Γενικα δεν ηθελα να κερδισει ο smoker αλλα μου φενετε οτι εχασε με πολυ lame τροπο ....
Κατα τα αλλα το τσπτερ αρκετα ενδιαφερον κ ειμαστε σε αγωνια για το επομενο...
Περιμενουμε με αγωνια να δουμε Sanji στο σωμα της Nami...
Posted 28 March 2012 - 16:46
I would like for a pet...
Posted 28 March 2012 - 17:04
Το περιεργο ειναι οτι στην τελευτεα σελιδα διχνει τον σμοκερ ξαπλα...διλαδη αλουσ τουσ κοβεις στην μεση κ ζουν ενω το σμοκερ τον εβγαλε nok out..Επισεις ξενερωσα που ο σμοκερ ενω ηξερε την δυναμη του Law δεν εμινε σε smoke-foram και ετσι εχασε...και οπωσ προαναφερθικε γιατι δεν κανει την καρδια του smoke κ να την γυρισει πισω????
Γενικα δεν ηθελα να κερδισει ο smoker αλλα μου φενετε οτι εχασε με πολυ lame τροπο ....
Κατα τα αλλα το τσπτερ αρκετα ενδιαφερον κ ειμαστε σε αγωνια για το επομενο...
Περιμενουμε με αγωνια να δουμε Sanji στο σωμα της Nami...Spoiler:
Posted 28 March 2012 - 17:07
Το περιεργο ειναι οτι στην τελευτεα σελιδα διχνει τον σμοκερ ξαπλα...διλαδη αλουσ τουσ κοβεις στην μεση κ ζουν ενω το σμοκερ τον εβγαλε nok out..Επισεις ξενερωσα που ο σμοκερ ενω ηξερε την δυναμη του Law δεν εμινε σε smoke-foram και ετσι εχασε...και οπωσ προαναφερθικε γιατι δεν κανει την καρδια του smoke κ να την γυρισει πισω????
Κατα τα αλλα το τσπτερ αρκετα ενδιαφερον κ ειμαστε σε αγωνια για το επομενο...Spoiler:
Posted 28 March 2012 - 17:31
Posted 28 March 2012 - 17:47
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 28 March 2012 - 17:54
Οπως ειπα στο προηγουμενο ποστ μου,η μαχη με τον Law ειναι μονοδρομος ετσι οπως εξελιχθηκαν τα τελευταια chapter.Ετσι οπως παει,δυσκολα θα κανει o Oda plotwist.Που θα το κανει,γιατι δεν νομιζω να ξεπαστρεψει τοσο γρηγορα τον Law,απλα δεν μπορω να φανταστω πως δεν θα γινει μαχη μεταξυ αυτων των δυο ή με τον Zoro.Εχετε εσεις καμια ιδεα;;;XΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Σωστός.Όντως έχασε πολύ εύκολα.Αλλά ξαναλέω δεν νομίζω να τον βγάλει ο Οda από τώρα έξω ή να τον βάλει στους εύκολους αντιπάλους.Όλοι κάποια στιγμή χάνουν,Μπορεί να υπάρχει καποιος σκοπός πίσω από όλο αυτό.
Και εγώ ρωτάω.Καλά το πως αντιδράσει ο Luffy απένταντι στον Law και το αντίθετο.
Την αντίδραση του Luffy για τον Smoker ποια θα είναι άραγε?
Γιατί όπως έχει πει ο Luffy τον συμπαθεί δεν τον θεωρεί κακό marine..
Posted 28 March 2012 - 17:56
Edited by Punisher_P.E.F., 28 March 2012 - 18:05.
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 28 March 2012 - 18:01
Λογικα θα εχει haki o Law.Εδω εχει η Tashigi.Και απο οτι φενεται ο Law τους περισσοτερους δεν τους θεωρει καν αξιους να τους σκοτωσουν.
Παντως που ηρθε μια ιδεα για τον λογο που εδωσε 100 καρδιες στην World Government.Τους πηρε τις καρδιες με το φρουτο του,αρα τα θυματα ειναι ακομα ζωντανα και η WG αποφασιζει ποτε να τους σκοτωσει.
