Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 14:16
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 22:08
οχι δε το ειχα σκεφτει!Βασικα,εχετε σκεφτει το ενδεχομενο ο Jinbe να παθει κατι(ισως να πεθανει)την περιοδο που τελειωνει αυτες τις δουλιτσες του;;
ευχαριστω μου εφτιαξες τη μερα!
παντως περα απ τη πλακα αν εμπαινε τωρα ο τζινμπει θα ηταν ο 9ος εκτος λουφι.
οποτε αν ισχυσει τελικα αυτο που ειχε πει ο λουφη για δεκαατομα στο κρου πλην αυτου θα ειχαμε περιθωριο μολις για αλλον εναν τα επομενα χρονια..
οχι πως ειναι απολυτο αυτο π ειχε πει ο λουφη αλλα λεμε..
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 22:32
εχω μια απορια btw.. μπορει καποιος που εχει πιο ισχυρο χακι απο εναν αλλον να του το ακυρωσει... δλδ χμμμμ...π.χ. στην σκηνη που ο επικος wb ποιανει τον ακαϊνου (στο τελευατιο χτυπημα), με παρεξενεψε που δεν αντεδρασε και σκεφτομαι... μηπως με το χακι του τον "ακινητοποιησε".... δλδ να εκανε μια τοσο ισχυρη "ασπιδα" που ο αλλος να ηταν ειχε παραλυσει???

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 22:45
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 22:51

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 23:57
Θα ξενερώσω πολύ αν μπει η Shirahoshi στο crew. Το μόνο ability της είναι να καλεί τους Sea Kings (ναι δεν λέω είναι super special ability) κάτι που δεν ταιριάζει στο fighting style του crew, άσε που το μέγεθος της είναι απαγορευτικό για οποιαδήποτε interaction με τους υπόλοιπους μακριά από την θάλασσα. Κατεβαίνουν σε κάποιο νησί, τι θα κάνει η Shirahoshi; Ακόμα και αν ήταν 30 χρονών ώστε να μπορεί να προχωράει στην στεριά πως θα χρησιμοποιούσε το ένα και μοναδικό skill της εκεί;
+10^10...
ussop was also weak but look at him now!
Ο ουσοπ ειχε ικανοτητες snipper και με τα 2 χρονια προπονησης φαινεται οτι τις ανεπτυξε (δεν ξερουμε αν οντως εγινε πιο δυνατος αν και απεκτησε γραμμωση) και βρηκε καποια φυτα που του ειναι χρησιμα σ αυτο που κανει (επισης δεν ξερω, αυτοι οι σποροι ειναι ατελειωτοι??!!, ποσους ειχε παρει μαζι του?? η τους καλλιεργει καπου?) οποτε δουλεψε αυτα τα "2 χρονια" και εγινε πιο χρησιμος στο crew οπως και αλλα τα υπολοιπα μελη... Οποτε σ αυτο που θελω να καταληξω ειναι οτι απο τη στιγμη που ολοι, και οταν λεω ολοι δεν εννοω το monster trio, δουλεψαν και εφτασαν σ ενα καλο επιπεδο, προσωπικα, περιμενω να μπει καποιος που θα ειναι στο ιδιο επιπεδο μ αυτους αν οχι δυνατοτερος. Οχι να μπει μια υπερμεγεθης, κλαψιαρα γοργονα, του γενους των κλαψιαριδων, η οποια θα ελπιζουμε να αναπτυξει καποια στιγμη ικανοτητες μαχης, που οσο και να σπαω το κεφαλι μου δε μπορω να φανταστω ποιες θα ναι αυτες, περα απο το να μαθει να καλει τους sea kings κατα βουληση
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 00:12
Sea Kings can tear islands apart and sink them into the ocean, meaning whoever can control their power is a threat to the world. Shirahoshi currently possesses this power.
εγω θα την εκανα vice-capten χαχαχα

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 00:53
γενικα εχετε υποψην σας και αυτο:
Sea Kings can tear islands apart and sink them into the ocean, meaning whoever can control their power is a threat to the world. Shirahoshi currently possesses this power.
εγω θα την εκανα vice-capten χαχαχα
Εχω διαβασει κατι παρομοιο και στην one piece wiki αλλα δε με εντυπωσιαζει, η ιδεα δηλαδη οτι σε μια μαχη αυτη θα καθεται και οι sea kings θα κανουν ολη τη δουλεια με ξενερωνει.... εμενα με εντυπωσιαζει το physical stregth και οχι μια δυναμη που αλλοι κανουν κατι για σενα και συ καθεσαι... ενταξει να εμφανιστει ως συμμαχος σε μια σοβαση μαχη στυλ marineford αλλα στις υπολοιπες μαχες δε νομιζω οτι θα φαινεται χρησιμη....
δεν ξερω πως θα την παρουσιασει στην συνεχεια αλλα θα χαλαστω αν μπει η shirahoshi στο crew ακομα και αν μικρυνει και βγαλει ποδια....
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 01:04
\τουλαχιστον πρεπει να συμφωνεισεται μαζι μου οτι ειναι πολυ πιθανον ο νοα να ειναι το πλουτον
Pluton (プルトン Puruton?) is an ancient weapon (said to be a huge warship)[1] of mass destruction, constructed long ago in the city of Water 7 in the Grand Line. It is said to be capable of destroying whole islands
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 10 Δεκέμβριος 2011 - 01:10

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 01:10
Αν βεβαια δεν υπαρχει αλλος τροπος να την προστατευσει και μαθευτει παντου οτι αυτη ειναι το poseidon φανταστειτε ποσοι θηρευτες θα υπαρχουν!!!! Τοτε ΝΑΙ λογικα θα μπει στο πληρωμα γιατι θα ναι ο μονος τροπος να προστατευτει η πριγκιπισσα..Δεν μπορει να ειναι ο luffy για παντα στο Fishman Island!! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ η shira μαθει απο μονη της να προστατευεται και ετσι να απωθει καθε αντιπαλο. Δυσκολο αλλα οχι αδυνατο αφου εχει τετοια δυναμη.
ΥΓ: Παντως φανταστειτε αν μαθευτει οτι το καταστραφικο οπλο poseidon εγινε πειρατης!!Η weakhoshi θα αποκτησει bounty περισσοτερο και απο τον dragon.. Ξερω ακουγεται ΑΡΚΕΤΑ υπερβολικο.. αλλα αφου εχει την δυναμη να καταστρεψει τον κοσμο γιατι οχι..? Σιγουρα παντως θα αποκτησει τεραστιο ποσο..
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 01:55

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 02:24
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 02:38
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 02:42
Απο την στιγμη που η Shirahoshi ειναι ο Poseidon,τοτε το βρισκω λιγο υπερβολικο στο ιδιο νησι να βρισκεται και το δευτερο ancient weapon...Δεν θα εχει ζουμι η υποθεση!εγω πιστευω οτι θα ιεναι καιτ παρομοιο σαν την ρομπιν.. ενα ατομο με μια μοναδικη ιδιοτητα ..που ο λουυφυ θα πρπεει να προστατεψει απο την κυβερνηση... και η ιδιοτητα της ρομπιν δνε ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα ειναι πολυ χρησιμη οπως φαινεται. το προβλημα οπως ειπατε και εσεις ειναι η μετακινηση της σε ενα νησι.... τεσπα ... we will see
\τουλαχιστον πρεπει να συμφωνεισεται μαζι μου οτι ειναι πολυ πιθανον ο νοα να ειναι το πλουτον
Pluton (プルトン Puruton?) is an ancient weapon (said to be a huge warship)[1] of mass destruction, constructed long ago in the city of Water 7 in the Grand Line. It is said to be capable of destroying whole islands
Επισης,η Shirahoshi οπως υποθηκε ειναι αχρηστη στις μαχες ξηρας...Το βρισκω απιθανο να μπει στο πληρωμα 1)Γιατι ο Luffy δεν εχει δειξει απολυτως κανενα ενδιαφερον 2)γιατι προς το παρων,εκτος απο το χαρισμα που εχει,δεν ειναι καθολου δυνατη συγκριτικα με τους υπολοιπους στο πληρωμα...
Ειναι ενας αδυναμος χαρακτηρας,με ενα εξαιρετικα δυνατο χαρισμα...
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 03:05