Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 10 Νοέμβριος 2011 - 20:06
Kαι εμένα θα μου άρεσε να ψόφαγε να ησυχάζαμε... Also damn greeklish
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 09:11
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 14:34
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 10 Νοέμβριος 2011 - 20:07
greeklish.
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 15:14
kai lg lec
mono ou skeftomai ot 6a exw ftasei 28 xronon se deka xronia 3enerwno
...elpizw meta ton hody na exei kt pl kalhtero
ααα φιλικη συμβουλη... μην γραφεισ greeklis γιατι ειναι εναντια στουσ κανονες (εμενα δεν με νοιαζει προσωπικα..απλα θα στο πει καποιος μοντ.)
δεν ειναι φειλ ο ζορο εγω τον φανταζομαι ηδη στην επομενη ταινια με αυτο το κλασικο μαυρο πανι που κρυβει το ενα ματι.... PIRATEEEEE!

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 15:54
fail ειναι οτι εχουν περασει 50 chapters απ'το time skip και ακομα να τον ρωτησει καποιος απ'την crew τι επαθε στο ματι για να δοθει οριστικη απαντηση,ειναι σαν να μην εχει συμβειeuxaricto Zem@c ...pantos einai lg fail tuflos,ton protimousa k me ta duo matia..!
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 16:35
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 18:09
+1!!!! Οτι σκαει μυτη ο ζορο μ ενα ματι μετα απο 2 χρονια και κανενος δεν του κανει εντυπωση...κανεις δεν ειχε την περιεργια να το ρωτησει πως το παθε....Αυτο ηθελα να το σχολιασω και γω αλλα ολο το ξεχναγα (μαλλον το ιδιο επαθε και το crewfail ειναι οτι εχουν περασει 50 chapters απ'το time skip και ακομα να τον ρωτησει καποιος απ'την crew τι επαθε στο ματι για να δοθει οριστικη απαντηση,ειναι σαν να μην εχει συμβει
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 18:25
Άλλωστε δεν θα έγινε καμια σύγκρουση Mihawk x Zoro για εκπαίδευση; Έτσι και αλλιως πρεπει να δουμε με λεπτομερειες τι εγινε οσο ελειπε ο Zoro. Το μάτι είναι το λιγότερο :Ρ
Απλά Epic η φώτο!!This conversation calls for my old signature:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 10 Νοέμβριος 2011 - 20:07
double post
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 19:23
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 20:02
Ρε παιδιά δεν τον έχετε μαθει πλέον τον Oda-sensei; Όλα θα τα μάθουμε αργότερα. Απλά του αρέσει να μας παιδευει λιγο :Ρ Δεν νομίζω να μην μας δείξει ποτέ τι εγινε, όχι απλά στον Zoro, αλλα και στους υπόλοιπους. Άλλωστε δεν κάνει τίποτα τυχαία, αυτο το έχουμε μάθει πια
Τώρα το τι έχει στο μυαλό του δύσκολο να μαντέψουμε και γι αυτο είναι και γαμάτος
ναι η βλακεια δεν ειναι οτι δεν ξερουμε εμεις.Η βλακεια ειναι οτι δεν ξερουν ουτε οι νακαμα :Ρ δηλαδη εστω ενα "στην λεω" σχολιο απο τον σαντζι επρεπε να γινει :Ρ
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 20:59
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 21:12
Έχασε το δικό του και πήρε το Mihawgan.... όχι .
Η ιστορία των ματιών έχει section παραδίπλα..
Ε καλά δεν λέω ότι πήρε και του Mihawk. Πάντως δε θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά ένα τραύμα από μάχη.
Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2011 - 21:12
Καλά ναι απλά θα μπορούσε να του γίνει η ερώτηση και να την αποφύγει.. και ας την απάνταγε μετά. Τέσπα λογικά θα μας δείξει κομμάτια από την προπόνηση των 2 χρόνων σε μικρά φλάσμπακ...
cover stories πιστευω.....
σκεφτομουνα σημερα οτι εχουν περασει 2 μηνες και ο νοα ακομα να πεσει! χαχαχα τραααααααααααααααααααααααααααααααααατζικ

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."