Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#8776 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 28 March 2012 - 16:46

Το περιεργο ειναι οτι στην τελευτεα σελιδα διχνει τον σμοκερ ξαπλα...διλαδη αλουσ τουσ κοβεις στην μεση κ ζουν ενω το σμοκερ τον εβγαλε nok out..Επισεις ξενερωσα που ο σμοκερ ενω ηξερε την δυναμη του Law δεν εμινε σε smoke-foram και ετσι εχασε...και οπωσ προαναφερθικε γιατι δεν κανει την καρδια του smoke κ να την γυρισει πισω????
Γενικα δεν ηθελα να κερδισει ο smoker αλλα μου φενετε οτι εχασε με πολυ lame τροπο ....
Κατα τα αλλα το τσπτερ αρκετα ενδιαφερον κ ειμαστε σε αγωνια για το επομενο...
Περιμενουμε με αγωνια να δουμε Sanji στο σωμα της Nami...:lovulovu:
Spoiler:

I would likePosted Image for a pet...

#8777 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 28 March 2012 - 17:04

Το περιεργο ειναι οτι στην τελευτεα σελιδα διχνει τον σμοκερ ξαπλα...διλαδη αλουσ τουσ κοβεις στην μεση κ ζουν ενω το σμοκερ τον εβγαλε nok out..Επισεις ξενερωσα που ο σμοκερ ενω ηξερε την δυναμη του Law δεν εμινε σε smoke-foram και ετσι εχασε...και οπωσ προαναφερθικε γιατι δεν κανει την καρδια του smoke κ να την γυρισει πισω????
Γενικα δεν ηθελα να κερδισει ο smoker αλλα μου φενετε οτι εχασε με πολυ lame τροπο ....
Περιμενουμε με αγωνια να δουμε Sanji στο σωμα της Nami...:lovulovu:

Spoiler:

Λογικα θα εχει haki o Law.Εδω εχει η Tashigi.Και απο οτι φενεται ο Law τους περισσοτερους δεν τους θεωρει καν αξιους να τους σκοτωσουν.

Παντως που ηρθε μια ιδεα για τον λογο που εδωσε 100 καρδιες στην World Government.Τους πηρε τις καρδιες με το φρουτο του,αρα τα θυματα ειναι ακομα ζωντανα και η WG αποφασιζει ποτε να τους σκοτωσει.

#8778 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 March 2012 - 17:07

Spoiler:

XΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Σωστός.Όντως έχασε πολύ εύκολα.Αλλά ξαναλέω δεν νομίζω να τον βγάλει ο Οda από τώρα έξω ή να τον βάλει στους εύκολους αντιπάλους.Όλοι κάποια στιγμή χάνουν,Μπορεί να υπάρχει καποιος σκοπός πίσω από όλο αυτό.
Και εγώ ρωτάω.Καλά το πως αντιδράσει ο Luffy απένταντι στον Law και το αντίθετο.
Την αντίδραση του Luffy για τον Smoker ποια θα είναι άραγε?
Γιατί όπως έχει πει ο Luffy τον συμπαθεί δεν τον θεωρεί κακό marine..

#8779 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 March 2012 - 17:31

Ηθελα το ξεριζωμα σε πιο brutal εκδοση.Πολυ καλη μαχη, τα καρε του oda που διναν εμφαση στα δαχτυλα του law μου αρεσαν πολυ.

Ανυπομωνω.

2bbd14fc.jpg

#8780 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 28 March 2012 - 17:47

Συμφωνω οτι τα σπασε το τσαπτερ.
Διαφωνω ομως με δυο αλλα.

Ο σμοκερ δεν εχασε ευκολα, απλα ο law τον καθαρισε γρηγορα.Εχει διαφορα.

Και το δευτερο το σκεφτομουν καιρο.Ο λουφυ παρολο που ειναι παλαβος και το ξερουν ολοι, πιστευω θα χαρισει μια στον law γιατι του χρωσταει.
Εστω και αν δεν γουσταρει δλδ, κανονικα οφειλει να ξηγηθει σωστα.
Βεβαια σαυτο μπορει ευκολα να πεσω εξω, αλλα ετσι το κοβω εγω.Δεν νομιζω να παλεψουν ακομη.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#8781 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 28 March 2012 - 17:54

XΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Σωστός.Όντως έχασε πολύ εύκολα.Αλλά ξαναλέω δεν νομίζω να τον βγάλει ο Οda από τώρα έξω ή να τον βάλει στους εύκολους αντιπάλους.Όλοι κάποια στιγμή χάνουν,Μπορεί να υπάρχει καποιος σκοπός πίσω από όλο αυτό.
Και εγώ ρωτάω.Καλά το πως αντιδράσει ο Luffy απένταντι στον Law και το αντίθετο.
Την αντίδραση του Luffy για τον Smoker ποια θα είναι άραγε?
Γιατί όπως έχει πει ο Luffy τον συμπαθεί δεν τον θεωρεί κακό marine..

