Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 07:57

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 11:22
Μακάρι να συμφωνήσει αυτό θα κάνει την ιστορία πιο ενδιαφέρουσα για μένα.θέλω να δω πάλι ένα warlike arc!!
Εγω πιστευω οτι δεν θα συμφωνισει για ενα λογο..
Ο Law ειναι ο μονος που μπορει να κοντραρει τον Luffy στο νησι.
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 12:13
Εγω πιστευω οτι δεν θα συμφωνισει για ενα λογο..
Ο Law ειναι ο μονος που μπορει να κοντραρει τον Luffy στο νησι.
Που δεν σημαίνει τίποτα απολύτως αυτό. Δεν είναι σωστή σεναριακή δικαιολογία το "είναι ο μόνος που μπορεί να κοντράρει". Είμαστε πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε ποιος θα είναι ο antagonist του arc. Πόσο μάλλον όταν κουμάντο κάνει ο Ceasar και όχι ο Law.
Πάντα σε τέτοια arcs είχαμε πουθενάδικους one shot antagonists. Δεν βλέπω γιατί εδώ θα πρέπει να είναι διαφορετικά από το little garden (που επίσης είχαν νικήσει σχετικά εύκολα) ή το Whiskey peak, ή το Davy Back Fights ή το Jaya ή οποιοδήποτε άλλο μεταβατικό arc.
Στα του τσάπτερ, μπορώ να πω ότι γενικά δεν μου άρεσε, όπως δεν μου αρέσει γενικά το Punk Hazard arc. Με ενοχλεί ο τρόπος με τον οποίο γράφει τον Law ο Oda, σαν φωτεινό παντογνώστη. Είναι επίσης το πρώτο σχετικά προβλέψιμο arc στην ιστορία του One Piece. Τίποτα δεν με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό μέχρι στιγμής, είχε πολύ καλή αρχή αλλά τώρα νιώθω ότι έχει κάνει πολύ μεγάλη κοιλιά. Ακόμα και το Fishman Island δεν είχε κάνει τόσο μεγάλη κοιλιά στα μέσα του.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 18 Μάιος 2012 - 12:16
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 14:50
Μου φαίνεται η άποψη σου λίγο ακραία.Εσύ τι παραπάνω θα περίμενες?Ακόμα και στον fishman μετά από κάποια φάση ήταν προβλέψιμο αλλά είχε πολλές πληροφορίες για την ιστορία του και πληροφορίες για το story γενικότερα.Που δεν σημαίνει τίποτα απολύτως αυτό. Δεν είναι σωστή σεναριακή δικαιολογία το "είναι ο μόνος που μπορεί να κοντράρει". Είμαστε πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε ποιος θα είναι ο antagonist του arc. Πόσο μάλλον όταν κουμάντο κάνει ο Ceasar και όχι ο Law.
Πάντα σε τέτοια arcs είχαμε πουθενάδικους one shot antagonists. Δεν βλέπω γιατί εδώ θα πρέπει να είναι διαφορετικά από το little garden (που επίσης είχαν νικήσει σχετικά εύκολα) ή το Whiskey peak, ή το Davy Back Fights ή το Jaya ή οποιοδήποτε άλλο μεταβατικό arc.
Στα του τσάπτερ, μπορώ να πω ότι γενικά δεν μου άρεσε, όπως δεν μου αρέσει γενικά το Punk Hazard arc. Με ενοχλεί ο τρόπος με τον οποίο γράφει τον Law ο Oda, σαν φωτεινό παντογνώστη. Είναι επίσης το πρώτο σχετικά προβλέψιμο arc στην ιστορία του One Piece. Τίποτα δεν με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό μέχρι στιγμής, είχε πολύ καλή αρχή αλλά τώρα νιώθω ότι έχει κάνει πολύ μεγάλη κοιλιά. Ακόμα και το Fishman Island δεν είχε κάνει τόσο μεγάλη κοιλιά στα μέσα του.
Εδώ έχουμε δει ως στιγμής
1)Law shichibukai με 400 milion bounty που κάνει πρόταση στον Luffy για να ρίξουν έναν emperor και στο μεσοδιάστημα πλακώνει τον Smoker
2)Στο νησί αυτό πάλεψαν ο Aokiji με Akainu και βλέπουμε τα αποτελέσματα της μάχης τους που είναι πραγματικά epic
3)Tρελός επιστήμονας πρώην δεξί χέρι του Vegapunk που έχει κακούς σκοπούς....
Και άλλες σημαντικές και ασήμαντες πληροφορίες και δεν είναι ενδιαφέρον???
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 15:42
Μου φαίνεται η άποψη σου λίγο ακραία.Εσύ τι παραπάνω θα περίμενες?Ακόμα και στον fishman μετά από κάποια φάση ήταν προβλέψιμο αλλά είχε πολλές πληροφορίες για την ιστορία του και πληροφορίες για το story γενικότερα.
Εδώ έχουμε δει ως στιγμής
1)Law shichibukai με 400 milion bounty που κάνει πρόταση στον Luffy για να ρίξουν έναν emperor και στο μεσοδιάστημα πλακώνει τον Smoker
2)Στο νησί αυτό πάλεψαν ο Aokiji με Akainu και βλέπουμε τα αποτελέσματα της μάχης τους που είναι πραγματικά epic
3)Tρελός επιστήμονας πρώην δεξί χέρι του Vegapunk που έχει κακούς σκοπούς....
Και άλλες σημαντικές και ασήμαντες πληροφορίες και δεν είναι ενδιαφέρον???
Διάβασε καλύτερα το ποστ μου. Είπα ότι μου φαίνεται υπερβολικά προβλέψιμη η πλοκή, όχι ότι μου φαίνεται φτωχή από άποψη πληροφοριών. Απλώς, διαβάζοντας από κάποιο σημείο και μετά, το αρκ μου δίνει μια πολύ ντεζα-βου αίσθηση. Ναι οκ, πληροφορίες, όμορφα, δίνω και τα ρέστα μου για πληροφορίες και πάντα ήμουν υπερ του πλοκή πρώτα, το ξύλο έπειτα, απλώς νιώθω ότι το όλο περίβλημα του αρκ, το περιτύλιγμα με το οποίο μας πλασάρονται οι πληροφορίες αυτές, αν θες να το διατυπώσω καλύτερα, το έχουμε "ξαναζήσει" πολλές φορές στο παρελθόν, εξ'ού και το προβλέψιμη. Σχεδόν τίποτα δεν έχει ξεφύγει μέχρι στιγμής από τα "καθιερωμένα".
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 17:10
Μην τρελενεστε, θα μας αποζημιωσει αυτο το arc, θα το δειτε.
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 18:07
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 18:11
Ναι και γι αυτο ανεβηκε παλι στα ρανκινκς το one piece.Στο fishman island ειχε πεσει.Αυτο το αρκ και εμενα μου αρεσει παρα πολυ.ισως εννοει οτι προβλεπουμε σχετικα ευκολα τη συνεχεια σε αυτο το αρκ αλλα και παλι δε μου φαινεται τοσο προβλεψιμο. για μενα ειναι απο τα πιο πορωτικα και ωραια σαν πλοκη

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 18:50
Το εχω διαβασει και εγω.Μια θεωρία για το τέλος του One Piece και το τι συμβαίνει στην σειρά που βρήκα ενδιαφέρουσα...
Spoiler:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 18:51
Καθονται τοσοι ανθρωποι και κανουν συνεχεια προβλεψεις ολοκληρα μερονυχτα,για το καθε τι,και μετα μας φαινεται οτι ο Oda γινεται προβλεψιμος...Παρ'ολα αυτα,δεν νομιζω πως ολο το αρκ μεχρι τωρα ηταν προβλεψιμο...
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 18:53
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RevengerGR: 18 Μάιος 2012 - 18:54

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:10
Ναι και γι αυτο ανεβηκε παλι στα ρανκινκς το one piece.Στο fishman island ειχε πεσει.Αυτο το αρκ και εμενα μου αρεσει παρα πολυ.
Λαθος.Το arc του FI εχει πουλησει τα περισσοτερα volumes απο ολα.
Τωρα,τo arc ειναι περιεργο..Ο Oda εχει βαλει πολλα πραγματα μεσα και μεχρι τωρα ειναι μια χαρα...Τα arc του OP ειναι καλα παντα στο τελος.
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:16
Δεν μιλαω για πωλησεις.Μιλαω για τα ρανκινκς στο weekly shonen jump.Λαθος.Το arc του FI εχει πουλησει τα περισσοτερα volumes απο ολα.
Τωρα,τo arc ειναι περιεργο..Ο Oda εχει βαλει πολλα πραγματα μεσα και μεχρι τωρα ειναι μια χαρα...Τα arc του OP ειναι καλα παντα στο τελος.
Μπορει παντος οι πληροφοριες να ητανε λανθασμενες.

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:19
Δεν μιλαω για πωλησεις.Μιλαω για τα ρανκινκς στο weekly shonen jump.
Μπορει παντος οι πληροφοριες να ητανε λανθασμενες.
Mπα,το OP ειναι το αστερι του Jump..Δεν γινεται να το ριξουν στα rankings.