Παντως θεωρω μεγαλη μαγκια του Οντα να μην υπαρχει cliche backstory για τον Χοντι.. και αυτο το nothing ηταν ωραια στιγμη.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 20 October 2011 - 12:37
Εμένα μου την σπάει που η άρκτος πετάει για 5-6 chapters.
Τα πρώτα chapters της μάχης ήταν γαμάτα, τώρα η ιστορία τραβάει..
Πάντως μου άρεσε που ο Χόντι ήταν απλά @ρχίδι χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Δεν είναι ανάγκη να εχουν βιάσει σε όλους την μάνα και να τους έχουν κάψει το σπίτι...
Δεν γεννήθηκαν όλες οι κακές προσωπικότητες από τραγικές εμπειρίες
Ο τύπος απλά σαν νεοναζί έμαθε ορισμένα πράγματα με έναν τρόπο και εκτονώνει έτσι την ψυχοπάθεια του.
this
αυτο ακριβως μ αρεσε κ εμενα γτ οτιδηποτε αλλο θα τανε κλισε ή μερικοι θα ελεγαν "α το κακομοιρο" κλπ :Ρ επισης δεν ειναι τπτ μεταλλαγμενο-υβριδιο-ανρθωπος-πειραμα το οποιο επισης ειχε θεωρηθει πιθανο απο πολλους κ για αλλη μια φορα οι προβλεψεις επεσαν εξω (αν πολλοι απ οτι βλεπω θα προτιμουσαν να ηταν πειραμα or smth :Ρ )
επισης μετα απο καιρο ευχαριστηθηκα τσαπτερ βλεποντας ρομπιν μπρουκ ουσοπ αλλα μετα απο αυτο ακολουθησαν καμια δεκαρια σελιδες ρυθμου χελωνας για να μην ξεχνιομαστε...
δε βαριεσαι θα ξαναρθουν πωρωτικα τσαπτερς υπομονη...
Spoiler:
Posted 20 October 2011 - 13:09
Πάντως ειχε και τις (σχετικά) καλές στιγμές του, για κανα δυο σελίδες, όχι παραπάνω

Posted 20 October 2011 - 13:25
Ala1n: ρατσιστες ειμαστε για καποιο λογο ειτε επειδη φοβομαστε τους αλλους, ειτε επειδη μας εχουνε κανει κατι ειτε ειτε ειτε , το αν ο Hodi λεει οι ανθρωποι δεν μου εχουν κανει κατι αλλα θα τους σκοτωσω δε μου αρεσει αν παλι λεει ειμαστε καλυτεροι και πρεπει να τους φαμε για να δειξουμε τα αυγα μας παω πασο, αλλα ουτε αυτο ειναι πο οτι καταλαβα.
Posted 20 October 2011 - 15:40
Posted 20 October 2011 - 16:48
Διαβαστε το Arabasta Arc, το Skypiea ή το Thriller Bark. Εχουν το ιδιο αργο pacing και το ιδιο "βαρετο" story. Δεν εχει αλλαξει το One Piece. Παντα ετσι ηταν.
Απλα ετυχε οι περισσοτεροι απο μας να ξεκινισουμε να διαβαζουμε το Μανγκα απο το τελος του Thriller Bark με την αρχη του Sabaody οπου το One Piece ειχε φτασει σε μια κορυφοση γεγονοτων και ειχε και πολυ καλο pacing ενω ολα τα προηγουμενα τα ειδαμε μαζεμενα και animated. Και οπως ειναι λογικο ο Οντα ανεβασε τον πυχη αλλα δεν μπορει να βγαζει συνεχεια τετοια Arcs. Αλλιως θα επρεπε να τελιωσει το One Piece σε 1-2 χρονια.
Posted 20 October 2011 - 17:14
επισης η robin με τα sunglasses ηταν τελειως γτπ που πηγαν οι παλιες καλες μερες που αυτη τη γυναικα την εβλεπες και σ'εκανε να σπαρταρας???
Posted 20 October 2011 - 17:48
Βλεπω οτι πολλοι εχουν απογοητευτει απο αυτο το αρκ. Αυτο που εχω να πω ειναι, οχι ρε παιδια, αυτο το αρκ δεν ειναι χειροτερο των προηγουμενων.
Διαβαστε το Arabasta Arc, το Skypiea ή το Thriller Bark. Εχουν το ιδιο αργο pacing και το ιδιο "βαρετο" story. Δεν εχει αλλαξει το One Piece. Παντα ετσι ηταν.
Απλα ετυχε οι περισσοτεροι απο μας να ξεκινισουμε να διαβαζουμε το Μανγκα απο το τελος του Thriller Bark με την αρχη του Sabaody οπου το One Piece ειχε φτασει σε μια κορυφοση γεγονοτων και ειχε και πολυ καλο pacing ενω ολα τα προηγουμενα τα ειδαμε μαζεμενα και animated. Και οπως ειναι λογικο ο Οντα ανεβασε τον πυχη αλλα δεν μπορει να βγαζει συνεχεια τετοια Arcs. Αλλιως θα επρεπε να τελιωσει το One Piece σε 1-2 χρονια.
Μπα:
- Στην Arabasta είχαμε για τελικό κακό τον Croc, που είναι από τους πιο cool κακούς/anti-hero που έχει δώσει η σειρά (απόδειξη ότι ως και τώρα δεν τον ξέχασε και τον "ανακύκλωσε"
Στην Skypiea πάλι είχαμε τον Enel, άλλος cool κακός, με ωραία ικανότητα και μέχρι και mantra/haki + πάλι την ανατροπή για το πως τον νίκησε ο Luffy (από τις αγαπημένες μου).
Στο παρόν arc έχουμε τον Hody, έναν πουθενά κυριολεκτικά, που υποτίθεται οι ικανότητες του δεν θα έπρεπε να ξεπερνούν κατά πολύ του Arlong (ok λόγω sasuke vs. the world hate πες λίγο παραπάνω), βρίσκει ένα ανύπαρκτο power up (ως τώρα τουλ) και με κάποιον επίσης ανύπαρκτο τρόπο στέκεται ακόμα όρθιος ως τώρα... να μην μιλήσω για τον Decken καλύτερα.
- Και στα 3 arcs (Arabasta, Skypiea, FI) είχαμε μάχες/πόλεμο του "λαού" ενάντια σε κάποια παράταξη που ήθελε να τους υποτάξει, μόνο που στο πρώτο ήταν η "πρώτη επαφή", οπότε ήταν καλό, στο δεύτερο παρόμοιο αλλά ελαφρώς διαφορετικό (δεν υπήρχε καλός βασιλιάς, πριγκίπισσα που έπιασε φιλία με τους πρωταγωνιστές κλπ), ενώ στο τρίτο... κάηκε (imo
- Ενώ το save Ace arc (Marineford) θα μπορούσαμε να πούμε ότι έμοιαζε (ως κάποιο σημείο) στο save Robin arc, o Oda κατάφερε και το πήγε πιο μπροστά με τον θάνατο των (2) καλών. Στο FI arc δεν βλέπω αυτή την χαώδη διαφορά από Arabasta/Skypiea (για την ακρίβεια προτιμώ και έχω ήδη χορτάσει με αυτά τα 2), πέραν του ότι οι καλοί έχουν γενικά το πάνω χέρι και μαθαίνουμε για τις νέες ικανότητες.
- Όλα τα arc ως το Marineford ήταν pre-skip, που σημαίνει ότι είχαμε συνηθίσει την όποια χαλαρότητα μας πετούσε ο Oda (κανέναν σχεδόν θάνατο, γελοίοι κακοί κλπ), με το Marineford και τους πρώτους σημαντικούς θανάτους (καλά, ήταν και ο Mr. 2 πιο πριν) ο πήχης ανέβηκε κατακόρυφα και ακόμα περισσότερο όταν ήρθε το skip και προετοιμαστήκαμε για "αυτά και άλλα πολλά", που μάλιστα νομίζω τα είχε και υποσχεθεί και ο Oda σε ένα SBS (τώρα κατά πόσο ήταν αληθινό, δεν ξέρω).
Αντ' αυτού τι πήραμε; Ένα μέτριο flashback της παιδικής ηλικίας του Luffy (ο Kishimoto στην ίδια ακριβώς pre-skip φάση είχε βάλει το Kakashi Gaiden, απείρως πιο ενδιαφέρον για μένα... όπως και τα τελευταία chapters, λόγω κλεισίματος βέβαια), ένα μήνα break, ένα μέτριο (αλλά όχι κακό) μεταβατικό arc και... περίπου ένα break κάθε μία βδομάδα του μήνα.
