Ο Oda ειπε οτι το τελευταιο arc θα κανει τον πολεμο να φαινεται σαν ενα τιποτα.
Επισης ειπε οτι ο πολεμος ηταν κατι σαν side trip για αυτον.
Τί εννοεί να φαίνεται σαν ένα τίποτα?
Posted 30 April 2012 - 13:08
Ο Oda ειπε οτι το τελευταιο arc θα κανει τον πολεμο να φαινεται σαν ενα τιποτα.
Posted 30 April 2012 - 13:12
Οτι θα ειναι του κωλου μπροστα σε αυτο που θα ερθει.Τί εννοεί να φαίνεται σαν ένα τίποτα?
Posted 30 April 2012 - 13:31
Posted 30 April 2012 - 13:39
Το θεμα ειναι οτι αποκαλεσε το marineford ενα side story και οτι θα ερθουν πολυ καλυτερα απο αυτο.H κλιμάκωση πρέπει να είναι συναισθηματική και θεματική.
Posted 30 April 2012 - 13:43
Posted 30 April 2012 - 13:45
Posted 30 April 2012 - 13:51
Posted 30 April 2012 - 13:58
Posted 30 April 2012 - 14:17
Posted 30 April 2012 - 15:00
Τρελανε μας Οντα! φαντασου τι ξυλικι θα χει εκει... σε 10 χρονια θα ξερουμε!Ο Oda ειπε οτι το τελευταιο arc θα κανει τον πολεμο να φαινεται σαν ενα τιποτα.
EPIC SHIT!!
Posted 30 April 2012 - 22:00
Many are looking forward to what happens next in One Piece. Could you give us a message for them ?
Oda : One thing that motivates me to keep drawing One Piece is that I want to draw the last chapter. The last chapter is amazing ! I imagine a final chapter that will make the Marineford arc look like nothing.
Nakata : Seriously ?!
Oda : The Marineford arc really felt like a side trip to me. I didn’t expect it to be so popular. So I don’t know how readers will take this one. But the thing I think is really interesting will be in that last chapter. Until then, I’d like as many of the fans as possible to stick with me.
Nakata : Believe me, they will. I’m looking forward to finding out what happens next, too !
Oda : Yessir !
![]()
Posted 30 April 2012 - 22:11
Edited by Osama Bin Laden, 30 April 2012 - 22:20.
Posted 30 April 2012 - 22:41
Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου άρεσε καθόλου το chapter... Ε, ωραία, μάθαμε ότι τα παιδιά δεν είναι γίγαντες και ότι είναι εθισμένα στα φάρμακα. O RLY? Πολύ Captain Obvious μου φάνηκε η όλη φάση... Δηλαδή, ναι οκ, λογικό, so what? Η μόνη σκηνή που μου έμεινε είναι το σημείο που ο Law παραδίδει στον C.C. την καρδιά του Smoker.
Μακάρι να βλέπαμε Chopper vs C.C. γιατί θα ήταν μια μάχη κυρίως μυαλών και υπεράνω (πολλής) ωμής βίας αν και δεν το κόβω, με την ορμονική σχεδόν εξάρτηση που εχει η πλειοψηφία του op fandom με τις σχετικά άμυαλες σε-βαράω-και-δεν-κάνω-τίποτα-μέχρι-να-βρω-την-αδυναμία-σου-και-να-σε-νικήσω μάχες και που η επανεμφάνισή τους θα προκαλέσει προκαλέσει ριγή ικανοποίσης στα προαναφερόμενα πειραματόζωα, ειδικά μετά τις γενόσημες μάχες του Fishman Island.
EDIT: Για τον Magellan, τέλος, απογοητεύτηκα πολύ. Δεν περίμενα ότι θα έχει γίνει Admiral, αλλά ήλπιζα ότι θα τον ξανασυναντούσαμε κάποια στιγμή στο New World. Αν έχει παραμείνει και μάλιστα υποβαθμισμένος στο Impel Down, μάλλον χλωμό το βλέπω. Κρίμα γιατί ήταν ένας από τους πιο επαγγελματίες ανταγωνιστές (αλλά όχι "κακούς") της σειράς, δυνατός, πανέξυπνος και γενικά γαμιάς (και με απίστευτο όνομα), που "έχασε" εξαιτίας της απύθμενης ανικανότητας των υπασπιστών του να κάνουν σωστά την δουλειά του
Posted 01 May 2012 - 00:25
για μενα και αυτοι παρουσιαζονται πολυ δυνατοι αλλα δεν μου γεμιζουν το ματι.. 8α φανε της χρονιας τους
Ένα άλλο ενδιαφέρον που μπήκε στην πορεία είναι οι 2 τύποι στο τέλος.
Posted 01 May 2012 - 11:39
Και τέλος πιστεύω ότι δεν γίνεται να είναι όλα τα chap τέλεια με πολλές καινούργιες σκηνές και πληροφορίες.Πρέπει να προχωρήσει και το story.´Ένα άλλο ενδιαφέρον που μπήκε στην πορεία είναι οι 2 τύποι στο τέλος.
Edited by Osama Bin Laden, 01 May 2012 - 11:42.