμφωνώ αλλά φαίνεται ότι το NW είναι βαρύ ακόμα και για τους shichibukai.Υπάρχουν τύποι όπως ο welgo/vergo που με μια κίνηση βγάζουν εκτός μάχης τύπους σαν το Law.Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Law δεν εφνυδιάστικε ή δεν μπορεί να τον νικήσει ή ότι είναι για τα μπάζα..Τίποτα από αυτά δεν ισχύει.Εγώ στέκομαι απλά στο γεγονός ότι υπάρχουν δυνατοί τοίποι που είναι ανώρεροι από Shichibukai και δεν είναι Yonkou..
Μα δεν ξέρουμε αν τα βρήκε σκούρα στο New World. Δεν ξέρουμε καν αν έφυγε από το New World επειδή τα βρήκε σκούρα. Ξέρουμε ότι κάποια στιγμή γύρισε στο Paradise για να ψάξει το όπλο (το Pluton νομίζω) που θα του έδινε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Και στην περίπτωση του Vergo και του Law, δεν ξέρουμε ακόμα αν ο Law έπεσε λόγω δύναμης του Vergo ή αν έχει παιχτεί άλλη πουστιά με την οργάνωση που υπηρετεί ο Vergo... Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι έχει haki. Τίποτα άλλο μέχρι στιγμής. Δεν λέω ότι δεν είναι δυνατός, αλλά ότι υπάρχει πολύ ψωμί ακόμα στην ιστορία για να βγάλουμε αμέσως το συμπέρασμα ότι ο Law έπεσε επειδή ο Vergo είναι μπουρί.
Edited by Osama Bin Laden, 03 July 2012 - 13:40.
Posted 03 July 2012 - 14:31
Μα δεν ξέρουμε αν τα βρήκε σκούρα στο New World. Δεν ξέρουμε καν αν έφυγε από το New World επειδή τα βρήκε σκούρα. Ξέρουμε ότι κάποια στιγμή γύρισε στο Paradise για να ψάξει το όπλο (το Pluton νομίζω) που θα του έδινε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Και στην περίπτωση του Vergo και του Law, δεν ξέρουμε ακόμα αν ο Law έπεσε λόγω δύναμης του Vergo ή αν έχει παιχτεί άλλη πουστιά με την οργάνωση που υπηρετεί ο Vergo... Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι έχει haki. Τίποτα άλλο μέχρι στιγμής. Δεν λέω ότι δεν είναι δυνατός, αλλά ότι υπάρχει πολύ ψωμί ακόμα στην ιστορία για να βγάλουμε αμέσως το συμπέρασμα ότι ο Law έπεσε επειδή ο Vergo είναι μπουρί.
Σίγουρα αλλά δεν νομίζω να τα βάζεις με WB και να μην τα βρίσκεις σκούρα..
http://www.mangareader.net/103-38993-10/one-piece/chapter-563.html
Όσο για τον Law το είπα και πριν ότι μπορεί και να νικάει τον Vergo μπορεί να έχασε από παγίδα ή από αιφνιδιασμό.Και σου εξήγησα δεν στέκομαι εκεί αλλά ότι δεν είναι οι Shichibukai και μετά είναι ένας emperoror.Υπάρχουν άτομα που είναι δυνατότερα ακόμα και από έναν shichibukai.Και για να μιλάει έτσι περιφορινιτικά ο vergo για τους Shichibukai σημαίνει ότι είναι δυνατός....Στο μέλλον δεν ξέρουμε τι θα γίνει μπορεί πράγματι ο Vergo να χάσει από Law ή Luffy.Εγώ μιλάω για μέχρι τώρα..
Edited by redpower1989, 03 July 2012 - 14:51.
Posted 03 July 2012 - 20:50

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 03 July 2012 - 23:32
δωσε και κανα στοιχειο αφου εχεις γνωριμιες...Μιλησα με τον μεταφραστη της Viz.Vergo ειναι.Ξερει τι γινεται στο 673.
Posted 04 July 2012 - 00:14
δωσε και κανα στοιχειο αφου εχεις γνωριμιες...
Δεν μου ειπε :/
Προσπαθησα αλλα....
Posted 04 July 2012 - 10:33
Posted 04 July 2012 - 10:53

Posted 04 July 2012 - 11:03
Edited by zoro77, 04 July 2012 - 11:04.
Posted 04 July 2012 - 11:20
Oda son , oda!Spoiler:

Posted 04 July 2012 - 11:24
Edited by SupG18, 04 July 2012 - 11:24.