Λυπάμαι που το λέω, αλλά από το τέλος του Marineford έχω να διαβάσω πραγματικά ενδιαφέρον chapter στο OP, που να θυμίζει την απάλευτη αναμονή της μιας βδομάδας που ένιωθα παλιά. Αυτό ->ΔΕΝ<- σημαίνει ότι δεν υπήρξαν καλά chapters στην μετά-marineford εποχή, είπαμε! Συμφωνώ πάνω κάτω με αρκετά από τα καλά σημεία που πόσταρε ο D.Dragon δηλαδή, αλλά πραγματικά καλό chapter, όπως τα παλιά (και δεν αναφέρομαι μόνο στο marineford) ναι, δεν ξαναβρήκα (προσωπικά). Ακόμα και όταν το arc τελειώσει (αν και κι εγώ πιστεύω πως θα έχει καλό, ενδιαφέρον τέλος) και θα το διαβάζουμε/βλέπουμε μαζεμένο, για μένα θα παραμείνει ένα μέτριο arc που θα θέλουμε να προσπεράσουμε γρήγορα, ίσα για να δούμε τι μάθαν σε αυτά τα 2 χρόνια οι πρωταγωνιστές, και μετά να πάμε παρακάτω στα καλύτερα που (υποτίθεται) μας περιμένουν στο new world.
Χαίρομαι βασικά που υπάρχουν πολλοί που παραπονιούνται για την πορεία του παρόντος arc και δεν παίζουν παρωπίδες λόγω φανμποϋσμού (γενικά μιλώντας), ήταν και ένας από τους λόγους που είπα κι εγώ να πω την άποψη μου στο arc ως τώρα.
Ουφ, αυτά, τα 'πα και ξέσκασα.
Αντιρρήσεις δεκτές, reps ακόμα πιο δεκτά.
Παρότι τα γυαλιά (και οι νέες ικανότητες φυσικά) μου άρεσαν γενικά, στο σύνολο συμφωνώ ότι ήταν καλύτερη παλιά... την Nami την βελτίωσε, ενώ την Robin μας την χάλασε.επισης η robin με τα sunglasses ηταν τελειως γτπ που πηγαν οι παλιες καλες μερες που αυτη τη γυναικα την εβλεπες και σ'εκανε να σπαρταρας???
EDIT:
Edited by Zoro, 21 October 2011 - 02:52.
Posted 20 October 2011 - 18:22
Και ο Brook μ'άρεσε. Φαίνεται έχει αναβαθμιστεί σε πολλούς τομείς
Τώρα για τα άλλα, ουδέν σχόλιο. Και ας μη μιλήσω για τον Χόντι.
Posted 20 October 2011 - 19:56

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 20 October 2011 - 20:05
Ala1n: ρατσιστες ειμαστε για καποιο λογο ειτε επειδη φοβομαστε τους αλλους, ειτε επειδη μας εχουνε κανει κατι ειτε ειτε ειτε , το αν ο Hodi λεει οι ανθρωποι δεν μου εχουν κανει κατι αλλα θα τους σκοτωσω δε μου αρεσει αν παλι λεει ειμαστε καλυτεροι και πρεπει να τους φαμε για να δειξουμε τα αυγα μας παω πασο, αλλα ουτε αυτο ειναι πο οτι καταλαβα.
Ο Ηοdy προσωπικά δεν έχει πάθει κάποιο κακό απ'τους ανθρώπους....ωστόσο είδε δυο πρότυπα του να την πατάνε λόγω των ανθρώπων , αλλά και βίωσε την όλη κατάσταση που επικρατούσε τόσα χρόνια στο FI.....Βέβαια , πλέον έχει χάσει το μπούσουλα καθώς αυτό το μίσος που νιώθει δεν του επιτρέπει να διαχωρίζει το είδος του απ'τους άλλους...
Και μην ξεχνάμε ότι η διαφορετικότητα είναι από μόνη της λόγος ρατσισμού....Λάθος , φυσικά , αλλά υφίσταται.
Posted 20 October 2011 - 20:06
Εμένα και το arc μου αρέσει και το chapter,gιατί δείχνει πως εξελίχθηκαν όλοι.Μου'λειψε που δεν ήταν μαζί τόσο καιρό!!Άντε να δούμε πως θα το τελειώσουν κ ποιος θα είναι ο τελευταίος στο crew πια!!
Posted 20 October 2011 - 22:52

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!