Δεν με ενόχλησε το ότι το chapter δεν είχε πολλές καινούριες πληροφορίες. Με ενόχλησε το ότι καταναλώθηκε ένα ολόκληρο chapter για κάτι που μου φάνηκε σαν πολύ Captain Obvious to the rescue plot point. Ας πούμε, σαν να κατανάλωνε ένα ολόκληρο chapter για να μας πει ότι το σώμα είναι του Σαμουράι (εντάξει, υπερβολικό, αλλά πιστεύω ότι έγινα κατανοητός). Απλώς ένιωσα ότι τράβηξε πολύ κάτι που θα μπορούσε να έχει περιγραφεί σε δυο-τρεις σελίδες, επίσης μου φάνηκε ότι προσπαθούσε υπερβολικά "και με το ζόρι" να μας κάνει να συμπαθήσουμε τα μαστουροπαιδάκια.
Edit: Οι δυο τύποι στο τέλος, είναι παραπαίδια του C.C. που έχει bounty των 300.000.000. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πιο δυνατοί από αυτόν, άρα πιο πολύ για φαί με δέος μου κάνουν, παρά για σοβαρή απειλή.
Κατάλαβα τι εννοείς.Αλλά η άποψη μου είναι ότι το op περνάει μηνύματα και ιδέες για διάφορα θέματα είτε αυτά αφορούν προσωπικά όνειρα είτε κοινωνικά είτε φυλετικά είτε κυβερνητικά είναι επαναστατικά θέματα.Πιστεύω ότι καλά κάνει που δίνει έμφαση πολύ σε αυτό το θέμα γιατί πάντα αυτό έκανε και δημιουργούσε έντονα συναισθήματα στους αναγνώστες...Όσο για τους γίγαντες όντως δεν φαίνονται δυνατοί αλλά είναι αντίπαλοι την ζημιά μπορούν να την κάνουν,
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 01 Μάιος 2012 - 12:03