Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9631 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 13:49

Επειδή κάπου το έχασα, αποκαλύφθηκε ότι ο CC έχει King's Haki;

#9632 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 14:00

οχι απλα οι marines ελεγαν οτι ισως χρησιμοποιησε ...

τρομερος ο samurai , γαματος απλα ....εντομεταξυ αυτος ο τυπος εσπασε τον law για πλακα και δουλευει για καποιον αλλον , δλδ ποσο τουμπανος ειναι αυτος για τον οποιο δουλευει?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SupG18: 27 Ιούνιος 2012 - 14:00

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9633 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 14:22

Ο Luffy δεν επεσε απο CoC.Δεν υπαρχει αυτος ο αφρος που βγαινει οταν χρησιμοποιειτε το CoC.
Δευτερον,ο CC εδωσε ενα hint στο προηγουμενο οτι επεσε απο το αεριο του.
Και τριτον,ο Luffy ειναι πολυ πιο δυνατος για να πεσει απο CoC.

Spoiler:

#9634 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 14:32

Ωραίο chap.

Καταρχήν από ότι καταλαβαίνω εγώ ο Welgo είναι απεσταλμένος που δεν εμπιστεύεται τον CC.Και αυτός και η monet δουλεύουν για άλλον Εγώ λέω για κάνα emperor ή marine.

Επιτέλους δυσκόλεψαν και λίγο τα πράγματα ο Law τα βρήκε σκούρα.

Επίσης ο CC δεν νομίζω να χρησιμοποίησε το conquerors haki.Απλώς έχει πολύ δυνατό φρούτο.
Από την στιγμή που ο Luffy την πάτησε και βγήκες εκτός παιχνιδιού οι άλλοι δεν έχουν ελπίδα γιατί δεν έχουν haki.
Ακόμα και ο Smoker δεν μπόρεσε γιατί είναι σε αδύναμο σώμα.

Τέλος και εμένα μου φαίνεται ενώ ο kinemon ταιριάζει στο πλήρωμα δεν θα είναι.Είναι πολύ καλός ξιφομάχος και φαίνεται ότι ο Zoro έχει να μάθει από αυτόν κάτι.Όποτε δεν πιστεύω από αυτό να είναι στο πλήρωμα.
Έτσι μου κάθισε σε αυτό το arc αλλά θα ξεκαθαρίσει στην πορεία την θα γίνει.Πάντως ταιριάζει άνετα με όλους και είναι τούμπανο.

Αλήθεια τι είναι αυτό στο πρόσωπο του Welgo..

#9635 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 14:35

Γαμάτο ξανά !
Χρειαζόμασταν μια τέτοια δόση γενναιότητας...
Έχει πάρει φωτιά το arc !!!

ha! i see what you did there! reference για τα σκιλζ του σαμουραι! (η ουτε καν ; )
anw μ αρεσε πολυ το τσαπ
ο καινουριος φαινεται να δερνει πολυ, και αν καταλαβα καλα ειναι της wg(?)
ο σαμουραι εδωσε πιθανοτητες για νακαμα αλλα ο ζορο στο τελευταιο πανελ καταφερε να τις κοψει (χα!κι αλλο reference!)
και λογικα ο λουφη και οι αλλοι επεσαν απο αεριο δε νομιζω να εχει τοσο δυνατο χακι...
και εκει που φαινοντουσαν ευκολοι αντιπαλοι και σχεδιο, εχουμε ηδη νοκ αουτ λο (με τσοπερ καλα) και λουφη με μερικους νακαμα (με τους αλλους + σαμουραι καλα)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos21: 27 Ιούνιος 2012 - 14:43

:thatsit: Have a nice day! :)

#9636 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 14:37

Εγώ πάντως δεν θέλω τον Κίνεμον στο πλήρωμα. Ναι ταιριάζει σαν χαρακτήρας αλλά δεν έχει ρόλο, χώρια που δεν θέλω άλλον ένα ξιφομάχο που, μοιραία, θα είναι πάντα πιο αδύναμος από τον Ζορό. Αρκετούς ξιφομάχους έχουμε ήδη.

Τα δύο τελευταία τσάπτερς αναποδογύρισαν πολύ όμορφα την ιστορία. Χαίρομαι που έκανα λάθος τελικά.

#9637 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 14:45

Τέλειο το τελευταίο τσαπ!! Ο Welgo δεν νομίζω να είναι της WG, έχουμε αποκλείσει κάπως την πιθανότητα να δουλεύει και αυτός για τον joker?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9638 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 14:48

Και δηλαδη αν δουλευει και αυτος για τον Joker,ποσο δυνατος θα ειναι αυτος ο χαρακτηρας;Μηπως δουλευει για καναν admiral ή κατι τετοιο?Πρεπει να δουλευει για καποιο υψηλοβαθμο χαρακτηρα των marines !!

image.jpg

#9639 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 15:12

Πρέπει απαραίτητα να δουλεύει για κάποιον; Δεν μπορεί να δουλεύει για τον εαυτό του;

#9640 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 15:22

θα μπορουσε να ειναι τα παντα αλλα πιστευω οτι ειναι γνοστος του απο παλια αρα κατι εχει να κανει με το σιμα του law που ειναι το αντιθετο απο του donflamingo αν θιμαμε

#9641 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 15:24

Πρέπει απαραίτητα να δουλεύει για κάποιον; Δεν μπορεί να δουλεύει για τον εαυτό του;

ναι γιατι λεει "did you really think he had no idea? we do not trust ceasar , thats why he carefully snuck monet..." κλπ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9642 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 15:35

Και δηλαδη αν δουλευει και αυτος για τον Joker,ποσο δυνατος θα ειναι αυτος ο χαρακτηρας;Μηπως δουλευει για καναν admiral ή κατι τετοιο?Πρεπει να δουλευει για καποιο υψηλοβαθμο χαρακτηρα των marines !!

Όντως από αυτήν την άποψη είναι λίγο τρομακτικό να δουλεύει για τον Joker και να έχει τον Law για πλάκα!! Πάντως λέμε τώρα αν όντως ισχύει αυτό ο Joker θα πρέπει να είναι υπερτούμπανο! Από το ντύσιμο του Welgo πάντως το λογικό είναι να δουλεύει για WG/Marines αλλά δεν το αποκλείω ακόμα να δουλεύει κα για yonkou. Ίδωμεν...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9643 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 15:40

ναι γιατι λεει "did you really think he had no idea? we do not trust ceasar , thats why he carefully snuck monet..." κλπ

(re)reading is tech. Thanks.

#9644 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 15:41

παντως το να μπει ο kinemon κολαει πολυ , θα εχουν 3 -2 -1 style + flame(kinemon) - ice (brook) , μακαρι :D

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9645 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 15:43

Τελικά αυτό που χει στην αριστερή μεριά του σαγονιού ο Welgo τι λέτε να είναι? Επίσης, εκεί που χτυπάει το law και το παλούκι γίνεται μαύρο, χρησιμοποιεί color of armament?
Δημοσιευμένη  εικόνα