Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9196 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:24

Λυπάμαι Marie που θα σε στεναχωρήσω το One piece είχε πέσει στη τέταρτη θέση!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9197 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:24

Λυπάμαι Marie που θα σε στεναχωρήσω το One piece είχε πέσει στη τέταρτη θέση!!

Prove it.

Spoiler:

#9198 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:31

http://weeklyjump.livejournal.com/

Επίσης συνάδελφος από την σχολη όπου ασχολείται περισσότερο με αυτά από μένα με πληροφόρησε ότι ορισμένες φορες και η ίδια η Jump αναγκάζει τον oda να κάνει break.Οποτε πέφτει από τα rankings.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vaizard: 18 Μάιος 2012 - 19:40

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9199 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:54

http://weeklyjump.livejournal.com/

Επίσης συνάδελφος από την σχολη όπου ασχολείται περισσότερο με αυτά από μένα με πληροφόρησε ότι ορισμένες φορες και η ίδια η Jump αναγκάζει τον oda να κάνει break.Οποτε πέφτει από τα rankings.

Αυτα τα rankings ειναι καπως περιεργα....Ειναι νομιζω 8 εβδομαδες πισω.

Spoiler:

#9200 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 20:01

Κοιτα τα comments των χρηστών καί δες ακόμα καί την ώρα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9201 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 20:03

Κοιτα τα comments των χρηστών καί δες ακόμα καί την ώρα!

Εννοω,οτι δεν ειναι με το chapter της προηγουμενης βδομαδας.
Τα rankings ειναι με τα chapter που βγηκαν 8 εβδομαδες πισω.

Spoiler:

#9202 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 20:06

Δεν μπορώ να το γνώριζω αυτό δυστηχώς.Σου απέδειξα πάντως ότι και το One piece πέφτει!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9203 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 20:10

Δεν μπορώ να το γνώριζω αυτό δυστηχώς.Σου απέδειξα πάντως ότι και το One piece πέφτει!

Το εχω διαβασει..
Γιατι αμα ηταν με τα chapters τωρα,το Naruto θα ηταν τελευταιο.

Spoiler:

#9204 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 20:25

Από ότι έχω καταλάβει στην Ιαπωνία το γουστάρουν τρελα το naruto.Προφανώς και σε μένα δεν αρέσουν τα τελευταία chpater αλλα και σε αλλα άτομα εδώ μέσα και γενικά.Αν στην Ιαπωνία τα θεωρούν τέλεια ta chapter tou naruto απλά εμείς κοιτάμε τα rankings και λέμε "μα πως στο καλο γίνεται αν έχει την τάδε θέση το τάδε chapter".

Το arc που είμαστε τώρα γία το One piece δεν είναι προβλέψιμο.Στην αρχή μου άρεσε αυτό το arc αλλα τώρα δεν ξέρω όχι και τόσο.Ας πούμε αυτό το chapter μου άρεσε μονο η τελευταία σελίδα και η ατάκα του Law.

Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι από εδώ και πέρα παίζει να μην διαβάζω καλά chapter one piece όπως και γενικά να μην έχουμε τόσο wow arcs.Γιατί νομίζω ότι ισχύει σχεδόν παντού αυτό: ότι έχει άνοδο έχει και μια στασιμότητα και μια κάθοδο.Νομίζω ότι αυτό ισχύει και για το One Piece!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9205 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 21:25

Δεν ξέρω για τους άλλους αλλα για μένα αυτά τα arc είναι από τα λίγα και τεριάζουν απόλυτα με το γενικότερο story.Τώρα ίσως μετά τον πόλεμο και την ένωση του πληρώματος να φαίνεται σε μερικούς ότι είναι βαρετό αλλά για εμένα είναι τέλειο....

#9206 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 23:58

και εγω το βρηκα και συνεχιζω να το βρισκω πολυ ωραιο αυτο το arc ...αντιθετως με το FI arc.

off topic: ουτε απο το naruto εχω παραπονο.. μου αρεσαν τα τελευταια chapters, πολυ μαλιστα!

#9207 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 00:08

Από ότι έχω καταλάβει στην Ιαπωνία το γουστάρουν τρελα το naruto.Προφανώς και σε μένα δεν αρέσουν τα τελευταία chpater αλλα και σε αλλα άτομα εδώ μέσα και γενικά.Αν στην Ιαπωνία τα θεωρούν τέλεια ta chapter tou naruto απλά εμείς κοιτάμε τα rankings και λέμε "μα πως στο καλο γίνεται αν έχει την τάδε θέση το τάδε chapter".

Το arc που είμαστε τώρα γία το One piece δεν είναι προβλέψιμο.Στην αρχή μου άρεσε αυτό το arc αλλα τώρα δεν ξέρω όχι και τόσο.Ας πούμε αυτό το chapter μου άρεσε μονο η τελευταία σελίδα και η ατάκα του Law.

Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι από εδώ και πέρα παίζει να μην διαβάζω καλά chapter one piece όπως και γενικά να μην έχουμε τόσο wow arcs.Γιατί νομίζω ότι ισχύει σχεδόν παντού αυτό: ότι έχει άνοδο έχει και μια στασιμότητα και μια κάθοδο.Νομίζω ότι αυτό ισχύει και για το One Piece!

Στην Ιαπωνια το one piece καθε χρονο ειναι 30mil πωλησεις μπροστα απο το naruto.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9208 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 00:15

Απο που το εχεις καταλαβει;Εγω ξερω οτι στην Ιαπωνια ζουν και αναπνεουν για το OP :P

Στην Αμερικη αντιθετως,γινεται περισσοτερος χαμος για το Ναruto,αν και δεν εχει αναδυχθει τοσο το One Piece εκει...Τωρα,για την καθοδο που λες,δεν μπορεις να κρινεις απο ενα τετοιο arc.Αυτο το νησι ειναι η πρωτη γνωριμιας μας για το NW,και ειναι κατι σαν το little garden,απλως προσαρμοσμενο στα δεδομενα του NW.Κατσε να αρχισουν οι σοβαρες μαχες,και θα δεις ποσο θα ανεβει το One Piece...Αντιθετως το Naruto εχει απογοητευσει και τους πιο φανατικους,τωρα που φτανει στο τελος του και οι πιο αναμενομενες μαχες του αποδειχτηκαν αρκετα fail...

image.jpg

#9209 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 00:29

και γω αυτο ξερω οτι το OP πουλαει τρελα στην ιαπωνια και το χουν τοπ. και για μενα ειναι τοπ. βεβαια δε διαβαζω πολλα μανγκα αλλα ειναι το μονο που μου κρατα αμειωτη την πωρωση!! :nanteee: :nanteee: . προλεψιμο παντως δε το λες το αρκ. ισως ειναι πιο προβλεψιμο απο αλλα, απλα αυτο και μπορει να ξενιζει, θα μας αποζημιωσει ομως :kill4u: :kill4u:

#9210 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 06:52

Μα τα ράνκινγκς είναι μαλακίες σαν δημοσκοπήσεις που κάνουν σε δωδεκάχρονα στα σχολεία... Το hunter x hunter ήταν μονίμως από τα τελευταία στα rankings αλλά τρίτο στην Ιαπωνία στις πωλήσεις...
Δημοσιευμένη  εικόνα