Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 17:17
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 17:21
Οσο για το νεο μελος ο Jimbe εχει την μεγαλυτερη πιθανοτητα να ειναι λογο ρατσας(fishman) και δυναμης. Ο Luffy και ο Ζορο αυτην την στιγμη ειναι δυνατοτεροι απο τον Jimbe, ασχετα αν τα γεγονοτα εχουν δειξει αλλα. Οπως φανηκε Luffy και Zoro δεν εχουν χρησιμοποιησει ουτε το 50% της δυναμης τους ακομα. Εκτος απο αυτο πανω πανω στο εξωφυλλο γραφει 10 vs 10. Κατι λεει αυτο.
Edit. Κατι που προσεξα τωρα. Ο Sanji δεν φαινεται λιγο καπως στο εξωφυλλο?
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 17:46
και να μην ξεχναμε ο jinbei εχει μεγαλυτερο bounty απο luffy
GO GO Jinbei!!!!!!!!!

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 17:47
Για μένα πάντως το bounty του και το γεγονός ότι ο Jimbe ήταν shichibukai δεν χρειάζεται αυτομάτως να θέτει ερώτημα υπεροχής αυτού ή του Luffy, πόσο μάλλον μετά το timeskip. Άλλωστε ο Luffy έχει αποδείξει με τον ένα ή άλλο τρόπο ότι οι αριθμοί και οι τίτλοι δεν σημαίνουν κάτι για αυτόν. Πιστεύω δεν χρειάζεται να ξεκαθαριστεί κάτι. Pre-timeskip πολύ πιθανόν να ήταν δυνατότερος και θα είχα κάποια δυσκολία να το "χωνέψω" το όλο σκηνικό αλλά τώρα δεν έχω κάποιo πρόβλημα με την ένταξη του στο crew. Πιστεύω ότι και o Zoro τώρα πια είναι δυνατότερος του Jimbe. Anyway, δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι είχε πει ο Oda ότι το One Piece θα γίνει πιο dark στη συνέχεια, μήπως δούμε τον Luffy να σκοτώνει τον Hody; Αλλιώς θα τον δούμε μάλλον σε καμιά φυλακή του παλατιού. Τι προτιμάτε;γνωμη δικη μου πλεον: γενικα το πληρωμα του λουφυ μελη τα οποια ειναι εντελως διαφορετικα.. π.χ. μαγειρασ, μουσικος, ναβιγκεϊτορ, ξιφομαχος, αρχαιολογος, γαιτρος, μηχανικος... εχει ενα μελος απο καθε "βασικο τομεα".... θα εχουν μεγαλο πλεονεκτημα αν αποκτησουν και εναν ψαρανθρωπο γιατι πολλοι χρησιμοποιουν D.F. οποτε θα μπορει να τους σωσει σε μια κατασταση οπως η γοργονα στο ennies lobby. αν και μου ειναι δυσκολο να το πιστεψω, βλεποντας το εξωφυλλο αρχιζω να πιστευω οτι ο τζιμπεϊ θα ιεναι το επομενο μελος.. ΑΛΛΑ για να γινεια υτο πρπεει αμεσα να αποδειξει την ανωτεροτητα του σε δυναμη ο λουφφυ... δλδ ο χοτνι π.χ. να δερνει τον τζιμπεϊ αλλα ο λουφφυ να νικαει τον χοντι... καπως ετσι για να μην υπαρχει αμφισβητιση....!
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 18:02
mangastream apparently messed up the translation of luffys attack. Here's a quote from Aohige that translates the chapters for arlong park forums:
"Luffy's new move is written "Fire-fist Pistol" and read "Red Hawk". It is an obvious tribute to ace, wich is awesome that luffy is doing it
xmmm
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 18:06
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 18:07
Για μένα πάντως το bounty του και το γεγονός ότι ο Jimbe ήταν shichibukai δεν χρειάζεται αυτομάτως να θέτει ερώτημα υπεροχής αυτού ή του Luffy, πόσο μάλλον μετά το timeskip. Άλλωστε ο Luffy έχει αποδείξει με τον ένα ή άλλο τρόπο ότι οι αριθμοί και οι τίτλοι δεν σημαίνουν κάτι για αυτόν. Πιστεύω δεν χρειάζεται να ξεκαθαριστεί κάτι. Pre-timeskip πολύ πιθανόν να ήταν δυνατότερος και θα είχα κάποια δυσκολία να το "χωνέψω" το όλο σκηνικό αλλά τώρα δεν έχω κάποιo πρόβλημα με την ένταξη του στο crew. Πιστεύω ότι και o Zoro τώρα πια είναι δυνατότερος του Jimbe. Anyway, δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι είχε πει ο Oda ότι το One Piece θα γίνει πιο dark στη συνέχεια, μήπως δούμε τον Luffy να σκοτώνει τον Hody; Αλλιώς θα τον δούμε μάλλον σε καμιά φυλακή του παλατιού. Τι προτιμάτε;
ενα απο τα μεγαλυτερα λαθη του λουφφυ ειναι οτι δεν σκοτωνει τους αντιπαλους που νικαει..προσωπικα θα χαιρομουνα αν αυτο που φαινεται σαν εκρηξη στην πλατη του ηοντι , ηταν στην πραματικοττηατα τρυπα απο την φωτια....οπως η γροθια ακαϊνου στον ace (klaps, klaps

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 18:17
Spoiler:
One Piece θα γίνει πιο dark στη συνέχεια, μήπως δούμε τον Luffy να σκοτώνει τον Hody; Αλλιώς θα τον δούμε μάλλον σε καμιά φυλακή του παλατιού. Τι προτιμάτε;
μακαρι αν και δεν τον κοβω να τον μισει τοσο...κανεναν αικανου παντως τον κοβω να σκοτωνει...εκτος αν ξεφυγει καπως ο χοντι, σκοτωσει τον τζινμπει(σινεεεεεεεεεενα απο τα μεγαλυτερα λαθη του λουφφυ ειναι οτι δεν σκοτωνει τους αντιπαλους που νικαει..προσωπικα θα χαιρομουνα αν αυτο που φαινεται σαν εκρηξη στην πλατη του ηοντι , ηταν στην πραματικοττηατα τρυπα απο την φωτια....οπως η γροθια ακαϊνου στον ace (klaps, klaps
)
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 18:20
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 18:22
Γιατι τον λες ξενερωτο;Ο Franky ηταν αστειος πριν γινει μελλος των Sh;Για να μην μιλησω για την Robin,μες στο τρελο κεφι ειναι κι'αυτη.
γιατι... γιατι... δε πειραζει θα συνεχισω να εθελοτυφλω και να ελπιζω να μη μπει ο ξενερωτος στο κρου αλλα να γινει τιποτα σε προτεκτορας οφ φισμαν αηλαντ φαση...
μακαρι αν και δεν τον κοβω να τον μισει τοσο...κανεναν αικανου παντως τον κοβω να σκοτωνει...εκτος αν ξεφυγει καπως ο χοντι, σκοτωσει τον τζινμπει(σινεεεεεεεεε), και μετα θα εχει λογο να τον σκοτωσει
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 18:33
οπως ηταν πριν μπουν στους sh,ετσι εμεινανΓιατι τον λες ξενερωτο;Ο Franky ηταν αστειος πριν γινει μελλος των Sh;Για να μην μιλησω για την Robin,μες στο τρελο κεφι ειναι κι'αυτη.
καλουλη το chap,αντε επιτελους να τελειωνει σιγα σιγα μπας και δουμε ασπρη μερα...
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 18:36
Αλλο εννοω.Οτι ο Franky π.χ. δεν μας ειχε δειξει τιποτα το αστειο ή το απιστευτα κωμικο πριν μπει.Που ξερεις εσυ οτι ο Jinbe δεν θα γινει η ψυχη της παρεας(λεμε τωρα) στο μελλον...οπως ηταν πριν μπουν στους sh,ετσι εμειναν
καλουλη το chap,αντε επιτελους να τελειωνει σιγα σιγα μπας και δουμε ασπρη μερα...