Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17023 replies to this topic

#7606 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 14:48

+ οτι τελικα ο zoro εσπασε τα σπαθια του αλλου , monster chopper , γενικα ειχε πολυ πραμα το σημερινο

ακομα δεν βλεπω καποιος ,εκτος απο μενα, να σχολιαζει το τρομερο εξωφυλλο με usop και ανυσηχω :kakaka:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7607 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 15:03

μου άρεσε πόλύ ο choppa! αλλά πολύ μπλα μπλα στο τσάπτερ...

#7608 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 15:34

το καλυτερο chapter του arc!!! και οπως ηταν αναμενομενο μετα απο ενα γαματο chapter εχουμε break, εχω πια την αισθηση οτι τα παει επιτηδες αργα ο οντας για να πεφτουν τα καλα σε break για αν αμας πορωνει περισσοτερο :emptyonexg1:

Τι να πρωτοσχολιασει κανεις, το cover με τον Ussop, ειδωλο στο sky island, το elephant gatling :o :o :o :o, το οτι ειδαμε Wb και το οπλο του Bb ή μηπως το κορυφαιο, οτι ο chopper ελεγχει επιτελους το monster point :nbleed: :burningbe3::clap:, κατι παντως που ολοι νομιζω περιμεναν-ηθελαν να εχει μαθει να κανει μετα τα 2 χρονια προπονησης

Μετα απο καιρο ενα πολυ, ΠΟΛΥ γεματο chapter!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7609 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 16:38

Χάλια ήταν και αυτό το chapter όπως και όλο το ark βασικά.

Βέβαια δεν έχω και μεγάλες προσδοκίες.Δεν περιμένω κάποιο καλό ark μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#7610 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.933 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 16:47

Μια χαρα ηταν.

Μια απορια.Τωρα που εχει γινει τοσο τουμπανο ο Choper,σε ποια κατηγορια τον κατατασουμε.Εγω παντως δεν τον καταταζω στο weak trio με τιποτα!!!

image.jpg

#7611 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 16:50

Μια απορια.Τωρα που εχει γινει τοσο τουμπανο ο Choper,σε ποια κατηγορια τον κατατασουμε.

Στα ντούκια? :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7612 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 16:55

το καλυτερο chapter του arc!!! και οπως ηταν αναμενομενο μετα απο ενα γαματο chapter εχουμε break, εχω πια την αισθηση οτι τα παει επιτηδες αργα ο οντας για να πεφτουν τα καλα σε break για αν αμας πορωνει περισσοτερο :emptyonexg1:

Τι να πρωτοσχολιασει κανεις, το cover με τον Ussop, ειδωλο στο sky island, το elephant gatling :o :o :o :o, το οτι ειδαμε Wb και το οπλο του Bb ή μηπως το κορυφαιο, οτι ο chopper ελεγχει επιτελους το monster point :nbleed: :burningbe3::clap:, κατι παντως που ολοι νομιζω περιμεναν-ηθελαν να εχει μαθει να κανει μετα τα 2 χρονια προπονησης

Μετα απο καιρο ενα πολυ, ΠΟΛΥ γεματο chapter!!!

Είναι ξεκάθαρο.Ξέρει ότι πουλάει.Σου λέει απλά θα σας ταράξω στο περίμενε και η σειρά θα τραινάρει απίστευτα.θα μπορούσε να έχει τελειώσει αυτό το arc πιο γρήγορα!!

#7613 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 16:58

Mια χαρά "χορταστικό" chapter ήταν αυτό.Έδειξε πολλά πράγματα και επιτέλους το story προχώρησε κάπως ;)

Μια απορια.Τωρα που εχει γινει τοσο τουμπανο ο Choper,σε ποια κατηγορια τον κατατασουμε.Εγω παντως δεν τον καταταζω στο weak trio με τιποτα!!!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ακόμα αυτή η κατηγορία μετά το timeskip....Όλοι είναι πολύ δυνατοί για να χαρακτηριστούν weak :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7614 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 17:06

Στο New World πρέπει να τους δούμε όλους παιδιά.Το λέω αυτό γιατί ειλικρινά δεν φαίνεται κανεις να προσπαθεί ιδιαιτερα για να νικήσει τον αντίπαλο του.Παράδειγμα δεν μπορώ να θεωρήσω άξιο αντίπαλο Hyouzou για τον Ζορό.Όπως λέει και ίδιος ο Zoro a good warm-up for the Νέο World:8):

#7615 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 17:10

M'άρεσε μ'αρεσε...Ο franky τέλειος "you have become very persuasive" ahahahaha!Πολύ ωραίο chap.Πάει και το Noah και άντε γειά,πάμε για άλλα,με τον chopper γλυκούλι ακόμα και σε monster point.:congrats:
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#7616 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 17:16

παντως επαναλαμβανω την γνωμη μου.... για οσους νομιζουν οτι το κεφαλαιο αυτο θα τελειωσει με την διαλυση του νοα και την σωτηρια του νησιου..κανουν λαθος! θα ητνα ξενερωτο.. σιγουρα θα ακολουθησουν και αλλα γεγονοτα... πιστευω οτι αυτη ειναι η εισαγωγη στο αρκ... υπαρχουν ακομα πολλα που δεν ειδαμε:
>μια αφορμη για να δουμε την δυναμη της πριγκιπισσασ με τουσ sea-kings... αυτο δλδ που τονισε ο οντα οτι ηταν ο φοβοσ ολων..
>τι απεγινε τελικα ο καριμπου
>μια πραγματικη μαχη με τον αντιπαλο του ζορο οποιοισ τονιζω ηταν ο ΜΟΝΟΣ ως τωρα που καταφερε να αποκρουσει την επιθεση του λουφυ!
κτλ
κτλ
κτλ

σιγουρα θα ακολουθησει αλλη μια μαχη... αλλιως το αρκ αυτο θα ειναι το πιο αχρηστο καθοτι ο μοναδικος στοχος του θα ηταν να μας κανει μια "εισαγωγη" στις δυναμεις του πληρωματος... ο οντα θα πρεπει στα επομενα κεφαλαια να δημιουργησει μια μαχη με καποιο πανισχυρο πληρωμα..... πως θα το κανει?..
. ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ:
Spoiler:

ΕΝΤΙΤ:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΣΕΛΙΔΑ 5------> Ο ΗΟΝΤΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ή ειναι η ιδεα μου?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 02 Νοέμβριος 2011 - 17:27

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#7617 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.933 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 17:39

^Ο Χοντι παιρνει μια ντουζινα χαπια...

image.jpg

#7618 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 20:01

Αρνητικα:
1) Το mangastream γ@@@τε, μου πηρε 1 ωρα να διαβασω το Chapter.
2) Noah still falling
3) Break.... Oda :mad:

Θετικα:
1) Whitebeard!!!!
2) Hody Defeated( why not ντεντ?)
3) Το αρκ οπου να ναι τελιωνει..

#7619 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 20:06

Κάποιοι λένε ότι ο Coribou θα απαγάγει την πριγκήπισσα κα θα την πάει mariejoa, όπου και θα αρχίσει το mariejoa arc. Τραβηγμένο δεν νομίζω να συμβεί...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7620 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 22:30

Εγώ πάντως έχω πειστεί ότι πιο κεντρικό ρόλο θα παίξει τόσο ο Caribou (που σίγουρα θα απαγάγει κάποιον, άσχετα με το που θα τον πάει), όσο και το ποιος είναι ο Joy Boy, παρά όσοι έχουμε δει μέχρι στιγμής. Επίσης, η πιο μεγάλη απορία που έχω μέχρι στιγμής: Που είναι η Big Mom; Το "νησί της" και το εργοστάσιο της καταστρέφετε και αυτή πετάει βρούβες; Δεν περιμένω να την πολεμήσουν (πόσο μάλλον να την νικήσουν, θα ήταν ξενέρα...), αλλά ελπίζω να εξηγηθεί η περίπτωση της κάποια στιγμή.