Σωατά.Οτι δεν είναι στοιχείο φύσης όπου ο χρήστης δεν μπορεί να μετραπεί στο ίδιο το στοιχείο είναι paramecia.Τα άλλα είναι logia.Και τα zoan που η διαφροά είναι εμφανέε.Απλά πολλά paramecia μοιάζουν με τα logia και η δύναμη τους είναι παρόμοια.Ναι,αλλα Logia ειναι αυτος που γινεται το ιδιο το στοιχειο.Ο Magellan μονο το παραγει.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
#8896
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2012 - 19:05
#8897
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2012 - 19:06
#8898
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2012 - 19:08
Δεν νομίζω να διαφώνησε κανείς..Οι περισσότερο αυτό λέμε με άλλα λόγια.Σχετικά με την διαφορα logia και paramecia, δεν μπορώ να καταλάνω γιατί κολάτε ακόμα σε αυτό. Ο Kizaru εξήγησε ξεκάθαρα την διαφορά τους όταν έδερνε τους rookies στο Sabaody Archipelago. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είπε, αλλά εξήγησε ότι εάν αλλάζει η φυσική σου υπόσταση όταν ενεργοποιείς το φρούτο σου, είσαι logia. Εάν παραμένει η ίδια είσαι paramecia. O Magellan και ο Mr 3, παραμένουν άνθρωποι όταν ενεργοποιούν το φρούτο τους. Ο Caribou ή ο Crocodile ή o οποιοσδήποτε logia όχι. Δηλαδή, μπακαλίστικα, ο logia γίνεται το στοιχείο του both in form and function. Ο paramecia γίνεται το "υλικό" του μόνο in function. Τόσο απλά.
Σωστή η παρατήρηση σου για τον BB.Είναι logia αλλά έχει τις ιδιαιτερότητές του.
#8899
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2012 - 19:27

#8900
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2012 - 22:01
Δεν καταλαβαινω γιατι λετε οτι ο Sanji δεν εκανε επιδειξη δυναμης στο FI...(το εχω ακουσει αρκετες φορες,οχι απο εσενα)Με μια μονο κλοτσια εκαψε ζωντανο εναν εξαιρετικα μεγαλο γιγαντα...Με μονο μια κινηση.Τι αλλο θελετε;;Ήταν όντως καλύτερος αλλά μην ξεχνάς ο Hody ήταν εύκολος για τα δεδομένα του Luffy.Η όλη φάση ήταν για να μας δείξει πόσο αναίβηκε το πλήρωμα (πλην Sanji).Έχει πολλά να δώσει.
EDIT:Δεν θυμάμαι να έχω δει τον BB όλο μάυρο.Νόμίζω όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω δεν γίνεται.Είναι ιδιαίτερο φρούτο του BB.Έχει αυτήν την αδυναμία που δεν έχουν τα άλλα logia φρούτα.Δηλαδή να γίνεσαι ολόκληρος με το στοιχείο σου..Αλλά από την άλλη έχεις το πλεονέκτημα να αποδυναμώνεις κάθε άλλο φρούτο του διαβόλου.
Anw,η συζητηση για τα φρουτα ειναι ασκοπη.Το 90% των posts λενε ακριβως τα ιδια....
#8901
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2012 - 22:10
Έξηγούμε,Δεν καταλαβαινω γιατι λετε οτι ο Sanji δεν εκανε επιδειξη δυναμης στο FI...(το εχω ακουσει αρκετες φορες,οχι απο εσενα)Με μια μονο κλοτσια εκαψε ζωντανο εναν εξαιρετικα μεγαλο γιγαντα...Με μονο μια κινηση.Τι αλλο θελετε;;
Anw,η συζητηση για τα φρουτα ειναι ασκοπη.Το 90% των posts λενε ακριβως τα ιδια....
Είμουν από αυτούς που λέγανε και λένε ότι ο sanji δεν έχει υπαβαθμιστεί σε σχέση με τον zoro και ότι ήταν λογικό να πάθει αυτό που έπαθε από τον Law.Γι αυτό το έβαλα σε παρένθεση και έιπα ότι έχει πολλά να δώσει.Για να καλύψω όλα τα γούστα.
#8902
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2012 - 22:32
Το φρούτο του BB κάνει nullify τις ιδιότητες των φρούτων.Μπορεί να κάνει ακόμα το ίδιο ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό!!
Οχι,δεν νομιζω να το κανει.Τον ειδαμε να χρησιμοποιει και τα δυο την ιδια στιγμη.
Για τον Sanji νομιζω οτι ηταν λογικα να τρεξει.Αλλο να εχεις τον Luffy μαζι σου και αλλο να εχεις παιδια.
#8903
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 12:37
Οχι,δεν νομιζω να το κανει.Τον ειδαμε να χρησιμοποιει και τα δυο την ιδια στιγμη.
Το κάνει το έχει εξηγήσει και στην μάχη με τον ace αλλά φάνηκε και στην μάχη με WB.Και όταν λέμε nullify, δεν εννοούμε για πάντα.Προφανώς δεν ισχύει για τον ίδιο.
#8904
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 16:53
btw NEW ANIME.GR STYLE FTW!

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
#8905
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 19:51
#8906
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 20:02
#8907
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 20:11
Με σκοτωνεις
![]()
![]()
To mangazone εσβησε κατι που ειναι στο raw chapter.Που λεει για το break.
#8908
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 20:25
Με σκοτωνεις![]()
![]()
To mangazone εσβησε κατι που ειναι στο raw chapter.Που λεει για το break.
Που σημαινει;;
#8909
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 20:33
Με σκοτωνεις![]()
![]()
To mangazone εσβησε κατι που ειναι στο raw chapter.Που λεει για το break.
Που σημαινει;;
Που σημαινει οτι θα εχουμε OP την αλλη βδομαδα.
#8910
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 20:39



