Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9571 BlasoN

BlasoN

Greed is good...

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 00:59

Καλησπέρα σε όλουςΜπορεί κάποιος να μου πει ποιος είναι ο Joker γιατί δεν τον θυμάμαι..?ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Quis custodiet ipsos custodes?

#9572 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 01:03

ειναι συνεργατης του Ceasar του οποιου η ταυτοτητα δεν εχει αποκαλυφθει και ειναι προδοτης marine αφου σε ενδεχομενο που ο smoker πεθαινε θα καλυπτε το γεγονος..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 14 Ιούνιος 2012 - 01:03

2po6sfa_jpg.gif

#9573 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 01:04

Αν και στην αρχή κι εγώ πιο πολύ πίστευα ότι ο Aokiji πρέπει να είναι ο μυστηριώδης τύπος, μετά παρατήρησα το πως μιλάει στον Law κι αν δείτε του λέει ti's been many years, οπότε από τα λόγια αυτά δεν μου κάθεται να είναι Aokiji, Kizaru ή οποιοσδήποτε άλλο ςπου να έχουμε δει φατσικά.Μην σας πω ότι έτσι που μίλησε παίζει να είναι και κανένας πατέρας του Law, αν και δεν δίνω πολλές πιθανότητες γιατί δεν του φέρεται και τόσο καλά :P, απλώς φαίνεται πως γνωρίζονται πολύ καλά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9574 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 02:40

Υπνωτικό αέριο....

κι εγω αυτο σκεφτηκα...αν και θα ηταν η ιδια μπλοφα με τους γετι
:thatsit: Have a nice day! :)

#9575 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 09:03

Vegapunk διαβαζω λενε πολοι ξενοι σε αλλα φορουμς.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9576 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 09:39

Ήταν καταπληκτικό....Και ο ODA μας δείχνει οτι ακόμη και τώρα ο Luffy είναι τρωτός (αλλά πιστεύω οτι εδώ θα έπεσε για λίγο κάτω,π.χ. τον πήρε ο ύπνος απο το αέριο,δηλαδή δεν θα νικήθηκε)..... Όσο για τον Law ήταν ένα απο καλύτερα σημεία του chapter!!!! Και εγώ πιστεύω οτι ίσως να είναι ο Vegapunk αλλά είναι καλύτερη ιδέα να είναι είτε ο Aokiji είτε ο Kaidou.Και για τον Kaidou μου κολλάει περισσότερο γιατί όπως ο Vegapunk δουλεύει για το WG έτσι και ο Ceasar δουλεύει για τον Kaidou(και αυτός είναι ο Yonkou που θέλουν να χτυπήσουν) και φυσικά έχει τους λόγους του ο Law π.χ. γιατί μπορεί να έχουν συγγένεια.....
Τώρα αν είναι ο Joker ελπίζω να είναι κάποιος καινούριος χαρακτήρας !!!!!
Υ.Γ. Θα έχει break την άλλη εβδομάδα ;;;;; :OMG3:

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#9577 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 10:54

Koιτα ποτε δεν ξερεις..
Ο Ceasar ειναι ο δευτερος καλυτερος επιστημονας. Αρα loser..
O Αοkiji εχασε απο τον Akainu... Αρα loser. Δεν μου φαινεται ασχημη ιδεα η συνεργασια των losers xD
Eπισης οταν ο smoker ζητησε να μετατεθει στο G5, αυτος που τον προωθησε ειναι ο Aokiji. Καθολου περιεργο λοιπον να ναι αυτος ο joker αφου εχει τα κονε. Αν παντως ο joker ειναι εν ενεργεια marine τοτε δεν ειναι ο Aokiji. Ιδωμεν

Ο Αokiji δεν το λες και looser και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και αυτό φαίνεται στο νησί με το κλίμα που δημιουργήθηκε.
Επομένως από την συνολικότερη στάση του Aokiji που ποτέ δεν πρόδωσε την κυβέρνηση δεν ταιριάζει να συνεργαστεί..

