Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Started By
Phantom Duck
, Ιούν 21 2008 19:14
17023 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 01:30
guys εμενα μου αρεσε γενικα το chapter! εκανε μεγαλο σεφτε η καινουρια επιθεση του Luffy! κατα τα αλλα ηταν βαρετο οπως λενε και οι περισσοτεροι!!
p.s. Μην μετατρεψουμε το O.P. σε εκθεση ζωγραφικης, οπου μερικοι πινακες που μοιαζουν με ξερασματα, οι "ειδικοι" βλεπουν παπαδες!! κρινουμε με βαση αυτο που βλεπουμε και οχι σκεφτομενοι "χναρια" που οφειλει να ακολουθησει ο καθε manga artist....
p.s. Μην μετατρεψουμε το O.P. σε εκθεση ζωγραφικης, οπου μερικοι πινακες που μοιαζουν με ξερασματα, οι "ειδικοι" βλεπουν παπαδες!! κρινουμε με βαση αυτο που βλεπουμε και οχι σκεφτομενοι "χναρια" που οφειλει να ακολουθησει ο καθε manga artist....
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 07:31
Παιδακι μου ποιος σου ειπε οτι δεν τους ευχαριστω; Τι ειμαι όμως, πρόβατο, να μην κανω λίγη (χιουμοριστική έστω) κριτική;
Ζεμακ, το είχα δει, αλλά δεν το είχα καταλάβει ετσι όπως μου το εξηγησες. Ισως να έχεις δικιο, να αξιζε περισσοτερο αναποδα, ωστε η μη γιαπωνεζεοι να πιασουν καλυτερα το feeling. anw μικρο το κακο.
Ζεμακ, το είχα δει, αλλά δεν το είχα καταλάβει ετσι όπως μου το εξηγησες. Ισως να έχεις δικιο, να αξιζε περισσοτερο αναποδα, ωστε η μη γιαπωνεζεοι να πιασουν καλυτερα το feeling. anw μικρο το κακο.

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2011 - 09:05
ποιος σου ειπε οτι δεν σου εκανα και εγω (χιουμοριστικη) κριτικη? επισης δεν ειχα σκοπο να σε θιξω. αν σε εθιξα τοτε με συγχωρεις...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 29 Οκτώβριος 2011 - 09:21
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2011 - 13:06
μ αρεσε το chap παρα πολυ. Δεν με κουρασε το flashback και επισης ηδη ηχουν στα αυτια μου τα soundtrack που θα ακουγονται στο ανιμε
Aντε τελικη ευθεια.
Κατι ασχετο.
Ο franky για να πολεμαει μια μηχανη χωρις ο ιδιος να κανει κατι, φανταστειστε στο ποσο το χαλαρο τους εχουν.. Αυτη ειναι η αποψη μου.
Aντε τελικη ευθεια.
Κατι ασχετο.
Ο franky για να πολεμαει μια μηχανη χωρις ο ιδιος να κανει κατι, φανταστειστε στο ποσο το χαλαρο τους εχουν.. Αυτη ειναι η αποψη μου.
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2011 - 23:15
Πραγματι ηταν απαραιτητο το flashback,αν και αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι εκανε τη πλοκη να προζωρησει ακομα πιο αργα...Αλλα ναι απλα δεν γινεται να μην δουμε πώς το ολο κλιμα που επικρατουσε γυρω του οταν ηταν παιδι τον αλλαξε τοσο οσο δεν θα αλλαζε αν οι ανθρωποι του εκαναν κατι...
Και αυτο που ειπα πιο πανω για τον franky,εννοουσα οτι δεν ηταν αστεις ΠΡΙΝ μπει στο πληρωμα...Ηταν απλα ενας τοπικος μαφιοζος ο οποιος σε καποια στιγμη βοηθησε τους strawhats,και καπου εκει αρχισε να γινεται και αστειος.
Και αυτο που ειπα πιο πανω για τον franky,εννοουσα οτι δεν ηταν αστεις ΠΡΙΝ μπει στο πληρωμα...Ηταν απλα ενας τοπικος μαφιοζος ο οποιος σε καποια στιγμη βοηθησε τους strawhats,και καπου εκει αρχισε να γινεται και αστειος.
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2011 - 16:13
early spoilers..
Spoiler:
Και σουπερνοβα σε μικρή ηλικία...
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2011 - 17:08
φιλε δεν βλεπουμε την εικονα
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2011 - 19:32
παλι break... ?!
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2011 - 19:36
^Νομιζω ειναι Jump break.Παντως θα εχει και το Naruto...
Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2011 - 22:47
Περιμενα ο Killer οταν ηταν μικρος να ηταν μια περιπτωση σαν τον Zoro,και οχι ενα φυσιολογικο φαινομενικα παιδακι...Και ο Eustass φενεται οτι ειναι κατι σαν τον Franky τελικα,πιστευω οτι εκεινο το cyborg χερι που εδειξε να εχει σε εκεινη την εικονα με τους Supernovas δυο χρονια μετα το εφτιαξε ο ιδιος οπως εκανε και ο Franky,και δεν το συγκρατει απλα με τις δυναμεις του.
Και απο οτι φενεται επιτελους θα καταστραφει το ηλιθιο το πλοιο...Εχουμε βαρεθει να το βλεπουμε να πεφτει...(αν και τωρα που το σκεφτομαι,κατω απο το νερο ειναι,λογικο να πεφτει τοσο αργα)
Και απο οτι φενεται επιτελους θα καταστραφει το ηλιθιο το πλοιο...Εχουμε βαρεθει να το βλεπουμε να πεφτει...(αν και τωρα που το σκεφτομαι,κατω απο το νερο ειναι,λογικο να πεφτει τοσο αργα)