Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17023 replies to this topic

#7636 Leoelement753

Leoelement753

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 08 November 2011 - 09:11

Aπλά εμένα μου άρεσε με τα 2 μάτια..:P άσχετο: Περιμένετε να πολεμήσει ο luffy με τον aikanu... γιατί εγώ θέλω να τον σαπίσει τον τύπο!

Edited by iristella, 10 November 2011 - 20:06.
Kαι εμένα θα μου άρεσε να ψόφαγε να ησυχάζαμε... Also damn greeklish

#7637 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 November 2011 - 13:00

Σε καμιά δεκαριά χρόνια...
Posted Image

#7638 Leoelement753

Leoelement753

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 08 November 2011 - 14:34

Και λίγα λες:P μόνο που σκέφτομαι ότι θα έχω φτάσει 28 χρονών σε δέκα χρόνια ξενερώνω. Ελπίζω μετά τον hody να έχει κάτι πολύ καλύτερο.

Edited by iristella, 10 November 2011 - 20:07.
greeklish.

#7639 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,010 posts

Posted 08 November 2011 - 15:14

kai lg lec :P mono ou skeftomai ot 6a exw ftasei 28 xronon se deka xronia 3enerwno :P...elpizw meta ton hody na exei kt pl kalhtero

ααα φιλικη συμβουλη... μην γραφεισ greeklis γιατι ειναι εναντια στουσ κανονες (εμενα δεν με νοιαζει προσωπικα..απλα θα στο πει καποιος μοντ.)

δεν ειναι φειλ ο ζορο εγω τον φανταζομαι ηδη στην επομενη ταινια με αυτο το κλασικο μαυρο πανι που κρυβει το ενα ματι.... PIRATEEEEE! :8):

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#7640 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 08 November 2011 - 15:54

euxaricto Zem@c ...pantos einai lg fail tuflos,ton protimousa k me ta duo matia..! :P

fail ειναι οτι εχουν περασει 50 chapters απ'το time skip και ακομα να τον ρωτησει καποιος απ'την crew τι επαθε στο ματι για να δοθει οριστικη απαντηση,ειναι σαν να μην εχει συμβει :wet2:

#7641 Leoelement753

Leoelement753

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 08 November 2011 - 16:35

συγνωμη για τα Greeklιsh..ναι ακριβως WillOfTheD δεν τον εχει ρωτησει ακομα τι επαθε το ματι του..παιδια να ρωτισω επειδη ειμαι νεως εδω πως βαζουμε την πικ να φενετε και εδω..?

#7642 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 08 November 2011 - 18:09

fail ειναι οτι εχουν περασει 50 chapters απ'το time skip και ακομα να τον ρωτησει καποιος απ'την crew τι επαθε στο ματι για να δοθει οριστικη απαντηση,ειναι σαν να μην εχει συμβει :wet2:

+1!!!! Οτι σκαει μυτη ο ζορο μ ενα ματι μετα απο 2 χρονια και κανενος δεν του κανει εντυπωση...κανεις δεν ειχε την περιεργια να το ρωτησει πως το παθε....Αυτο ηθελα να το σχολιασω και γω αλλα ολο το ξεχναγα (μαλλον το ιδιο επαθε και το crew :P:kakaka: )
Posted Image

#7643 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 08 November 2011 - 18:25

Ρε παιδιά δεν τον έχετε μαθει πλέον τον Oda-sensei; Όλα θα τα μάθουμε αργότερα. Απλά του αρέσει να μας παιδευει λιγο :Ρ Δεν νομίζω να μην μας δείξει ποτέ τι εγινε, όχι απλά στον Zoro, αλλα και στους υπόλοιπους. Άλλωστε δεν κάνει τίποτα τυχαία, αυτο το έχουμε μάθει πια :) Τώρα το τι έχει στο μυαλό του δύσκολο να μαντέψουμε και γι αυτο είναι και γαμάτος :blingeye2:

Άλλωστε δεν θα έγινε καμια σύγκρουση Mihawk x Zoro για εκπαίδευση; Έτσι και αλλιως πρεπει να δουμε με λεπτομερειες τι εγινε οσο ελειπε ο Zoro. Το μάτι είναι το λιγότερο :Ρ

This conversation calls for my old signature:

Posted Image

:rolleyes:

Απλά Epic η φώτο!!:kakaka:

Edited by iristella, 10 November 2011 - 20:07.
double post

#7644 Leoelement753

Leoelement753

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 08 November 2011 - 19:23

σωστοοοοοοοοο...!! αν και μεχρι να μας πει τι εγινε με τον ζορο θα περασει πολυς καιρος..οποτε υπομονηηηηηηη !!! εγω αναρωτιεμε τι θα κανου τωρα με τον hody γιατι κατανταει βαρετο.. :P

#7645 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 08 November 2011 - 20:02

Ρε παιδιά δεν τον έχετε μαθει πλέον τον Oda-sensei; Όλα θα τα μάθουμε αργότερα. Απλά του αρέσει να μας παιδευει λιγο :Ρ Δεν νομίζω να μην μας δείξει ποτέ τι εγινε, όχι απλά στον Zoro, αλλα και στους υπόλοιπους. Άλλωστε δεν κάνει τίποτα τυχαία, αυτο το έχουμε μάθει πια :) Τώρα το τι έχει στο μυαλό του δύσκολο να μαντέψουμε και γι αυτο είναι και γαμάτος :blingeye2:

ναι η βλακεια δεν ειναι οτι δεν ξερουμε εμεις.Η βλακεια ειναι οτι δεν ξερουν ουτε οι νακαμα :Ρ δηλαδη εστω ενα "στην λεω" σχολιο απο τον σαντζι επρεπε να γινει :Ρ
:thatsit: Have a nice day! :)

#7646 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 November 2011 - 20:33

Καλά ναι απλά θα μπορούσε να του γίνει η ερώτηση και να την αποφύγει.. και ας την απάνταγε μετά. Τέσπα λογικά θα μας δείξει κομμάτια από την προπόνηση των 2 χρόνων σε μικρά φλάσμπακ...
Posted Image

#7647 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 08 November 2011 - 20:59

Πιστεύω παίζει κάτι με ability πάντως όσον αφορά το μάτι του. Ίσως κάτι σαν τα μάτια του Mihawk.

#7648 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 November 2011 - 21:02

Έχασε το δικό του και πήρε το Mihawgan.... όχι .
Η ιστορία των ματιών έχει section παραδίπλα..
Posted Image

#7649 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 08 November 2011 - 21:12

Έχασε το δικό του και πήρε το Mihawgan.... όχι .
Η ιστορία των ματιών έχει section παραδίπλα..

:hihi2:

Ε καλά δεν λέω ότι πήρε και του Mihawk. Πάντως δε θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά ένα τραύμα από μάχη.

#7650 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,010 posts

Posted 08 November 2011 - 21:12

Καλά ναι απλά θα μπορούσε να του γίνει η ερώτηση και να την αποφύγει.. και ας την απάνταγε μετά. Τέσπα λογικά θα μας δείξει κομμάτια από την προπόνηση των 2 χρόνων σε μικρά φλάσμπακ...

cover stories πιστευω.....

σκεφτομουνα σημερα οτι εχουν περασει 2 μηνες και ο νοα ακομα να πεσει! χαχαχα τραααααααααααααααααααααααααααααααααατζικ

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."