Για τον Smoker τον έστειλε εκεί γιατί είναι φίλοι με τον Aokiji.....

Όσο για Vegapunk έχει λογική στο ότι ο Law έχει ξαπλώσει κάτω και δεν έχει δύναμη άρα ο Vegapunk έχει βρει κάτι που να αποδυναμώνει κάποιους devil fruit users.

#9578 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 11:38

O Ao Kiji δεν νομίζω να κάνει παιχνίδι σε νησί με πειραματόζωα δεν είναι το στυλ του....κανένας ψυχοπαθής θα είναι από πίσω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9579 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 11:55

Αχχχ,ρε Oda τι μας εκανες παλι...

image.jpg

#9580 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 12:05

Όσο για Vegapunk έχει λογική στο ότι ο Law έχει ξαπλώσει κάτω και δεν έχει δύναμη άρα ο Vegapunk έχει βρει κάτι που να αποδυναμώνει κάποιους devil fruit users.

:o καλο!
και η μονετ να ειναι σαν κατασκοπος του και να του λεει τι κανει ο cc?
:thatsit: Have a nice day! :)

#9581 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 12:22

Πιστευω ειναι ο joker οπως λεει και ο Sup18,γιατι ειναι ενα προσωπο,που προς το παρων,δεν θα κολαγε να εμφανιστει σε αλλο arc...Ειναι στους g5,ο Law δεν μπορουσε να τα βαλει με τον CC γιατι φοβοταν κατι(και δεν ηταν το Slime) και ο Joker ειναι αυτος που καλυπτει τις βρωμοδουλειες του επιστημονα(κατι σαν να τον προστατευει)....Ειναι δηλαδη σαν το κρυφο οπλο του CC.Ολο αυτο βγαζει νοημα αν το καλοσκεφτειτε!

Εdit:+Παιζει να καταλαβε οτι ο Law θα προδωσει τον CC και εμφανιστηκε για να τον βγαλει απο την μεση...Τωρα τι παρελθον εχει με τον Trafalgar,ιδεα δεν εχω...

Εδιτ2:Τι οφελος μπορει να εχει ο Joker να προστατεψει τις βρωμοδουλειες του CC?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 14 Ιούνιος 2012 - 12:34

image.jpg

#9582 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 12:24

:o καλο!
και η μονετ να ειναι σαν κατασκοπος του και να του λεει τι κανει ο cc?

Λες ρε να μας το παίζει η μονετ σε διπλό ταμπλό?????

O Ao Kiji δεν νομίζω να κάνει παιχνίδι σε νησί με πειραματόζωα δεν είναι το στυλ του....κανένας ψυχοπαθής θα είναι από πίσω.

Πολύ σωστό.Και επιπλέον είναι νωρίς ακόμα πιστεύω να μπει στο παιχνίδι ο Aokiji.Ακόμα δεν έφυγε από τους marine πήγε και συνεργάστηκε με κακό???Απλά δεν μου κάθεται...

Το πιο γαμάτο για μένα θα ήταν να είναι ο Kaidou...Θέλω να τον δω αυτό τον τύπο..Φαίνεται πολύ γ@μι@ς τύπος....
Εάν το έκανε αυτό μετά το ark θα απογειωνόταν στα ύψοι..

edit: Όντως όπως λέει ο kaidou πιο πιθανόν είναι ο joker...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 14 Ιούνιος 2012 - 12:26

#9583 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 13:11

Εδιτ2:Τι οφελος μπορει να εχει ο Joker να προστατεψει τις βρωμοδουλειες του CC?

μπορει να θελει να ανεβει στην ιεραρχια με σκοτεινες δυναμεις και πειραματα και να χει κρυφο οπλο

#9584 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 14:10

ισως τελικα να μην ηταν τυχαια η συναντηση τριων δυνατων χαρακτηρων(luffy-law-smoker) Προβλεπεται συμμαχια.

2po6sfa_jpg.gif

#9585 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2012 - 15:02

Lmao , η Μονετ εμενα μου βγαζει κατι απο Nico Robin στο Baroque works saga.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA