Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9166 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 13:03

Καλά όλα αυτά για τον ότι θα είναι η BM και ότι θα δεχτεί o Luffy.Που εγώ δεν το πιστεύω λόγο χαρακτήρα αλλά ο Oda μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις και ακόμα δεν έχουμε ακούσει τι θα πει ο Law.Επομένως δεχόμαστε ότι θα συμφωνήσει ο Luffy. Για τον Kid απορώ πως το πιστεύεται..Ό άνθρωπος είναι κακός και εγωιστής..Θα ήταν ωραία συμμαχία.Εάν και προτιμώ χωρίς Kid.Αλλά πιστεύω ότι δεν πρόκειται να γίνει και εδώ ένας λόγος..
http://www.mangareader.net/103-56101-11/one-piece/chapter-594.html

Σου ξαναειπα,εγωιστης μπορει να ειναι,χαζος ομως οχι.Σου ειπα και το δικο μου σεναριο.Επισης,οπως συνεργαστηκαν στο Sabaody,ετσι θα συνεργαστουν και τωρα,δεν το βρισκω τοσο δυσκολο.Αν πανε και οι 3 εναντιον της BM,δεν μπορω να φανταστω καποιον αλλον τροπο ωστε να συνυπαρξουν και οι 3 σε μια μαχη,με τον ιδιο αντιπαλο,χωρις να συνεργαστουν. Φυσικα ομως,δεν σημαινει οτι θα εχουν μονιμη συνεργασια,ουτε οτι θα αγκαλιαστουν οταν δουν ο ενας τον αλλον.Απλως πιστευω οτι θα ειναι ωραιο να δειξει η νεα γενια(μαλιστα,οι 3 δυνατοτεροι της νεας γενιας)οτι δεν κωλωνουν πουθενα,και πως ειναι ικανοι να αντιμετωπισουν ακομι και τους πιο δυνατους!!

image.jpg

#9167 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 13:12

Σου ξαναειπα,εγωιστης μπορει να ειναι,χαζος ομως οχι.Σου ειπα και το δικο μου σεναριο.Επισης,οπως συνεργαστηκαν στο Sabaody,ετσι θα συνεργαστουν και τωρα,δεν το βρισκω τοσο δυσκολο.Αν πανε και οι 3 εναντιον της BM,δεν μπορω να φανταστω καποιον αλλον τροπο ωστε να συνυπαρξουν και οι 3 σε μια μαχη,με τον ιδιο αντιπαλο,χωρις να συνεργαστουν. Φυσικα ομως,δεν σημαινει οτι θα εχουν μονιμη συνεργασια,ουτε οτι θα αγκαλιαστουν οταν δουν ο ενας τον αλλον.Απλως πιστευω οτι θα ειναι ωραιο να δειξει η νεα γενια(μαλιστα,οι 3 δυνατοτεροι της νεας γενιας)οτι δεν κωλωνουν πουθενα,και πως ειναι ικανοι να αντιμετωπισουν ακομι και τους πιο δυνατους!!

Μένει να το δούμε.Μια μικρή παρατήρηση και διόρθωσε μαι εάν κάνω λάθος..Είμαστε σίγουροι ότι είναι οι 3 δυνατότεροι?Εάν θυμάμαι καλά υπήρχαν και άλλη με μεγαλύτερο bounty από Law πριν 2 χρόνια.

#9168 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 13:19

Μένει να το δούμε.Μια μικρή παρατήρηση και διόρθωσε μαι εάν κάνω λάθος..Είμαστε σίγουροι ότι είναι οι 3 δυνατότεροι?Εάν θυμάμαι καλά υπήρχαν και άλλη με μεγαλύτερο bounty από Law πριν 2 χρόνια.

Θεωρω οτι ναι,ειναι...Και μονο τα DF τους,ειναι ανετα τα πιο δυνατα ολων των supernovas...

image.jpg

#9169 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 13:30

Θεωρω οτι ναι,ειναι...Και μονο τα DF τους,ειναι ανετα τα πιο δυνατα ολων των supernovas...

Κρατώ μια επιφύλαξη γιατί δεν έχω δει τους άλλους.Αν και συμφωνώ ότι στην πορεία θα γίνουν οι 3 δυνατότεροι.Αλλά για το τώρα δεν ξέρω..

#9170 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 13:35

αυτές οι αλλαγές σώματος μου χουν σπάσει τα νεύρα....

+1

Για τον Luffy παιδια μην ξεχναμε οτι ΠΟΤΕ δεν πολεμαει με σχεδιο.Το χει πει παρα πολλες φορες. Παντως το γεγονος οτι τον θεωρει φιλο του ειναι στα μεγαλα συν του Law ξαναλεω. Ο Luffy εχει εμπλακει απειρες φορες σε ασχετα θεματα οταν του το ζητανε φιλοι του.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 17 Μάιος 2012 - 13:36

2po6sfa_jpg.gif

#9171 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 14:00

o luffy δεν εχει αμεση απειλη απο την ΒΜ. της ειπε αν κανεις μαλακια θα χεις να κανεις μαζι μου. προς το παρον δεν εγινε κατι για να της επιτεθει γιαυτο ειπα αμεσο λογο επιθεσης. οσο για τους δυνατοτερους, για μενα ειναι αυτοι οι 3 luffy law kidd γιατι ο χοκινς ειναι χαρτοριχτρα-σκιαχτρο και μονο ο δεινοσαυρος-drake μου φαινεται αξιολογος αλλα επαρκως 4ος :terror2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Strawhat: 17 Μάιος 2012 - 14:06

#9172 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 14:42

Ο Kidd δεν ειναι κακος και εγωιστης.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ BADASS.

ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ N.W ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕ Ο ΤΡΕΛΟΣ!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9173 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 14:44

Ο Kidd δεν ειναι κακος και εγωιστης.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ BADASS.

Όπως θέλει ο καθένας το λέει ..Εγώ με βάση και αυτό που λες εσύ κρίνω τις προθέσεις του..και φάνηκε και από το απόσπασμα ότι ειδικά απέναντι στον Luffy δεν είναι και οι καλύτερες..

#9174 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 15:00

Όπως θέλει ο καθένας το λέει ..Εγώ με βάση και αυτό που λες εσύ κρίνω τις προθέσεις του..και φάνηκε και από το απόσπασμα ότι ειδικά απέναντι στον Luffy δεν είναι και οι καλύτερες..

Γενικα με κανεναν δεν εχει καλες προθεσεις , αλλα φαινεται οτι ειναι εξυπνος αλλα και πισματαρης σαν τον Λουφη με τον τροπο του.Συνεργαστικαν στο sabaody και οι 3 και επισης μονο με τον law για να νικησουνε τον pacifista.
Και πιστευω οτι για να την μπαινει στην big mum και αυτος και εχει δυναμωσει πολυ στα 2 χρονια αλλα κατι βασικοτερο.

Ο λουφι κυριτει πολεμο στη big mom.
Μαθαινουμε οτι ο Kidd την μπαινει συνεχεια στη big mum
ε πιστευω οτι και ο law την big mum θα προτινει.

Ο Kaido αναφερθηκε προσφατα απο το cyborg σε εκεινο το snow island στον Drake και πιστευω οτι οσο παμε θα μαθαινουμε για αυτον , αλλα οχι ακομα.

Σανκς και Μπλακμπερντ δε πιστευω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9175 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 15:49

Γενικα με κανεναν δεν εχει καλες προθεσεις , αλλα φαινεται οτι ειναι εξυπνος αλλα και πισματαρης σαν τον Λουφη με τον τροπο του.Συνεργαστικαν στο sabaody και οι 3 και επισης μονο με τον law για να νικησουνε τον pacifista.
Και πιστευω οτι για να την μπαινει στην big mum και αυτος και εχει δυναμωσει πολυ στα 2 χρονια αλλα κατι βασικοτερο.

Ο λουφι κυριτει πολεμο στη big mom.
Μαθαινουμε οτι ο Kidd την μπαινει συνεχεια στη big mum
ε πιστευω οτι και ο law την big mum θα προτινει.

Ο Kaido αναφερθηκε προσφατα απο το cyborg σε εκεινο το snow island στον Drake και πιστευω οτι οσο παμε θα μαθαινουμε για αυτον , αλλα οχι ακομα.

Σανκς και Μπλακμπερντ δε πιστευω.

Μα εγώ δεν διαφώνησα με το σενάριο της BM εάν και αφήνω ένα ενδεχόμενο όπως είπα και πιο πριν Oda είναι αυτός μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.Με λίγα λόγια περιμένω να δω τι θα πει ο Law θεωρώντας το επικρατέστερο σενάριο αυτός της BM.

Σε εκείνο που διαφωνώ είναι ότι ο Law Luffy και Kid θα κάνουν συμμαχία και εξήγησα γιατί.Μπορεί να παίξει ρόλο ο Kid αλλά όχι σε συμμαχία.Το θεωρώ δύσκολο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 17 Μάιος 2012 - 15:50

#9176 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 17:56

πιστευω ο kidd ειναι απλα μια υποθεση. τιποτα δεν προμηνυει την εμπλοκη του (προς το παρον) οποτε ας περιμενουμε πρωτα να δουμε και μετα μιλαμε.

#9177 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 19:09

Ποιος ειπε οτι ο Luffy θα συμφωνησει?
Κανεις δεν ξερει τι θα κανει το τρελοκομειο.

Spoiler:

#9178 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 20:01

Ποιος ειπε οτι ο Luffy θα συμφωνησει?
Κανεις δεν ξερει τι θα κανει το τρελοκομειο.

Πολύ σωστό....

#9179 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 22:14

Εγω πιστευω οτι θα συμφωνησει.Αν οχι στην θα αρνηθει αλλα στο αρκ για τον συγκεκριμενο yonku θα εχουμε και law μεσα.
Ο Oda δεν εβαλε τυχαια τον law να ρωταει τον luffy για να πει ενα απλο οχι μετα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9180 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 23:40

και γω πιστευω θα συμφωνησει... τωρα δε ξερω το πως και γιατι... αλλα μπορει να του πει αν με ταιζεις και αλλαξεις το πληρωμα τοτε δεχομαι!!