Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9211 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 07:40

@kaidou Πληροφορίες από άτομο που έχει πάει ιαπωνία αυτή την εντύπωση είχε και μου την είπε.Αυτός που είπα για άνοδο στασιμότητα και κάθοδο είναι γενικό.Δεν είπα ότι το One Piece βρίσκετε στη κάθοδο του.Για μένα είναι στάσιμο αυτή τη στιγμή.

@RevengerGr Άλλες οι πωλήσεις και αλλα τα rankings!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9212 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 10:46

@kaidou Πληροφορίες από άτομο που έχει πάει ιαπωνία αυτή την εντύπωση είχε και μου την είπε.Αυτός που είπα για άνοδο στασιμότητα και κάθοδο είναι γενικό.Δεν είπα ότι το One Piece βρίσκετε στη κάθοδο του.Για μένα είναι στάσιμο αυτή τη στιγμή.

Αυτο ηταν απαντηση στο οτι γουσταρουνε τρελα το ναρουτο και δεν γουσταρουνε το op.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9213 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 10:48

Δεν ξερω.Εγω κρινω απο το ποσο τρελενονται οι Ιαπωνες οταν βγαινει το καινουργιο arc!Δεν το εχω δει με κανενα αλλο shounen αυτο!!

image.jpg

#9214 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 11:23

Kαλα,λετε για το FI arc αλλα το arc αυτο εχει πουλησει τα περισσοτερα volumes απο ολα τα αλλα.

Spoiler:

#9215 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 16:00

μην κοιτατε τις πωλησεις..

Μαριε, δεν λεω οτι το FI arc ηταν χαλια. απλα εμενα προσωπικα δεν με ενθουσιασε οσο τα προιγουμενα arcs. + το οτι περιμενα περισσοτερα για 1ο arc μετα το time skip

#9216 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 16:25

μην κοιτατε τις πωλησεις..

Μαριε, δεν λεω οτι το FI arc ηταν χαλια. απλα εμενα προσωπικα δεν με ενθουσιασε οσο τα προιγουμενα arcs. + το οτι περιμενα περισσοτερα για 1ο arc μετα το time skip

Χμμ..Το FI arc εδειξε περισσοτερα για την σκοτεινη ιστορια στον κοσμο του OP.Και εκτισε πολλα για γεγονοτα που θα συμβουν μετα...

Spoiler:

#9217 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 17:54

Απλά δε αρέσει σε όλους μας!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9218 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 17:57

Μεγάλη μετριότητα θεωρώ πως ήταν το FI και σε όποιον αρέσει. Ηταν ένα arc για να δείξει ένα κομμάτι των δυνάμεων των Strawhat λίγο την ιστορία του Fisher Tiger ααα και ένα παγκόσμιο όπλο. Η πλοκή δεν προχώρησε καθόλου και ζήτημα είναι αν θα ξανακούσουμε για το FI μέχρι το τέλος του manga.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 19 Μάιος 2012 - 17:58

#9219 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 19:13

Καλά όταν σε 2-3 αρκ κάποιος το καταστρέψει θα σου πω εγώ :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9220 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 19:39

πω πω αυτο το FI σπερνει διχονοια. :P Συμφωνω και με τους μεν και με τους δε. Προσωπικα εγω δεν τρελαθηκα αλλα το θεωρω πολυ σημαντικο αρκ.
Αν ομως εμπαινε ο jinbe στο πληρωμα θα μιλαγαμε ολοι τελειως διαφορετικα..

Στα του chapter τωρα ανυπομονω να δω παλι τον fart samurai xD

2po6sfa_jpg.gif

#9221 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 19:59

πω πω αυτο το FI σπερνει διχονοια. Συμφωνω και με τους μεν και με τους δε. Προσωπικα εγω δεν τρελαθηκα αλλα το θεωρω πολυ σημαντικο αρκ.
Αν ομως εμπαινε ο jinbe στο πληρωμα θα μιλαγαμε ολοι τελειως διαφορετικα..

Στα του chapter τωρα ανυπομονω να δω παλι τον fart samurai xD

Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ.Λές να μπει στο πλήρωμα ο samurai??Με προβληματίζει που δεν είδαμε ακόμα τον γιο του.Λέτε να τον έχει κάνει κανά δυνατό τέρας ο CC???

#9222 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 20:13

Δεν ξερω αν θα μπει στο πληρωμα, αλλα σιγουρα ταιριαζει για strawhat. Το γεγονος οτι ειναι ξιφομαχος δεν το θεωρω απαγορευτικο αφου το μισο OPverse ξιφομαχοι ειναι.

2po6sfa_jpg.gif

#9223 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 23:35

Δεν ξερω αν θα μπει στο πληρωμα, αλλα σιγουρα ταιριαζει για strawhat. Το γεγονος οτι ειναι ξιφομαχος δεν το θεωρω απαγορευτικο αφου το μισο OPverse ξιφομαχοι ειναι.

Με προβληματίζει μόνο το γεγονός ότι έχει ήδη πολλούς ξιφομάχους το πλήρωμα ήδη.Εάν πάρει και αυτόν θα είναι τρεις.Θα μου πεις αυτός και ο Brook έχουν και φρούτα του διαβόλου αλλά ο samurai φάνηκε ότι δεν το αξιοποιεί και πολύ και είναι μάστερ στο σπαθί.Samurai είναι έτσι και αλλιώς.

#9224 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2012 - 00:03

Απο την στιγμη που ο samurai δεν θα χει την φιλοδοξια του zoro (να γινει δηλαδη ο καλυτερος) δεν βλεπω καποιο προβλημα. Επισης πιστευω οτι ακομα και να ναι 3 ξιφομαχοι στο πληρωμα δεν θα μου φανει μονοτονο και θα βρισκεις αρκετες διαφορες μεταξυ τους, αφου ενας ειναι ανθρωπος ξιφομαχος και μαλιστα τριων σπαθιων χρηστης(zoro), ο αλλος zoan ξιφομαχος και με προσωνυμιo samurai κατι που δεν εχει ο zoro, και ο αλλος skeleton-ξιφομαχος που λογιζεται πιο πολυ για μουσικος..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 20 Μάιος 2012 - 00:03

2po6sfa_jpg.gif

#9225 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2012 - 12:41

μου ρθε φλασια τωρα... λετε ο CC ναναι ο γιος του σαμουραι??!! :oops: