ακομα δεν βλεπω καποιος ,εκτος απο μενα, να σχολιαζει το τρομερο εξωφυλλο με usop και ανυσηχω
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 14:48
ακομα δεν βλεπω καποιος ,εκτος απο μενα, να σχολιαζει το τρομερο εξωφυλλο με usop και ανυσηχω

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 15:03
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 15:34
Τι να πρωτοσχολιασει κανεις, το cover με τον Ussop, ειδωλο στο sky island, το elephant gatling
Μετα απο καιρο ενα πολυ, ΠΟΛΥ γεματο chapter!!!
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 16:38
Βέβαια δεν έχω και μεγάλες προσδοκίες.Δεν περιμένω κάποιο καλό ark μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 16:47
Μια απορια.Τωρα που εχει γινει τοσο τουμπανο ο Choper,σε ποια κατηγορια τον κατατασουμε.Εγω παντως δεν τον καταταζω στο weak trio με τιποτα!!!
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 16:50
Μια απορια.Τωρα που εχει γινει τοσο τουμπανο ο Choper,σε ποια κατηγορια τον κατατασουμε.
Στα ντούκια?
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 16:55
Είναι ξεκάθαρο.Ξέρει ότι πουλάει.Σου λέει απλά θα σας ταράξω στο περίμενε και η σειρά θα τραινάρει απίστευτα.θα μπορούσε να έχει τελειώσει αυτό το arc πιο γρήγορα!!το καλυτερο chapter του arc!!! και οπως ηταν αναμενομενο μετα απο ενα γαματο chapter εχουμε break, εχω πια την αισθηση οτι τα παει επιτηδες αργα ο οντας για να πεφτουν τα καλα σε break για αν αμας πορωνει περισσοτερο
Τι να πρωτοσχολιασει κανεις, το cover με τον Ussop, ειδωλο στο sky island, το elephant gatling![]()
![]()
![]()
, το οτι ειδαμε Wb και το οπλο του Bb ή μηπως το κορυφαιο, οτι ο chopper ελεγχει επιτελους το monster point
![]()
, κατι παντως που ολοι νομιζω περιμεναν-ηθελαν να εχει μαθει να κανει μετα τα 2 χρονια προπονησης
Μετα απο καιρο ενα πολυ, ΠΟΛΥ γεματο chapter!!!
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 16:58
Μια απορια.Τωρα που εχει γινει τοσο τουμπανο ο Choper,σε ποια κατηγορια τον κατατασουμε.Εγω παντως δεν τον καταταζω στο weak trio με τιποτα!!!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει ακόμα αυτή η κατηγορία μετά το timeskip....Όλοι είναι πολύ δυνατοί για να χαρακτηριστούν weak
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 17:06
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 17:10
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 17:16
>μια αφορμη για να δουμε την δυναμη της πριγκιπισσασ με τουσ sea-kings... αυτο δλδ που τονισε ο οντα οτι ηταν ο φοβοσ ολων..
>τι απεγινε τελικα ο καριμπου
>μια πραγματικη μαχη με τον αντιπαλο του ζορο οποιοισ τονιζω ηταν ο ΜΟΝΟΣ ως τωρα που καταφερε να αποκρουσει την επιθεση του λουφυ!
κτλ
κτλ
κτλ
σιγουρα θα ακολουθησει αλλη μια μαχη... αλλιως το αρκ αυτο θα ειναι το πιο αχρηστο καθοτι ο μοναδικος στοχος του θα ηταν να μας κανει μια "εισαγωγη" στις δυναμεις του πληρωματος... ο οντα θα πρεπει στα επομενα κεφαλαια να δημιουργησει μια μαχη με καποιο πανισχυρο πληρωμα..... πως θα το κανει?..
. ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ:
ΕΝΤΙΤ:
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΣΕΛΙΔΑ 5------> Ο ΗΟΝΤΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ή ειναι η ιδεα μου?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 02 Νοέμβριος 2011 - 17:27

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 17:39
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 20:01
1) Το mangastream γ@@@τε, μου πηρε 1 ωρα να διαβασω το Chapter.
2) Noah still falling
3) Break.... Oda
Θετικα:
1) Whitebeard!!!!
2) Hody Defeated( why not ντεντ?)
3) Το αρκ οπου να ναι τελιωνει..
Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 22:30