Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#8551 t-t-chopper

t-t-chopper

Anime Newbie

• Members
  • 67 posts

Posted 17 March 2012 - 03:10

Τον εναν τον εκπαιδευσε το πρωτοπαλικαρο του Roger και τον αλλον ο καλυτερος ξιφομαχος. οι τυποι ειναι μπουρια. φυσικα και η δυναμη δεν παει με τα bounties.
O Luffy εχει ανοιξει κοντρα με την Big mama δειχνοντας για ακομα μια φορα τον παρορμητισμο που τον διακρινει αλλα πιθανον και την εμπιστοσυνη που εχει πια στις δυναμεις του. Επισης μη ξεχναμε οτι ειχε σωσει τη Lola (?) απ το thriler dark και του δινει ενα vivre card και του λεει πως η big mama ειναι η μανα(τωρα εδω ή κυριολεκτικα ή μεταφορικα) της και θα τον βοηθησει. ασχετο απλα μια σημειωση.
Ο Aokiji ή πιο πιθανο ο smoker ειχε αναφερει παλιοτερα οτι οι αντιπαλοι των straw hats ειναι παντα "κακοι", κανοντας τους πιο επικινδυνους. Απο ηθικης μεριας γιατι απο πραγματικης ειναι ακομα πιο επικινδυνοι. εχουν δωσει ξυλο σε 2 shichibukai, enel, απο δω απο κει....και επισης δυσκολα να αρχισει ο luffy κλοτσομπουνια ειδικα με τον Law ή με smoker. πιο πιθανο οπως φανηκε ειναι το Law vs Smoker.

#8552 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 17 March 2012 - 09:14

Αυτό που μου άρεσε πάντοτε στο Op και μπράβο στο Oda δηλαδή ήταν ότι σου έλεγε ο Luffy ο Sanji ο Zoro είναι δυνατοί αλλα είναι μινιατούρες μπροστά σε άλλους.Το arc που βρισκόμαστε πάει παρα πολύ καλά αλλα ειλικρινά αν δω τώρα να δέρνει Law και Smoker σε αυτό το arc για μένα το Op χάνει άπειρα προσωπική άποψη αυτό βεβαια.

Τώρα για τα bounty τουύ καθενος προέρχεται από τη δύναμη του καθενος αλλα κυριως από το τι έχεις κάνει εναντια στη WG.Το παράδειγμα είναι ο Luffy γυρνούσε δεξιά και αριστερά και έριχνε τύπους και πήρε 100μύρια στο κεφάλι του.Μόλις επιτέθηκε στο Έnies δηλαδή επίθεση στη WG 200μύρια πάνω άρα νομίζω ότι κάπως έτσι πάει.Δεν γνωρίζουμε τι έχουν κάνει και οι άλλοι εναντiα στη WG και πήραν αυτό το bounty.

Posted Image

#8553 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 17 March 2012 - 17:49

Δεν νομιζω να χανει.Υπαρχουν ακομη πολυ πιο δυνατοι απο τον Luffy.Και δεν λεμε παντα να τους κερδισει.Απλα,να εχει ενα προβαδισμα στην μαχη.

Spoiler:

#8554 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 17 March 2012 - 17:55

Εντάξει δεν πειράζει διαφωνούμε απλά για μένα έχει ψωμιά ο Luffy για να τα βγάλει πέρα με τα μεγάλα ψαρια.

Posted Image

#8555 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 17 March 2012 - 18:00

O Luffy εχει ανοιξει κοντρα με την Big mama δειχνοντας για ακομα μια φορα τον παρορμητισμο που τον διακρινει αλλα πιθανον και την εμπιστοσυνη που εχει πια στις δυναμεις του. Επισης μη ξεχναμε οτι ειχε σωσει τη Lola (?) απ το thriler dark και του δινει ενα vivre card και του λεει πως η big mama ειναι η μανα(τωρα εδω ή κυριολεκτικα ή μεταφορικα) της και θα τον βοηθησει. ασχετο απλα μια σημειωση.

Έχεις πολύ δίκαιο..Εγώ μολις έιχα διαβάσει το σκηνικό με την Big Mama λέω τι γίνεται εδώ πέρα??Και θυμηθήκα αυτό ακριβώς που είπες εσύ.Πολλές φορές λέω τι στο καλό έχει στο μυαλό του ο Oda??
Σίγουρα κάτι θα παίξει..
Τι λέτε??

#8556 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 17 March 2012 - 18:16

Εντάξει δεν πειράζει διαφωνούμε απλά για μένα έχει ψωμιά ο Luffy για να τα βγάλει πέρα με τα μεγάλα ψαρια.

Εισαι λαθος..Δεν ειναι ο Law και ο Smoker πιο μεγαλα ψαρια απο τον Luffy.Εδω λενε τον Kid brat και τον Luffy τον θεωρουνε τεραστιο μεγεθος και ας μην ηταν ενεργος.

