Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9016 allblue

allblue

Starting...

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 20:41

Παιδιά μόλις είδα ότι το mangastream έβγαλε και naruto και bleach!!! Ελπίζω σε καλές μεταφράσεις και να επιστρέψει δυναμικά.

#9017 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 20:50

μηπως joker----> buggy? :sigh2:

#9018 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.011 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 20:57

nice......

law===> good?

law's crew--->trapped? ---->maybe....

cc----> dangerous!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#9019 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 21:54

μηπως joker----> buggy? :sigh2:

Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά είναι πολύ σατανιστικό για να είναι ο Buggy.Ο Buggy είναι χαβαλέ.Είναι χαρακτήρας για αστεία που έτυχε να πάρει δύναμη.

#9020 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 21:56

Γιατί όπου βλέπω CC μου έρχετε στο μυαλό ο Crown Clown και όχι ο Ceasar Clown; :P

Καλό τσάπτερ-εγκυκλοπαίδεια... Καλός εμφανισιακά και ο Ceasar, χάρηκα που δεν τον σχεδίασε καραγκιόζη, αλλά ακριβώς όπως θα φανταζόσουν πως μοιάζει ένας τρελός επιστήμονας στον κόσμο του One Piece. Που να δούμε και τον Vegapunk δηλαδή :kakaka:

#9021 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 22:12

Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά είναι πολύ σατανιστικό για να είναι ο Buggy.Ο Buggy είναι χαβαλέ.Είναι χαρακτήρας για αστεία που έτυχε να πάρει δύναμη.

συμφωνω οτι ειναι χαβαλες αλλα ΑΝ 1/10000 ειναι αυτος?? Οντα ειναι αυτος μας εκπλησσει ευχαριστα :congrats: οσο για τον wegapunk τον φανταζομαι cyborg σαν τον φρανκυ αλλα υποδεεστερο φυσικα :gotit:

#9022 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 22:14

Kαλο chapter. Ομολογω οτι μ αρεσε παρα πολυ ο Ceasar. O Νο2 επιστημονας του ΟΡ. Πολυ ενδιαφερον. Το gas-gas φρουτο μονο απο την μυρωδια φερνει πολλους μπελαδες. Επισης σε μια εικονα μου φανηκε ή ιδιαιτερα ταχυς ή οτι μπορει να βρισκεται ταυτοχρονα σε δυο μερη(τουλαχιστον)

http://www.mangareader.net/one-piece/664/8
Στην πρωτη εικονα της σελιδας οπου μια βρισκεται μπροστα στην happy mone και μια βρισκεται στο βαθος της εικονας δεξια..

2po6sfa_jpg.gif

#9023 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 22:19

Μια ερώτηση έχω να κάνω ο blackbeard ήταν στους supernovas?

#9024 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 22:24

οχι. Απλα ξεπεταχτηκε με αυτους την ιδια εποχη

2po6sfa_jpg.gif

#9025 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 22:30

Μια ερώτηση έχω να κάνω ο blackbeard ήταν στους supernovas?

O Blackbeard είναι 39 χρονών σκατόγερος πλέον (χωρίς παρεξήγηση berry-kun :P). Απλώς όπως είπε ο Zoro77, ξεπετάχτηκε την ίδια εποχή με αυτούς.

#9026 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 22:42

O Blackbeard είναι 39 χρονών σκατόγερος πλέον (χωρίς παρεξήγηση berry-kun :P). Απλώς όπως είπε ο Zoro77, ξεπετάχτηκε την ίδια εποχή με αυτούς.

Ε όχι και σκατόγερος μια χαρά είναι.Ο WB πέθανε στα 72.Έχει ακόμα..

#9027 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2012 - 23:19

ειναι above supernovas οπως ειπε και ο αλιγατορο-γενης.. ποιος αντεχει τωρα κι αλλο μπρεικ??

#9028 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 02:40

Ωραίο το τσάπτερ. Ο C.C. είναι ό,τι πρέπει για τον πρώτο, μεγάλο ''κακό'' του Νέου Κόσμου(θεωρώντας ότι είναι αυτός... μάλλον είναι). Οι Supernovas θερίζουν, ο Luffy..; :hehehe:
Tashigi σε σώμα Smoker: :lovulovu:
Smoker σε σώμα Tashigi: :congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9029 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2012 - 08:02

Ωραίο το chapter είχε τα πάντα μέσα πιστεύω.θέλω αν δω τι γίνετε με το crew το Law.Μου αρέσει που Ο.C.C είναι λόγια type.θέλω να δω τον luffy εναντίων του.Όλοι οι supernovas έχουν κάνει δουλειά άντε τώρα και ο Luffy!! :blingeye2: :blingeye2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9030 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2012 - 20:07

μου 8ιμιζει thriler bark ark παντως πονταρω οτι ο νεος Nakama 8α ειναι η Harpy Mone μου 8ιμιζι σινεργασεια crocodile robin αλοστε ολοι 8α ι8ελαν εναν nakama που να μπορει να πεται και αν παμε με τις αναλογιες οda τορα πρπ να μπει female nakama

επισεις πσιφιζω rob luci new admiral kai ισος τον Magelan (αν και εκσοφιλο ιδαμε http://www.mangahere.com/manga/one_piece/v60/c661/ )
oσο για sichibukai ο baggy δεν νομιζω οτι 8α παει γενικα δεν ιπαρχι περιπτοση καπιος που ιταν στο crew του roger Να γινι πουτανακι του goverment ακομι και αν ειναι ο buggy
βεβεα ποτε δεν ξες με τον oda αλλα πιστευω οτι ο buggy 8α πεξι ρολο σε μελοντικο arc που 8α ειναι ο shanks kai o mihawk

Γενικά υπάρχει μια σχεση μεταξύ Bony and goverment, θυμαστε τι της είπε ο Αkainu όταν την παράτησε αλυσοδεμένη ο BB?

ενας φιλος μου ειχε πει μια 8εορια πολυ ορεα για την bony
8ιμαστε οτι η bony εχι το DF που ελενχει την ηλικια αυτο ι8ελε η world gov ναι μεν τιν εδιξε supernova oπος και τον captain X DRAKE που ιταν προιν marine ομος αυτο δεν λεει κατι
σε βασι με τα παραπανω η την 8ελουν επιδι εφιγε απο τη world gov που τιν χριαζοντε για να μιν πε8ανουν οι γεροι που ουσιαστικα κιβερνουν τον κοσμο η μπορι και να τους εκανε η ιδια γερους η ακομι καλιτερα να τους ιχε κανι νεους και μετα γερους επιδι στο τελος σπαστικε 8imi8ite oti εκλεγε οταν ο WB κατιγορι8ικε οτι προδοσε τους nakama toυ και το αρνι8ικε επισις ιπε οτι για ολα φτεει αυτος και πιγε στο new world ελεγε τον blackbeard λιπον η ιταν καπος στο crew tou WB η ο WB την ελευθεροσε απο την World GOV παντος το ability της αν Μπορεσει να γινι abuse μπορι να φερι στο προσκινιο garp sengoku ως νεους ακομι και τον kong (captain admiral πριν τον sengoku) αλλα σιγουρα τους γερους να τους κανει νεους η ακομι να τους διατιριση σε αυτι τιν κατασταση 8ιμι8ιτε το arc με το παρελθων της robin o γερος ειναι ιδιος ακριβος.