καλή η μάχη, καλό το chapter, δεν μου άρεσε καθόλου η εξέλιξη της ιστορίας. Ο Oda μετέτρεψε τον Smoker σε κομπάρσο πολυτελείας ώστε να δούμε πόσο τούμπανο έχει γίνει ο Law. Η μάχη καλοσχεδιασμένη μεν, από σασπενς μηδέν δε. Και σαν να μην φτάνει αυτό, θα χρωστάει πάλι του Luffy; Πάει ο badass cool Marine, καλύτερα να πεθάνει εδώ και να μην ξανά ασχοληθούμε μαζί του παρά να καταλήξει να τις τρώει από όλους και να χρωστάει πάλι σε αυτόν που έχει ορκιστεί να πιάσει... Και αυτό προέρχεται από diehard Smoker fan.
Στα speculations τώρα. Δεν νομίζω:
a) ούτε να νικήσει εύκολα ο Luffy τον Law (σίγουρα όχι one hit), γιατί αντίθετα με τον Bellamy ο Law δεν είναι κομπάρσος.
b) ούτε να νικήσει τον Law γενικά σε αυτό το arc. Το ξέρουμε το τροπάριο πλέον. Θα αρχίσει η μάχη θα παχτεί καλό ξύλο (fans jawdrop and begin shouting Go Luffy, you rock! Kill him/Slay him/Rape him!) και θα συμβεί κάτι και θα διακόψουν. Τελικός κακός του arc είναι ο M και όχι ο Law, ασχέτως αν μακροπρόθεσμα ο δεύτερος θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο στην ιστορία. Σε πουθενάδικα arcs, όσο καλά και να ήταν, είχαμε σχεδόν πάντα πουθενάδικους one hit wonder κακούς (Kuro, Krieg, Arlong, Bounty hunters, Mr 3 duo, Wapol, Bellamy και η λίστα πάει).
b.2) Μάριε, για να μην ξαναρχίσουμε την ατέρμονη συζήτηση πάλι, τα παραπάνω δεν τα λέω στο πλαίσιο του αν είναι ή όχι μετά το timeskip PIMP ο Luffy...
Πολυ σωστή τοποθέτηση!Δεν γίνεται να αναπτύσεις έναν τόσο καλό και γ@μ@το Marine και να τον υποβαθμίζεις τόσο.Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε ότι δεν αξίζει...Πιστεύω τώρα που ήρθε ο Luffy θα αρχίσουν τα ωραία.Ο Smoker έχει πολλά να δείξει και προβλέπω ότι θα το κάνει στα επόμενα chapters.Εάν δεν το κάνει τότε όντως δεν αξίζει..
Όσο για την μάχη Luffy και Law ΟΠΩΣ είπα θα είναι δυνατή αλλά όχι μέχρι τελικής πτώσης.Και εγώ πιστεύω ότι ο τελικός κακός είναι ο Μ.Σίγουρα θα υπάρχει πολύ ξύλο.
ΥΓ Δεν θα υπάρχει αντίπαλος από εδώ και πέρα.Όλες οι μάχες θα είναι epicες...