Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#8806 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 28 March 2012 - 21:41

Edit:@Osama +φωνω,αν και η συγκεκριμενη επιθεση θα μπορουσε να εφνιδιασει και τον δυνατοτερο χαρακτηρα.

Αυτό το γεγονός, όμως, δεν δικαιολογεί μια μάχη πιο γραμμική και προβλέψιμη και από σενάριο του Kubo... Θα μπορούσε να τον δυσκολέψει, έτσι για το γαμώτο, έστω και λίγο. Η μάχη αυτή θύμισε την μάχη του Aizen με τον Yamamoto... Τα πάντα ήταν από την αρχή μέρος του σχεδίου του Law/Yamamoto. Πολύ κακό για το τίποτα...

Edited by Osama Bin Laden, 28 March 2012 - 21:48.

#8807 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 March 2012 - 21:41

καλή η μάχη, καλό το chapter, δεν μου άρεσε καθόλου η εξέλιξη της ιστορίας. Ο Oda μετέτρεψε τον Smoker σε κομπάρσο πολυτελείας ώστε να δούμε πόσο τούμπανο έχει γίνει ο Law. Η μάχη καλοσχεδιασμένη μεν, από σασπενς μηδέν δε. Και σαν να μην φτάνει αυτό, θα χρωστάει πάλι του Luffy; Πάει ο badass cool Marine, καλύτερα να πεθάνει εδώ και να μην ξανά ασχοληθούμε μαζί του παρά να καταλήξει να τις τρώει από όλους και να χρωστάει πάλι σε αυτόν που έχει ορκιστεί να πιάσει... Και αυτό προέρχεται από diehard Smoker fan.

Στα speculations τώρα. Δεν νομίζω:

a) ούτε να νικήσει εύκολα ο Luffy τον Law (σίγουρα όχι one hit), γιατί αντίθετα με τον Bellamy ο Law δεν είναι κομπάρσος.

b) ούτε να νικήσει τον Law γενικά σε αυτό το arc. Το ξέρουμε το τροπάριο πλέον. Θα αρχίσει η μάχη θα παχτεί καλό ξύλο (fans jawdrop and begin shouting Go Luffy, you rock! Kill him/Slay him/Rape him!) και θα συμβεί κάτι και θα διακόψουν. Τελικός κακός του arc είναι ο M και όχι ο Law, ασχέτως αν μακροπρόθεσμα ο δεύτερος θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο στην ιστορία. Σε πουθενάδικα arcs, όσο καλά και να ήταν, είχαμε σχεδόν πάντα πουθενάδικους one hit wonder κακούς (Kuro, Krieg, Arlong, Bounty hunters, Mr 3 duo, Wapol, Bellamy και η λίστα πάει).

b.2) Μάριε, για να μην ξαναρχίσουμε την ατέρμονη συζήτηση πάλι, τα παραπάνω δεν τα λέω στο πλαίσιο του αν είναι ή όχι μετά το timeskip PIMP ο Luffy...

Πολυ σωστή τοποθέτηση!Δεν γίνεται να αναπτύσεις έναν τόσο καλό και γ@μ@το Marine και να τον υποβαθμίζεις τόσο.Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε ότι δεν αξίζει...Πιστεύω τώρα που ήρθε ο Luffy θα αρχίσουν τα ωραία.Ο Smoker έχει πολλά να δείξει και προβλέπω ότι θα το κάνει στα επόμενα chapters.Εάν δεν το κάνει τότε όντως δεν αξίζει..
Όσο για την μάχη Luffy και Law ΟΠΩΣ είπα θα είναι δυνατή αλλά όχι μέχρι τελικής πτώσης.Και εγώ πιστεύω ότι ο τελικός κακός είναι ο Μ.Σίγουρα θα υπάρχει πολύ ξύλο.

ΥΓ Δεν θα υπάρχει αντίπαλος από εδώ και πέρα.Όλες οι μάχες θα είναι epicες...

#8808 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 28 March 2012 - 22:06

Αυτό το γεγονός, όμως, δεν δικαιολογεί μια μάχη πιο γραμμική και προβλέψιμη και από σενάριο του Kubo... Θα μπορούσε να τον δυσκολέψει, έτσι για το γαμώτο, έστω και λίγο. Η μάχη αυτή θύμισε την μάχη του Aizen με τον Yamamoto... Τα πάντα ήταν από την αρχή μέρος του σχεδίου του Law/Yamamoto. Πολύ κακό για το τίποτα...

