Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17013 replies to this topic

#796 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 19:10

^^:nosey::dazed::borednn9:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#797 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 19:48

525.To script μου αρεσε, το chapter με πωρωσε... ετοιμαζομαστε για ακομα καλυτερα chapters
το θεμα ειναι ενα... ο Luffy στη ρομπα της Boa:nbleed:...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#798 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2008 - 02:26

Θα συμφωνησω οτι το κεφαλαιο αυτο ηταν μετριο... ισως λογω του γεγονοτος οτι τα προηγουμενα ηταν γεματα πληροφοριες, ειχαμε υψηλες προσδοκιες και γι'αυτο το καιφαλαιο. Ουσιαστικα ολο το κεφαλαιο μας ελυσε την αιωνια απορια: "Ειναι ο Ace πραγματικος αδερφος του Luffy?"

Ο μινωταυρος ειναι πιθανοτατα χρηστης φρουτου ε? Ελληνικη μυθολογια και παλι στο onepiece!

Ο Buggy λενε οτι απεδρασε, πιθανοτατα να ειναι ενας απο τους λιγους που μπορουν να αχρηστευσουν τις χειροπεδες. Υποθετω πως ενας στιγμιαιος ακρωτηριασμος, χωρις συνεπειες, δεν ειναι κατι δυσκολο γι'αυτον! :hihi2: Το οτι τον εγκατελειψε το πληρωμα του λετε να σημαινει κατι αλλο? Πιθανοτατα νεος nakama? Ξερω οτι ακουγεται ακραιο και να πω την αληθεια δεν θα μου αρεσε... απλα τωρα μου σκαλωσε στο μυαλο.

#799 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2008 - 03:28

Ο ΜΠΑΓΚΥ ειναι χαζος !!! λολ

θα μπορουσε να τους αφησει να του ''κοψουν'' το κεφαλι και να θεωρουν πως ειναι νεκρος // απο κει και περα θα ηταν ελευθερος...
Δημοσιευμένη  εικόνα Δημοσιευμένη  εικόνα

#800 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2008 - 08:46

Δεν μπορώ να πω ότι το chapter αυτό ήταν σαν τα προηγούμενα. At least μάθαμε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα είδαμε και λίγο buggy... Τέσπα, δίκιο έχει ο sere :S

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#801 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2008 - 15:56

Κλασικό chap... χάρηκα μόνο που πέρασαν fast forward οι μέρες γιατί δεν θα αντεχόταν η βαρεμάρα....
Έχω μεγάλη απορία πάντως, για το τι θα γίνει στην συνέχεια,αν και προβλέπω οτι δεν θα συμβεί το μεγάλο μπάμ.

#802 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 21:32

Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανεις δεν έχει chapter αυτή την βδομάδα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#803 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 21:37

γιατι?:erk:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#804 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 22:56

Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανεις δεν έχει chapter αυτή την βδομάδα

μία στο naruto μία στο ΟΡ,i can't take this anymore:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#805 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 20:47

δεν εχει chapter αυτη τη εβδομαδα?OMG!!γιατι?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#806 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 20:58

για να ρωταμε....

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#807 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 20:18

Παιδια καλως σασ ξαναβρηκα....Σορρυ που δε ποσταρα γτ ξερω οτι με λατρευετε αλλα δεν ειχα νετ...Ασ ελπισουμε οτι 8α σαλπαρουμε κανονικα μεχρι τα χριστουγεννα:wooi2:.Παντως στα τελευταια νεα καλο το chapteraki...ιμπελ νταουν και αγιο ο 8εος...Η πλακα 8α ειναι να δει ο buggy το luffy και να του μεινει καγκελο παντως αυτος ο οντα ειναι ολα τα λεφτα καιρο εχωνα το δω σε τρελα κεφια και μετα απο αυτα εχουμε και μεγαλες μαχες:tensai:.Παντως για το γεγονος οτι δεν εχουμε chapter αυτη την εβδομαδα λογικο ειναι αφου η world goverment στο μυαλο του οντα 8ωλωνει τα νερα γτ το γινεται στο νεο κοσμο.Λοιπον μενει να δουμε τι ερχεται

Δημοσιευμένη  εικόνα

#808 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 17:19

Πσσσσσ έφτασα on-going...

Δεν πιστεύω ότι έγιναν τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο χρόνο...... pure epic OP.
Τώρα θα λιώσω περιμένοντας κάθε εβδομάδα...

Θα σταθώ στις τελευταίες εξελίξεις. Αυτή την στιγμή στο Impel down βρίσκονται 2 vice-admiral, 2 Shichibukai, o Ace, o Luffy, o Buggy και χιλιάδες στρατιώτες, πειρατές και πλοία και έρχονται και άλλοι....(WB and navy)
Αν μη τι άλλο όλα δείχνουν ότι πάμε για μεγαλειώδες showdown ή ότι τουλάχιστον θα πέσουν κάποια κεφάλια...

Πάντως ο Luffy απέκτησε φοβερό μωρό (άσχετο δεν θα το αξιοποιήσει με "βρώμικο" τρόπο).
Δηλώνω Hancock Lover

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#809 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 18:08

Ride εχεις μεγαλο δικιο πραγματικα φετος το οπ εγραψε.Εγω πραγματικα εχω ζησει τρομερες σκηνες με το ολο εργο και περιμενω με αγωνια να δω τι 8α μας βγαλει ο οντα για τον επομενο χρονο.....Ρε παιδες ακομα βλεπω το σημειο με το brook και πε8αινω ...πες μας τις διαταγες σου δαιμονα....δειξε μου το βρακι σου!!!!!!!!!!!!!!απλα κορυφαιο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#810 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 21:27

Αν και μου φαινονται πιο μουφα απο αλλες βδομαδες (μικρη ποσοτητα και χωρις original Γιαπωνεζικους χαρακτηρες):
Spoiler: