Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9061 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 30 April 2012 - 13:08

Ο Oda ειπε οτι το τελευταιο arc θα κανει τον πολεμο να φαινεται σαν ενα τιποτα.
Επισης ειπε οτι ο πολεμος ηταν κατι σαν side trip για αυτον.

Τί εννοεί να φαίνεται σαν ένα τίποτα?

#9062 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 30 April 2012 - 13:12

Τί εννοεί να φαίνεται σαν ένα τίποτα?

Οτι θα ειναι του κωλου μπροστα σε αυτο που θα ερθει.

Spoiler:

#9063 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 30 April 2012 - 13:31

H κλιμάκωση πρέπει να είναι συναισθηματική και θεματική.

#9064 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 30 April 2012 - 13:39

H κλιμάκωση πρέπει να είναι συναισθηματική και θεματική.

Το θεμα ειναι οτι αποκαλεσε το marineford ενα side story και οτι θα ερθουν πολυ καλυτερα απο αυτο.
Οταν το καλυτερο arc σε shonen μανγκα αποκαλειτε side story ε τοτε,τι στο διαολο εχει σχεδιασει να κανει?

Spoiler:

#9065 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 30 April 2012 - 13:43

Βασικά δώσε κανένα link να δούμε τι είπε ακριβώς.
Δεν αποκλείεται να μην υπάρξει άλλος εξίσου μεγάλος πόλεμος (ή να μη μας τον δείξει, αν υπάρξει). Το Impel Down άξιζε κυρίως για την προσωπική μάχη του Luffy, όχι επειδή ήταν μάχες μπαμ μπουμ.

#9066 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 30 April 2012 - 13:45

Many are looking forward to what happens next in One Piece. Could you give us a message for them ?
Oda : One thing that motivates me to keep drawing One Piece is that I want to draw the last chapter. The last chapter is amazing ! I imagine a final chapter that will make the Marineford arc look like nothing.
Nakata : Seriously ?!
Oda : The Marineford arc really felt like a side trip to me. I didn’t expect it to be so popular. So I don’t know how readers will take this one. But the thing I think is really interesting will be in that last chapter. Until then, I’d like as many of the fans as possible to stick with me.
Nakata : Believe me, they will. I’m looking forward to finding out what happens next, too !
Oda : Yessir !

Spoiler:

#9067 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 30 April 2012 - 13:51

Όταν μιλάει για το Marineford, μάλλον εννοεί τη μεταβατική φύση του.
Εγώ περιμένω τα τελευταία chapters να έχουν έναν αμιγώς προσωπικό χαρακτήρα για τον Luffy και τους υπόλοιπους Mugiwara και πιστεύω ότι θα μου χρειαστούν τρεις συσκευασίες Kleenex.

#9068 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 30 April 2012 - 13:58

Όταν ο Oda λέει ότι το Marineford arc ήταν ''like a side trip'' δεν νομίζω ότι υποτιμά την αλλαγή στα δεδομένα του One Piece και σε αυτά του ίδιου του Luffy(Ace κατά κύριο λόγο). Εννοεί μάλλον τις επικές κλωτσοπατινάδες που πόρωσαν τους fans και ίσως θεωρήθηκαν από τον ίδιο απλά διασκεδαστικές(άλλωστε χαίρεται να σχεδιάζει το One Piece, περνάει καλά). Ενδεχομένως το τελευταίο arc θα είναι πολυδιάστατο, full συναισθηματικό και θα έχει γενναία επίδειξη δύναμης(σωματικής και ηθικής). Όλα στα ύστατα chapters θα οδηγήσουν και όλο θα κλιμακώνονται. Έχει ήδη εικόνα στο μυαλό του, μένει να τη χτίσει λιθαράκι-λιθαράκι. Όταν γράφεις μια τέτοια συναρπαστική ιστορία, πρώτος ο ίδιος πορώνεσαι. Θα δακρύσουν κι οι θεοί λέμε! Αναμένουμε, λοιπόν! Go go Oda!
Posted Image

#9069 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 30 April 2012 - 14:17

Posted Image

Spoiler:

#9070 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 30 April 2012 - 15:00

Ο Oda ειπε οτι το τελευταιο arc θα κανει τον πολεμο να φαινεται σαν ενα τιποτα.
Επισης ειπε οτι ο πολεμος ηταν κατι σαν side trip για αυτον.

EPIC SHIT!!

Τρελανε μας Οντα! φαντασου τι ξυλικι θα χει εκει... σε 10 χρονια θα ξερουμε! :congrats: :congrats:

#9071 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 30 April 2012 - 22:00

Many are looking forward to what happens next in One Piece. Could you give us a message for them ?
Oda : One thing that motivates me to keep drawing One Piece is that I want to draw the last chapter. The last chapter is amazing ! I imagine a final chapter that will make the Marineford arc look like nothing.
Nakata : Seriously ?!
Oda : The Marineford arc really felt like a side trip to me. I didn’t expect it to be so popular. So I don’t know how readers will take this one. But the thing I think is really interesting will be in that last chapter. Until then, I’d like as many of the fans as possible to stick with me.
Nakata : Believe me, they will. I’m looking forward to finding out what happens next, too !
Oda : Yessir !

Posted Image

#9072 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 30 April 2012 - 22:11

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου άρεσε καθόλου το chapter... Ε, ωραία, μάθαμε ότι τα παιδιά δεν είναι γίγαντες και ότι είναι εθισμένα στα φάρμακα. O RLY? Πολύ Captain Obvious μου φάνηκε η όλη φάση... Δηλαδή, ναι οκ, λογικό, so what? Η μόνη σκηνή που μου έμεινε είναι το σημείο που ο Law παραδίδει στον C.C. την καρδιά του Smoker.

Μακάρι να βλέπαμε Chopper vs C.C. γιατί θα ήταν μια μάχη κυρίως μυαλών και υπεράνω (πολλής) ωμής βίας αν και δεν το κόβω, με την ορμονική σχεδόν εξάρτηση που εχει η πλειοψηφία του op fandom με τις σχετικά άμυαλες σε-βαράω-και-δεν-κάνω-τίποτα-μέχρι-να-βρω-την-αδυναμία-σου-και-να-σε-νικήσω μάχες και που η επανεμφάνισή τους θα προκαλέσει προκαλέσει ριγή ικανοποίσης στα προαναφερόμενα πειραματόζωα, ειδικά μετά τις γενόσημες μάχες του Fishman Island.

EDIT: Για τον Magellan, τέλος, απογοητεύτηκα πολύ. Δεν περίμενα ότι θα έχει γίνει Admiral, αλλά ήλπιζα ότι θα τον ξανασυναντούσαμε κάποια στιγμή στο New World. Αν έχει παραμείνει και μάλιστα υποβαθμισμένος στο Impel Down, μάλλον χλωμό το βλέπω. Κρίμα γιατί ήταν ένας από τους πιο επαγγελματίες ανταγωνιστές (αλλά όχι "κακούς") της σειράς, δυνατός, πανέξυπνος και γενικά γαμιάς (και με απίστευτο όνομα), που "έχασε" εξαιτίας της απύθμενης ανικανότητας των υπασπιστών του να κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Edited by Osama Bin Laden, 30 April 2012 - 22:20.

#9073 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 30 April 2012 - 22:41

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου άρεσε καθόλου το chapter... Ε, ωραία, μάθαμε ότι τα παιδιά δεν είναι γίγαντες και ότι είναι εθισμένα στα φάρμακα. O RLY? Πολύ Captain Obvious μου φάνηκε η όλη φάση... Δηλαδή, ναι οκ, λογικό, so what? Η μόνη σκηνή που μου έμεινε είναι το σημείο που ο Law παραδίδει στον C.C. την καρδιά του Smoker.

Μακάρι να βλέπαμε Chopper vs C.C. γιατί θα ήταν μια μάχη κυρίως μυαλών και υπεράνω (πολλής) ωμής βίας αν και δεν το κόβω, με την ορμονική σχεδόν εξάρτηση που εχει η πλειοψηφία του op fandom με τις σχετικά άμυαλες σε-βαράω-και-δεν-κάνω-τίποτα-μέχρι-να-βρω-την-αδυναμία-σου-και-να-σε-νικήσω μάχες και που η επανεμφάνισή τους θα προκαλέσει προκαλέσει ριγή ικανοποίσης στα προαναφερόμενα πειραματόζωα, ειδικά μετά τις γενόσημες μάχες του Fishman Island.

EDIT: Για τον Magellan, τέλος, απογοητεύτηκα πολύ. Δεν περίμενα ότι θα έχει γίνει Admiral, αλλά ήλπιζα ότι θα τον ξανασυναντούσαμε κάποια στιγμή στο New World. Αν έχει παραμείνει και μάλιστα υποβαθμισμένος στο Impel Down, μάλλον χλωμό το βλέπω. Κρίμα γιατί ήταν ένας από τους πιο επαγγελματίες ανταγωνιστές (αλλά όχι "κακούς") της σειράς, δυνατός, πανέξυπνος και γενικά γαμιάς (και με απίστευτο όνομα), που "έχασε" εξαιτίας της απύθμενης ανικανότητας των υπασπιστών του να κάνουν σωστά την δουλειά του

Δεν ήταν μόνο των υπερασπιστών δουλειά όλο αυτό.Ήταν δουλειά και του Luffy και της παρέας του.Μην ξεχνάς ήταν κωλόφαρδοι που την γλύτωσαν στο παρά πέντε συνεχόμενες φορές κιόλας.Που λογικά μόνο έτσι μπορούσες να φύγεις από εκεί μέσα..
Και τέλος πιστεύω ότι δεν γίνεται να είναι όλα τα chap τέλεια με πολλές καινούργιες σκηνές και πληροφορίες.Πρέπει να προχωρήσει και το story.´Ένα άλλο ενδιαφέρον που μπήκε στην πορεία είναι οι 2 τύποι στο τέλος.

#9074 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 01 May 2012 - 00:25

Ένα άλλο ενδιαφέρον που μπήκε στην πορεία είναι οι 2 τύποι στο τέλος.

για μενα και αυτοι παρουσιαζονται πολυ δυνατοι αλλα δεν μου γεμιζουν το ματι.. 8α φανε της χρονιας τους :ballumad:

#9075 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 01 May 2012 - 11:39

Και τέλος πιστεύω ότι δεν γίνεται να είναι όλα τα chap τέλεια με πολλές καινούργιες σκηνές και πληροφορίες.Πρέπει να προχωρήσει και το story.´Ένα άλλο ενδιαφέρον που μπήκε στην πορεία είναι οι 2 τύποι στο τέλος.

Δεν με ενόχλησε το ότι το chapter δεν είχε πολλές καινούριες πληροφορίες. Με ενόχλησε το ότι καταναλώθηκε ένα ολόκληρο chapter για κάτι που μου φάνηκε σαν πολύ Captain Obvious to the rescue plot point. Ας πούμε, σαν να κατανάλωνε ένα ολόκληρο chapter για να μας πει ότι το σώμα είναι του Σαμουράι (εντάξει, υπερβολικό, αλλά πιστεύω ότι έγινα κατανοητός). Απλώς ένιωσα ότι τράβηξε πολύ κάτι που θα μπορούσε να έχει περιγραφεί σε δυο-τρεις σελίδες, επίσης μου φάνηκε ότι προσπαθούσε υπερβολικά "και με το ζόρι" να μας κάνει να συμπαθήσουμε τα μαστουροπαιδάκια.

Edit: Οι δυο τύποι στο τέλος, είναι παραπαίδια του C.C. που έχει bounty των 300.000.000. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πιο δυνατοί από αυτόν, άρα πιο πολύ για φαί με δέος μου κάνουν, παρά για σοβαρή απειλή.

Edited by Osama Bin Laden, 01 May 2012 - 11:42.