Οπως ειπα στο προηγουμενο ποστ μου,η μαχη με τον Law ειναι μονοδρομος ετσι οπως εξελιχθηκαν τα τελευταια chapter.Ετσι οπως παει,δυσκολα θα κανει o Oda plotwist.Που θα το κανει,γιατι δεν νομιζω να ξεπαστρεψει τοσο γρηγορα τον Law,απλα δεν μπορω να φανταστω πως δεν θα γινει μαχη μεταξυ αυτων των δυο ή με τον Zoro.Εχετε εσεις καμια ιδεα;;;:hmmm:

image.jpg

#8782 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 28 March 2012 - 17:56

Ναι, να πει ο law να μην ανακατευτουν καθολου και να γυρισουν απο κει που ηρθαν.
Παιρνει ο λουφυ το crew πισω, και του λεει στο τελευταιο πανελ "την επομενη φορα δεν θα στη χαρισω"..και φευγουν αφηνοντας τον σαμουραι να παλεψει (και να χασει)
and thats it..

εδιτ:Το μονο που βλεπω εγω να τους κραταει στο νησι ειναι η ναμι με τα παιδια.
Ουτε ο σμοκερ, ουτε ο law, ουτε ο σαμουραι.Αν καταφερει καπως να λυσει το θεμα με τα παιδια, ευκολα αποφευγεται η μαχη.(με τον law)

Edited by Punisher_P.E.F., 28 March 2012 - 18:05.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#8783 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 March 2012 - 18:01

Λογικα θα εχει haki o Law.Εδω εχει η Tashigi.Και απο οτι φενεται ο Law τους περισσοτερους δεν τους θεωρει καν αξιους να τους σκοτωσουν.

Παντως που ηρθε μια ιδεα για τον λογο που εδωσε 100 καρδιες στην World Government.Τους πηρε τις καρδιες με το φρουτο του,αρα τα θυματα ειναι ακομα ζωντανα και η WG αποφασιζει ποτε να τους σκοτωσει.

Σωστά και εγώ πιστεύω ότι δεν του σκότωσε...

Οπως ειπα στο προηγουμενο ποστ μου,η μαχη με τον Law ειναι μονοδρομος ετσι οπως εξελιχθηκαν τα τελευταια chapter.Ετσι οπως παει,δυσκολα θα κανει o Oda plotwist.Που θα το κανει,γιατι δεν νομιζω να ξεπαστρεψει τοσο γρηγορα τον Law,απλα δεν μπορω να φανταστω πως δεν θα γινει μαχη μεταξυ αυτων των δυο ή με τον Zoro.Εχετε εσεις καμια ιδεα;;;:hmmm:

Ότι θα πέσει ξύλο είναι σίγουρο αλλά όπως είπε και ένας φίλος ο Luffy θα του χαριστεί..Δεν θα γίνει μάχη μέχρι τέλους.Και εγώ πιστεύω Luffy vs Law.Έτσι πως πήγε το chapter..Εκτός και εάν κάνει κάτι ο Law και υποχωρήσει γιατί δεν θέλει τώρα να βαρέσει τον Luffy.

#8784 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 28 March 2012 - 18:14

Ναι, να πει ο law να μην ανακατευτουν καθολου και να γυρισουν απο κει που ηρθαν.
Περνει ο λουφυ το crew πισω, και του λεει στο τελευταιο πανελ "την επομενη φορα δεν θα στη χαρισω"..και φευγουν αφηνοντας τον σαμουραι να παλεψει (και να χασει)
and thats it..

εδιτ:Το μονο που βλεπω εγω να τους κραταει στο νησι ειναι η ναμι με τα παιδια.
Ουτε ο σμοκερ, ουτε ο law, ουτε ο σαμουραι.Αν καταφερει καπως να λυσει το θεμα με τα παιδια, ευκολα αποφευγεται η μαχη.(με τον law)

Θυμησου,o Smoker επισης την χαρισε στον Luffy στην arabasta...Επισης,ο Zoro εχει αδυναμια στην Tashigi.Του θυμιζει τον παιδικο του ερωτα :P Επισης,o Luffy και οι Shs σχεδον παντα τα βαζουν με τους κακους της υποθεσης.Στην συγκεκριμενη περιπτωση ο Law.Οπως επισης,ο Law και κυριως το υγρο δεν θελουν κανενας να ξερει για το μυστικο τους.Πες οτι ο Law τα κανονιζει με τον Luffy...Με το υγρο τι θα γινει;;Συμφωνω οτι ο Luffy χρωσταει χαρη στον Law,αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση πρεπει να φερθει σαν πραγματικος και λιγο "κακος" captain και να μην λαβει υποψιν του τα συναισθηματα αυτου και του crew του,ουτε τι θα πει το πληρωμα,ουτε το ολο σκηνικο με τα παιδακια...Κατι που δεν μας εχει συνηθησει ο Luffy!!

image.jpg

#8785 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 28 March 2012 - 18:20

Μια ιδεα ζητησες και σου εδωσα, δεν ειπα οτι θα γινει σιγουρα κιολας. :D

Για να απαντησω ομως, αυτο που αγνοεις εσυ ειναι η περηφανεια ολων.Ο ζορο και ο λουφυ δεν παιζει να παλεψουν προς τιμη των δυνατων, τους αδυναμους συνηθως βοηθουν.Οποτε δεν θα ανακευοταν στη μαχη του σμοκερ πχ.
Ο ζορο απτην αλλη, εκτος απτη περηφανεια σαν swordsman, την tashigi δεν την πλησιαζει αν θυμασε, οποτε ισως απομακρυνθει κ γιαυτο το λογο. xD

Τωρα για τα αλλα που λες δεν διαφωνω, μπορει να παλεψουν με το υγρο και την συμμορια.

