Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9181 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 07:57

Μακάρι να συμφωνήσει αυτό θα κάνει την ιστορία πιο ενδιαφέρουσα για μένα.θέλω να δω πάλι ένα warlike arc!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9182 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 11:22

Μακάρι να συμφωνήσει αυτό θα κάνει την ιστορία πιο ενδιαφέρουσα για μένα.θέλω να δω πάλι ένα warlike arc!!

Εγω πιστευω οτι δεν θα συμφωνισει για ενα λογο..
Ο Law ειναι ο μονος που μπορει να κοντραρει τον Luffy στο νησι.

Spoiler:

#9183 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 12:13

Εγω πιστευω οτι δεν θα συμφωνισει για ενα λογο..
Ο Law ειναι ο μονος που μπορει να κοντραρει τον Luffy στο νησι.

Που δεν σημαίνει τίποτα απολύτως αυτό. Δεν είναι σωστή σεναριακή δικαιολογία το "είναι ο μόνος που μπορεί να κοντράρει". Είμαστε πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε ποιος θα είναι ο antagonist του arc. Πόσο μάλλον όταν κουμάντο κάνει ο Ceasar και όχι ο Law.

Πάντα σε τέτοια arcs είχαμε πουθενάδικους one shot antagonists. Δεν βλέπω γιατί εδώ θα πρέπει να είναι διαφορετικά από το little garden (που επίσης είχαν νικήσει σχετικά εύκολα) ή το Whiskey peak, ή το Davy Back Fights ή το Jaya ή οποιοδήποτε άλλο μεταβατικό arc.

Στα του τσάπτερ, μπορώ να πω ότι γενικά δεν μου άρεσε, όπως δεν μου αρέσει γενικά το Punk Hazard arc. Με ενοχλεί ο τρόπος με τον οποίο γράφει τον Law ο Oda, σαν φωτεινό παντογνώστη. Είναι επίσης το πρώτο σχετικά προβλέψιμο arc στην ιστορία του One Piece. Τίποτα δεν με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό μέχρι στιγμής, είχε πολύ καλή αρχή αλλά τώρα νιώθω ότι έχει κάνει πολύ μεγάλη κοιλιά. Ακόμα και το Fishman Island δεν είχε κάνει τόσο μεγάλη κοιλιά στα μέσα του.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 18 Μάιος 2012 - 12:16

#9184 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 14:50

Που δεν σημαίνει τίποτα απολύτως αυτό. Δεν είναι σωστή σεναριακή δικαιολογία το "είναι ο μόνος που μπορεί να κοντράρει". Είμαστε πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε ποιος θα είναι ο antagonist του arc. Πόσο μάλλον όταν κουμάντο κάνει ο Ceasar και όχι ο Law.

Πάντα σε τέτοια arcs είχαμε πουθενάδικους one shot antagonists. Δεν βλέπω γιατί εδώ θα πρέπει να είναι διαφορετικά από το little garden (που επίσης είχαν νικήσει σχετικά εύκολα) ή το Whiskey peak, ή το Davy Back Fights ή το Jaya ή οποιοδήποτε άλλο μεταβατικό arc.

Στα του τσάπτερ, μπορώ να πω ότι γενικά δεν μου άρεσε, όπως δεν μου αρέσει γενικά το Punk Hazard arc. Με ενοχλεί ο τρόπος με τον οποίο γράφει τον Law ο Oda, σαν φωτεινό παντογνώστη. Είναι επίσης το πρώτο σχετικά προβλέψιμο arc στην ιστορία του One Piece. Τίποτα δεν με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό μέχρι στιγμής, είχε πολύ καλή αρχή αλλά τώρα νιώθω ότι έχει κάνει πολύ μεγάλη κοιλιά. Ακόμα και το Fishman Island δεν είχε κάνει τόσο μεγάλη κοιλιά στα μέσα του.