Ότι θα πέσει ξύλο είναι σίγουρο αλλά όπως είπε και ένας φίλος ο Luffy θα του χαριστεί..Δεν θα γίνει μάχη μέχρι τέλους.Και εγώ πιστεύω Luffy vs Law.Έτσι πως πήγε το chapter..Εκτός και εάν κάνει κάτι ο Law και υποχωρήσει γιατί δεν θέλει τώρα να βαρέσει τον Luffy.Οπως ειπα στο προηγουμενο ποστ μου,η μαχη με τον Law ειναι μονοδρομος ετσι οπως εξελιχθηκαν τα τελευταια chapter.Ετσι οπως παει,δυσκολα θα κανει o Oda plotwist.Που θα το κανει,γιατι δεν νομιζω να ξεπαστρεψει τοσο γρηγορα τον Law,απλα δεν μπορω να φανταστω πως δεν θα γινει μαχη μεταξυ αυτων των δυο ή με τον Zoro.Εχετε εσεις καμια ιδεα;;;
Posted 28 March 2012 - 18:14
Θυμησου,o Smoker επισης την χαρισε στον Luffy στην arabasta...Επισης,ο Zoro εχει αδυναμια στην Tashigi.Του θυμιζει τον παιδικο του ερωταΝαι, να πει ο law να μην ανακατευτουν καθολου και να γυρισουν απο κει που ηρθαν.
Περνει ο λουφυ το crew πισω, και του λεει στο τελευταιο πανελ "την επομενη φορα δεν θα στη χαρισω"..και φευγουν αφηνοντας τον σαμουραι να παλεψει (και να χασει)
and thats it..
εδιτ:Το μονο που βλεπω εγω να τους κραταει στο νησι ειναι η ναμι με τα παιδια.
Ουτε ο σμοκερ, ουτε ο law, ουτε ο σαμουραι.Αν καταφερει καπως να λυσει το θεμα με τα παιδια, ευκολα αποφευγεται η μαχη.(με τον law)
Posted 28 March 2012 - 18:20
Edited by Punisher_P.E.F., 28 March 2012 - 18:28.
Alexander Pope
Posted 28 March 2012 - 18:48
Posted 28 March 2012 - 19:16

Posted 28 March 2012 - 19:24
thx.
τελικα ηταν ο browbeard, και ο δρακος του vegapunk. καλα ποιος σκεφτηκε να του βαλει το μισο ενος κροκοδειλου! το μονο αχρηστο μερος σε ενα κροκοδειλο ειναι τα ποδια του.
ελπιζω στο επομενο chapter να δειξει ποιος ειναι ο master. πρεπει να ειναι αρκετα δυνατος γιατι φενεται οτι ηταν αυτος που εδωσε διαταγη στον law να διωξει τους marines.
happy mone. φενεται αρκετα δυνατος/η (δεν καταλαβαινω αν ειναι γυναικα!). παω στοιχημα θα παλεψει 1vs1 καποιον (πονταρω στην robin).
Posted 28 March 2012 - 19:29
αλλα πιο σημαντικο για μενα και αυτο που εχω μεγαλη περιεργεια να μαθω ειναι τι εννοουσε με το "what are you marines scheming?" ο law , σχεδιαζει κατι μεγαλο η κυβερνηση?
τελευταια φορα που ειδαμε τους marines να σχεδιαζουν κατι προσεχτικα ειχαμε τον πολεμο με τον whitebeard
Δεν νομίζω να ετοιμάζουν κάτι για πόλεμο!Προσπαθούν να έχουν ένα υπερόπλο για να είναι κυρίαρχοι στην μετά WB εποχή.Ειδικά μετά την παραίτηση του Aokiji.Ήταν σίγουρα μεγάλη απώλεια που πρέπει να καλυφθεί.Επίσης ο Law μπορεί να ξέρει κάτι από τα πειράματα που έκανε ο Vegapunk στον νησί..Ή κάτι να υποψιάζεται..
edit: O Sanji φαίνεται να έχει γυρισμένο το κεφάλι καθώς τρέχει...
Posted 28 March 2012 - 19:29