Spoiler:

#8557 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 17 March 2012 - 18:19

Εισαι λαθος..Δεν ειναι ο Law και ο Smoker πιο μεγαλα ψαρια απο τον Luffy.Εδω λενε τον Kid brat και τον Luffy τον θεωρουνε τεραστιο μεγεθος και ας μην ηταν ενεργος.

Υπεροπτικη BM,τιποτα αλλο...

image.jpg

#8558 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 17 March 2012 - 18:24

Υπεροπτικη BM,τιποτα αλλο...

Ναι,αλλα θελω να σου πω,οτι ο Law και ο Smoker δεν ειναι ΤΑ μεγεθη.Τα μεγεθη ειναι οι Yonko και οι first mates,o Dragon,οι Admirals και ο Mihawk με τον Doflamingo λογικα.

Spoiler:

#8559 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 17 March 2012 - 18:29

Πάλι διαφωνούμε αλλα θα σου πω γιατί τώρα.Δεν θεωρώ σε καμια περίπτωση μεγάλα ψαρια τον Smoker και τον Law.Έπρεπε να το γράψω πιο καθαρά πριν.Μονο ότι είναι γιος του Dragon φτάνει και περισσεύει και παππούς του o Garp.θα θεωρούσαν τον Luffy παρα πολύ δυνατό αν μου έλεγε ότι έκανε ένα sparring με τον Raylegn και τον έβγαλε k.ο.θα μου πεις τώρα γιατί χρησιμοποιείς τον Rayleign γιατί το γεροντοπαλίκαρο κράτησε τον Kizaru μονος του.Τώρα μου παρουσιάζεις τον Luffy θεό δεν λέω ότι δεν είναι δυνατός είναι θεός όχι.Μπορεί και εγώ έτσι όπως τα γράφω να τον βγάζω τέρμα αδύναμο αλλα όχι.Όπως ο Luffy έκανε training 2 χρονια έτσι και άλλοι αυτό νομίζω το ξεχνάς η τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμενα!!

Posted Image

#8560 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 17 March 2012 - 18:33

Καλα,δεν ειπα οτι ειναι Θεος.Απλα,τον θεωρω πιο δυνατο απο τον Law και τον Smoker.
Ο Luffy δεν πιανει μια μπροστα σε αυτους που ανεφερα πριν.

Spoiler:

#8561 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 17 March 2012 - 18:38

Τώρα πια μένει ο Oda να μας δείξει τι θα γίνει ποιος θα νικήσει ποιον.Ούτε εγώ θέλω να δω τον Luffy να τις τρώει πάλι από τον Smoker.Απλά πιστεύω ότι θα τους νικήσει κάποια στιγμή και τους δυο αλλα όχι τώρα!!

Posted Image

#8562 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 17 March 2012 - 19:58

μα λογικά να το δούμε ο luffy τουλάχιστον τον smoker μπορεί να τον νικήσει,σε όλες τις μάχες είχε το προβάδισμα του logia που δεν μπορούσε να του κάνει ζημιά ο Luffy,αυτό τώρα δεν ισχύει,πάει το μόνο προβάδισμα του smoker...

ps μην ξεχνάμε την Boa που έδερνε τον smoker άνετα και πιστεύω χαλαρά luffy>boa
Posted Image

#8563 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 17 March 2012 - 20:07

Μπαίνουμε στο σκεπτικό ότι ο Smoker δεν έκανε τίποτα απολύτως 2 χρονια.Μακάρι να τον δείρει κάποια στιγμή!Μπορεί ο Oda να το κάνει όπως ο Roger με τον Garp.Δηλαδή άπειρες μάχες χωρίς νίκη έτσι για να δείξει ότι είναι αιώνιοι αντίπαλοι.

Posted Image

#8564 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 17 March 2012 - 20:10

η boa εδερνε τον smoker pro timeskip , το luffy >boa και γω το πιστευω αλλα μετα το timeskip ....αρα δεν ξερεις ποσο εχει δυναμωσει ο smoker ...(καλα και εγω πιστευω οτι τον εχει ο luffy αλλα οχι και τοσο ευκολα)

Posted Image

#8565 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 17 March 2012 - 20:17

σιγά το ντουκι τον smoker, όσες φορες συνταντήθηκε με τον luffy παλιότερα τον νίκαγε μονο και μονο επειδή είναι logia, τώρα ήρθε η ώρα του να τις φαΐ...

Μπαίνουμε στο σκεπτικό ότι ο Smoker δεν έκανε τίποτα απολύτως 2 χρονια.Μακάρι να τον δείρει κάποια στιγμή!Μπορεί ο Oda να το κάνει όπως ο Roger με τον Garp.Δηλαδή άπειρες μάχες χωρίς νίκη έτσι για να δείξει ότι είναι αιώνιοι αντίπαλοι.

αν γίνει κάτι τέτοιο την θέση του rival θα την πάρει ο cody, που πιστεύω έχει γίνει και αρκετά πιο δυνατός από τον καπνιστή...