Μου φαίνεται η άποψη σου λίγο ακραία.Εσύ τι παραπάνω θα περίμενες?Ακόμα και στον fishman μετά από κάποια φάση ήταν προβλέψιμο αλλά είχε πολλές πληροφορίες για την ιστορία του και πληροφορίες για το story γενικότερα.
Εδώ έχουμε δει ως στιγμής
1)Law shichibukai με 400 milion bounty που κάνει πρόταση στον Luffy για να ρίξουν έναν emperor και στο μεσοδιάστημα πλακώνει τον Smoker
2)Στο νησί αυτό πάλεψαν ο Aokiji με Akainu και βλέπουμε τα αποτελέσματα της μάχης τους που είναι πραγματικά epic
3)Tρελός επιστήμονας πρώην δεξί χέρι του Vegapunk που έχει κακούς σκοπούς....
Και άλλες σημαντικές και ασήμαντες πληροφορίες και δεν είναι ενδιαφέρον???

#9185 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 15:42

Μου φαίνεται η άποψη σου λίγο ακραία.Εσύ τι παραπάνω θα περίμενες?Ακόμα και στον fishman μετά από κάποια φάση ήταν προβλέψιμο αλλά είχε πολλές πληροφορίες για την ιστορία του και πληροφορίες για το story γενικότερα.
Εδώ έχουμε δει ως στιγμής
1)Law shichibukai με 400 milion bounty που κάνει πρόταση στον Luffy για να ρίξουν έναν emperor και στο μεσοδιάστημα πλακώνει τον Smoker
2)Στο νησί αυτό πάλεψαν ο Aokiji με Akainu και βλέπουμε τα αποτελέσματα της μάχης τους που είναι πραγματικά epic
3)Tρελός επιστήμονας πρώην δεξί χέρι του Vegapunk που έχει κακούς σκοπούς....
Και άλλες σημαντικές και ασήμαντες πληροφορίες και δεν είναι ενδιαφέρον???

Διάβασε καλύτερα το ποστ μου. Είπα ότι μου φαίνεται υπερβολικά προβλέψιμη η πλοκή, όχι ότι μου φαίνεται φτωχή από άποψη πληροφοριών. Απλώς, διαβάζοντας από κάποιο σημείο και μετά, το αρκ μου δίνει μια πολύ ντεζα-βου αίσθηση. Ναι οκ, πληροφορίες, όμορφα, δίνω και τα ρέστα μου για πληροφορίες και πάντα ήμουν υπερ του πλοκή πρώτα, το ξύλο έπειτα, απλώς νιώθω ότι το όλο περίβλημα του αρκ, το περιτύλιγμα με το οποίο μας πλασάρονται οι πληροφορίες αυτές, αν θες να το διατυπώσω καλύτερα, το έχουμε "ξαναζήσει" πολλές φορές στο παρελθόν, εξ'ού και το προβλέψιμη. Σχεδόν τίποτα δεν έχει ξεφύγει μέχρι στιγμής από τα "καθιερωμένα".

#9186 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 17:10

απο και ως που να ναι προβλεψιμο το arc ρε παιδες? Μας φαινεται προβλεψιμο, δεν ειναι. Απλα επειδη ο oda πριν απο καθε γεγονος εδινε πολλα hints.. ε εμεις καναμε υποθεσεις και πεφταμε μεσα. Το να σου δινει σε καθε μερος του Punk Hazard arc το ποσο διαμελισμενος ήταν ο samurai και ζουσε, και ταυτοχρονα ο ιδιος τον ελεγε shichibukai αυτον που τον εφερε σε αυτην την κατασταση, ηταν πασιφανες οτι οι περισσοτεροι θα προβλεψουν οτι εχουμε στο νησι shichibukai και με περισσοτερες πιθανοτητες να ναι ο law! Xαιρω πολυ το προβλεψαμε. Ποιος ομως απο μας προβλεψε αμεσως απο το πρωτο chapter του arc οτι θα δουμε τον law και μαλιστα shichibukai?? Κανεις μα κανεις. Το μονο που ξεραμε ειναι οτι υπηρχε στο νησι ενας μανιακος samurai και οτι επειδη ο smoker ακουσε την ιδια ομιλια που ακουσαν και οι strawhats απο το den den mushi, θα ειχαμε μια πιθανη συναντηση strawhats και G5 marines.. Εκεινη την ωρα δηλαδη περασε απο το μυαλο σε κανεναν οτι ο smoker θα αντιμετωπιζε τον law και θα βγαινε knock out απο την αρχη του arc? Στοιχηματιζω η πλειοψηφια απο μας σκεφτηκε το πιο απλο, μαχη smoker και luffy. Και αυτο ειναι μονο ενα παραδειγμα..
Μην τρελενεστε, θα μας αποζημιωσει αυτο το arc, θα το δειτε.

2po6sfa_jpg.gif

#9187 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 18:07

ισως εννοει οτι προβλεπουμε σχετικα ευκολα τη συνεχεια σε αυτο το αρκ αλλα και παλι δε μου φαινεται τοσο προβλεψιμο. για μενα ειναι απο τα πιο πορωτικα και ωραια σαν πλοκη :thatsit:

#9188 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 18:11

ισως εννοει οτι προβλεπουμε σχετικα ευκολα τη συνεχεια σε αυτο το αρκ αλλα και παλι δε μου φαινεται τοσο προβλεψιμο. για μενα ειναι απο τα πιο πορωτικα και ωραια σαν πλοκη :thatsit:

Ναι και γι αυτο ανεβηκε παλι στα ρανκινκς το one piece.Στο fishman island ειχε πεσει.Αυτο το αρκ και εμενα μου αρεσει παρα πολυ.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9189 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 18:43

Μια θεωρία για το τέλος του One Piece και το τι συμβαίνει στην σειρά που βρήκα ενδιαφέρουσα...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9190 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 18:50

Μια θεωρία για το τέλος του One Piece και το τι συμβαίνει στην σειρά που βρήκα ενδιαφέρουσα...

Spoiler:

Το εχω διαβασει και εγω.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9191 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 18:51

Εχει παραγινει ομως τα τελευταια χρονια με τις προβλεψεις στο OP.:P
Καθονται τοσοι ανθρωποι και κανουν συνεχεια προβλεψεις ολοκληρα μερονυχτα,για το καθε τι,και μετα μας φαινεται οτι ο Oda γινεται προβλεψιμος...Παρ'ολα αυτα,δεν νομιζω πως ολο το αρκ μεχρι τωρα ηταν προβλεψιμο...

image.jpg

#9192 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 18:53

α να και ενα λαθακι
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RevengerGR: 18 Μάιος 2012 - 18:54

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9193 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:10

Ναι και γι αυτο ανεβηκε παλι στα ρανκινκς το one piece.Στο fishman island ειχε πεσει.Αυτο το αρκ και εμενα μου αρεσει παρα πολυ.

Λαθος.Το arc του FI εχει πουλησει τα περισσοτερα volumes απο ολα.

Τωρα,τo arc ειναι περιεργο..Ο Oda εχει βαλει πολλα πραγματα μεσα και μεχρι τωρα ειναι μια χαρα...Τα arc του OP ειναι καλα παντα στο τελος.

Spoiler:

#9194 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:16

Λαθος.Το arc του FI εχει πουλησει τα περισσοτερα volumes απο ολα.

Τωρα,τo arc ειναι περιεργο..Ο Oda εχει βαλει πολλα πραγματα μεσα και μεχρι τωρα ειναι μια χαρα...Τα arc του OP ειναι καλα παντα στο τελος.

Δεν μιλαω για πωλησεις.Μιλαω για τα ρανκινκς στο weekly shonen jump.
Μπορει παντος οι πληροφοριες να ητανε λανθασμενες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9195 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2012 - 19:19

Δεν μιλαω για πωλησεις.Μιλαω για τα ρανκινκς στο weekly shonen jump.
Μπορει παντος οι πληροφοριες να ητανε λανθασμενες.

Mπα,το OP ειναι το αστερι του Jump..Δεν γινεται να το ριξουν στα rankings.

Spoiler: