Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#8716 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 18:57

Παντως παιδια χωρις πλακα, αν o Law καταστρεψει τελικα το πλοιο των marines και χωρις den den mushi, πως θα φυγουν..?
Το μονο πλοιο ειναι του Luffy.. Και ο Law κατι θα εχει αλλα ο Law τον θελει νεκρο τον smoker..

Noμιζω οτι ο Law ειναι απαραιτητο να χασει ή να κανει συμφωνια με τον smoker, γιατι αλλιως χλωμο το βλεπω ο Smoker να καταφερνει να επιβιωνει.

Κι εγω ειμαι δηλαδη υπερ της αποψης οτι οι marines και ο shichibukai θα συμμαχησουν για λιγο.. Eξαλλου μεσ τις ακρες ειναι στο ιδιο πλευρο Ο ενας θα θελει τον luffy κι ο αλλος θα θελει να μην του μαθευτουν τα σχεδια..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 22 Μάρτιος 2012 - 19:04

2po6sfa_jpg.gif

#8717 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 19:05

Παντως παιδια χωρις πλακα, αν o Law καταστρεψει τελικα το πλοιο των marines και χωρις den den mushi, πως θα φυγουν..?
Το μονο πλοιο ειναι του Luffy.. Και ο Law κατι θα εχει αλλα ο Law τον θελει νεκρο τον smoker..

Noμιζω οτι ο Law ειναι απαραιτητο να χασει ή να κανει συμφωνια με τον smoker, γιατι αλλιως χλωμο το βλεπω ο Smoker να καταφερνει να επιβιωνει.

Κι εγω ειμαι δηλαδγ υπερ της αποψης ο marine και ο shichibukai να συμμαχησουν για λιγο.. Ο ενας θα θελει τον luffy κι ο αλλος θα θελει να μην του μαθευτουν τα σχεδια..

Και ο Law και ο Samurai πως έφτασαν στο νησί; Πετώντας; :P Θα υπάρχουν κάπου στο νησί ή θα "εμφανιστούν" πλοία. Υπάρχουν πάμπολλες σεναριακές ευκαιρίες ώστε να εμφανιστούν.

#8718 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 19:10

να τα και τα πλοία...(1ο πάνελ) One Piece 659 - Read One Piece 659 Online - Page 13
και μια αναφορά στα πλοιά (2ο πάνελ) One Piece 659 - Read One Piece 659 Online - Page 16

Υ.Σ. έλεος
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#8719 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 19:13

Και ο Law και ο Samurai πως έφτασαν στο νησί; Πετώντας; :P Θα υπάρχουν κάπου στο νησί ή θα "εμφανιστούν" πλοία. Υπάρχουν πάμπολλες σεναριακές ευκαιρίες ώστε να εμφανιστούν.

Nαι αλλα εκεινη την ωρα ο smoker, δεν το ξερει αυτο.. Ειναι ρισκο γι αυτον να παρει τετοια ευθυνη και να ψαχνει για πλοιο σε ενα νησι του πουθενα και δεν παταει κανεις. Δεν αμφιβαλλω δηλαδη οτι δεν υπαρχουν πολλες προοπτικες, απλα προσπαθω να μπω στο σκεπτικο του smoky. Θα ναι μετα πολυ που..α να ψαχνει για πλοιο σε ενα τετοιο νησι:P

ΕDIT
@helo προς τι το Υ.Σ?
Kαι επισης αυτα τα πλοια λογικα ειναι του Law. Αν πλακωθει με τον smoker, θα του τα δωσει και θα φυγει? Αλλο αν νικηθει απο τον smoker(το οποιο το ανεφερα).. Moνο,τοτε θα του τα παρει θελει δεν θελει

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 22 Μάρτιος 2012 - 19:34

2po6sfa_jpg.gif

#8720 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 19:22

Εγω βλεπω αυτο...Luffy vs Smoker,Ζoro vs Law και Sanji vs M...

Spoiler:

#8721 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 19:23

[quote name='Marios MP']Εγω βλεπω αυτο...Luffy vs Smoker,Ζoro vs Law και Sanji vs M...[/QUOTE]

Με ποιανου το σωμα? :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8722 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 19:33

[quote name='SupG18'][quote name='Marios MP']Εγω βλεπω αυτο...Luffy vs Smoker,Ζoro vs Law και Sanji vs M...[/QUOTE]

Με ποιανου το σωμα? :hahaha:[/QUOTE]

Χαχα,ελα μου ντε.Για αυτο θα ειναι ενδιαφερον.

#8723 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 19:36

Το ΥΣ ότι αγχώνεστε για μη χρήσιμα θέματα...άσε να εξελιχτεί η μάχη και θα τα δούμε ολα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8724 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 19:43

Το ΥΣ ότι αγχώνεστε για μη χρήσιμα θέματα...άσε να εξελιχτεί η μάχη και θα τα δούμε ολα

Εννοειται αυτο περιμενουμε. Οτι λεμε γενικα ειναι το πως κρινει ο καθενας την κατασταση.
Παντως σιγα μην αγχωθουμε κι ολας:P

2po6sfa_jpg.gif

#8725 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 21:04

μια ερωτηση. ποιος ειναι ο M ?

#8726 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 21:05

μια ερωτηση. ποιος ειναι ο M ?

Spoiler:

Αυτο το υγρο.

#8727 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 22:55

Η αλήθεια είναι ότι το "υγρό" δε ξέρουμε τι είναι ακόμα (pirate World Goverment κάτι άλλο), σίγουρα ότι συνεργάζεται με Law
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8728 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 22:58

Κι εγω ειμαι δηλαδη υπερ της αποψης οτι οι marines και ο shichibukai θα συμμαχησουν για λιγο.. Eξαλλου μεσ τις ακρες ειναι στο ιδιο πλευρο Ο ενας θα θελει τον luffy κι ο αλλος θα θελει να μην του μαθευτουν τα σχεδια..

Ο Smoker είναι πολύ περίφανος για να δεχτεί να συμμαχίσει με ένα Shichibukai,Τους μισεί.Και όχι μόνο με ένα Shichibukai αλλά με οποιοδήποτε πειρατή.
Βάζω και το σκεπτικό ο Law να μην παλέψει τελική μάχη με πλήρωμα Luffy.Δεν νομίζω το γεγονός ότι ο Law έσωσε την ζωή του Luffy δεν θα παίξει καθοριστικό ρόλο.Ειδικά και ο Smoker και ο Law είναι χαρακτήρες για την συνέχεια της ιστορίας.

#8729 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2012 - 16:48

Η αλήθεια είναι ότι το "υγρό" δε ξέρουμε τι είναι ακόμα (pirate World Goverment κάτι άλλο), σίγουρα ότι συνεργάζεται με Law

Εγω πιστευω οτι ηταν πειραμα του Vegapunk.Για αυτο τον μισει.

#8730 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2012 - 00:57

Spoiler:

Αυτο το υγρο.

Spoiler: