Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#8161 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 16:05

Μεταβατικο.Αλλα επιτελους μπηκαμε στο NW,και απο οτι φενεται με το που εφτασαν φενεται τι ειδους ωκεανος ειναι αυτος...

#8162 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 16:36

Βλακεία ήταν γενικώς, αλλά δεν γινόταν να μην δείξει το ταξίδι, και να φτάσουν κατευθείαν στο νιου γουόρλντ..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8163 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 16:41

Βλακεία ήταν γενικώς, αλλά δεν γινόταν να μην δείξει το ταξίδι, και να φτάσουν κατευθείαν στο νιου γουόρλντ..

γίνεται...Ο Vegeta θα το έκανε...:hero:
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#8164 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 16:47

Στο σημερινο φανηκε οτι τελικα κατεληξαν σε διαφορετικη θαλασσα απο οτι ο Smoker.Που σημαινει οτι δεν θα υπαρξει μαχη με τους g5?

image.jpg

#8165 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 18:18

Μετά από τόσα chapter στο νησί δεν μου έκανε καν αίσθηση αυτό το chapter.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8166 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 18:22

στο αnime θα ναι πιο καλο. Θα χει και μουσικουλα του brook,θα εχει και τα επικα soundtrack οταν κανουν τις κλασσικες νεες εισοδους.(οπως grand line)
Μεταβατικοτo αλλα οκ!
New world!!!!

#8167 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 18:29

Εμένα μου αρέσουν πολύ αυτά τα τσάπτερ. Δεν εχουν μάχες, δεν προχωράνε γρηγορα την ιστορια να πάμε σε μάχες, αλλά εχουν το χιουμορ που αγαπάω, και δειχνουν τους χαρακτηρες που τοσο ειχα στερηθει σε κουλαμαρες αναμεταξύ των. (δε θα συνηθίσω ποτέ την pse Nami και τον popeye Zoro, αλλά του το συγχωρώ)

Οπως λέει κι ο αποπάνω, οταν ξανακουσω το bin's sake θα λιώσω κυριολεκτικά.

Και φυσικά να σχολιαστεί παρακαλω οτι από κει που πέφταν τα στοιχηματα ποιον θα σαπακιασει πρωτα, big mom ή smoker, σκαει μια θαλασια wormhole και ενα κοπαδι φαλαινες (τον ουζομεζέ- μπαμπουσκα τον προσπερνάω) και πανε οι φιλοι μας μεσω καρδιτσας στον σινσεκάι.

Περιμένω να δω τι αλλα στοιχηματα θα πανε αψαλτα για τη νεα πισινα του bookmaker
:hehehe:

stasou%2520mygdala.jpg

#8168 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 18:44

Ακριβως, το bin's sake και μονο παρεα με τις φαλαινες ηταν παραπανω απο αρκετο.Το μονο που που ελειπε ηταν να φωναξει ενα SHINSEKAI o luffy στο τελος, αυτο περιμενα εγω τουλαχιστον.
Αλλα δεν ξενερωσα κιολας.Ηδη ξερουμε τι μας περιμενει εκει εξω, οποτε καλη ειναι κ η ηρεμια λιγο με το κλασσικο χιουμορ που αγαπησαμε. :)

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#8169 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 19:38

nice chapt. nothin really intresting but still nice :D πολυ φαση oi σκηνες με τις φαλαινες, ειδικα η πρωτη..ακριβως ιδια scars με τη laboon ειχε :P o.o ωραιος κιο Brook μας με το bin's sake :3 ειχαμε και τις κλασικες ακιροτητες...αχαχα(μας ειχανε λειψει μετα το skip) foooood :P
αντε και μπαινουμε shiiiiiiinSekai απτο next :D yohohoho~
フカフカ

#8170 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 19:45

Νομίζω ότι το τελευταίο page "μαρτυράει" τι επικές στιγμές θα ζήσουν οι πρωταγωνιστές , και μαζί τους κι εμείς! :kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8171 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.011 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2012 - 21:15

μεταβατικο. τουλαχιστον χρειαστηκε 1 κεφαλαιο...δεν θα την παλευα αν ηθελε περισσοτερα...

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#8172 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 17:35

Ευχάριστο chapter, δεν το θεώρησα καθόλου βλακεία για τους εξής λόγους:

• Έχουμε ξανά το crew μαζί σε στιγμές γέλιου κάτι που εμένα τουλάχιστον μου είχε λείψει.
  • Επειδή OP δεν διαβάζω αποκλειστικά και μόνο για τις μάχες. Αυτό που με κερδίζει εκτός των άλλων είναι το universe του, οπότε χαίρομαι να βλέπω φαινόμενα όπως το Whitestrom και γενικά το κλίμα της θάλασσας του Shin Sekai, αλλά και το ζωικό βασίλειο (giant fishes και τις φάλαινες).
Η τελευταία σελίδα μαρτυράει ότι το Shin Sekai είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος και χαίρομαι που ο Usopp παρά το power-up του δεν έχει αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του.

#8173 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 17:53

• Έχουμε ξανά το crew μαζί σε στιγμές γέλιου κάτι που εμένα τουλάχιστον μου είχε λείψει.
  • Επειδή OP δεν διαβάζω αποκλειστικά και μόνο για τις μάχες. Αυτό που με κερδίζει εκτός των άλλων είναι το universe του, οπότε χαίρομαι να βλέπω φαινόμενα όπως το Whitestrom και γενικά το κλίμα της θάλασσας του Shin Sekai, αλλά και το ζωικό βασίλειο (giant fishes και τις φάλαινες).
Η τελευταία σελίδα μαρτυράει ότι το Shin Sekai είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος και χαίρομαι που ο Usopp παρά το power-up του δεν έχει αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του.

Μα ο χαρακτήρας του Usopp ( δειλός ) είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του πληρώματος καθώς μπορεί να προσφέρει χαβαλέ κτλ. Ο Oda σε καμιά περίπτωση δεν θα αφαιρούσε αυτό το στοιχείο , απλά αναγκάστηκε να τον προσαρμόσει λίγο ( δηλαδή αν και δειλός , είναι σε θέση να καταπολεμά πλέον τις φοβίες του ) , λόγω των μεγαλύτερων δυσκολιών που θα 'χουν να αντιμετωπίσουν οι strawhats από εδώ και πέρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8174 CoRnXGR

CoRnXGR

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2012 - 22:24

Λογικό ήταν να μην είχε μάχη ή κάποιο διαπληκτισμό το chapter, αφού είναι μεταβατικό πρέπει να έχει και έναν πιο ήπιο χαρακτήρα. Το τέλος ήταν όλα τα λεφτά και προμηνύει τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα...
Είμαι νέος και όντας μικρούλης σας παρακαλώ να μου φέρεστε με σεβασμό! :deadga6:

#8175 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2012 - 11:39

Το op φυσικά και δεν είναι μόνο μάχες, απλώς τον τελευταίο καιρό έχουμε πήξει στα μεταβατικά. Ήταν που ήταν και το Fishman Island arc πολύ απογοητευτικό σε μάχες (πολύ καλό από άποψη ιστορίας πάντως, καλύτερο από το Skypiea σε αυτό το κομμάτι, πιστεύω), υπάρχουν και ένα σωρό cliffhangers στο New World που περιμένουμε να απαντηθούν σιγα-σιγά και ένα σωρό χαρακτήρες που δεν έχουμε ιδέα πως τα πάνε στο NW και κάποια στιγμή όλη αυτή η καθυστέρηση είχε αρχίσει να κουράζει.

Πανέμορφα αυτά τα πιο χαλαρά chapters, αλλά όταν μας έχει 1+ χρόνο τώρα στην τσίτα, θα μπορούσε να αποφύγει κάποια τέτοια chapters και να τα επιταχύνει λίγο ή να τα αφήσει για λίγο αργότερα που θα είναι πραγματικά μια ανάπαυλα από το χάος που θα αντιμετωπίζουν (Big Mom από την μία, G5 από την άλλη, άλλοι που δεν ξέρουμε από την παράλλη και ένα χαβαλέ τσάπτερ για να γίνει ένα διάλλειμα και να φωνάζει ο Luffy cooooool και more meat, αλλά και να έχουμε και εμείς ένα κάρο πληροφορίες για συζήτηση και speculation).