εδιτ: Στην τελικη ρε , πειρατες ειναι και οι δυο.
Μπορει απλα να τους προσπερασουν και να πανε να βρουν τα υπολοιπα μελη, και εκει πες να γινει μαχη με τους αλλους.

Edited by Punisher_P.E.F., 28 March 2012 - 18:28.

Alexander Pope

#8786 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 28 March 2012 - 18:48

woo~ τρέλα το κεφάλαιο XD πα ο smoker :hahaha: αν και δεν τον κόβω να ψωφά, βρέ8ηκε ξαφνικά σε πολυ άσχημη κατάσταση :P Έφτασε κιο luffy στη σκηνή επιτέλους...great great :3
Είδαμε και Αρπια XD

Σ'αυτά που λέτε, εγω προσοπικά το κόβω όντος, οι μάχες που 8α παιχτούν να ειναι με το υγρο και τη αρπια (και σχετικά) κιοχι τοσο με smoker - Law...πιο πι8ανο το βλεπω να βγαινει knockout ο smoker για το υπολοιπο αρκ και να παιχτει τιποτα με το Law :P
フカフカ

#8787 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 28 March 2012 - 19:16

και γω πιστευω οτι θα γινει μαχη με τον law , ισως οχι τωρα αλλα αργοτερα , μην ξεχνατε οτι:
1)ο σαμουραι ειναι αντιπαλος του law
2)ο law μαζι με τον M κρατουσαν τα παιδια
3)ο law "εμπλεξε" τους υπολοιπους ψαθινους

αλλα πιο σημαντικο για μενα και αυτο που εχω μεγαλη περιεργεια να μαθω ειναι τι εννοουσε με το "what are you marines scheming?" ο law , σχεδιαζει κατι μεγαλο η κυβερνηση?

τελευταια φορα που ειδαμε τους marines να σχεδιαζουν κατι προσεχτικα ειχαμε τον πολεμο με τον whitebeard

Posted Image

#8788 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 28 March 2012 - 19:24

thx.
τελικα ηταν ο browbeard, και ο δρακος του vegapunk. καλα ποιος σκεφτηκε να του βαλει το μισο ενος κροκοδειλου! το μονο αχρηστο μερος σε ενα κροκοδειλο ειναι τα ποδια του.
ελπιζω στο επομενο chapter να δειξει ποιος ειναι ο master. πρεπει να ειναι αρκετα δυνατος γιατι φενεται οτι ηταν αυτος που εδωσε διαταγη στον law να διωξει τους marines.
happy mone. φενεται αρκετα δυνατος/η (δεν καταλαβαινω αν ειναι γυναικα!). παω στοιχημα θα παλεψει 1vs1 καποιον (πονταρω στην robin).

One Piece 662 - Read One Piece 662 Online - Page 12 δεν εχει λιγο μεγαλο στηθος για αντρα; :hahaha: :P
btw Οι περισσοτεροι φαινεται να εχουν after-timeskip εικονες στα ποστερ
:thatsit: Have a nice day! :)

#8789 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 March 2012 - 19:29

αλλα πιο σημαντικο για μενα και αυτο που εχω μεγαλη περιεργεια να μαθω ειναι τι εννοουσε με το "what are you marines scheming?" ο law , σχεδιαζει κατι μεγαλο η κυβερνηση?

τελευταια φορα που ειδαμε τους marines να σχεδιαζουν κατι προσεχτικα ειχαμε τον πολεμο με τον whitebeard

Δεν νομίζω να ετοιμάζουν κάτι για πόλεμο!Προσπαθούν να έχουν ένα υπερόπλο για να είναι κυρίαρχοι στην μετά WB εποχή.Ειδικά μετά την παραίτηση του Aokiji.Ήταν σίγουρα μεγάλη απώλεια που πρέπει να καλυφθεί.Επίσης ο Law μπορεί να ξέρει κάτι από τα πειράματα που έκανε ο Vegapunk στον νησί..Ή κάτι να υποψιάζεται..

edit: O Sanji φαίνεται να έχει γυρισμένο το κεφάλι καθώς τρέχει...

#8790 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 28 March 2012 - 19:29

Α ρε Oda ποσο φοβερος παιζει να εισαι.Τρομερο chapter,και η μαχη ηταν απιστευτη.
Ο Law ειναι απλα υπερ-τουμπανο.
Θελω να δω τον Luffy να τον ******!!

Spoiler: