Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 13:02
Το ξερει αλλωστε οτι καποτε θα πολεμουσε μαζι του.Ειναι rivals πανω απο ολα.
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 13:31
Αυτο εννοει ο Stam.Δεν πεθαινεις με το φρουτο το Λο,απλως λειτουργει ξεσωριστα το σωμα σου.Στην περιπτωση του Καπνιστη,ο Λο του πειρε την καρδια το πιο ζωτικης σημασιας οργανο που μπορει να εχει εαν ον.Χωρις αυτο,δεν γινεται να κινηθει το υπολοιπο σωμα.Αν εχει παιχτει κατι με την εγχειρηση του Luffy πριν 2 χρονια,τοτε ισως θα ειναι οτι του εχει παρει ενα αλλο οργανο ο Law,ή του εχει προσθεσει κατι.Ισως μια βομβα,ισως καποιο μηχανημα...Μπορει και τιποτα!Μα από ότι έχεις καταλάβεις δεν πεθαίνεις από το κόψιμο του σπαθιού του Law και το φρούτο του.Άρα δεν πεθαίνεις εάν σου βγάλει την καρδιά.εκτός εάν την κόψει με μαχαίρι ή την πυροβολήσει.Δεν ξέρω εάν έχει πάρει την καρδιά του Luffy αλλά δεν νομίζω γιατί στην τελευταία εικόνα με το που πήρε την καρδιά του Smoker έπεσε κάτω.Οπότε εάν έκανε το ίδιο με τον Luffy θα ήταν λιπόθυμος..
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 14:21
Επισης εχουμε δει καποια στοιχεια του law αλλα δεν ξερουμε ακομα τελειως τις προθεσεις του, τοσο για τωρα , π εγινε shichibukai, οσο και για τοτε που εγχειρησε τον luffy...το κανε απ τη καλη του τη καρδια; απο ρησπεκτ; η του επαιξε π*στια;
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 15:10
Αυτο εννοει ο Stam.Δεν πεθαινεις με το φρουτο το Λο,απλως λειτουργει ξεσωριστα το σωμα σου.Στην περιπτωση του Καπνιστη,ο Λο του πειρε την καρδια το πιο ζωτικης σημασιας οργανο που μπορει να εχει εαν ον.Χωρις αυτο,δεν γινεται να κινηθει το υπολοιπο σωμα.Αν εχει παιχτει κατι με την εγχειρηση του Luffy πριν 2 χρονια,τοτε ισως θα ειναι οτι του εχει παρει ενα αλλο οργανο ο Law,ή του εχει προσθεσει κατι.Ισως μια βομβα,ισως καποιο μηχανημα...Μπορει και τιποτα!
Δεν διαφώνω σε αυτό που λες.Αλλά μπερδεύτηκα με αυτό που είπε ο stam.Το πήρα κυριολεκτικά.Ενώ όπως είπα και λες εσύ δεν πεθαίνεις εαν σου πάρει την καρδιά απλά δεν μπορείς να κουνήσεις το υπόλοιπο σώμα..Τώρα ναι μπορεί να έχει κάνει καμια ζημιά στο Luffy ο LAW δεν είναι απίθανο.Αλλά δεν θα ξεχάσω το βλέμα του Law όταν κρατούσε το καπέλο του Luffy..Κάτι ξέρει για τους D.Δεν νομίζω να τον έσωσε για να κάνει ζημιά.Από την άλλη όπως λέει και Smοker pirates are always pirates.Τίποτα δεν είναι απίθανο..
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 15:21

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 15:23
Δεν διαφώνω σε αυτό που λες.Αλλά μπερδεύτηκα με αυτό που είπε ο stam.Το πήρα κυριολεκτικά.Ενώ όπως είπα και λες εσύ δεν πεθαίνεις εαν σου πάρει την καρδιά απλά δεν μπορείς να κουνήσεις το υπόλοιπο σώμα..Τώρα ναι μπορεί να έχει κάνει καμια ζημιά στο Luffy ο LAW δεν είναι απίθανο.Αλλά δεν θα ξεχάσω το βλέμα του Law όταν κρατούσε το καπέλο του Luffy..Κάτι ξέρει για τους D.Δεν νομίζω να τον έσωσε για να κάνει ζημιά.Από την άλλη όπως λέει και Smοker pirates are always pirates.Τίποτα δεν είναι απίθανο..
επειδη εγω το ξεχασα μπορεις να το εξηγησεις λιγο; :Ρ
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 15:32
μου αρεσει πολυ παντως που μας εχει αφησει παλι με τοσα ερωτηματικα ο οντα, και ψαχνομαστε ολοι να δουμε τι εγινε :Ρ τα σπαει ασχημα αυτο το αρκ.
Επισης εχουμε δει καποια στοιχεια του law αλλα δεν ξερουμε ακομα τελειως τις προθεσεις του, τοσο για τωρα , π εγινε shichibukai, οσο και για τοτε που εγχειρησε τον luffy...το κανε απ τη καλη του τη καρδια; απο ρησπεκτ; η του επαιξε π*στια;
To εκανε και για τους 3 λογους.ΤΣΠΑ,ο Luffy εχει το καλυτερο test μπροστα του.
Τωρα το θεμα ειναι να μαθουμε τι στο διαολο κανουν στο νησι ο Law και ο Μ.
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 15:33
Εδώ εννοώ και την σκηνή που λέω είναι στο anime ακριβώς πριν έρθει ο Rayleigh.Και μάλιστα μετά ο Law αναρωτιέται τι θέλει ο Rayleigh εκεί και προβλέπει ότι ο D θα κάνει πάλι ζημιά άρα κατι ξέρει για την σημασία του D.Δεν το υποτιμά,ενδεχομένως κάτι να ξέρει..Ίσως γι αυτό να τον βοήθησε.Δεν αποκλείω να του έχει στίσει παγίδα.
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 16:41
o αλλλος ειναι ο βασιλιν χοπκινς? (ή οπως στο δι@ολο λεγεται?) ... γιατι με αυτον μοιαζει...
Για τον M λες?Δεν νομιζω,ο Hawkins ηταν συνεχεια ηρεμος και υπομονετικος,αντιθετα με αυτον που σε ολα τα panels φωναζει...
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 17:16

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 18:02
its him!
Spoiler:Spoiler:
Και εγώ το σκέφτηκα αυτό και μάλιστα το κοινό που έχουν αυτός με τον Law είναι ο brownbeard.Αλλά ο χαρακτήρας δεν τεριάζει με τίποτα.O hakwins είναι αινιγματικός και υπομονετικός.Πάντα κοιτάει την τράπουλα για να δει το μέλλον.Αυτός εδώ φαίνεται να τα έχει χαμένα.
Χωρίς να το αποκλείω 100%.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 29 Μάρτιος 2012 - 18:28
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 18:03
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από M@R!()$: 29 Μάρτιος 2012 - 18:12
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 18:35
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 19:55
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2012 - 19:59
its him!
Spoiler:Spoiler:
Μπα..Ο συνονοματος ειπε ακριβως τους λογους για τους οποιους ο Μ δεν ειναι ο Hawkins.
Επισης,ο Μ γνωριζει τον Vegapunk καλα.Λογικα η θα ηταν πειραμα η βοηθος.