Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:24

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:24
Λυπάμαι Marie που θα σε στεναχωρήσω το One piece είχε πέσει στη τέταρτη θέση!!
Prove it.
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:31
Επίσης συνάδελφος από την σχολη όπου ασχολείται περισσότερο με αυτά από μένα με πληροφόρησε ότι ορισμένες φορες και η ίδια η Jump αναγκάζει τον oda να κάνει break.Οποτε πέφτει από τα rankings.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vaizard: 18 Μάιος 2012 - 19:40

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:54
Αυτα τα rankings ειναι καπως περιεργα....Ειναι νομιζω 8 εβδομαδες πισω.http://weeklyjump.livejournal.com/
Επίσης συνάδελφος από την σχολη όπου ασχολείται περισσότερο με αυτά από μένα με πληροφόρησε ότι ορισμένες φορες και η ίδια η Jump αναγκάζει τον oda να κάνει break.Οποτε πέφτει από τα rankings.
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 20:01

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 20:03
Εννοω,οτι δεν ειναι με το chapter της προηγουμενης βδομαδας.Κοιτα τα comments των χρηστών καί δες ακόμα καί την ώρα!
Τα rankings ειναι με τα chapter που βγηκαν 8 εβδομαδες πισω.
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 20:06

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 20:10
Το εχω διαβασει..Δεν μπορώ να το γνώριζω αυτό δυστηχώς.Σου απέδειξα πάντως ότι και το One piece πέφτει!
Γιατι αμα ηταν με τα chapters τωρα,το Naruto θα ηταν τελευταιο.
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 20:25
Το arc που είμαστε τώρα γία το One piece δεν είναι προβλέψιμο.Στην αρχή μου άρεσε αυτό το arc αλλα τώρα δεν ξέρω όχι και τόσο.Ας πούμε αυτό το chapter μου άρεσε μονο η τελευταία σελίδα και η ατάκα του Law.
Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι από εδώ και πέρα παίζει να μην διαβάζω καλά chapter one piece όπως και γενικά να μην έχουμε τόσο wow arcs.Γιατί νομίζω ότι ισχύει σχεδόν παντού αυτό: ότι έχει άνοδο έχει και μια στασιμότητα και μια κάθοδο.Νομίζω ότι αυτό ισχύει και για το One Piece!

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 21:25
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 23:58
off topic: ουτε απο το naruto εχω παραπονο.. μου αρεσαν τα τελευταια chapters, πολυ μαλιστα!
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 00:08
Στην Ιαπωνια το one piece καθε χρονο ειναι 30mil πωλησεις μπροστα απο το naruto.Από ότι έχω καταλάβει στην Ιαπωνία το γουστάρουν τρελα το naruto.Προφανώς και σε μένα δεν αρέσουν τα τελευταία chpater αλλα και σε αλλα άτομα εδώ μέσα και γενικά.Αν στην Ιαπωνία τα θεωρούν τέλεια ta chapter tou naruto απλά εμείς κοιτάμε τα rankings και λέμε "μα πως στο καλο γίνεται αν έχει την τάδε θέση το τάδε chapter".
Το arc που είμαστε τώρα γία το One piece δεν είναι προβλέψιμο.Στην αρχή μου άρεσε αυτό το arc αλλα τώρα δεν ξέρω όχι και τόσο.Ας πούμε αυτό το chapter μου άρεσε μονο η τελευταία σελίδα και η ατάκα του Law.
Έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι από εδώ και πέρα παίζει να μην διαβάζω καλά chapter one piece όπως και γενικά να μην έχουμε τόσο wow arcs.Γιατί νομίζω ότι ισχύει σχεδόν παντού αυτό: ότι έχει άνοδο έχει και μια στασιμότητα και μια κάθοδο.Νομίζω ότι αυτό ισχύει και για το One Piece!

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 00:15
Από ότι έχω καταλάβει στην Ιαπωνία το γουστάρουν τρελα το naruto.Προφανώς και σε μένα δεν αρέσουν τα τελευταία chpater αλλα και σε αλλα άτομα εδώ μέσα και γενικά.Αν στην Ιαπωνία τα θεωρούν τέλεια ta chapter tou naruto απλά εμείς κοιτάμε τα rankings και λέμε "μα πως στο καλο γίνεται αν έχει την τάδε θέση το τάδε chapter".
Απο που το εχεις καταλαβει;Εγω ξερω οτι στην Ιαπωνια ζουν και αναπνεουν για το OP
Στην Αμερικη αντιθετως,γινεται περισσοτερος χαμος για το Ναruto,αν και δεν εχει αναδυχθει τοσο το One Piece εκει...Τωρα,για την καθοδο που λες,δεν μπορεις να κρινεις απο ενα τετοιο arc.Αυτο το νησι ειναι η πρωτη γνωριμιας μας για το NW,και ειναι κατι σαν το little garden,απλως προσαρμοσμενο στα δεδομενα του NW.Κατσε να αρχισουν οι σοβαρες μαχες,και θα δεις ποσο θα ανεβει το One Piece...Αντιθετως το Naruto εχει απογοητευσει και τους πιο φανατικους,τωρα που φτανει στο τελος του και οι πιο αναμενομενες μαχες του αποδειχτηκαν αρκετα fail...
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 00:29