Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 08 November 2011 - 22:24

Posted 09 November 2011 - 14:49
Posted 09 November 2011 - 16:48
Posted 09 November 2011 - 19:43
κυριως θεμα: το ο.π. λαμπει σημερα δια της απουσιας του . α ρε οντα με τα διαλλειματα σου γ@μωτο!

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 10 November 2011 - 19:31
Όσο για το moderating όταν οι mods πρόσεχαν το thread και προσπαθούσαν να βάλουν την συζήτηση σε μια τάξη για να μπορείτε να συννενοείστε άνετα και αρμονικά, είχε γίνει ολόκληρος ξεσηκωμός για το δικαίωμα του καταπιεσμένου one piece fan στο spam. Εφόσον δεν συμμορφώνεστε σε παρατηρήσεις και υποδείξεις νομίζω είναι λογικό το βάρος να πέφτει στα threads εκείνα που όσοι τα παρακολουθούν, νιώθουν όταν τους λέμε κάτι. Έχουμε περιορισμένο χρόνο να περνάμε στο forum, και δεν μας παίρνει να χάνουμε τα άπειρα εγκεφαλικά κύτταρα. Aν αρχίσετε οι ίδιοι πρώτα από όλα να προσέχετε την στάση σας και τα post σας στο thread (και το section γενικότερα) θα έχουμε και εμείς κίνητρο να το συντηρούμε σε καλό επίπεδο.
Edited by iristella, 10 November 2011 - 20:31.
Posted 10 November 2011 - 20:25
To εισαγωγικό post στο thread αναφέρει ότι μπορείτε να συζητάτε οτιδήποτε επί της σειράς στα πλαίσια των κανόνων. Εννοείται ότι το latest chapter thread δεν περιορίζεται μόνο στο τελευταίο κεφάλαιο του manga αλλά αντίθετα υπονοεί ότι μπορείτε να συζητάτε τα πάντα από την αρχή μέχρι και το τελευταίο chapter (πάντα στα πλαίσια των κανόνων). In fact η συγκριση δύο χαρακτήρων όταν αυτή στηρίζεται με επιχειρήματα είναι σίγουρα πιο παραγωγική από το 60% των post του θέματος. H δε σύγκριση μεταξύ δύο μεμονωμένων χαρακτήρων θα μπορούσε να γίνει είτε εδώ, είτε στο thread για τον δυνατότερο χαρακτήρα του one piece.
Όσο για το moderating όταν οι mods πρόσεχαν το thread και προσπαθούσαν να βάλουν την συζήτηση σε μια τάξη για να μπορείτε να συννενοείστε άνετα και αρμονικά, είχε γίνει ολόκληρος ξεσηκωμός για το δικαίωμα του καταπιεσμένου one piece fan στο spam. Εφόσον δεν συμμορφώνεστε σε παρατηρήσεις και υποδείξεις νομίζω είναι λογικό το βάρος να πέφτει στα threads εκείνα που όσοι τα παρακολουθούν, νιώθουν όταν τους λέμε κάτι. Έχουμε περιορισμένο χρόνο να περνάμε στο forum, και δεν μας παίρνει να χάνουμε τα άπειρα εγκεφαλικά κύτταρα. Aν αρχίσετε οι ίδιοι πρώτα από όλα να προσέχετε την στάση σας και τα post σας στο thread (και το section γενικότερα) θα έχουμε και εμείς κίνητρο να το συντηρούμε σε καλό επίπεδο.
καληπσερα ιριστελλα,
το θεμα ειναι οτι τις προηγουμενες χρονιες ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εβγαινε εκτος οριων του τελευταιο κεφαλιαου ετρωγε κιτρινη... για αυτο ειχε γινει και ολος ο ξεσηκωμος τοτε.... γιατι αρχισαμε να αισθανομαστε οτι οτιδηποτε και να λεγαμε θα εβγαινε off. εγω δεν το ειπα αυτο για να σας την πω ουτε προφανως για να την πω στα μελη πιο πανω... το point μου ειναι (και νομιζω οτι εκφραζω την γνωμη των πολλων) οτι δεν υπαρχει πλεον καποιος μοντ εδω. ΟΛΟΙ ΜΑΣ βγαινουμε εκτος θεματος....βαζω και τον εαυτο μου μεσα.... και ειναι ογικο να βγαινουμε αρκετες φορες γιατι σε παρασυρει το ο.π. πλεον (η επικοτητα του αν θες,,..) απλα χρειαζεται καποιος εδω να επιβλεπει την κατασταση. αυτη ειναι η γνωμη μου. δεν χρειαζομαστε μια νεα ανγκελα μερκελ αλλα σιγουρα χρειαζομαστε καποιον να βαζει μια τελεια που και που. αυτο το εχω ακουσει και απο αλλα ατομα που εινα μελη εδω περα.
επαναλαμβανω εγω προβλημα δεν εχω, απλα θεωρω οτι χρειαζομαστε καποιον να ελεγχει την κατασταση. δλδ η συγκριση εδω περα μιχοκ-ντοφλαμιγκο μου φαινεται τελειως ακυρη.... μπορει να κανω λαθος αλλα στο παρελθον μασ την λεγατε για πολυ πιο σχετικα πραγματα με το τελευταιο κεφαλαιο. τεσπα. ειμαι εδω 2 χρονια ... λιγα? πολλα?... δεν ξερω... αυτο που ξερω ομως σιγουρα ειναι οτι αρκετα συχνα η κατασταση γινεται χαοτικη. (βαζω και τον εαυτο μου μεσα)
Edited by iristella, 10 November 2011 - 20:31.

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 10 November 2011 - 20:32
Το thread από εδώ και στο εξής θα το κοιτάω σε καθημερινή βάση. Ήδη πεφτει μαζική σκούπα στις τελευταίες σελίδες οπότε ότι post λείπουνε τα έφαγε το έρεβος.
Some pointers για αρμονική μας συμβίωση στο μέλλον.
> Όχι pointless one liners. Όποιος δεν θέλει να συζητήσει ας μην το κάνει καθόλου. Σχόλια του στυλ "γαμάτο chapter" θα λαμβάνονται ως spam και θα σβήνονται.
> Όχι σκόρπια links για το next chapter
> Όχι greeklish
> Όχι flaming
> Οι προβλέψεις έχουν δικό τους thread και καλό είναι να περιοριζονται εκεί. Μην το παρακάνετε σε αυτό το thread και εκτροχιάζετε τη συζήτηση.
Η σύγκριση don flamingo - mihawk ειναι fair γιατί μπορεί να βασιστεί σε γεγονότα επί της σειράς σε αντίθεση με τις προβλέψεις που δεν βασίζονται σχεδόν πουθενά. Όποιος δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την συζήτηση και την θεωρεί άσχετη μπορεί πολύ απλά να απέχει. Δεν είναι κολάσιμο το να πει κάποιος ότι θεωρεί δύο χαρακτήρες συγκρίσημους.
Οτιδήποτε δειτε και θεωρείτε ότι ξέφυγε του moderation report is the way to go. Θα επιληφθεί η team πάραυτα.
Edited by iristella, 10 November 2011 - 20:40.
Posted 10 November 2011 - 20:52
Η σύγκριση don flamingo - mihawk ειναι fair γιατί μπορεί να βασιστεί σε γεγονότα επί της σειράς σε αντίθεση με τις προβλέψεις που δεν βασίζονται σχεδόν πουθενά. Όποιος δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την συζήτηση και την θεωρεί άσχετη μπορεί πολύ απλά να απέχει. Δεν είναι κολάσιμο το να πει κάποιος ότι θεωρεί δύο χαρακτήρες συγκρίσημους.
Οτιδήποτε δειτε και θεωρείτε ότι ξέφυγε του moderation report is the way to go. Θα επιληφθεί η team πάραυτα.
ναι δεν αντιλέγω, μπορεί να βασιστεί σε γεγονότα που έγιναν στο One Piece (για αυτό υπάρχει το thread τις γενικής συζήτησης), όχι όμως στο latest chapter από τι στιγμή που δεν έδειξε κανέναν από αυτούς τους δυο στο τελευταίο chapter και δεν έχουν συσχετιστεί με κανένα γεγονός...
Posted 10 November 2011 - 20:56
Διαβάζετε τα Posts με δική σας ευθύνη, υπό την προϋπόθεση πως είστε up-to-date στο τελευταίο chapter της σειράς. Επιτρέπεται να αναφέρεστε στο ο,τιδήποτε χωρίς περιορισμούς (πάντα όμως μέσα στα όρια τον κανόνων).
To thread της γενικής συζήτησης είναι για τους καινούριους. Όχι για συζητήσεις εφ όλης της ύλης.
Όποιος έχει κάτι άλλο ας μου στείλει vm ή pm. Το επόμενο offtopic θα σβήνεται.
Carry On
Posted 11 November 2011 - 19:45
Για μένα στη τοπ κατηγορία είναι Kaido, Big Mom, Shanks, Teach, Mihawk, Akainu, Ao Kiji, Kizaru, Sengoku, Garp, Kong, Dragon και ??? για τους Gorousei και Vegapunk.
Δεν ξέρω ποιός είναι ο δυνατότερος όλων αλλά τον Doflamingo τον βάζω λίγο πιο κάτω από αυτούς σε δύναμη. Στην καλύτερη περίπτωση τον βλέπω να νικάει κανέναν Marco.
Αυτάααα.......
Posted 11 November 2011 - 20:55
O Mihawk τον οποίω εγώ δεν συμπαθώ ιδιαίτερα είναι ο δυνατότερος ξιφομάχος, γεγονός που τον καθιστά στους 10 κορυφαίους fighters του OPVerse. O Doflamingo ναι μεν έπαιξε τον Jozu με τα δαχτυλά του αλλά δεν έχει κάποιο άλλο feat που να τον καθιστά στους κορυφαίους ούτε κανένα ιδιαίτερο hype...
Για μένα στη τοπ κατηγορία είναι Kaido, Big Mom, Shanks, Teach, Mihawk, Akainu, Ao Kiji, Kizaru, Sengoku, Garp, Kong, Dragon και ??? για τους Gorousei και Vegapunk.
Δεν ξέρω ποιός είναι ο δυνατότερος όλων αλλά τον Doflamingo τον βάζω λίγο πιο κάτω από αυτούς σε δύναμη. Στην καλύτερη περίπτωση τον βλέπω να νικάει κανέναν Marco.
Αυτάααα.......
Eχεις βαλει πολλα ονοματα απο χαρακτηρες που δεν εχουμε καλα καλα δει!
Σιγουρα ξερουμε πως ειναι απο τους δυνατοτερους,λογο της θεσης της οποιας βρισκονται,αλλα ποτε δεν ξες
Eιδικη παραγγελια : Θελω να μου κανεις μια λιστα μονο με χαρακτηρες που εχουμε δει εν δραση ως τωρα!
Περιμενω....

Posted 12 November 2011 - 12:51
Posted 16 November 2011 - 13:46

Posted 16 November 2011 - 17:18
O Mihawk τον οποίω εγώ δεν συμπαθώ ιδιαίτερα είναι ο δυνατότερος ξιφομάχος, γεγονός που τον καθιστά στους 10 κορυφαίους fighters του OPVerse. O Doflamingo ναι μεν έπαιξε τον Jozu με τα δαχτυλά του αλλά δεν έχει κάποιο άλλο feat που να τον καθιστά στους κορυφαίους ούτε κανένα ιδιαίτερο hype...
Αυτάααα.......
Πιστεύω ότι Kaido, Big Mom, Sengoku, Garp και Dragon είναι μία κατηγορία από μόνοι τους. Από ότι θυμάμαι, σε μια ερώτηση ενός fan, o Oda είχε πει ότι οι τρεις τελευταίοι + άλλοι δύο που δεν έχουμε συναντήσει ακόμα είναι αυτοί που θα μπορούσαν να διαδεχτούν τον Whitebeard, σαν τον δυνατότερο άνθρωπο στον κόσμο (κάποιος το είχε ποστάρει και εδώ αν θυμάμαι καλά). Επίσης, φάνηκε στο Whitebeard War πόσο εύκολα μπορούσε ο Garp να σκοτώσει τον Akainu, αν ο Sengoku, αμέσως σχεδόν, δεν τον είχε κολήσει στο πάτωμα. Επίσης πέρα του Dragon και των δύο υπόλοιπων yonko που δεν ξέρουμε, ο Garp αλληλοσκοτονώταν στα ίσια με τον Roger, και ο Sengoku με τον Whitebeard. Και ο Whitebeard είναι μακρά πιο δυνατός από όλους όσους έχουμε δει μέχρι στιγμής.