Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#8941 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 15:40

Kαλα νταξει φοβερο!!
Και πολυ γελιο και φοβερη πλοκη!!
Αυτος ο samurai το τεστ της βλακειας που δερνει τους υπολοιπους strawhats το περναει!! Mιλαγε με farts λεει χαχαχαχαχαχα!!

Επισης μου δημιουργηθηκε μια απορια. Ετσι οπως φανηκε με tashigi και smoker πιστεψα οτι για να μιλανε και οι δυο και να χουν τις συμπεριφορες τους, ο Law χαριστηκε στον Smoker και την επεστρεψε την καρδια του στο σωμα της tashigi ομως. Στο τελος ομως μπερδευτηκα αφου οπως φαινεται στην τελευταια σελιδα ο law την εχει ακομα την καρδια..
http://www.mangareader.net/one-piece/663/19

Αρα αν συμβαινει αυτο δημιουργουνται πολλα ερωτηματικα, και το σεναριο ο Luffy να μην εχει την καρδια του μετα απο αυτο δεν φαινεται και απιθανο.

ξερεις Γιαπωνεζικα? :hihi2:

Λογικα o Smoker και η Tashigi μπορουν να κουνηθουν επειδη τους αλλαξε την ψυχη τους(?)

Και οχι απλα εχω καλες ακρες :P

Spoiler:

#8942 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 16:22

Εντάξει το arc τα έσπασε.Τον smoker στο σώμα την Tashigi έλιωσα.Πάντως το περίμενα ότι δεν θα πλακωθεί από τώρα ο Luffy με τον Law.Και διακρίνω μία εχθρότητα του Law με CC ?Λέτε να τον προδώσει ο Law? Δεν έγινε πολύ συναισθηματικός ξαφνικά ο Law χαρίζοντας τον Smoker?Τέλος όντως πιστεύω ότι κάτι μπορεί να παίζει με την καρδιά του Luffy και το ενισχύω με το γεγονός ότι ο Law νιώθει κάποια αμηχανία με την ευγνωμοσύνη του Luffy.Άρα μάλλον έχει λερωμένη την φωλιά του.

#8943 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 16:36

O Law δεν φαινεται κακος.Αμα ηθελε θα μπορουσε να σκοτωσει τον Smoker και την Tashigi 50 φορες.
Αυτο το arc εχει φοβερο backround story.

Spoiler:

#8944 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 16:44

O Law δεν φαινεται κακος.Αμα ηθελε θα μπορουσε να σκοτωσει τον Smoker και την Tashigi 50 φορες.
Αυτο το arc εχει φοβερο backround story.

Δεν μομίζω ότι τους έχει χαλαρά έτσι πως το παρουσιάζεις.

#8945 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 16:45

Δεν μομίζω ότι τους έχει χαλαρά έτσι πως το παρουσιάζεις.

Την Tashigi ναι.Το ειδαμε δυο φορες.
Τον Smoker θα τον ειχε σκοτωσει τωρα αμα ηθελε.

Spoiler:

#8946 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 16:55

Την Tashigi ναι.Το ειδαμε δυο φορες.
Τον Smoker θα τον ειχε σκοτωσει τωρα αμα ηθελε.

Την Tashigi και εγώ ο πιστεύω.Όσο για τον smoker έχουμε πει και το πιστεύω ότι έχασε απρόσεχτα και φάνηκε από το smoke-form που πήρε στην τελευταία σκηνή και ότι το chapter ήταν για να μας δείξει την δύναμη του Law. Πιστέυω ότι θα φανεί η δύναμη του πιο μετά...Δεν γίνεται μετά από 2 χρόνια ο smoker να έχει μείνει τόσο πίσω σε σχέση με τους άλλους.Ειδικά εφόσον είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος θα παίξει ρόλο σε όλη την ιστορία του OP από την πλευρά των Marines.Θα είναι μεγάλο λάθος του Oda εάν το κάνει.Και δεν λέει τίποτα που έχασε τώρα γιατί ακόμα και ο Luffy έχει χάσει.Και ο smoker είναι αυτός που πριν 2 χρόνια τα έβαλε ακόμα και με τον Ace.Δεύτερο commander του WB και απόγονο του G. D.R.

#8947 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 17:02

Καλα ποτε δεν εβγαλα τον Smoker αχρηστο.Μιλαω για την συγκεκριμενη στιγμη.Ο Law θα μπορουσε να τον ειχε σκοτωσει πολυ ευκολα γιατι ο Smoker ηταν απροσεκτος.Οι Luffy,Smoker και Law ειναι περιπου στο ιδιο επιπεδο.

Spoiler:

#8948 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 17:07

Καλα ποτε δεν εβγαλα τον Smoker αχρηστο.Μιλαω για την συγκεκριμενη στιγμη.Ο Law θα μπορουσε να τον ειχε σκοτωσει πολυ ευκολα γιατι ο Smoker ηταν απροσεκτος.Οι Luffy,Smoker και Law ειναι περιπου στο ιδιο επιπεδο.

Συμφωνώ.Αλλά εκεί εστιάζω εγώ σε αυτό το chapter στην "συμπόνια" του Law.Ρε μήπως μας τον γυρίσει στους 'καλούς " σε αυτό το μέρος ο Oda?

#8949 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 17:10

Τρομερό , φοβερό πάρα πολύ ωραίο!
Με Crown Ceasar στο παιχνιδι πρώην συνεργάτη του Vegapunk θα γίνει της κακομοίρας, πολύ ψυχρός ο Law, αλλά μου άρεσε!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#8950 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 17:11

Ποτε δεν μου φανηκε τοσο κακος ο Law.Κατι παιζει με τον CC.

Spoiler:

#8951 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 17:38

Αυτή η αμηχανία προς τον Luffy ,..
Μήπως Sabo=Law , με κάνει να αναρωτιέμαι ... Αν και είναι τραβηγμένο

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#8952 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 18:38

Αυτή η αμηχανία προς τον Luffy ,..
Μήπως Sabo=Law , με κάνει να αναρωτιέμαι ... Αν και είναι τραβηγμένο

Το έχω ξανακούσει αυτό αλλά δεν νομίζω να ισχύει...Γιατί να μην έλεγες σαν sabo κάτι στον Luffy?Είναι τόσο δεμένοι μεταξύ τους που δεν νομίζω να κρατιώταν..

#8953 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 18:48

Πάντα κάτι συμβαίνει . Αφού τα ξέρεις πως έχουν πάντα τα πράγματα ...
Πάρε παράδειγμα το Kingdom Hearts 2 .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#8954 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 18:57

Πάντα κάτι συμβαίνει . Αφού τα ξέρεις πως έχουν πάντα τα πράγματα ...
Πάρε παράδειγμα το Kingdom Hearts 2 .

Oda είναι αυτός.Εγώ απλά μιλάω με τα δεδομένα που έχουμε εώς τώρα και κάνω προβλέψεις.

#8955 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2012 - 19:03

Το λεω και εδω.O Law ειναι μαζι με τους revolutionaries!

image.jpg