Καλα,δεν χρειαζεται να ειναι ολα απροβλεπτα.Και οπως ειπα ο Smoker πηγε χωρις να κατσει να σκεφτει τι να κανει.Τα παντα παιζουν ρολο σε μαχη στο OP.Ο Smoker ειναι πολυ πιο δυνατος απο τον Law σε physical strengh.

Spoiler:

#8809 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 28 March 2012 - 22:10

Παραλληλα,αν γινοταν αυτο που λες,δηλαδη να τον δυσκολεψει λιγο θα λεγαμε "μα καλα,αυτην την επιθεση δεν μπορουσε να την κανει νωριτερα ο Law?Τι στο καλο,μαζοχιστης ειναι;"οπως λεμε κατα καιρους σε αλλα manga.Σαφως και ειναι απογοητευση για σενα και για τον οποιοδηποτε Op fan(συμπεριλαμβανομενου και εμενα)να βλεπεις κοτζαμαν Smoker να φευγει τοσο γρηγορα,αλλα ισως ηθελε να δειξει την ανωτεροτητα του φρουτου του Law.Βαλτε στην ακρη οτι ο Λουφι μπορει να θελει να πλακωσει τον Law,αλλα ο 2ος να του πει οτι του εχει κανει κατι οταν εκανε την εγχειρηση πριν 2 χρονια και τελικα το ψαθινο καπελο να κωλωσει(ή κατι τετοιο)...Εχει ξανασυζητηθει,απλα τωρα πια που γνωρισαμε το ποσο σκοτεινος χαρακτηρας ειναι ο Law,ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα συμβει...

image.jpg

#8810 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 28 March 2012 - 22:12

Εγω εχω την εντυπωση οτι ο Law θελει να νικησει τον Luffy.Ειναι εχθροι και δεν νομιζω ο Law να αφησει αυτην την ευκαιρια ανεκμεταλευτη.

Spoiler:

#8811 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 March 2012 - 22:21

Εγω εχω την εντυπωση οτι ο Law θελει να νικησει τον Luffy.Ειναι εχθροι και δεν νομιζω ο Law να αφησει αυτην την ευκαιρια ανεκμεταλευτη.

Δεν νομίζω να είναι τόσο απλό..Σίγουρα θα παίξει ρόλο στην όλη συμπερηφορά.Απλά προς το παρόν πιστεύω ο Law θα φύγει.Μπορεί να έχει ένα κόλλημα ο Luffy να παλέψει τον Law αλλά και αυτός δεν νομίζω να τον έσωσε πριν 2 χρόνια για να τον ξεκάνει τώρα(εαν μπορεί βέβαια)..
Πιστεύω οτι θα υποχωρήσει με την λιγότερο δυνατή μάχη...

#8812 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 28 March 2012 - 22:23

Δεν νομίζω να είναι τόσο απλό..Σίγουρα θα παίξει ρόλο στην όλη συμπερηφορά.Απλά προς το παρόν πιστεύω ο Law θα φύγει.Μπορεί να έχει ένα κόλλημα ο Luffy να παλέψει τον Law αλλά και αυτός δεν νομίζω να τον έσωσε πριν 2 χρόνια για να τον ξεκάνει τώρα(εαν μπορεί βέβαια)..
Πιστεύω οτι θα υποχωρήσει με την λιγότερο δυνατή μάχη...

Δεν βλεπω τον Luffy να θελει να τον πολεμησει τωρα.Αλλα αφου θα καταλαβει τι εγινε,τοτε ναι θα θελει.Και ο Law ειπε οτι θα σκοτωσει τους Straw Hats.

Spoiler:

#8813 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 March 2012 - 22:29

Δεν βλεπω τον Luffy να θελει να τον πολεμησει τωρα.Αλλα αφου θα καταλαβει τι εγινε,τοτε ναι θα θελει.Και ο Law ειπε οτι θα σκοτωσει τους Straw Hats.

Συμφωνώ..αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι θα θελήσει να το κάνει..Έχουμε πολλά να μαθουμε για το τι παίζει εκεί .. Τι στόρυ κρύβεται από πίσω .. για τα παιδιά ,για το samurai και για τον γιο του..Δεν το είδαμε ακόμα..Μπορεί να αλλάξει γνώμη ο Law..(Mporei..)

#8814 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 28 March 2012 - 22:33

Γιατι νομιζω οτι ο Μ ξερει απο καπου τους Straw Hats?

Spoiler:

#8815 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 March 2012 - 22:37

Γιατι νομιζω οτι ο Μ ξερει απο καπου τους Straw Hats?

Λογικό δεν είναι άσημοι. δεν ξέρω εαν το θεωρείται πιθανό αλλά το μόνο κοινό που έχει ο Law με τον Hawkins που μοιάζει ΚΑΠΩΣ στον Μ είναι ο brownbeard.Ξέρω δεν πολυμοιάζει και το στύλ που μιλάει και το υγρό αλλά...

#8816 t-t-chopper

t-t-chopper

Anime Newbie

• Members
  • 67 posts

Posted 28 March 2012 - 22:46

Luffy vs Law κατα τη γνωμη μου και λογικα θα εχουμε μονο αν ο Law πειραξει καποιον απ το crew των straw hats. Ο Luffy λογικα θα ξερει οτι ο Law τον εσωσε, καποιος θα το σφυριξε (Jimbei, Rayleigh, Boa). Ο Law δεν τον εσωσε ετσι για πλακα. καποιους σκοπους είτε δικούς του έιτε καπιου αλλου εξυπηρετουσε. Και παρολο που ειπε οτι και καλα θελει να τα βαλει μαζι με τους στρο χατσ το ειπε ετσι για να το πει.

#8817 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 28 March 2012 - 22:49

Για μενα πολυ απλα αν σωθει ο smoker και μαλιστα αν τον σωσει ο luffy(ακραιο μου φαινεται καλυτερα θα λεγα να μεσολαβησει στη σωτηρια του, ΔΕΝ θα τον ξανακυνηγησει ποτε του.

Ο M παντως αν και δεν το βλεπω θα μπορουσε να ταν ο Moria. Δεν ξερουμε αν σωθηκε και πως καταντησε οταν εξεαφανιστηκε απο τον Donflamingo. Δυσκολο βεβαια εννοειται. Απλα ο Moria εχει ενα θεμα με τους ψυχακες γιατρους xD Και επισης εκεινα τα νεκρα σωματα πολυ μου θυμισαν στυλ Odz. Ξερω οτι πεταω ακυριλα, αλλα ας παει στα κομματια:P

Εγω παντως θα θελα ενα clash(κι ας μην εχει νικητη) Law-Zoro για επιδειξη δυναμης σε σχεση με samurai και tashigi

Edited by zoro77, 28 March 2012 - 22:59.

2po6sfa_jpg.gif

#8818 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 28 March 2012 - 22:53

παντως με τετοια chapter βλεπω να πηγαινει για νεα ρεκορ πωλησεων :P

Posted Image

#8819 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 28 March 2012 - 23:08

το τσαπτερ ηταν απλα ε-π-ι-κ-ο!!!:wooi2: ειχε τα παντα ολα αν και με χαλασε που εχασε ο σμοκερ αλλα ο Λο ηταν πιο αποφασιστικος... ο σμοκερ δεν εκανε επιθεσεις σαν αυτες του Λουφυ αλλα με καπνο? (gatling gun με τα χερια) Βλεπω επισης αναποφευκτη μαχη λουφυ με Λο και θελω να βοηθησει το σμοκερ να παρει την καρδια του πισω και να γινουν φιλοι ετσι, ο Ζορο να βοηθησει την τασιτζι να βρει τα σωστα κομματια :hahaha:

#8820 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 28 March 2012 - 23:13

Παραλληλα,αν γινοταν αυτο που λες,δηλαδη να τον δυσκολεψει λιγο θα λεγαμε "μα καλα,αυτην την επιθεση δεν μπορουσε να την κανει νωριτερα ο Law?".

Ακριβώς αυτό ρωτάω. Αφού είχε αυτήν την ικανότητα με την καρδιά και το έδαφος ο Law, γιατί δεν την έκανε από την αρχή; Μαζόχας είναι; Για αυτό μου φάνηκε ανούσια η μάχη. Γιατί κερδήθηκε με rabbit-out-of-the-hat κίνηση, που θα μπορούσε να έχει κάνει ο Law από την αρχή. Γιατί έφυγε από το smoke form ο Smoker στο τελευταίο καρέ της μάχης; Δηλαδή, βάραγε σε smoke form (με το σώμα του σε smoke form, τουλάχιστον) τον Law σε όλα τα καρέ και στο τέλος "ξεχάστηκε" και έγινε όλος κανονικός; Για όνομα του Αλλάχ δηλαδή...